01/21/13 09:13
(http://socialevo.net/)

Премиера на ултратънък таблет от Sony Xperia Tablet Z

Премиера на ултратънък таблет от Sony Xperia Tablet ZС наближаването на World Mobile Congress (WMC) 2013 от Sony Mobile официално представиха наследник на Xperia S, ултратънкия и мощен Sony Xperia Tablet Z. Очаквахме от Sony да обяват и покажат новият страхотен ултратънък таблет на изложението в Барселона следващият месец, но ето че това е вече факт.

Както вече съобщихме техническите данни на ултратънкия Sony Xperia Tablet Z са страхотни потвърждаващи майсторството на бранда Sony. Таблета  Sony Xperia Tablet Z е с ултра тънък корпус само 6.9 мм. Тежи 495 грама и е с висококачествен 10.1 инчов Full HD дисплей с резолюция 1920х1200 пиксела и Mobile Bravia Engine 2. За сравнение на дебелината на новият iPad 4 е 9.4 мм.

От днес Sony могат да се гордеят с най-тънкия таблет в света Xperia Tablet Z.

Sony Xperia Tablet Z е с мощният четириядрен процесор от Qualcomm, 1.5 Ghz Snapdragon с 2 GB RAM, 32 GB вградена памет, 8.1 МР основна камера с Exmor R сензор. Ще е с Android 4.1 Jelly Bean има microSD слот и е водно и прах устойчив. Поддържа най-новите технологии включително Bluetooth, NFC, LTE. Батерията е с капацитет 6000 mAh.

Обявеният ултратънък и мощен Sony Xperia Tablet Z ще започне да се продава Япония през март, а дали ще се предлага в Европа и у нас все още не е ясно. Може би тези детайли ще бъдат съобщени от Sony на предстоящият World Mobile Congress (WMC) 2013 в Барселона следващият месец. За сега цена не се съобщава.

Снимки: SonyMoblie

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване