06/19/12 12:51
(http://www.klassa.bg/)

Рут Колева с премиера на ново видео в SOFIA LIVE CLUB

SOFIA LIVE CLUB кани всички фенове на качествената музика НА 20 юни вечерта, за да отпразнуваме заедно промоцията на най-новото видео на РУТ КОЛЕВА и дуото BASSCATZ - Moving Forward.

През изминалата седмица, младата певица и новоизгряващото диджейско дуо заснеха най-новото видео от хитовете на певицата. Два снимачни дни, много емоция и хъс на творчески настроени хора, най-модерната техника и незаменима атмосфера са колаборацията, която е виновна за крайния продукт на Moving Forward. Стара къща на известната столична улица „Г.С.Раковски“ е мястото, на което се случва развръзката и финализирането на кадрите към песента. Добрият резултат е налице, а снимачният екип по-вдъхновен отвсякога.

Не случайно, BASSCATZ са част от новото видео на РУТ, именно те са едни от първите, които подкрепят и съпровождат певицата на стартовите й лайв изпълнения. Добър старт на музикалната й кариера, който я отвежда до съвместната им работа днес.

Съдбоносна среща отвежда изпълнителите до крайния продукт на Moving Forward. След случайнa засечка във Варна и запис на парчето в студио на Графа, днес песента е на бял свят. Името е и слоган на лейбъла на дуото - PLATFORM, зад който стоят Христо aka Monk и Мартин aka JamezBongg. Страстта на музикантите към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции на 4 грамофона и невероятната енергия в лайв изпълненията ги свежда на една сцена с легендите на дъбстепа - 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky и други.
След наградата „Певица на годината“ на БГ радио и над 160 концерта в последните 16 месеца, РУТ завършва работа по новия си самостоятелен албум, който ще излезе до края на годината.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване