02/15/11 15:05
(http://www.klassa.bg/)

Ангел Заберски с поредица от концерти в Sofia Live Club

Един от най-изявените и колоротни джазмени у нас Ангел Заберски-син стартира снощи поредица от концерти в Sofia Live Club. Креативният пианист и композитор зарадва почитателите на симфоничния джаз в компанията на своя 17-членен Биг бенд, включващ най-добрите джаз музиканти в момента. Едновременно 5 тромпета, 5 саксофона, 4 тромбона, бас, барабани и пиано създадоха неповторима атмосфера в популярния клуб с перфектна акустика. Композициите, които прозвучаха, вече имат студиен запис, реализиран в Sofia Live Club. Съвсем скоро на пазара ще се появи и първият албум на Ангел Заберски-син заедно с брас асоциацията.
Gangsters in da house, Retro news, Never say yes и други предизвикаха бурни аплаузи. Чаровният пианист, който в края на миналата година се изявяваше като музикален продуцент на благотворителното шоу „Великолепната шесторка”, е насочил творческата си енергията в създаването на нови пиеси и финализирането на предстоящия албум.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване