03/08/13 03:58
(http://socialevo.net/)

Как да си активирате новят Facebook News Feed веднага

Как да си активирате новят Facebook News Feed веднага

 

Как да си активирате новят Facebook News Feed веднагаДнес Facebook представи актуализация на News Feed, а подобренията пристигат с множество свежи елементи. Сред главните предимства се нареждат по-големите снимки, многобройните новини, свързани с различните интереси и по-последователен потребителски опит в мобилните устройства.

Но всичко това води до логичния въпрос: Как да активираме новият Facebook News Feed

Е, има си сайт за това и процедурата е доста проста – въпреки, че промяната може да не влезе в сила веднага. Първо, отидете на официалната страница на Facebook News Feed, след това щракнете върху големия зелен бутон, гласящ “Присъединете се към списъка на чакащите” в долната част на страницата.

Facebook ButtonЦъкнахте ли? Готово! И сега какво? Ами ще почакате (колко дълго и ние не знаем все още). Екипът на Facebook сподели, че новият облик на News Feed ще се появи върху потребителските профили в социалана мрежа още на същия ден, така че някои от късметлиите ще имат възможност да се запознаят с новите функции още тази вечер преди лягане, а другите ще се наложи да почакат малко повече.

новият облик на News Feed

И сега малко информация за новите функции на News Feed:  

Многобройните новини и статуси ще ви позволят да ги сортирате между различен набор от категории: новини, пуснати от близки приятели, приятели като цяло, музика, снимки, игри и брандове, които следвате в социалната мрежа. Опростеният хронологичен News Feed Timeline също се добавя към възможностите.

 Многобройните новини и статуси

Снимките – за които компанията твърди, че заемат 50% от съдържанието на News Feed-a ви – вече заемат централно място. Можете да забележите повишения визуален акцент в снимката по – горе, както и част от голямата промяна в дизайна на  мобилния фокус. С новия дизайн, сега Facebook ще изглежда и ще се усеща еднакво независимо от устройството, което използвате (мобилен телефон, таблет или уеб страница). Например, лявото меню ще бъде достъпнo навсякъде, където и да отидeте във Facebook. Също така вече ще имате възможност да преминете директно върху News Feed, когато излязат нови истории.

 

 А ето какво казват от Facebook за новият редизайн :

http://www.youtube.com/watch?v=YaQQHYQHnMk

снимки: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване