04/24/13 02:20
(http://socialevo.net/)

Facebook с интерактивни изображения благодарение на ThingLink

thinglink

От вчера, 23 април, популярната платформа за интерактивни изображения ThingLink официално е във Facebook. Когато потребителите видят ThingLink пост във Facebook, ще могат да отворят допълнителното съдържание, поставено в интерактивните изображения, без да напускат Facebook Timeline-а. Вижте как изглежда новата опция:

Facebook с интерактивни изображения благодарение на ThingLink

ThingLink позволява на потребителите да публикуват изображения с линкове към друго съдържание. В интерактивното изображение се показват иконки, които подсказват, че в изображението са поставени линкове. Чрез клик върху тези индикатори потребителят може да отвори видео в YouTube, аудио файлове, други сайтове и изобщо всякакви линкове. Ако искате да дадете много информация наведнъж във Facebook, това е решението, както пишат и от Mashable. Освен всичко друго ThingLink е средство за поднасяне на данни по интересен и модерен начин.

ThingLink не е първата платформа за интерактивни изображения, предлагащи такава услуга във Facebook. През януари Stipple направи тази опция достъпна в най-голямата социална мрежа, но като че ли тази възможност не стана особено популярна сред потребителите. ThingLink дебютира през ноември 2012 в Twitter. Проучванията сочат, че корпоративните постове, съдържащи ThingLink изображения, постигат 5 пъти по-добри резултати от обикновените.

Дали интерактивните изображения имат бъдеще в социалните мрежи? Кажете ни мнението си в коментарите под статията.

Снимка: ThingLink

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване