08/16/16 20:43
(http://raltchev.info/)

Велосипед с формата на салата

Признавам си, че се чувстваме доста неловко, когато се налага да извадим бирата от хладилника, за да можем да освободим място за домашните домати и краставици от градините на родителите ми, дядо ми и родителите на Дени. В същото време обаче това ни позволява да имаме заслужено високи критерии към зеленчуковата продукция. Това често ни поставя в неудобна ситуация — хем сме с високи критерии, хем не можем да ги удовлетворим в магазина до вкъщи.

Един ден се случи така, че в хладника нямаше нито бира, нито домашни зеленчуци. И се обади Сашо. Същият Сашо Македонски, с когото велосипедите ни събраха в 1bike. Не очаквахме, че вместо бира или велосипедни части ще предложи да ни донесе отглеждани в домашни условия зеленчуци. С едно наум приехме. И той взе, че наистина ни донесе.

До този момент Бяла черква беше едно село встрани от пътя за Дряново. Сега видяхме и другото му лице. В него едно младо семейство продължава традициите на своите предци в отглеждането на плодове и зеленчуци — такива, каквито те самите биха искали да консумират. Ние имахме щастието да се докоснем до резултата от труда им. Вече няколко поредни вечери опитваме с наслада от кошницата домати, краставици, патладжани, пиперки, чубрица, копър и магданоз. За съжаление твърде късно се сетихме да я снимаме, затова можем да покажем само как изглеждат в чиния. Можете обаче да ни имате пълно доверие, че са невероятно вкусни.

Processed with VSCO with s2 preset

Ако живеете в София, можете да се възползвате от предложението на zelka.bg — проекта на младото семейство от Бяла черква. Можете да се абонирате за кошница плодове и зеленчуци за един месец. Абонаментът ще ви зарадва с килограми истински вкус и свежест, доставени до дома ви всяка седмица (както се случи с нас). Разгледайте предложението и действайте. А ако желаете, можете сами да отидете там, да се порадвате на обстановката и сами да наберете храната си.

Написахме това след поредната вкусна вечеря и с най-добри чувства към сбъднатата мечта на хората зад zelka.bg.

Не може без салата под формата на велосипед С тематичното вино на масата

Една публикация на Иван Ралчев в Walking on the edge....

Публикувана на 08/16/16 20:43 http://raltchev.info/velosiped-s-formata-na-salata/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване