07/01/16 08:12
(http://ivo.bg/)

Руската глутница в нашата гостоприемна лудница

Извинявайте, обаче и Оруел не може да измисли по-абсурдна история от приказката за руските „Нощни вълци”. Ето накратко нейния сюжет преди още да се е пренесла в центъра на София днес ( пиша тези редове часове преди кулминацията на провокацията в сърцето на столицата ни  ).

 

Глутницата е руска, обаче не съвсем. В нея си отглеждат дресирани за цирковия номер под купола на славянството словашки и полски вълци- за камуфлажна компенсация, че в славянски страни, като Полша и Украйна не ги допускат да вият или ги посрещат с псувни, както в Чехия.

 

Глутницата е руска, но нахлува в\срещу България от Турция, с която уж Русия е враг. Клоунадата с минаването през Турция е организирана преди възстановяването на прегръдката между автократите Путин и Ердоган. От страх да не бъдат посрещнати с ( летящи) български домати- уви, неоснователен в държавата на победилия Бойковизъм- организаторите на клоунадата финтират предварително с информация за техния маршрут. Включително пускат слух, че руските вълци могат да дойдат през Бургас, тоест могат да се движат по вода.

 

Глутницата е руска и фанатично патриотична, обаче си пада по мотори от победената Япония и омразната им Америка, както и по кожените им аксесоари.

 

Глутницата е руска и проповядва православно единство ( под московски скиптър), но се кани в София да се поклони на светеца Александър Невски, канонизиран за такъв 300 години след като приема исляма, бидейки на служба на Златната орда, с която воюва заедно срещу християните на Запад от васалното на Ордата московско княжество.

 

Глутницата е руска и адски братска в реториката си спрямо българите, но ползва български биячи да тероризират други българи. Биячите, също като руските вълци, са камуфлажно униформени. Твърдят , че носят униформи заради любовта си към брането на билки в гората ( както заявяват днес напълно сериозно пред Нова тв). Иначе казано, българските слуги на руските вълци откровено се подиграват от позицията на своето превъзходство в държавата, в която организираната им престъпна група и нейните подобия никнат и крепнат като гъби след Чернобилски дъжд.

 

Глутницата е руска и претендира да предизвиква единение, но постига разделение в България, където жертвите на побоя, извършен в името на Путин, биват арестувани по обвинение в хулиганство.

 

Глутницата, всъщност, по нищо не се различава по абсурдността на основанието си да гази България от глутницата на Сталин, която претендира да е освободила България чрез 3 години пряка и 42 години косвена окупация, поддържана за камуфлаж от българи, биещи и убиващи непокорни българи.

 

Общото между приказката от 1944-та и 2016 –та е в сломената воля за съпротива на българите с помощта на туземните съветофили. Руските глутници си разиграват танковете и мотоциклетите с благословията на властите, които нареждат репресии срещу малцината посрещачи, дръзнали да се противопоставят на руските вълци в овчи кожи.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване