Thalloderma Shop
05/19/17 10:12
(http://ivo.bg/)

Борисов вече не смогва да нарече “идиот” всеки, прозрял връзката му с Пеевски

“ Борисов и Пеевски са в едно изречение”. Този път не го казвам аз, а политологът Първан Симеонов. https://www.actualno.com/cite/po-vajnijat-fakt-e-che-borisov-i-peevski-stojat-v-edno-izrechenie-i-tova-shte-se-napomnja-ot-opozicijata-news_612154.html?utm_source=direct&utm_medium=cite_right&utm_campaign=webground

За подобно ( първо по време) твърдение бях удостоен с благоволението да бъда откроен “пред строя” и руган лично “по телевизора” от Борисов преди 3 години. Очаквам да видя, дали и Първан Симеонов ще бъде наречен “идиот” от него. По-скоро не- “тайната” за топлата връзка между двамата отдавна е нещо повече от обект на шепот по ъглите, в които клечат добре запознатите с истината “източници”.

”Идиотите” сме повечко напоследък и Борисов вече не смогва да уважи всеки един от нас с височайшата си персонална ругатня.

А снимката, показваща как двамата се разминават в парламента ( за да се срещнат нейде на терена на поделянето на порциите в мазната баничарница “България” ), говори допълнително за двамата “непознати”, на каквито се правят.BB_Peevski

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване