Ден 7. Презервативите се ползват най-много от емигранти, русенци и специалисти по маркетинг, PR, реклама и медии

Новите супер чувствителни презервативи са върхът. След секс сядат и започват да си говорят с жената.
След като вчера разгледахме видовете секс, днес се спираме по-подробно на…
prezПрезервативите. Можете да им измислите какви ли не приложения – през Втората световна война са се използвали за почистване на оръжия, а в някои селца в Средния Изток и до ден днешен с тях се пренася вода, а днес можете да си направите балонено парти с тях. Но основното им приложение е едно и то не се е променило още от 1500 г. пр. Хр. Има данни, че още тогава древните египтяни са използвали черва от животни, които нанизвали на пенисите си с цел предпазване от бременност.
Колкото до нашето проучване, зададохме два въпроса:
1. Правили ли сте секс с презерватив?
2. Правили ли сте секс без презерватив?
Как да разберем обаче кой ползва повече презервативи?
Един бърз пример:
95,18% от мениджърите и 82,05% от безработните са правили секс с презерватив. Това значи ли, че мениджърите ползват презервативи по-често? Не! Просто правят повече секс. Единственият начин да разберем какво става е от тях да извадим процентът на хората, които са правили секс без кондом. За мениджърите той е 96,39%, а за безработните – едва 79,49%. В крайна сметка получаваме, че мениджърите правят по-често секс без презерватив, а безработните – със. И докато сме на темата:
prez_profНай-много презервативи ползват студентите и служителите в частни фирми. И хората в майчинство, ама за тях май е прекалено късно… Тези, които са на държавна работа,  предпочитат секса без презерватив, както и техните шефове (вече говорихме за мениджърите).
prez_prof2Сред професиите, най-големите почитатели на презервативите са хората, работещи в маркетинг, реклама, ПР, медии, транспорт, логистика, автомобили, авиация и свързани с тях услуги… Без презерватив го правят най-вече счетоводители, финансисти, административен персонал, консултанти, човешки ресурси и чак след това актьори, певци, музиканти и въобще хората на изкуството.
По подобен начин направихме още няколко интересни изводи:
prez_gradПрезервативите се използват много повече сред хората, живеещи извън пределите на страната ни. Следват ги Русе и хората от големите градове в България (вкл. София). След тях са пловдивчани и хората от малките населени места. В дъното на класацията и единственият град, в който се прави секс без презерватив повече, отколкото секс с презерватив е Варна… дали е заради аналния секс, можем само да гадаем.
prez_ageХората на възраст между 36 и 40 предпочитат секса без презерватив. Добро впечатление прави, че кондомът е добре познат на младото поколение и по графиката можем да съдим, че за доста хора първият секс без презерватив идва някъде след 25-тата годишнина.
Образованието и притежаването на определени материални блага не оказва влияние върху употребата на презервативи – разликите са в рамките на статистическата грешка.
prez_vrazka
Статусът на връзката оказва силно влияние върху употребата на презервативи. От графиката можем да видим, че необвързаните и хората с наскоро започнала връзка ползват презервативи по-често, сгодените заковават точно на 0% (т.е. еднакъв брой са правили секс със и без презерватив), докато женените вече си предпочитат секса без предпазно средство.
Това донякъде е логично. Това обаче е на границата:
prez_mastХората, които мастурбират по-често ползват презервативи повече. Около 7% повече от хората, които мастурбират постоянно или често са правили секс с презерватив. А 1 от 20 души, заявили, че не мастурбират е правил секс без презерватив, но никога – със!
И ако това ви се струва странно, ето нещо, което е съвсем нелогично:
prez_partnioriХората с повече партньори предпочитат да го правят без презерватив. Лошо и рисково. Така е и с тези, които изневеряват – с броя на изневерите употребата на презервативи намалява:
prez_iznev
Смайващо, но и тези, които знаят, че на тях са им изневерили също не са фенове на кондомите:
prez_iznev2Както виждате, най-малък е процентът на хората, които знаят, че са им изневерявали. Едно поне е сигурно и се доказва като факт и от нашето проучване:
prez_brem
Презервативите предпазват от бременност. На въпроса стигало ли се е до бременност след полов акт, в който сте участвали, хората отговорили с „да“ предпочитат да не ползват презервативи…
За финал ще „развенчаем“ и един мит:
prez_izdrПрезервативите не спомагат за по-дълго сношение. Всеобщото разсъждаване е приблизително следното: „Кондомът намалява чувствителността, а когато има по-малко дразнене/чувствителност, еякулацията също се случва по-бавно.“ При директна съпоставка в нашата анкета с въпроса колко трае чистият секс без любовната игра, откриваме една вълнообразна крива, показваща ни че при различните хора е различно. Като цяло обаче, хората свършващи за под 2 мин. ползват презервативи повече…
Но все пак има доста голямо значение дали тези хора са мъже или жени. Хайде, още един виж по темата:
Един борец отива при шефа си с книга под мищницата и вика:
– Абе, шефе, тука в книгата видях думата „нюанс“. Какво означава?
Шефът му казал:
– Ей с’я ше ти обясним, Картоф. Сваляй гащите!
Нямало какво да направи мутрата – свалил гащите и шефът му го набил отзад.
– Глей с’я, Картоф, ти си с кур в гъза и аз съм с кур в гъза … ама има нюанс.
Затова разбихме графиката по пол и получихме доста интересен нюанс:
prez_izdr2Оказва се, че хората, които са правили секс с презервативи и свършват за под 2 мин. в по-голямата си част са… жени! Което обяснява и „развенчания“ мит.
До утре!


При задължително гласуване БСП и ГЕРБ губят по 10 %

/Поглед.инфо/ Ако се въведе задължително гласуване ГЕРБ и БСП биха загубили между 9 и 11%, докато националистически формации биха увеличили броя на избирателите си, пише в доклад на Лабораторията за управление на риска на Иван Костов.

Кой назначи Василиса Прекрасна?! 2.0

благодаря, че има хора, които подхващат теми, които са важни и на които бих искала да имам отговор, в името на всички и света, дет се вика, но го нямам. данчо еленков е казал нещо много вярно за възпитанието на децата в момента, и създаването на чувството за изключителност на всяко дете навсякъде в цивилизования свят. всички сме изключителни до момента в който някой ни покаже, че не сме, защото той е по-изключителен:))) не знам кое възпитание, коя система, кои обстоятелства биха могли да спестят чувството на разочарована ексклузивност от което съм болна и аз. тъпото е, че в момента - по наблюденията ми в америка - децата са по-пазени и защитавани и в крайна сметка по-лъгани от всякога. лъжата, разбира се, се саморазрушава в момента в който излязат онлайн и от там отиват в друга заблуда, че всичко е едно. 
обичам мъжете изключително много, обичам и себе си, и жените обичам, за децата да не говорим, но битката за по-добър свят не е за любов, нито между политици и държави, а между нас. съжалявам ако съм обидила някого, това не ми е цел, но и нямам скрупули да пазя никого от наранявания. като едно много гледано, много затрупвано някога с внимание дете като всички деца в цивилизования свят сега, знам, че това от което са ме пазили, е това, което съм искала. така че, нямам рецепта за възпитанието на момчетата, нито на момичетата, за котараци обаче веднага ще ви обясня цялата дресировка:) там проблеми нямам:))) 
приятна вечер на всички и жените сме станали ужасни също, не сте сами;)

Въшки се разхождат по улиците в Перник

/Поглед.инфо/ Даскалите се опитват да скрият, но и тях ги сърби. Паразитите скачат като Стефка Костадинова!

Увеличиха срока,в който можем да върнем стока, купена онлайн

Парламентът прие на първо четене Закона за защита на потребителите. Законопроектът предвижда потребителят да може да се откаже от...

Закупилият хилядния онлайн жп билет печели безплатно пътуване

Продаденият хиляден онлайн жп билет ще донесе на собственика му безплатно пътуване по избран от него маршрут в страната. Очаква се той да...

70 000 лв. за Тодор Колев от бронз

Дарителската кампания за изработване на паметник на Тодор Колевзавърши, като събра необходимите 70 хиляди лева. В продължение на година...

Разделяй и балдей

Когато настоявам, че в България разломът на обществото между миналото и бъдещето минава повече по остта изток-запад, отколкото в обичайната за нормалните демокрации координатна система на класическото противопоставяне ляво-дясно, имам на ум нещо, което все по-мразеният на запад десен автократичен унгарски премиер Виктор Орбан демонстрира чрез дружбата си със също така заявения като десен автократ в Кремъл Владимир Путин.

Да припомням ли какви щети на европейското дясно причини с прегръдките си с Путин италианският Силвио Берлускони, когото Бойко Борисов припознаваше за пример за подражание (преди Силвио да нагази необратимо в блатото на съдебните процеси и Бойко да се отрече от менторството му)?

Съсредоточен върху българския проблем с руската намеса ( станал видим за мнозина у нас по украински причини), досега акцентирах върху вътрешното разделение в България между европейските реалности и евразийските мераци.

Вече си си миля, че колкото и да е типичен за България, това не е само местен феномен, употребяван в рамките на водещата се де факто хладна война между Изтока и Запада ( между лидерите на евроатлантическата общност и Русия), в която Путин пое инициативата да настъпва с огромен подкуп в Украйна.

Берлускони си примираше от щастие да подчертава приятелството си с Путин ( и с Бойко Борисов, който се разграничи от него, когато италианецът изпадна в беда).

Подобно на Берлускони, Виктор Орбан от години е в сблъсък с Брюксел. Сега унгарецът показва докъде може да стигне европейски политик в съюзяването в името на своето политическо оцеляване и напук на европейските си събратя.

В този смисъл Орбан постъпва като руския пълководец Александър Невски, който водил войни на запад срещу шведи и германци с помощта на азиатската Златна орда ( чиито роднини след това ще удавят в кръв половин Европа и ще унищожат за 500 години напред България, която ще нарече най-големия си религиозен храм в столицата си на името на руския светец Ал. Невски).

Ето как евроскептикът Орбан, подкрепян от Йоббик ( унгарския Сидеров) се заигра с евразиатеца Путин.

Унгарският парламент одобри руския заем за строежа на АЕЦ “Пакш”

“Парламентът на Унгария одобри в четвъртък споразумението с Русия за изграждането на два нови реактора в АЕЦ “Пакш”, предоставяйки за целта заем от 10 млрд. долара, предаде Асошиейтед прес.

Споразумението, подписано в средата на януари по време на среща в Москва на унгарския премиер Виктор Орбан с руския президент Владимир Путин, предвижда руската корпорация “Росатом” да построи два блока от 100-1200 МВ на територията на единствената унгарска АЕЦ, която се намира на 100 км от Будапеща. Русия ще предостави на Унгария заем до 10 милиарда евро, равняващ се на около 80 на сто от разходите за строителство.

Сделката получи зелена светлина от депутатите от управляващата партия ФИДЕС и крайнодясната опозиционна партия Йоббик. Повечето леви депутати гласуваха против при вот 256:29.

Правителството твърди, че разширяването на АЕЦ “Пакш”, която осигурява около 40 процента от електроенергията в Унгария, ще намали енергийната зависимост на страната от чуждестранните източници.

В същото време обаче се засилва дългосрочното влияние на Русия по енергийните въпроси, като се има предвид че Унгария вече получава по-голямата част от природния газ и петрола си от Русия, отбелязва АП”.(Медиапул)

Това е актуална илюстрация на тактиката на съветско-руския империализъм в стил “разделяй и балдей” ( т.е. разделяй и се кефи), за която васали се намират дори и в имунизираната с много кръвопускане срещу съветския вирус пуста унгарска пуста!

Често срещаните грешки при покупка на имот

За повечето хора покупката на жилище ще е най-голямата покупка, която ще направят през живота си. Именно поради тази причина трябва много...

Здравният министър обеща: Проблемът с липсващи лекарства ще бъде решен!

Проблемът с липсващите лекарства, включително и за онкоболни, ще се реши, когато се ограничи паралелният експорт. Това каза министърът на...

С близо 60% е нараснал броят на туристите от Беларус у нас

econ.bg През първите 11 месеца на 2013 г. броят на туристите от Беларус, посетили България, се е увеличил с близо 60% в сравнение със същия период...

Вашият хороскоп за петък

Овен Говорете спокойно и мило, думите днес носят особен енергиен заряд и мечтите се сбъдват. Ако е нужно, включете още хора в изпълнение...

Google назначи нов шеф на YouTube

Google назначи Сюзан Уоджиски за нов шеф на видео бизнеса на компанията –Youtube. Уоджиски е главен вицепрезидент по рекламните и...

Слабо повишение на температурите (прогноза за времето)

Слънчево. На места, главно по Черноморието и по поречието на Дунав, ниска облачност или мъгливо. Вятърът ще е слаб, предимно от юг....

Историята на трите талисмана и жабата шампион

Признавам, не съм голям фен на спорта, нито да го гледам, нито да го практикувам, тъй че не знам какво от това, което ще разкажа, вече го знаете.

Вече ви е направило впечатление, че олимпийските игри в Сочи имат три, а не един талисмана, както е обикновено.

Това са леопардът Барсик, зайката Стрелка и Белия мечок. снимка

Защо са три?

Официално, защото талисманите бяха определени с гласуване по интернет в няколко кръга. И тези трите получиха най–много гласове,  с най–близки резултати.

Само че историята не е толкова проста.

Първо, жителите на Сочи избират талисман, подхождайки много сериозно. Гласува се заедно с гласуването на президентските избори на 2–ри март 2008г. и избират за талисман на игрите делфина със ски.

Делфин, защото Сочи е най–големият морски курорт на Русия и метафората е очевидна – морски курорт значи делфин, на ски – значи зимна олимпиада.

Авторът е Олга Беляева (оригиналната картинка е без името на авторката, разбира се)

Но тъй като държавното и партийното ръководство на Русия е много прецизно в някои отделни аспекти, решават че не може този любимец да представя Олимпиадата пред чужденците и затова се провежда онлайн конкурс, който да избере нещо по–достойно за такава голяма държава. 

И тогава шегаджията Егор Жгун, гениален аниматор, предлага на вниманието на обществеността хипно–жабата Зойч:


Жабата, разбира се е лек майтап със самия конкурс, който е започнал да става твърде сериозен. 

За това говори и името на хипно–жабата (която май идва от сериала Футурама оригинално?), което идва от изписването на годината 2014 и с малко насилие върху кирилицата и латиницата може да се прочете като ZOIЧ, тоест Зойч

Само че тук става опасно. Хората харесват изпадналата в транс безръка жабка, в чиито очи се търкалят олимпийските пръстени и тя започва да набира сериозна скорост, излизайки на практика на първо място в допитването. 

Но жабата не е достатъчно СЕРИОЗНА за събитието и се налага намесата на самия Владимир Путин, който обяснява, че всъщност на него най–много му харесва барсът (тоест снежния леопард) и затова има втори кръг, в който тя мистериозно не участва. 

Но какво да се прави с конфузната жаба? Представители на олимпийския комитет правят сензационно разкритие, че те всъщност са поръчали на Жгун да изготви смешен талисман, който да привлече внимание към конкурса. Самият Жгун потвърждава.

Бидейки един от главните критици на режима на Путин, версията за специалната тайна поръчка на Олимпийския комитет не държи много, но това е и версията, записана във Уикипедия, тоест „истината“ ;) Вие мислите ли, че авторът на този клип би получил държавна поръчка, свързана с любимото детенце на Путин? Аз не.

И затова, за да няма всъщност колебания, че именно народът иска други талисмани, а не жабата, затова са талисмани са избрани едновременно и трите животинки на първите места. Отделно се говори, че Медведев  много силно лобирал за мечока. И тъй като първоначалните варианти на картинките не стават много, затова се налага художници да ги преправят. Зайчето прилича твърде много на зайчето от „Ну погоди“, бялото мече прилича на Миша Олимпийски от 1980г., а барсът просто не става


Затова барсът се превръща в нормален леопард, който се казва Барс (все пак за барс гласуваха хората ;)), на мечока ушите му почти изчезват, за разлика от вуйчо му от 1980г, а зайчето му се увеличава главата, за да не прилича толкова на заека „Ну погоди“

Ето тук някой си е играл, за да проследи произхода на различните кандидат–талисмани:



Има и шегаджии, които комбинират трите в олимпийска хидра.




А жабата? Въпреки, че е дискриминарана, тя успява да намери място в една от серийките на Футурама, в началните кадри ;)

Хубавото си е хубаво ;)


Самата жаба става доста популярна и в Русия. С нея се правят различни сувенири, тениски, шапки, дори има опит за сериал. :)

И една пародия за финал:






В Гърция арестуваха 48-годишен българин за трафик на бебета

Гръцките органи на реда задържаха 48-годишен българин за трафик на бебета в гръцкия град Лариса, съобщи Greek Reporter. Българските власти са...

Биоложка от Лом се самоуби заради понижена заплата

53 годишна жена - биоложка в Центъра по трансфузионвна хематология в Лом, се самоуби със скок в ледените води на Дунав. Според близки на...

Варна спечели в анкетата за Европейска столица на културата

varnautre.bg Две трети от 30 000 анкетирани, посочиха Варна на първо място за Европейска столица на културата през 2019 година в анкетата на Kmeta.bg....

Ако на света бяхме само 100 души...

peika.bg Ние, като българи, християни, европейци, които като цяло не страдаме от недохранване и липса на вода и имаме покрив над главата си,...

Заподозреният любовник Ирхан: Набих Асенчо и умря, зарових го до Марица!

Ирхан умъртвил детето с бой, после го сложил в чувал с камъни и го метнал в река Марица. снимки: Евгени Цветков, Марица.бг Набих го и умря,...

Като не щете мѝра, нà ви референдум

Ние сме общество, което е свикнало да живее спокойно дори и с най-тревожните си констатации. Едва ли има човек, който независимо от политическите си убеждения да не е на мнение, че избирателната ни система не е наред и се нуждаем от нова. Наистина, убеждението, че избирателната ни система е лоша, е може би една от малкото тези, по които няма противоречия и цари пълен обществен консенсус. Но ако приемем това за вярно, то значи казваме, че нямаме демокрация. Казваме, че хората изпратени във властта чрез тази избирателна система, не са хората, които трябва да са там. Нещо повече, това са хората, които за нищо на света не бива да попадат във властта. Ето това е истински тревожна констатация и с нея нашето общество живее преспокойно вече повече от две десетилетия.

Миналата седмица се поде поредния опит за оправяне на избирателната система и се поде от най-високо място – от президентството. Идеята е заедно с европейските избори да се проведе и референдум с три въпроса, на които хората да отговорят с „да“ или с „не“: искат ли мажоритарен избор, искат ли задължително гласуване и искат ли дистанционно гласуване по интернет. Обществото тутакси се раздели на две, като едните са „за“, а другите „против“. От политическите сили „против“ се оказаха орелът, ракът и щуката (тоест управляващите БСП, ДПС и Атака), а „за“ се обявиха претендентите за дясното пространство – реформаторите и ГЕРБ. Аз обаче не успях съвсем добре да разбера „за“ какво са едните и „против“ какво са другите. За това да има референдум, за това референдумът да е заедно с европейските избори или за конкретните въпроси в него. Опасявам се, че обществото и партиите се разделиха не толкова по същество, колкото по конюнктура. От едната страна застанаха управляващите, а от другата онези, които искат да са управляващи.

Кой какво печели и какво губи от този референдум и евентуалните му резултати? От задължителното гласуване губи онзи, който няма интерес от увеличаване на избирателната активност. Против дистанционното гласуване по интернет може да е онзи, който предпочита друг вид дистанционно гласуване, например с автобуси. Що се отнася до мажоритарното гласуване, лично аз не се наемам да кажа кой би бил „за“ и кой „против“, защото то може да се проведе по толкова много различни начини, че на практика този въпрос не е зададен и или трябва да отпадне от референдума или да се преформулира. В обобщение, против предложените в референдума промени може да бъде политическа сила, чийто електорат няма нужда да бъде изкарван да гласува с нови начини, защото вече има установени стари, сила, чийто избиратели биха срещнали трудности с по-технологичните форми на гласуване, каквото е машинното гласуване или гласуването по интернет, и чиито избиратели не са сред българите, които учат и работят в ЕС или Америка. Сила, която не желае в изборния процес да се включат нови избиратели – млади, технически грамотни и реализирани – които до този момент или ги е домързявало да гласуват, защото са си имали по-интересни занимания, или са били логистично затруднени да го правят. Изрежете си един картонен шаблон по тези мерки, наложете го върху политическите сили и вижте сами кои ще попаднат в него.

Между другото, ако аз бях президент и бях решил да предложа референдум за избирателната система, нямаше да поставям въпроса за мажоритарното гласуване, а вместо него щях да поставя въпроса за преразпределението и преструктурирането на избирателните райони. Не може 100 хил. души в София, образовани и квалифицирани хора, ангажирани в създаването на около 40% от БВП и внасящи съответните данъци, да не могат да излъчат депутат, а 300-400, души заведени да гласуват под строй, хора, които трудно правят разлика между парламент и министерски съвет и вярват, че президентът увеличава пенсиите, да могат. Трябва да се направи така, че всеки мандат да тежи точно определен брой гласове. Не знам как ще стане, пък и не е моя работа да знам, но съм сигурен, че това е една от първите и най-важни стъпки по пътя към по-справедлива и адекватна избирателна система. Задължителното гласуване – също, както и всяка друга мярка, която увеличава избирателната активност. И ако неадекватният парламент не проявява желание да проведе тези реформи – да, ще се прибегне до референдум.

Миналата седмица един човек каза: „Избирателният закон е машина, която произвежда това, което е създадена да произвежда. Не може машина за пластмасови отливки да произведе мраморна статуя“. Аз бих добавил, че не по-малко важен е и работникът, който стои зад машината. Защото ако не си свърши работата или пък изобщо не отиде на работа, машината и пластмасова отливка няма да произведе. Важно е да се гласува. Повече хора да гласуват по-често. Когато в древния Рим се е гласувало в две камари и на практика всеки гражданин е участвал в управлението, от другата страна, в Картаген, никой никога и за нищо не е гласувал. Затова мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.

За в. “Труд


Като не щете мѝра, нà ви референдум

Ние сме общество, което е свикнало да живее спокойно дори и с най-тревожните си констатации. Едва ли има човек, който независимо от политическите си убеждения да не е на мнение, че избирателната ни система не е наред и се нуждаем от нова. Наистина, убеждението, че избирателната ни система е лоша, е може би една от малкото тези, по които няма противоречия и цари пълен обществен консенсус. Но ако приемем това за вярно, то значи казваме, че нямаме демокрация. Казваме, че хората изпратени във властта чрез тази избирателна система, не са хората, които трябва да са там. Нещо повече, това са хората, които за нищо на света не бива да попадат във властта. Ето това е истински тревожна констатация и с нея нашето общество живее преспокойно вече повече от две десетилетия.

Миналата седмица се поде поредния опит за оправяне на избирателната система и се поде от най-високо място – от президентството. Идеята е заедно с европейските избори да се проведе и референдум с три въпроса, на които хората да отговорят с „да“ или с „не“: искат ли мажоритарен избор, искат ли задължително гласуване и искат ли дистанционно гласуване по интернет. Обществото тутакси се раздели на две, като едните са „за“, а другите „против“. От политическите сили „против“ се оказаха орелът, ракът и щуката (тоест управляващите БСП, ДПС и Атака), а „за“ се обявиха претендентите за дясното пространство – реформаторите и ГЕРБ. Аз обаче не успях съвсем добре да разбера „за“ какво са едните и „против“ какво са другите. За това да има референдум, за това референдумът да е заедно с европейските избори или за конкретните въпроси в него. Опасявам се, че обществото и партиите се разделиха не толкова по същество, колкото по конюнктура. От едната страна застанаха управляващите, а от другата онези, които искат да са управляващи.

Кой какво печели и какво губи от този референдум и евентуалните му резултати? От задължителното гласуване губи онзи, който няма интерес от увеличаване на избирателната активност. Против дистанционното гласуване по интернет може да е онзи, който предпочита друг вид дистанционно гласуване, например с автобуси. Що се отнася до мажоритарното гласуване, лично аз не се наемам да кажа кой би бил „за“ и кой „против“, защото то може да се проведе по толкова много различни начини, че на практика този въпрос не е зададен и или трябва да отпадне от референдума или да се преформулира. В обобщение, против предложените в референдума промени може да бъде политическа сила, чийто електорат няма нужда да бъде изкарван да гласува с нови начини, защото вече има установени стари, сила, чийто избиратели биха срещнали трудности с по-технологичните форми на гласуване, каквото е машинното гласуване или гласуването по интернет, и чиито избиратели не са сред българите, които учат и работят в ЕС или Америка. Сила, която не желае в изборния процес да се включат нови избиратели – млади, технически грамотни и реализирани – които до този момент или ги е домързявало да гласуват, защото са си имали по-интересни занимания, или са били логистично затруднени да го правят. Изрежете си един картонен шаблон по тези мерки, наложете го върху политическите сили и вижте сами кои ще попаднат в него.

Между другото, ако аз бях президент и бях решил да предложа референдум за избирателната система, нямаше да поставям въпроса за мажоритарното гласуване, а вместо него щях да поставя въпроса за преразпределението и преструктурирането на избирателните райони. Не може 100 хил. души в София, образовани и квалифицирани хора, ангажирани в създаването на около 40% от БВП и внасящи съответните данъци, да не могат да излъчат депутат, а 300-400, души заведени да гласуват под строй, хора, които трудно правят разлика между парламент и министерски съвет и вярват, че президентът увеличава пенсиите, да могат. Трябва да се направи така, че всеки мандат да тежи точно определен брой гласове. Не знам как ще стане, пък и не е моя работа да знам, но съм сигурен, че това е една от първите и най-важни стъпки по пътя към по-справедлива и адекватна избирателна система. Задължителното гласуване – също, както и всяка друга мярка, която увеличава избирателната активност. И ако неадекватният парламент не проявява желание да проведе тези реформи – да, ще се прибегне до референдум.

Миналата седмица един човек каза: „Избирателният закон е машина, която произвежда това, което е създадена да произвежда. Не може машина за пластмасови отливки да произведе мраморна статуя“. Аз бих добавил, че не по-малко важен е и работникът, който стои зад машината. Защото ако не си свърши работата или пък изобщо не отиде на работа, машината и пластмасова отливка няма да произведе. Важно е да се гласува. Повече хора да гласуват по-често. Когато в древния Рим се е гласувало в две камари и на практика всеки гражданин е участвал в управлението, от другата страна, в Картаген, никой никога и за нищо не е гласувал. Затова мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.

За в. “Труд


Последните дни във Варна: Пешеходен слалом между киша, локви и течащи покриви

Пешеходен ужас е ходенето през последните дни. Въпреки че се радваме на по-високи температури, ни очакват още няколко дни, в които явно...

Ето как действа руската мафия през 90-те години (видео от улична камера)

Чували сме и сме чели как са се решавали проблемите през мутренските години в България. Бой, рекет, изнудване... От това видео става ясно, че по това време и в Русия не е било много по-различно. Кадрите са наистина жестоки! 

18 млн. лв. за целева национална реклама на туризъма е предвидил кабинетът

За тази година правителството е предвидило 18 млн. лв. за национална реклама на целеви пазари и политики в туризма. Философията е да се...

Брутално наказание: Съседи подпалиха BMW X6 за отмъщение - спряло на детска площадка (видео)

Клипче, документиращо палеж в руския гр. Астрахан, предизвиква вълна от коментари през последните дни. Материалът с продължителност...

A tasty strawberry, instead of a heart :)

    You will need a piece of cardboard paper for the base, 10 sheets of coloured paper...

АГ-болница остава без лаборатория по волята на ГЕРБ и Ко.

Веселин Златков   Варненската АГ- болница остана без необходимите 60 хил. лв. за обособяване на микробиологическа лаборатория на...

Проверяват сигнал за оцветяване на водата в района на Морска гарa

Експерти от Басейнова дирекция за Черноморски район и РИОСВ - Варна, съвместно с Регионалната лаборатория при Излълнителна агенция по...

Български мартеници ще обикалят Европа

Български мартеници ще обикалят Европа. Идеята е на търновлии, а целта белият и червен конец да се популяризира като традиционен...

Във Варна ще се провеждат безплатни консултации за деца с проблемно поведение

Безплатни консултации за деца с проблемно поведение започват през март във Варна по общинска програма към дирекция „Превенции” и...

Депутатка в респектираща възраст гарантира, че Волен не ползва проститутки

/Поглед.инфо/ „Това е ваше съждение и то не е вярно“ - така отговори депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева на журналиста Сашо Диков. Той припомни случая с Волен Сидеров – как е плащал 700 евро за специални услуги в парижки хотел.

Отбелязаха 2 години от трагедията в село Бисер

снимки: Булфото Днес се навършват 2 години от трагедията в село Бисер. Oтец Атанаси отслужи молебен за шестте жертви от Бисер, а местни...

Ако Цветанов е бил подслушван, то това е било в съотвествие със закона

/Поглед.инфо/ Главният прокурор Сотир Цацаров не видя нищо нередно в евентуалното подслушване на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

ГЕРБ пак си играят на вот на недоверие

/Поглед.инфо/ ГЕРБ внесе нов вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски по темата "Сигурност".

Станишев ще оглави листата - Достена Лаверн на пето място

/Поглед.инфо/ Лидерът на БСП Сергей Станишев ще оглави листата на партията за предстоящия евровот, научи Дарик от социалисти.

Ден 6. Варненци правят най-много анален секс

Девойка намерила бутилка. Отворила я, а отвътре изскочил дух. Попитал я:
- Искаш ли да правим анален секс?
- Не!
- Тогава орален?
- Не!
- А тогава по обичайния начин?
- Не!
- Добре, тогава отлитам.
- Чакай, ами желанията?
- Не ти останаха повече желания…

И така, след като обсъдихме бившите партньори, както може би вече се досещате, днес ще проверим резултатите за видовете секс. Графиката по-долу показва сечението на трите кръга: вагинален секс (синьо), орален секс (жълто) и анален секс (червено).

aovНакратко, който е правил вагинален секс е правил и орален; някакси едното с другото вървят ръка за ръка (или не точно „ръка“ за не точно „ръка“, но да не се отплесваме). Едва 3,7% са правили само вагинален секс и едва 2,6% са правили само орален. А като цяло 91.7% са правили и вагинален, и орален. Ето затова ако имате право на един въпрос, питайте партньора си правил ли е анален секс… Защото трите вида секс са правили 56.9% (над половината), но както виждате в графиката (всичко, което е извън червения кръг), 41% все още не са правили анален секс. И тъй като процентът на хората, които са правили орален секс, но не са правили вагинален и обратното е в рамките на статистическата грешка, остава да отговорим на един въпрос:

Кой прави най-много анален секс?

При средностатистическото 56.9%, можем да кажем, че типичният фен на аналния секс е мениджър (77.11%) в някой от браншовете туризъм, транспорт, логистика, авиация или автомобили (71.43%), който е секс-маниак (83.02%), влюбен в тялото си (80%), живее във Варна (63.41%) и притежава вила или курортен имот (69.05%). Въпросният млад меринджей е на възраст 26-30 години (59.69%), със средно образование (62.39%),  пуши (61.69%), пие (60.79%) и редовно гледа порно (78.79%). Много ясно, в неангажираща връзка (66.67%).

Ето и още някои интересни факти: 85.19% от хората, които са правили секс заради бас, са правили и анален секс. Висок е процентът и на хората с опит в аналния секс, които са участвали в тройка с двама мъже (82%) или групов секс (80%) – вероятно поради чисто интерфейсни причини, т.е. ъъъ… липса на достатъчно конектори. Три четвърти от хората, които са ползвали секс-играчки, са правили анален секс. Такъв е делът и на хората, които определят себе си като луди в секса. А точно 78.18% от хората, които са правили секс за пари, са правили и анален секс. Малко назад, но пак над средностатистическия резултат са хората в майчинство – 65% от тях са били посещавани през задния вход…

Ето и няколко интересни графики:

Повечето хора правят анален секс с напредване на връзката и увеличаване на броя партньори.

servrazkaКакто виждате от графиката, точно половината от хората в сериозна връзка под 1 година са правили анален секс. Това число обаче нараства до 63,39% във връзките над 3 години.

Подобно е положението с нарастване и на броя партньори, като забелязваме, че хората с един партньор, правили анален секс са два пъти повече от очакваното:

brpartnersИ ако тези две графики имат някаква логика, то следващият извод си плаче за заглавие в жълт вестник:

Честото мастурбиране води до анален секс.

Естествено, няма да сме голословни.

mastЕдва 35% от хората, които не мастурбират са правили анален секс. При рядко мастурбиращите този процент се вдига до средностатистическото число (55.16%), при отговорилите често този процент се качва до (60.87%), а при тези, които са отговорили „постоянно“, той достига цели 78.85%.И ако това все още не ви е впечатлило, поднасяме черешката на тортата:Крадците правят повече анален сексkrazbiСамо 52,16% от тези, които никога не са крали, са правили анален секс. При редовно крадящите този процент е 65,89%. Това на нас ни говори само едно – когато ядосаната окрадена жертва изкрещи „Ах, да го $№@$№@% в гъза да го $№@$№@% тоя“, в 13,73% от случаите дава резултат :)



Подобни публикации

Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Защо се разминават показанията на мощностите в АЕЦ "Козлодуй"?

За сега не знам верния отговор на този въпрос, но го отбелязвам тук, за да не го забравя и някой ден, все пак да го открия. Какато знаете аз ползвам два основни източника на инфармация за натоварването на блоковете (5 и 6) на АЕЦ &q...

Манолова: Ще замразим депутатските заплати

Ще замразим депутатските заплати, изрази като свое лично мнение на брифинг в парламента депутатът от ПГ на Коалиция за България Мая...

ЕК заплаши САЩ с визи заради България

Брюксел заплаши да въведе визи за американски граждани, ако в следващите 6 месеца САЩ не премахнат визите за гражданите на България, Румъния, Полша, Кипър и Хърватия, предаде електронното издание ЮрАктив. Повечето от гражданите на 28-те страни - членки на ЕС, свободно пътуват до Америка, но на българи, румънци, поляци, кипърци и хървати все още са им необходими визи, за да влязат в САЩ, Канада и Австралия. На 20 декември м.г. влезе в сила регламент, според който държавите - членки на ЕС, трябва да действат съгласувано по въпросите, свързани с визите, особено когато става въпрос за страни извън общността, които третират по различен начин жителите от отделните европейски държави. Ако до 6 месеца проблемът не бъде решен, ЕС трябва да въведе визи за американските дипломати, предупреждава ЕК. Експерти обаче коментират, че страните, за които САЩ не са премахнали визите, ще продължават да водят паралелни преговори за отпадането им.

Радостин Станев: Всички, които обичат „Спартак“, да подкрепят Атанас Атанасов и клуба

Чрез petel.bg бившият вратар на „Спартак“ Радостин Станев пожела да отправи послание към всички поколения истински спартаклии. „Нека в...

Хванаха крадеца на шахти в София, но престъплението било маловажно (видео)

Полицията е заловила крадеца на шахти, за който вчера "Петел" съобщи. От органите на реда уточниха, че той е стар техен познайник. Човекът,...

Слави Трифонов: Очаквайте нещо голямо другата седмица!

Слави Трифонов загатна, че готви нещо голямо в ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов се обърна към зрителите на Би Ти Ви с доста любопитен...

Италия спаси в морето над 1100 имигранти на салове

Италия спаси в морето над 1100 имигранти на салове

ООН: В Сирия се вършат тежки престъпления срещу деца

ООН: В Сирия се вършат тежки престъпления срещу деца

Втори екоактивист бе арестуван в последните три дни в района на Сочи

Втори екоактивист бе арестуван в последните три дни в района на Сочи

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване