03/30/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Vine с подобрения – споделяне и вграждане на клипчета

6-секундни видео туитове с Vine от Twitter!

Vine с подобрения - споделяне и вграждане на клипчета

Помните ли Vine? Излезе версия 1.0.7. С обновлението идва една дългоочаквана екстра – споделянето на чужди Vine клипчета в Twitter и Facebook, както и улесненото им (донякъде) вграждане в страница.

До вчера най-лесният начин да покажа някой Vine тук щеше да е да го намеря в Twitter и да вградя туита тук. Вече е много по-лесно. Донякъде, де. Ако искате да споделите собствения си Vine или някой, който ви е допаднал особено, щракате върху този бутон и избирате “Share this post”, а след това “Embed”.

Ще се зареди екрана на Mail за изпращане на писмо с линк, който води до страничка като тази за съответното клипче. Там си избирате каква да е ширината на екрана (600px, 480px, 320px), както и как точно да изглежда – семпло или ето така:

И това е всичко. Можеше и да е доста по-просто, но тъй като Vine е най-вече мобилно приложение (както беше и с Instagram в началото), засега толкова. Ще очакваме повече в бъдеще.

При споделянето на чужди клипчета обаче има една уловка – авторът вече трябва да го е споделил в Twitter, Facebook или друга социална мрежа, както отбелязват от The Next Web. Ако още не сте го пробвали, свалете го от iTunes и се позабавлявайте. Учудващо е с колко много странни неща могат да направят хората за 6 секунди.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване