03/30/13 02:00
(http://socialevo.net/)

Facebook тества нов бутон “Post-From-Any-Page”

Facebook all Over the World

Facebook тества нов бутон "Post-From-Any-Page"

Напоследък Facebook не спира да се променя. Всяко подобрение е с цел ние да бъдем улеснени и всяка минута в мрежата да бъде по-приятна. Наскоро стана ясно, че предстои промяна на Timeline. Менията на хората са противоречиви дали това е по-добре, или не, но с всичко ново е така, докато свикнем. Сега се тества нов бутон “Post-From-Any-Page”.

Сега се тества нов бутон "Post-From-Any-Page".

Тук вече съм убедена, че различни мнения няма да има. Този бутон позволява да публикувате директно на своя Timeline, независимо в коя страница се намирате и какво разглеждате. Намира се в горната дясна страна на всяка страница във Facebook. Нужно е само да кликнете върху него и да публикувате това, което желаете.

Този бутон позволява да публикувате директно на своя Timeline, независимо в коя страница се намирате и какво разглеждате.

Понеже е в горната лента, можете да изказвате мнение и да поствате дори когато сте в друг профил. Обикновено това е невъзможно, защото трябва или да сте в собствената си страница, или в началната, за да актуализирате състоянието си, както споделят колегите от mashable, които са забелязали промяната. Новата функция е видяна в страница, но все още се очаква да бъде включена към новата визия на Facebook.

Снимки: mashable, socialmeep

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване