01/09/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Facebook разрешава нови промотирани постове директно през Ad Tool “Социална сряда”

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Facebook ad tool

Социалната мрежа Facebook ще предостави възможност на своите потребители, които са админи на фен страници, да промотират по нов начин своите постове. До този момент платформата позволяваше на администраторите на фен страници да промотират постове, които вече са генерирани. Най-често Facebook предлагаше на потребителя да промотира последния такъв.

От днес обаче социалната мрежа предоставя възможност на всеки един админ на Facebook фен страница чрез ad tool-а да генерира напълно нов статус. По този начин администраторът няма нужда да разчита на стари постове, които вече са публикувани. От друга страна предимството е наистина голямо, тъй като администраторът, който се занимава с рекламните формати на фен страницата, няма нужда да се съобразява с този, който отговаря за статусите.

Facebook фен страници

До този момент имаше инструменти, създадени от трети страни, които позволяваха подобна възможност, но не и Facebook директно. Промяна в одобрителния процес на промотираните статуси няма да има, а процедурата ще си остане напълно същата, както е била досега. Ние сме на мнение, че подобни промени могат да спестят много време, но и голяма доза напрежение в екипите, поддържащи Facebook фен страници.

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване