Страхува се за живота си, искат да му затворят устата!

Пребитият преди часове в затвора Бисери Миланов-Петното се страхува за живота си, разкри пред BNews приятелката му Йоанна Капранджиева. Тя сподели и че според нея целта е да му затворят устата. Засега обаче тя отказва да коментира кой е поръчителят на боя.

Юзеиров искал политическо убежище в Белгия

Единият от скандалните братя Юзеирови - Атанас Йорданов Маринов (Али), е поискал политическо убежище в Белгия. Молбата му не е удовлетворена, той обжалва и неуточненият му статут бави у нас разследването за опита за учредяване на партия ОТОМАН. Това обяви пред журналисти в сряда окръжният прокурор на Шумен Диян Долапчиев.




Единият от скандалните братя Юзеирови - Атанас Йорданов Маринов (Али), е поискал политическо убежище в Белгия. Молбата му не е удовлетворена, той обжалва и неуточненият му статут бави у нас разследването за опита за учредяване на партия ОТОМАН. Това обяви пред журналисти в сряда окръжният прокурор на Шумен Диян Долапчиев.

Открита е процедура за отнемане на лицензи на енергото (обзор)

ентралното диспечерско управление на ЕСО въведе вчера ограничение на производството на еленергия в България, заради ниското потреблението и топлото време. Първо се започна със сваляне на мощността на блокове в АЕЦ “Козлодуй”, съобщиха от системния оператор, последвало е ограничението на производството на еленергия от тецовете. Това обаче се о ентралното диспечерско управление на ЕСО въведе вчера ограничение на производството на еленергия в България, заради ниското потреблението и топлото време. Първо се започна със сваляне на мощността на блокове в АЕЦ “Козлодуй”, съобщиха от системния оператор, последвало е ограничението на производството на еленергия от тецовете. Това обаче се о

КРИБ: Не може дълговете на частните дружества да се третират различно от тези на държавните


Задълженията на държавните дружества следва да се третират по същия начин както задълженията  на частните дружества. В този смисъл задълженията на държавната НЕК не са по-различни от задълженията на електроснабдителните дружества и не следва да има дискриминационно третиране.

Това се казва в позиция на Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) след като по-рано днес енергийният регулатор започна процедура по отнемане на лиценза на трите електроразпределителни дружества...

Миранда Кер с нов бюст

/КРОСС/ Известната моделка Миранда Кер легна под ножа. Красавицата се е подложила на пластична операция за увеличаване на гърдите. Слуховете тръгнаха, след като бившият модел на Victoria's Secret се появи на светско събитие с рокля с дълбоко деколте, което разкри значително увеличените й форми . Експерти смятат, че Миранда се е подложила на интервенцията след развода си с Орландо Блум, а размерът на гърдите й е увеличен до три пъти. "Няма никакви други методи, с които могат да се постигнат подобни резултати, освен операция или качване на килограми", уверяват пластични хирурзи. Приятели на звездата пък уверяват, че тя не се е подлагала на операция.

Великобритания опроверга информацията, че затваря визовите си центрове в Русия

/КРОСС/ Посолството на Великобритания опроверга разпространената в средствата за масова информация новина, че страната затваряла всичките си визови центрове в Русия. „Изобщо не е ставало дума за затваряне на британските визови центрове в Русия. Променя се компанията, която се занимава с обработка на документите за визи. Това няма никакво отношение към политическата ситуация в Украйна", - съобщава пресцентърът на британското посолство в Москва. В сряда средствата за масова информация тиражираха новината, че на 21 март визовият център на Великобритания прекратявал работата си в Москва, на 25 март - в Санкт Петербург, а до края на месеца и в Екатеринбург, Ростов и Новосибирск, предаде руското издание „Аргументи и факти".

Ровили 10 дни преди арест на тетевенския кмет

Десет дни преди да арестуват кмета на Тетевен Милен Милев и тримата му заместници разследващите са изземали документи от общината и от социални домове. 
Във вторник от квартета управници бяха освободени зам.-кметовете Левчана Хаджиева и Десислав Цветанов. В ареста за 72 часа остават Милев и заместникът му Детелин Пърлев. Десет дни преди да арестуват кмета на Тетевен Милен Милев и тримата му заместници разследващите са изземали документи от общината и от социални домове. Във вторник от квартета управници бяха освободени зам.-кметовете Левчана Хаджиева и Десислав Цветанов. В ареста за 72 часа остават Милев и заместникът му Детелин Пърлев.

Юнайтед с героична победа над Олимпиакос

"Червените дяволи" победиха с 3:0 и се класираха за четвъртфиналите на Шампионската Лига

    


Григор Димитров ще играе с испанеца Монтанес в Маями


Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на мастърса в Маями срещу испанеца Алберт Монтанес.

Двамата ще се срещнат във втория кръг, след като ибериецът победи поляка Михал Пжисиежни, а хасковлията пропусна първите мачове като поставен под номер 15 в схемата на турнира.

Монтанес и Пжисиежни изнесоха оспорван двубой, в който испанският тенисист се наложи с обрат 5:7, 7:6(5), 6:3. До момента той и Димитров не са се изправяли един срещу друг....

Феновете на "Левски" към Батков: Одит, продажба на акциите и довиждане!

Националният клуб на привържениците (НКП) на “Левски” обяви, че сваля изцяло доверието си от собственика Тодор Батков. А становището на феновете от сбирка в навечерието на мача с “Ботев” бе озаглавено “Одит, продажба на акциите и довиждане”.

“...за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място г-н Батков трябва да допусне външ Националният клуб на привържениците (НКП) на “Левски” обяви, че сваля изцяло доверието си от собственика Тодор Батков. А становището на феновете от сбирка в навечерието на мача с “Ботев” бе озаглавено “Одит, продажба на акциите и довиждане”. “...за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място г-н Батков трябва да допусне външ

Депутати кръшкат от работа, но искат надница

Депутати, пропуснали заседания на парламента, постфактум внасяли молби отсъствията им да бъдат извинени по лични причини. В последните два месеца бюрото на председателя на Народното събрание Михаил Миков (БСП) било затрупано от подобни искания, научи "Труд". 


Избраниците молят отсъствията им от работа да бъдат оправдани, за да запазят възн Депутати, пропуснали заседания на парламента, постфактум внасяли молби отсъствията им да бъдат извинени по лични причини. В последните два месеца бюрото на председателя на Народното събрание Михаил Миков (БСП) било затрупано от подобни искания, научи "Труд". Избраниците молят отсъствията им от работа да бъдат оправдани, за да запазят възн

„Ботев” (Пд) изхвърли „Левски” от Купата

„Ботев” (Пловдив) сложи кръст на сезона на „Левски”, след като го изхвърли на 1/4-финал от турнира за купата на България. В първата среща „канарчетата” паднаха с 1:3, но във втората победиха с 2:0, което ги праща напред с гол на чужд терен.

Том и Джери се завръщат

/КРОСС/ Известните анимационни герои Том и Джери се завръщат на екрана.Премиерата на първия нов епизод ще се състои на 9 април тази година, съобщиха от Cartoon Network. Той се състои от две 11-минутни серии, заснети на HD. Вечните врагове ще бъдат озвучени от Саймън Хелбърг, известен от телевизионния сериал „Теория за големия взрив" и Джейсън Александър. Първата серия, посветена на приключенията на "Том и Джери", създадена от известните аниматори Уилям Хана и Джоузеф Барбара, излезе през 1940 г. Снимките на легендарния анимационен филм приключиха през 1972 година. От тогава хиляди фенове на малките палави животни с нетърпение очакват продължението на увлекателната история.

Продадоха кученце за близо 2 милиона долара

Строителен предприемач от Китай плати близо 2 милиона долара за кученце. Пухкавото животно е от рядката порода тибетски мастиф и в момента е на една годинка. Кученце от породата тибетски мастиф беше продадено в Китай за почти 2 млн.

Кои таланти продължават в "Големите надежди"

Александрия Чальовски от София, Милица Мартинова от Велико Търново, Габриела Йорданова от Русе, Калоян Вешков от Козлодуй и Кристина Дончева от Бургас продължават напред в шоуто

"Фамилия Тоника" пожелаха успех на "Големите надежди"

Тази вечер 10 нови млади таланти показват на какво са способни с песни на Лили Иванова, Емил Димитров и др. в ефира на Нова ТВ

Природните ползи на цвеклото

Цвеклото намалява високото кръвно налягане, стимулира работата на черния дроб, жлъчката и стомаха.

Цвеклото е силен антиоксидант, който намалява разпространението на тумори и стимулира възстановяването на кръвните клетки. Благодарение на изобилието от йод този зеленчук помага при атеросклероза и забавя стареенето на организма.
Цвеклото попада в графата "супер зеленчуци" заради високата концентрация на бетанин и бетаин, лечебни съединения, които насърчават обмяната на веществата, регулират кръвното налягане, намаляват холестерола, поддържат кръвоносните съдове, стимулират работата на черния дроб , жлъчката и стомаха.
Този червен корен помага при лечението на грип и намалява нивото на мазнини в кръвта. Тъй като съдържа в себе си определено количество кобалт свързан с кръвообразуването в организма, цвеклото е едно от най-добрите естествени средства за лечение на анемията и особено се препоръчва на вегетарианци.

Вигенин успокоява русофили в Благоевград

Външният министър Кристиан Вигенин пристига за среща с червения актив в Благоевград , за да разясни позицията си по казуса "Украйна". Те поискаха оставката му, след като Вигенин първо се срещна с новата власт в Киев, а после заяви, че България няма да признае референдума в Крим. 
Социалистите заявиха, че позицията на Вигенин "не отчита сложността Външният министър Кристиан Вигенин пристига за среща с червения актив в Благоевград , за да разясни позицията си по казуса "Украйна". Те поискаха оставката му, след като Вигенин първо се срещна с новата власт в Киев, а после заяви, че България няма да признае референдума в Крим. Социалистите заявиха, че позицията на Вигенин "не отчита сложността

Брад Пит замества Макконъхи в "Истински детектив"

Холивудският му колега Брад Пит най-вероятно ще замести Матю във втората част на вълнуващата поредица.

Украйна излиза от Общността на независимите държави, въвежда визов режим с Русия

Украйна реши да излезе от Общността на независимите държави (ОНД), съставена от 11 бивши съветски републики и ръководена от Русия, заяви днес секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Андрий Парубий, цитиран от Франс прес.

"Беше решено да се започне процедура по излизане от ОНД", заяви Парубий на пресконференция след заседание на съвета.

"Също така беше наредено на министерството на външните работи да въведе визов режим с Русия, като до няколко часа руски граждани ще бъдат допускани до Украйна само със задграничен паспорт”, заяви Парубий.

ВНИМАНИЕ! Тези неправилно паркирани автомобили на най-важните хора в града ли са?

 Това са снимките на три автомобила и на тримата най-важни хора в Общинския съвет на град Перник.

От ляво виждаме председателя на Общинския съвет Владислав Караилиев и черна лимузина.

В средата виждаме зам.председателя на Общинския съвет Пламен Борисов и бяла баничарка.

В дясно виждаме симпатично синя секси дамска кола и председателя на най-голямата група съветници в Перник, тази на ГЕРБ - Милена...

Продължава

Най-важните новини от деня, сряда, 19 март

Синдикатите искат преизчисляване на всички пенсии Всички пенсии да бъдат преизчислени през 2017 г. с осигурителния доход за 2016 г. и с увеличен...

Русия е тръгнала по тъмен път

Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън предупреди, че страната му ще реагира на всякаква агресия срещу нейни съюзници от НАТО, предаде Асошиейтед прес. Байдън заяви след среща във Вилнюс с президентите на Литва Далия Грибаускайте и на Латвия Андрис Берзинш, че “има растяща цена на всяка агресия”.

Най-тежкият българин издъхна в дома си

/КРОСС/ Най-тежкият българин - 270-килограмовият Иван Генов от Стражица, издъхна в дома си часове преди да бъде приет за лечение в софийска болница. 48-годишният мъж имаше тежко възпаление на разширени вени и огромни язви по краката, но никоя болница не искаше да го приеме, защото нямали легло, което да го издържи.В края на февруари се разбра, че мъжът е обречен на бавна смърт, а държавата нехае за състоянието му."Сутринта най-после трябваше да отидем в София с автомобил на Гражданска защита. Станахме в 4 ч, за да се приготвим. Изведнъж в 5 ч нещо му стана. Лекарката каза, че е получил белодробна емболия. Откъснал се е съсирек от раните. До кого ли не писах, но не го взеха да го лекуват, когато трябваше. Тази държава си затвори очите и ушите", изплака съпругата му Димитринка.Жената бе изпратила жалба до здравното министерство за отказ да лекуват Иван. Тя бе препратена по компетентност в здравната инспекция в Търново."Изпратиха двама лекари от Търново и Горна Оряховица и те заключиха, че състоянието му не изисквало спешно лечение, а кракът му почерня. Страшни мъки и болки", обясни Димитринка.За погребението на Иван е поръчан специален ковчег, а общината съдейства за изработката му. Служители на пожарната ще окажат съдействие за изнасянето на мъртвеца. Той ще бъде опят в жилището му и положен в градските гробища в Стражица, пише "24 часа".

Натискат Москва да вземе и Беларус и Казахстан

Призиви Русия да си прибере богатия на газ и петрол Казахстан, както и Беларус, бяха отправени по държавната телевизия завчера. Руски политици и медии започнаха кампания, като призовават открито президента Владимир Путин да отиде още по-далеч след анексирането на Кримския полуостров, като приобщи към Руската федерация и други бивши съветски Призиви Русия да си прибере богатия на газ и петрол Казахстан, както и Беларус, бяха отправени по държавната телевизия завчера. Руски политици и медии започнаха кампания, като призовават открито президента Владимир Путин да отиде още по-далеч след анексирането на Кримския полуостров, като приобщи към Руската федерация и други бивши съветски

Марин Нешков: Кризата в Украйна е без отражение върху БГ туризма

Моят опит и изследвания показват, че кризисни ситуации като тази между Украйна и Русия не влияят върху туризма, или ако има влияние, то е краткотрайно. Това каза пред „Черно море“ председателят на Варненската туристическа камара проф.

Главният секретар на МВР потвърди информация на "Труд": Акцията бе провалена

Aкцията в Лясковец беше провал. Това призна категорично главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред парламентарната вътрешна комисия. 

При операцията на 14 март за задържането му Петко Петков от Лясковец откри огън по командосите от СОБТ (Специализиран отряд за борба с тероризма), уби един и рани трима. 

Aкцията в Лясковец беше провал. Това призна категорично главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред парламентарната вътрешна комисия. При операцията на 14 март за задържането му Петко Петков от Лясковец откри огън по командосите от СОБТ (Специализиран отряд за борба с тероризма), уби един и рани трима.

Предстоящи събития в страната за утре, 20 март

***София /КРОСС/ От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. ***София /КРОСС/ От 09:30 часа ще заседава Висшият съдебен съвет. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа в централната галерия на национален музей "Земята и хората" ще се проведе кръгла маса на тема „Състояние и бъдеще на язовирите в България". ***София /КРОСС/ От 10:00 часа в сградата на посолството на Полша ще се проведе конференцията „Полша и поляците в новата българска история (средата на XIX - средата на ХХ век)". ***София /КРОСС/ От 12:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Проведеният референдум в Крим - впечатления и констатации". ***София /КРОСС/ От 12:00 часа в „Пирогов" ще се извършат безплатни прегледи и рехабилитация за сколиоза (гръбначно изкривяване) при деца и младежи до 18 години. ***София /КРОСС/ От 12:00 часа в сградата на "Галъп интернешънъл" на бул. „Джеймс Баучер"-23 (южно то резиденция "Лозенец") ще бъдат представени данни от последното социологическо изследване на "Галъп интернешънъл". ***София /КРОСС/ От 12:00 часа в централата на партия ДСБ ще се проведе извънредна пресконференция на Реформаторския блок. ***София /КРОСС/ От 15:30 часа в х-л „Арена Ди Сердика", ул

Русия и НАТО обсъдиха ситуацията в Украйна

/КРОСС/ Телефонен разговор между началника на Генералния щаб и първи заместник-министър на отбраната на Русия генерал Герасимов и главнокомандващия на НАТО Бридлав се проведе в сряда по инициатива на алианса. Бяха обсъдени различни аспекти на кризисната ситуация в Украйна. Генерал Герасимов отбеляза ролята на силите за безопасност на Крим за осигуряване на реда и предотвратяване на екстремистка дейност. Ръководителят на Генералния щаб на Русия обърна вниманието на събеседника върху инцидента от 18 март в Симферопол, при който загинаха и пострадаха представители на силите за самоотбрана на Крим и военнослужещи от въоръжените сили на Украйна, както и върху последвалото след това събитие решение на Киев за предоставяне на право за използване на оръжие.Генералът на Руската армия Валерий Герасимов и генерал Филип Бридлав се договориха да продължат контактите, се отбелязва в съобщението, предаде РИА „Новости".

Бареков: Ще принудим депутатите сами да определят дали са граждани, или мафия

София /КРОСС/ Ще принудим депутатите насила да се определят дали са мафия или граждани, защото не е важно как влизаш във властта, а как излизаш. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков във връзка със законопроекта "Чисти ръце", който ще бъде внесен утре в Народното събрание от депутатите Румен Йончев и Светлин Танчев. По думите му законопроектът е минал с Отличен 5.50 на днешното обществено обсъждане, в което взеха участие юристи, общественици и анализатори."Мечтая за по-суров закон, който да дава двойни присъди за злоупотребилите с власт политици", призна Бареков и подчерта, че законопроектът е първият подобен, писан в историята на България. Ако това е популизъм, нека бъда най-големият популист", посочи лидерът на "България без цензура" пред TV7."Трябва да има воля за такава операция. За мен тя е закъсняла, но никога не е късно да се получи едно възмездие, защото тогава народът ще повярва, че нещо се случва. Не може безскрупулно да бъде ограбван и после да му се смеят в лицето", категорична бе и Нешка Робева. Тя призна, че от многобройните си пътувания с екипа на Бареков е видяла, че хората искат да повярват на някого. "Това е огромната отговорност на г-н Бареков, защото той е капката и ако хората му дадат доверие и той не го оправдае, реакциите ще бъдат страшни", подчерта Робева

Западът и Русия - сблъсъкът е неизбежен

Западът би постъпил правилно, ако изключи Русия от Г8, също и ако въведе допълнителни забрани

Убиецът от Лясковец ще обжалва мярката си за неотклонение

Велико Търново /КРОСС/ 53-годишният Петко Петков от Лясковец, който уби един спецполицай и рани други трима, ще обжалва наложената му от Великотърновския окръжен съд постоянна мярка за неотклонени - "задържане под стража".Според Димитър Димитров, служебен адвокат на Петков, клиентът му не искал да присъства лично на делото. И за това апелативните магистрати ще заседават в петък в съдебната палата. След като вече е обвинен за умишлено убийство на служител на МВР, се очаква прокуратурата за повдигне на Петков още две обвинения - за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси и за нанесени телесни повреди на други трима полицаи. Според лекарите състоянието на Петков е стабилизирано и се очаква след няколко дни той да бъде транспортиран в болницата на Софийския затвор, съобщи БНР.

Синдикатите искат преизчисляване на всички пенсии

Всички пенсии да бъдат преизчислени през 2017 г. с осигурителния доход за 2016 г. и с увеличен коефициент за всяка година стаж. Тази идея за промяна...

Украйна напуска Общността на Независимите държави

/КРОСС/Украйна ще започне процедура по напускане на Общността на Независимите държави и ще въведе визов режим с Русия, съобщи УНИАН. По думите на секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНСО) на Украйна Андрей Парубий съответните решения са взети на заседанието на съвета днес.„СНСО взе решение да се започне процедура по напускане на ОНД. Също така беше наредено на министерството на външните работи да въведе визов режим с Русия, до няколко часа руски граждани ще бъдат допускани до Украйна само със задграничен паспорт", заяви Парубий.

ЕС направи крачка към падане на роуминга

Роумингът за разговори по мобилен телефон в рамките на ЕС може да отпадне в края на 2015 г. Късно във вторник европейската комисия по индустрията най-после гласува предложението за нов пакет единни телекомуникационни услуги в Евросъюза. Според документа разговорите и достъпът до интернет в друга страна членка трябва да струва на клиентите на Роумингът за разговори по мобилен телефон в рамките на ЕС може да отпадне в края на 2015 г. Късно във вторник европейската комисия по индустрията най-после гласува предложението за нов пакет единни телекомуникационни услуги в Евросъюза. Според документа разговорите и достъпът до интернет в друга страна членка трябва да струва на клиентите на

Най-тежкият българин, който бе 270 кг, почина в дома си

48-годишният мъж имал тежко възпаление на разширени вени и огромни язви по краката, но никоя болница не искала да го приеме, защото нямали легло, което да го издържи

Две групи се стрелят на Околовръстното при лек сблъсък на коли

Кървава свада между две групи мъже в два автомобила е избухнала недалеч от разклона на Околовръстното шосе на София за Горни Лозен, съобщи Кървава свада между две групи мъже в два автомобила е избухнала недалеч от разклона на Околовръстното шосе на София за Горни Лозен, съобщи "Блиц". Един пострадал в мелето е откаран в "Пирогов" По неофициална засега информация две групи, въоръжени с бухалки и огнестрелни оръжия мъже са се засекли по пътя за Горни Лозен, недалеч от Околовръстното.

ГЕРБ иска ДАНС да разследва Станишев заради сравнението на Крим с Кърджали

Интервю на Сергей Станишев за печатно издание стана повод за поредния скандал в НС. Коментирайки ситуацията в Крим, лидерът на БСП обявява: "А какво би станало, ако и Кърджали поиска референдум по същата тема?". Изказването му се прие остро и от ГЕРБ, и от ДПС.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БАЛКАНИТЕ - АМЕРИКАНСКАТА НАРОДНА ПЕВИЦА JOAN BAEZ!

Популярната както в Америка, така и в Западна Европа певица JOAN BAEZ ще ни представи родната американска музика на 19 октомври в зала 1 на НДК, от 20:00 часа. Тя пише, композира и изпълнява в акомпанимент на китара песни в стил кънтри, поп и рок. JOAN BAEZ е издала 30 албума и множество незабравими хитове за Америка. Въпреки, че е позната като „гласа на американската нация“, тя пее на още шест езика. Възхищава се на големи музиканти като The Beatles, Bob Dylan, The Rolling Stones, Stevie Wonder, Jackson Browne, Donna Summer и други, като в своите компилации включва и кавъри на техни хитови парчета.

Вдъхновяваща и страшно развеселяваща е музиката на JOAN BAEZ. Кънтри стилът е непознат за българката публика, освен от някои флмови уестърн продукции и в този смисъл американската изпълнителка ще донесе един нов музикален дух в България. Тя носи и духа на хипи културата, която се заражда в САЩ през 70-те. Познаваме Америка предимно като континента на модерното общество, но знаем ли всъщност къде се корени чарът й и колко други богатства и предизвикателства за сетивата крие тя. Концертът на JOAN BAEZ ще бъде музикален дуел между Америка и Европа.

Концертът на JOAN BAEZ е в София на 19 октомври, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Можете да закупите първите 300 билета с 10 лева отстъпка. Промоционалните цени са от 20 до 80 лева.

Билети се продават на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg


Стрелецът от Лясковец обжалва постоянния си арест

Апелативният съд в Търново ще решава дали да потвърди постоянния арест на Петко Петков. На магистратите този път няма да се наложи да слагат престилки и да се произнасят в реанимацията на търновската болница, където лежи Петков. Той се възстановява след животоспасяваща операция, тъй като при задържането бе ранен в корема. Апелативният съд в Търново ще решава дали да потвърди постоянния арест на Петко Петков. На магистратите този път няма да се наложи да слагат престилки и да се произнасят в реанимацията на търновската болница, където лежи Петков. Той се възстановява след животоспасяваща операция, тъй като при задържането бе ранен в корема.

Търговец купи яйце на Фаберже на битпазар

Яйцето е купено за 8000 лири, а се оценява на 20 млн. лири

    


SOFIA LIVE CLUB| APRIL 2014

3.04 - МОНОЛИТ представят новото DVD "MONOLITH LIVE AT SOFIA LIVE CLUB" - 21.00

4.04 - MEY LIVE BAND | DJ support by STEPHANE – 23.00

5.04 - SOUTHWICK live| DJ support by DESY – 23.00

8.04 – ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА ПРИКАЗКИ с Гери Турийска – 19.00

9.04 – МИРОСЛАВА КАЦАРОВА представя "CINEMA PARADISO" | Премиера на новия й проект с филмова музика с участието на Веселин Веселинов – ЕКО, Христо Йоцов и Мирослав Турийски20.00

10.04 - ALL FRIENDS BAND presents "Love Is Found A TRIBUTE TO SADE" – 22.00

11.04 – LUBO KIROV live | DJ support STEPHANE – 23.00

12.04 – KRISTA live | DJ support by DESY – 23.00

17.04 - TM STEVENS & Shocka Zooloo със специални гости TWIN DRAGONS – 20.00

22.04 - Концерт-промоция на новия албум на група ФАНДАНГО „Както преди“ – 19.00

23.04 - Конкурс за поп и рок музика "ЗЛАТНА ПРОЛЕТ" – 20.00

24.04 – JP3 live – 22.00

25.04 - RED BULL Thre3Style BULGARIA |Състезание за най-талантливите DJ от цял свят – 23.00

26.04 - STEREO MC's DJ set & MC FIVE ALIVE – 23.00

29.04 - BALKAN kHANs live  – 21.00 


Сменят етикетите на аерозолните флакони

Сменят етикетите на аерозолните флакони. Етикетите на аерозолните флакони вече ще съдържат предупреждения за наличие на запалими...

"Шел" прекрати преговорите с Украйна за добив на природен газ в Черно море

Англо-холандският гигант "Шел" (Shell) съобщи днес, че е прекратил преговорите с украинските власти и с американската група "ЕксънМобил" (ExxonMobile) за добив на природен газ от находище в северозападната част на Черно море, предаде Франс прес.

През септември миналата година украинското президентство обяви предварително споразумение за подялба на производството с тези две големи западни компании, както и с украинския оператор
"Надра Украини" и румънската група "Петром" (Petrom)...

Мадуро: Страните, които не признават резултатите от референдума, използват двойни стандарти

/КРОСС/ Президентът на Венецуела Николас Мадуро обвини страните, които не признават резултатите от референдума в Крим, в прилагане на "двойни стандарти" , съобщава ИТАР - ТАСС .Мадуро говори за ситуацията около Крим в своето радиопредаване. В допълнение, венецуелският лидер обвини Запада, че се опитва да окаже натиск върху Русия."Оказва се, че разделянето на Сърбия преди десет години и отнемането на Косово с помощта на референдум е законно от гледна точка на международното право. Но ако жителите на Крим проведат референдум , за да си осигурят мирно бъдеще , то това не е съобразено със законите. Това са двойни стандарти в международната политика ", заяви Мадуро.Президентът също така обвини за настоящата ситуация в Украйна „САЩ и някои европейски страни". Според него, те "искат да обградят Русия , за да я унищожат".

ДКЕВР поиска лицензи на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго про

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) започна процедура по отнемане на лицензите на доставчиците на ток ЧЕЗ, ЕВН и “Енерго про”. Решение с точните мотиви на комисията не беше публикувано до редакционното приключване на броя на вестника. ДКЕВР започва процедурата, защото трите дружества са задържали 348 млн. лева, които трябва д Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) започна процедура по отнемане на лицензите на доставчиците на ток ЧЕЗ, ЕВН и “Енерго про”. Решение с точните мотиви на комисията не беше публикувано до редакционното приключване на броя на вестника. ДКЕВР започва процедурата, защото трите дружества са задържали 348 млн. лева, които трябва д

Съсирек трагично уби най-тежкия българин

"Сутринта най-после трябваше да отидем в София с автомобил на Гражданска защита. Станахме в 4 часа, за да се приготвим. Изведнъж в 5 часа нещо му стана. Лекарката каза, че е получил белодробна емболия. Откъснал се е съсирек от раните. До кого ли не писах, но не го взеха да го лекуват, когато трябваше. Тази държава си затвори очите и ушите", изплака съпругата му Димитринка.

Експерти на РИОСВ-Варна и БД бяха гости на тържеството в ЦДГ № 13 „Звездичка“

С впечатляващ екоспектакъл „Водата около нас“ и изложба от детски рисунки „Чиста вода – здраве за всички“, децата от 3 група на ЦДГ № 13 „Звездичка“ отбелязаха Световния ден на водата, съобщиха от БД за Moreto.net. С много песни, танци и стихчета се изявиха всички участници в тържеството.

В Перник ще бъде представен детският лагер „Пицас камп”, разположен на гръцкия остров Тасос

 Вероятно като деца много от нас са ходили на лагер през лятото и още пазят топли спомени за прекрасните летни дни, прекарани край морето или в планината, заедно с приятели.
Добрата новина е, че днешните деца също имат възможност да прекарат част от лятото в ученически лагер, от който да запазят спомени за цял живот.

На 20.03.в Двореца на културата в Перник ще бъде представен детският лагер „Пицас камп”, разположен на гръцкия остров Тасос....

Продължава

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване