04/09/13 01:25
(http://socialevo.net/)

LinkMe – само с един поглед можете да видите новото си съобщение

621182f2fd0892abc261a8fbf008e506_large

LinkMe - само с един поглед можете да видите новото си съобщение

LinkMe е още едно устройство, с което можем да получим и прочетем важно съобщение по всяко време, без да изкарваме телефона от джоба си. Явно компаниите са разбрали колко удобно би било това за нас. Най-голямата грешка например е да си търсим телефона, докато шофираме например. В този смисъл LinkMe може да предотврати много големи проблеми и последствия. 

LinkMe всъщност е гривна, която впечатлява със стил, подхождащ на всеки костюм. Тя е Bluetooth съвместимо устройство, което позволява на притежателите си да видят входящите текстови съобщения или социално-медийни сигнали на китката си. Важното е, че ще можете да се свържете със семейството и приятелите си само с един поглед. В допълнение LinkMe  може да ви известява за функции на телефона, които вие сте избрали, да направите свой собствен символен код за даден човек или ситуация. В Kickstarter пише, че в бъдеще може да бъде добавена и вибрация към устройството, стига да достигнат поставените цели. Единственият недостатък според мен е, че трябва да внимавате за личните съобщения, понеже най-малко искате колегите ви да прочетат нещо интимно…

Снимки: Кickstarter

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване