Впрягали са камили за оран в Добруджа (Снимка)

Камили в Добруджа!? Тази снимка е напълно автентична. Невероятно, но е факт. Не е сигурно чии са точно тези камили. Признато е, че...

Токов удар порази крадец, обиращ бивш завод за печатни платки в Благоевград

34-годишем мъж от Благоевград е починал при токов удар по време на обир. Това съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. Около 19:45 часа вчера във...

46 годишният Кирил Цуцов загина при жестока катастрофа на магистрала „Тракия“ (Снимка)

46-годишен мъж от Сливен загина на място при жестока катастрофа на магистрала „Тракия“.  Инцидентът станал около 13.50 ч. на автомагистрала...

Отвлякоха репортери в Крим

Неизвестни нападатели са отвлекли репортери в Крим, съобщиха от организацията "Репортери без граници" и отправиха предупреждение, че...

Мая си отива на село

/Поглед.инфо/ Заместник- председателят на Народното събрание Мая Манолова и общинските съветници от "Коалиция за България" започват обиколка из кюстендилските села.

Ако сопаджиите от Киев налагат насила своята "демокрация", ние ще се намесим

/Поглед.инфо/ Основната тема, която ни вълнува е референдума за Крим. Всички, които тръгваме натам ще наблюдаваме за спазването на честността при провеждането на референдума. Това няма да ми е първата мисия като международен наблюдател. Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият депутат от "Атака" Павел Чернев.

Братче и сестриче едва не изгоряха, докато майка им е на работа

Две деца, на 5 и 9 години, едва не изгоряха в апартамент на деветия етаж в квартал „Бистрица” в Дупница, пише в. „Струма”. Пожарът се...

Досега не сме установили наличието на хормони в пилешкото месо

/Поглед.инфо/ Тези 1250 евро, за които говори вчера Лютви Местан, ще окажат помощ на малките и дребните фермерски стопанства. Не може да се говори, че по този начин стимулираме избирателите на ДПС.

Съдят за грабеж изоставен младеж с 11 братя и сестри

Юлия Георгиева 23-годишният Георги Георгиев е от голямо семейство – има 11 братя и сестри, част от които вероятно все още живеят при майка...

Тук стара лъжа ръжда не хваща-блести недосегаемо

Две от водещите по зрителска аудитория телевизии тази сутрин приковаха вниманието ми със заявка да кажат едни неудобни истини със стара дата, но бързо им мина…

 

В единия случай ставаше дума за известни любовни афери на български политици и наострих уши да чуя какво ще кажат за най-високопоставената от тях, която гръмна в два поредни броя на в. „Уикенд”през август 2008-ма.

 

Не ме разбирайте погрешно- обяснил съм и в книгата си президент на „РъБъ”, че не ме интересува пикантерията от живота на държавния глава, а онова, което произтича от нея- като системното лъжене и натиск, оказван успешно от него върху конкретни медии да мълчат. Съответно мълчанието се превърна в основен предмет на дейност на българските медии.

 

В случая с „Уикенд” съм се ангажирал с твърдението, че агенти от ДАНС са били изпратени да сплашват посочената тогава от седмичника за любовница на президента  певица Марияна Попова, след което , преди да изчезне за известно време от България, тя даде залпово невероятно количество интервюта, писани като под индиго, отричайки подобна връзка.

 

Да раздадеш толкова много еднакви по съдържание интервюта, които не би трябвало да са интересни на редакциите заради буквалното им повторение, е координирана операция, която е по силите само на силна задкулисна ръка.Тя е преценила, че е за предпочитане да се отрича мощно и многократно, вместо да се премълчат една-две жълти публикация. И това определено не е нежната ръка на крехката Марияна.

 

В „Президент на РъБъ” съм написал също, че от името на Първанов при тогавашното началство на вестника са се появили емисари ( на ядреното лоби, най-богатото в България), които са предложили сделка: срещу тлъста сума „Уикенд” да спре да пише по тази тема ( припомням, че темата беше доста разширена с имена на още доста известни млади жени, включително журналистки, някои дори цитирани какво точно са се похвалили за интимните си преживявания с палавия Георги).

 

За чест на тогавашните шефове на вестника, те отклоняват подкупа със самочувствието, че печелят достатъчно добре от големия си тираж, но въпреки това сериалът за любовниците на Първанов секва.

 

Понеже срещу ръжен не се рита, вестникът премина все пак в по-сговорчиви ръце. Няма да навлизам в подробности как е прекършена волята на заинатилите се собственици, за да не излагам на удари източниците си.

 

Жълто ли е да се рови в интимния живот на когото и да било? Да, макар един президент, от когото се очаква да е за пример, не е кой да е. Обаче и другите примери, взети от жълтите вестници и цитирани днес от големия по аудитория малък екран, са също толкова жълти и разликата е само в това, че споменатите любовни афери са се развили във времето, докато в случая с Първанов всичко се потули.

 

Още по-интересно, но със същия ялов резултат, се развиха събитията тази сутрин и в друга телевизия, смятана за най-гледаната в България. В разговор по въпроса за конфликта на интереси бившият председател на парламентарната комисия за борба с корупцията Яне Янев каза нещо, за което също съм писал и не е новина сама по себе си: ловната дружинка на Първанов и компания е управлявала държавата, назначавала е цели правителства.

 

Янев отказа да назове изрично бракониерстващия ни бивш президент, но направи достатъчно алюзии, споменавайки „подвизите” му край Симитли , например.

 

Онова, което обаче беше впечатляващо за моя милост, е че Янев съобщи нещо, което не знаех: в неговата комисия се е обсъждал сигнал за корупция във връзка с пушките на Първанов, които са ярко веществено доказателство за корупция поради невъзможността който и да било политик без странични доходи да си ги позволи, защото всяка от тях е на стойност десетки хиляди левове.

 

Припомням, че това беше разкритие на в. „168 часа”, в който бяха публикували снимка на една от тези пушки с оценка на оръжеен експерт за нейната баснословна цена. А че Пушката е на Първанов, колегите са разбрали от снимка във Фейсбук на един от синовете му, позиращ гордо с нея. По-късно дългата ръка на властта е замела тази следа, а главният редактор на вестника си е имал някои неприятности…

 

Значи все пак е имало някакъв жалък опит да се обърне внимание на сигналите за корупция на най-високо ниво в държавата!

 

И днес обаче, вече толкова години по-късно, около въпросната корупция витае страх и нежелание да се навлиза в темата. Говори се с недомлъвки и без имена, което прилича повече на съучастие, отколкото на защита на обществения интерес.

 

Смешното е, че тази жалка ( повтарям се съзнателно!) картинка изплува от внезапния порив на една институция с гръмкото название БОРКОР да покаже подобие на борбеност , предлагайки политиците да си обявят публично любовниците.

 

Това е чудна идея – направо отвъд подигравката с хората, които все още таят надежда метастазите на най-опасната форма на престъпността поне малко да бъде лекувана. Вместо това срещу раковите клетки на заразата ни препоръчват да баем на боб.

По същата логика МВР може да поиска закон, с който да задължава гражданите да си показват задните мисли и да твърди най-сериозно, че след това те с лекота ще си свалят гащите.

 

Може би малко неочаквано, но за финал си струва да обърнем внимание на следното: скандалната търпимост към корупцията и нейна демонстративност на върха на държава, която мотивира като индулгенция и последния селски изнудвач да рекетира и корумпира, е хранителната среда за популистките политически проекти, като безгранично наглия безцензурен корпоративен такъв, който паразитира върху натрупания гняв от очевидните несправедливости в държавата и най-безцеремонно акумулира тази енергия за целите на своите господари в задкулисието.

(ノースキン)NSソープはこんなに気持ちがいい

やっぱり風俗使うなら、NSでしょ。

っていう考えは、風俗やめちゃった今でも変わらないですね。

ソープで生で挿入する気持ち良さといったら本当に最高ですよ。

普通に素股とかやってるレベルのデリヘルじゃ我慢できなくなりますから。

高級ソープでかわいい女にノースキンで入れるのが最高

ちょっと高いですが、高級ソープでその店で看板クラスのかわいい子を選んで生本番するのが最高でした。

すすきのとか結構通いました。

その時間が来るまで胸がどきどき高鳴って、さあいざやるとなったら超かわいい女がそこに立っているんですね。

しかもサービスだから、言葉使いがすごい丁寧なんですよね。

なんとなく、あの丁寧な言葉使いにやられますね。

普通のお店で女性店員が俺に奉仕してくれてるっていうことを想像して性欲を沸き立たせちゃってます。

シャワーで陰部を洗ってもらっている時にいきなりフェラとかされたらもうそこでやってしまいたくなるくらい。

本当に最高の時間ですよね。

さすがにリピートはできるほどお金はないですが。

ソープは高いし、生でやってると病気の危険も

まあソープが高いのはしょうがないですが、本当に高い高級ソープだと1回で20万とかとられるところもあります。

生でやれるのはいいんですが、やっぱりいろんな人とやっているということで、病気のリスクも結構高いんですよね。

そういうことを考えるとソープでNSやるのはほどほどにしておいたほうがいいのかなっていう考えになったことがあります。

まあでも通うのやめちゃったら性欲解消できなくなっちゃいますから悶々としてた時期がありました。

今はその悩みを解消して、そんなにお金をかけないで女の子とやれてます。

Рьощи с картофи и кашквал

Продукти:
1кг картофи
200г кашкавал
1 яйце
125г краве масло
100г сирене
½ глава лук
1 морков
щипка сол
щипка индийско орехче
1ч.л. суха целина

Приготвяне:
Кравето масло се разтопява. Картофите, лукът и морковът се белят и измиват. Кашакавалът, сиренето и останалите зелечнуци се рендосват. Смесват се в обща купа. Към тях се чуква едно яйце. Налива се разтопената мазнина. Каймата се подправя със сол, индийско орехче и суха, стрита целина. Зеленчуковата смес се обърква. Оставя се за половин час да се овкуси. От нея се оформят големи и сплеснати кюфтета. Оставят се в хладилна камера да стегне маслото. Половин час е достъчен. Пекат се на оребрен тиган. Поднасят се топли , гарнирани с лютеница или млечен сос.


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Морето заля крайбрежната алея, днес небето се оглежда в нея (Снимка)

Силният вятър вчера така разсърди морето, че водата заля част от крайбрежната алея. Природната стихия обаче колкото е страшна в един момент, толкова е красива в друг. Ето каква красива снимка се разпространява от няколко часа във фейсбук.  

Пешеходци пресичат ул. „Д-р Железкова“ сякаш бягат от снайперисти

Веселин Златков, фото Румен Сарандев Варна е град, в който проблемите на шофьорите се решават с предимство, много често за сметка на...

И вторият рус ангел в Гърция е българче

Бебето, което беше открито в ромски катун край гръцкия град Катерини, е от български произход. Това са заявили мнимите му родители пред...

Варна с 15 километра нови велоалеи до края на 2015 г.

До края на 2015 г. Варна ще има изградени 15 км. нови велоалеи. Ще бъде завършена  и започнатата през 2007 г. колоездачна алея, която свързва...

Русия готви предложения до САЩ за уреждане на положението в Украйна

/Поглед.инфо/ Русия готви предложения за уреждане на положението в Украйна, които ще бъдат изпратени на Съединените щати. Министърът на външните работи Сергей Лавров е представил позицията на президента Владимир Путин по време на работна среща в Сочи, предаде ИТАР-ТАСС.

アダルト掲示板はやれる約束作れる女しかいない

エッチ目的の女と簡単にやれる掲示板

それがアダルト掲示板です。

特に20代~30代前半の女の子とエッチしたいなら、今日からでもすぐに約束作ることができます。

俺がアダルト掲示板を使い始めてから風俗がいらなくなった。

正直俺はアダルト掲示板使い初めてから風俗にいかなくなりました。

その理由はたくさんの女の子が書き込んでるんで、簡単にやれるからです。

しかもソープみたいに1回で数万円もかかりません。

女の子たちもエロい子しかいません。

「今日いいでしょ?」

「もうだめかも、我慢できない。」

こういう言葉をかわいい顔した女の子達が言ってくるんですよ。

正直こっちのほうが我慢できなくてすぐにやっちゃってます。

ちゃんとしたアダルト掲示板じゃないとさくらばっかり

ただ、ちゃんとしたアダルト掲示板を使わないとさくらしかいないです。

登録したらいきなり女の子からたくさんメールが来たり、エッチに誘われたり。

それは全部さくらです。

しっかりとしたところなら、登録してすぐにいきなり女の子からメールが来るとかはありません。

僕が使っているのは全国規模の大きなアダルト掲示板しか使っていません。

そういうところを使えば、本当に一緒にエッチしてくれる女の子達がたくさんいます。

「入れてほしい。」「我慢できない。」「最高」

こういう声を実際にアダルト掲示板使って会った女の子から何回も聞きました。

本当にエロくてかわいい女の子が多いんですよ。

会ってすぐにホテルに行こうって言われたことありますか?

女の子から会ってすぐにホテルに行こうって言われたことがありますか?

俺は何度もそういうことがあります。

「どこのホテルにするー?」「今日私のアパートでしよ」

とか。

もう自由にやりまくってます。

正直アダルト掲示板を知らなければこんなおいしい思いはできなかったでしょう。

今は本当に風俗をやめても女の子とエッチしまくれる環境に大満足しています。

Хирург на съд след смърт на пациентка

"Непрецизирано натискане със скалпел при безкръвна операция от апендицит е наранило коремната аорта на 32-годишната Галина...

Измама с лични данни: Мъж става собственик на тонове ракия, дърва и лаптопи, без да знае

Куриозен случай с млад мъж, който купува различни стоки, без да знае, шокира разложкото село Баня. Радко Ядков, който е убеден, че е жертва...

Кифли и вафли могат да доведат до инфаркт и инсулт

/Поглед.инфо/ Кифлите от магазина, вафлите, сухите пасти и всички останали дълготрайни сладки и соленки от магазина могат да доведат до инфаркт и инсулт.

Вигенин: Референдум в Крим не бива да се прави в конфротационна среда

Кристиaн Вигенин и Франк-Валтер Щайнмайер са обсъдили ситуацията в Украйна и следващите стъпки на двустранно и на европейско ниво по отношение на случващото се там. Външните министри са коментирали идеята за създаване на контактна група на Ангела Меркел, която да позволи пряк диалог между руските и украинските власти.

Русия ще използва ядрено оръжие в случай на нападение

/Поглед.инфо/ Русия ще използва ядрено оръжие в случай на нападение. Това заяви руският вицепремиер Дмитрий Рогозин, цитиран от няколко украински медии.

Реплика: Жестокостта не е само бой

Веселин Златков   В България сме се нагледали и наслушали на примери за жестоко отношение на хора към животни. Най-често потърпевши са...

Полски кмет: Българите са цветнокожи

"Българи, румънци или някакви си там африканци ли ще ни диктуват тук, на стопаните на тези земи къде да застанат, как да застанат и те ли са...

"Труд": Дългове топят наследството на Мишо Бирата

Синът на Михаил Михов, по-известен като Мишо Бирата, може да наследи само дългове от баща си в Русе. След затворения хотел "Дунав плаза"...

Започна кампания "Рекламирай Варна!"

Безплатно лого на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата през 2019 г. може да получи всеки, който подкрепя инициативата....

Облог: Напускам политиката, ако съберем под 30 000 гласа

/Поглед.инфо/ Георги Първанов даде дума, че ще напусне политиката, ако АБВ събере само 30 000 гласа на предстоящите евроизбори.

Затварят заведение за месец, ако го хванат с тютюнев дим

/Поглед.инфо/ Пушачите без цигари и в зимните градини на кръчмите. Това предвиждат последните идеи за промени в Закона за здравето на ведомството на д-р Таня Андреева. Спорно е обаче дали те ще намерят парламентарна подкрепа.

Трагедия: Хирург на съд след смърт на пациентка

"Непрецизирано натискане със скалпел при безкръвна операция от апендицит е наранило коремната аорта на 32-годишната Галина...

Вечно дерби отново в събота

Предстоящият уикенд ще предложи на футболните запалянковци повторение на големите дербита от последния кръг в А група ЦСКА - "Левски" и...

България, Румъния и САЩ провеждат учение в Черно море

Американският разрушител „Тръкстън“ пристигна във Варна по повод съвместно учение на Военноморските сили на България, Румъния и САЩ,...

По 40 лева трябва да получат за Великден най-бедните пенсионери

/Поглед.инфо/ По 40 лева трябва да получат за Великден най-бедните пенсионери. Кабинетът вече е осигурил 40 млн. за бонусите, научи "Стандарт".

Служител на "Напоителни системи" обяви гладна стачка

Социално напрежение в „Напоителни системи”. Хората са готови на национална стачка, заради неплатени заплати. Един от служителите на...

Плевнелиев предлага България да е разпределителен център на газ от Катар за Европа

България – разпределителен център на газ от Катар за Европа - това е предложението, което президентът Росен Плевнелиев ще отправи към...

Няма такова паркиране: „Фолксваген” се вмъкна под „Форд”

Лек автомобил фолксваген "костенурка" се блъсна в паркиран автомобил в Благоевград и го качи върху себе си, а водачката на немското возило...

ГЕРБ ще подкрепи номинацията на Цветозар Томов за член на ЦИК

/Поглед.инфо/ ГЕРБ ще подкрепи номинацията на Цветозар Томов за член на ЦИК от гражданската квота, съобщиха от партията.

Кризата в Украйна започва много да напомня на кубинската от 1962 г.

/Поглед.инфо/ Кризата в Украйна започва много да напомня на кубинската криза от 1962 г. Както тогава, така и сега, едната от двете велики сили се опитва да търси начин да влезе дълбоко под носа на другата, за да може да й въздейства и да развива своята геополитика.

Парламентът заседава извънредно днес

Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда гласуването на поправки в седем закона. На първо гласуване са...

Порт Варна затворен за празни кораби

Пристанище Варна и каналите към езерото са затворени за ненатоварени кораби. Причината е силен вятър, чийто пориви в района на...

Замеряха Кличко с яйца и пиратки на митинг

Лидерът на украинската партия УДАР Виталий Кличко е бил замерян с яйца по време на митинг в Храков, съобщава БГНЕС, позовавайки се на...

НЗОК решава ще реже ли от бюджетите на болниците

Националната здравноосигерителна каса (НЗОК) ще решава днес дали да намали прогнозните бюджети на болниците с 20%, пише offnews.bg. Решението...

Влошаването на ситуацията в Украйна ще има тежки последици за бизнеса ни

/Поглед-инфо/ Коментар на Георги Минчев, член на националния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България

Следим всяко развитие и се безпокоим за ситуацията в Украйна

/Поглед.инфо/ Проектът "Южен поток" трябва да го разглеждаме в цялостния контекст на отношенията между участниците в конфликта и около Украйна, следим всяко развитие и се безпокоим за ситуацията там, но у нас подготовката по него не е спряла.

Вигенин смята за неуместно провеждането на референдум в Крим

/Поглед.инфо/ Министър Кристиaн Вигенин се срещнал в Берлин със своя германски колега д-р Франк-Валтер Щайнмайер.

"Чайка" остава на сухо, не се знае кога ще се справят с повредата

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха, че поради повреда абонатите от квартал "Чайка" ще бъдат без вода от тази сутрин. От дружеството не се ангажират да посочат до кога ще бъде отстранена повредата, съобщава moreto.net.

Япония отбелязва три години от аварията във "Фукушима"

Днес се навършват три години от опустошителното земетресение с магнитуд 9 по скалата на Рихтер, което удари Япония. В цялата страна ще има...

Добре е да знаем: В емирствата средният пръст вкарва в затвора

Докато светът се чуди как да се справи с кризата в Украйна, a конфликтът в Сирия продължава с пълна сила, в Обединените арабски емирства...

„Южен поток” е от национално значение и трябва да бъде построен, заяви Стойнев

/Поглед.инфо/ Българският министър на енергетиката заяви, че газопроводът „Южен поток” трябва да бъде построен, тъй като руският проект е от съществено значение за сигурността на доставките за балканската държава, предаде Reuters.

iOS 7.1 ми харесва

iOS 7.1 ми харесва
Отдавна се говори за следващия по-голям ъпдейт на iOS 7. Той вече е тук и ви очаква да го инсталирате, ако все още не сте откликнали на призива. Не забравяйте[...]

Страници: 1 | 2 | 3 | 4

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване