02/15/13 10:45
(http://www.klassa.bg/)

Туристически обувки ни гарантират лагерния огън

Обувки, които топлят краката – мечта за мнозина и нещо, което не е свръх иновативно, предвид многото опити за вкарване на реотани в различни аксесоари и дрехи.

Обаче обувки, които могат да ви стоплят, като запалят истински огън... това вече е новост.

Туристическите обувки Substratum, които притежават вграден комплект за запалване на огън сред природата, са сред най-новите продукти на компания за производство на туристическа екипировка RockyS2V.

Въпросният комплект се намира в малко отделение в подметките на обувката и включва надеждна запалка и кубчета прахан, с които да си стъкнете огън в планината, информира сайтът за хай-тек джаджи gizmodo.com.

Освен да ви гарантират топлина в студените нощи на палатка, RockyS2V изпълняват и функциите, които трябва да има всяка добра туристическа обувка – да топли краката и да ги пази сухи, благодарение на качествените непромокаеми материали.

Американската компания за турсистическа екипировка очевидно работи здраво, за да си изгради име, когато става въпрос за комплекти за оцеляване в животозастрашаващи условия.

Освен иновативните обувки, тя е създала модел яке с включен вграден комплект, който ще ви помогне да се справите с опасна ситуация, ако се намирате на място далеч от цивилизацията.




















gizmodo.com


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване