Ако сте болни от диабет тип 2, по-добре яжте по-малко пъти на ден

Резултатите от изследване сочат, че консумацията на две ястия дневно е по-ефикасна в борбата с диабет тип 2 в сравнение с изяждането на 6 по-малки порции на ден, които съдържат същия брой калории, пр...

Пак сме на първо място в негативен аспект - най-много фалити в Източна Европа

Не особено изненадващо България отново е на първо място в поредната негативна класация. Става въпрос за брой на фалирали фирми. Страната ни е на първо място в Източна Европа по брой фалити. Само за м...

Юнкер се сети за "социалното", Ципрас иска опрощаване на дългове

Понижен интерес и липса на пикантни сблъсъци – това са основните оценки, които се дават от европейските медии и от експерти за първия пълен телевизионен дебат, с участието и на петимата канд...

Щетите от феновете на "Ботев" са около 500 хиляди лева


Щетите на бургаския стадион "Лазур" от хулиганските прояви на феновете на "Ботев" (Пловдив) се очаква да бъдат около 500 хил. лева, предаде БТА.

В четвъртък жълто-черните загубиха с 0:1 от "Лудогорец" финала за Купата на България, а феновете им запалиха рекламните пана, нахлуха два пъти на терена и предизвикаха две прекъсвания за общо над 21 минути.

Домакините от "Черноморец" все още не са обявили точната сума, която ще изискат за пораженията. Това ще стане след оглед от...

Васил Чобанов е новият шеф на програма „Хоризонт“ на БНР

София /КРОСС/ Комисията, определена за провеждане на конкурс за заемане на длъжността директор на програма „Хоризонт" на Българското национално радио, проведе днес, 16 май 2014 г., втория етап от конкурса - изслушване и събеседване с допуснатите кандидатите. Комисията определи, че допуснатите петима кандидати са издържали конкурса успешно. Комисията класира на първо място Васил Чобанов с аргументите, че формулираните от него приоритети за утвърждаване на програма „Хоризонт" като информационен лидер, за засилване на обществената мисия на програмата и за развитието й като мултимедийна платформа, отговарят в най-голяма степен на предизвикателствата пред модерните обществени медии. Г-н Чобанов представи пред комисията и своите конкретни планове и управленски намерения за развитието на програма „Хоризонт" на БНР.Васил Чобанов е завършил право в Софийския университет. Бил е журналист в БНР и Радио „Свободна Европа". Работил е като парламентарен секретар на Министерство на правосъдието и главен експерт в дирекция „Пресцентър и връзки с обществеността" на НС. До момента заема длъжността Главен експерт „Протокол и международна дейност" във Върховния административен съд на Република България.    

Виж 20 снимки, които доказват, че светът не е толкова лошо място

В този свят на войни иполитически преврати е много важно да останеш човек и да се проявиш като такъв в трудна минута. Не е толкова важно от коя държава сте, дори най-малката добра постъпка ще донесе повече любов и радост, отколкото всички богатства на планетата.

AdMe.ru напомня за едни от най-добрите примери за доброта по цялото земно кълбо.

В този свят на войни иполитически преврати е много важно да останеш човек и да се проявиш като такъв в трудна минута. Не е толкова важно от коя държава сте, дори най-малката добра постъпка ще донесе повече любов и радост, отколкото всички богатства на планетата. AdMe.ru напомня за едни от най-добрите примери за доброта по цялото земно кълбо.

Строителството на морския участък на "Южен поток" може да започне

/КРОСС/ South Stream Transport BV, компанията-оператор на проекта за изграждане на морската част от "Южен поток", е сключила всички контракти, необходими за започване на строителството на подводния участък от газопровода през есента на 2014 година. Това се посочва в съобщението на "Газпром" от заседанието на наблюдателния съвет на компанията, което се проведе в Амстердам. По време на срещата бе отбелязано, че проектът на морския участък на тръбата се осъществява по график. Днес в Амстердам се проведе и работна среща между шефа на "Газпром" Алексей Милер и новият генерален директор на ENI Клаудио Дескалци. Страните обсъдиха сътрудничеството в съвместни проекти, като се фокусира върху изграждането на газопровода " Южен поток".Беше отбелязано , че проектът се развива успешно. След въвеждане в експлоатация тръбата ще бъде един от ключовите елементи на европейската газопреносна инфраструктура.

Галена нацелува 200 абитуриенти

Певица №1 за миналата година Галена откри сезона на абитуриентите в NIGHT FLIGHT преди вечер. Сексапилната фолк дива спретна уникално див купон за зрелостниците от няколко столични училища.

Адриана Гюзелева: Татко винаги е бил до мен

"Татко винаги е бил до мен. Знаех го. Усещах го. Не мога да понеса мисълта, че вече го няма. Бяхме заедно на Великден. Имахме надежди за подобряване. Уви...", сподели дъщерята на Никола Гюзелев, за която негови познати казват, че била любимката на баща си. Тя е италианска възпитаничка, но избира да се върне и да работи в България.

Затворник иска 70 хил. лева обезщетение за ампутиран крак

Затворникът Красимир Стойков съди Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" заради ампутиран крак, съобщи tribali.info. Той е поискал обезщетение от 70 000 лева, защото не е получил адекватна медицинска помощ във врачанския зандан.
Процесът ще се гледа в Административния съд във Враца. Свидетел на ищеца е негов съкилийник. Затворникът Красимир Стойков съди Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" заради ампутиран крак, съобщи tribali.info. Той е поискал обезщетение от 70 000 лева, защото не е получил адекватна медицинска помощ във врачанския зандан. Процесът ще се гледа в Административния съд във Враца. Свидетел на ищеца е негов съкилийник.

Затворник иска 70 бона заради ампутиран крак

Излежаващият доживотна присъда във врачанския затвор Красимир Стойков съди главната дирекция за изпълнение на наказанията заради ампутиран крак. Той е поискал обезщетение от 70 хиляди лв., защото не е получил адекватна и навременна медицинска помощ. Процесът ще се гледа другата седмица в административния съд във Враца. Излежаващият доживотна присъда във врачанския затвор Красимир Стойков съди главната дирекция за изпълнение на наказанията заради ампутиран крак. Той е поискал обезщетение от 70 хиляди лв., защото не е получил адекватна и навременна медицинска помощ. Процесът ще се гледа другата седмица в административния съд във Враца.

Барак Обама официално отвори вратите на Музей в памет на жертвите от 11 септември

Близо 13 години след атентатите от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, отваря врати музей, посветен на хилядите жертви и техни близки след трагедията. В продължение на шест дни музеят ще бъде отворен за семействата на жертвите, за оцелелите, за спасителите и за местните жители, преди да бъде открит за широката публика на 21 май.

Вотът е несъстоятелен, ГЕРБ цяла седмица мисли мотивите!

Станишев: В енергетиката е тежко, но кой я докара до това състояние


Плевнелиев: Десетките роли на Гюзелев ще останат в съкровищницата на българската и световната опера

Президентът Росен Плевнелиев изпрати съболезнователно писмо до семейството и близките на големия български оперен певец Никола Гюзелев.
„Днес българската опера, родната публика и международната сцена загубиха едно от най-известните си и уважавани имена, една от онези достойни личности, които успяха да оставят следа в световното изкуство. Президентът Росен Плевнелиев изпрати съболезнователно писмо до семейството и близките на големия български оперен певец Никола Гюзелев. „Днес българската опера, родната публика и международната сцена загубиха едно от най-известните си и уважавани имена, една от онези достойни личности, които успяха да оставят следа в световното изкуство.

Плевнелиев: Поколения почитатели стаяваха дъх пред виртуозните изпълнения на Гюзелев

Президентът Росен Плевнелиев изпрати съболезнователно писмо до семейството и близките на големия български оперен певец Никола Гюзелев.
„Днес българската опера, родната публика и международната сцена загубиха едно от най-известните си и уважавани имена, една от онези достойни личности, които успяха да оставят следа в световното изкуство. Президентът Росен Плевнелиев изпрати съболезнователно писмо до семейството и близките на големия български оперен певец Никола Гюзелев. „Днес българската опера, родната публика и международната сцена загубиха едно от най-известните си и уважавани имена, една от онези достойни личности, които успяха да оставят следа в световното изкуство.

Сладкото отмъщение на Лвов, или да отхапеш главата на Путин (видео)





Жителите на западния украински град Лвов получиха своето "сладко отмъщение" над руския президент Владимир Путин. Гневни заради ролята му в анексирането на полуостров Крим и подкрепата, оказвана на сепаратистите в източна Украйна, те вече могат да отхапят главата му.

Сладкарски магазин в града започна да продава шоколадови фигурки на президента.

"Идеята ми дойде когато започна хаосът на изток", разказва създателят на "шоколадовия Путин". "Замисълът беше...

Пето заседание на Обществения съвет към МВнР

София /КРОСС/ По инициатива на министъра на външните работи Кристиан Вигенин на 19 май ще се състои петото заседание на Обществения съвет към Министерството на външните работи. Ще бъдат разгледани резултатите от социологическо проучване на тема „Обществена оценка на работата на МВнР", проведено в периода 11-22 април.В проучването са разгледани оценките за външнополитическите приоритети на правителството, заявени в началото на мандата на министър Вигенин. Близо 80% от българите одобряват поетата политика за оказване на съдействие и помощ за български граждани пострадали от кризисни ситуации и природни бедствия в чужбина. От данните се вижда, че стабилна подкрепа от над 60% имат и поетите ангажименти за подобряване достъпността и качеството на консулските услуги и осигуряване на по-евтин и по-бърз начин за издаване на туристически визи за граждани от страни извън ЕС.Позитивно оценени са позицията на МВнР по събития в Украйна, последователните усилия в посока икономизация на външната политика на България и развитието на икономическите отношения с бързо развиващите се страни като Китай и Виетнам.Заседанието ще се състои на 19 май, в 10.00 ч., в зала 101 в сградата на МВнР. Основна цел на Обществения съвет е да бъде платформа за диалог с гражданските организации и да засили прозрачността в работата на МВнР. Представителите на медиите са поканени да присъстват на заседанието на Съвета.

Киев воюва на все повече фронтове

Сгъстяват се облаците над киевското

НАП одруса с 85 бона мъжа на „тежката артилерия“

Данъчните хванаха Красимир Атанасов в измами с ДДС

Майката на лясковския стрелец продава къщата

Майката на стрелеца от Лясковец Петко Петков, Стефанка Савова пуска за продажба апартамента в Лясковец, където на 14 март синът й застреля командоса Емил Шарков и рани още три барети, които искаха да го изведат от барикадирания дом и да изземат оръжията му. Той също бе прострелян в стомаха при акцията за обезвреждането му от СОБТ.

Поклонението пред Гюзелев ще бъде в Софийската опера и балет в понеделник

Поклонението пред световноизвестния български бас Никокла Гюзелев ще бъде в понеделник, 19 май от 9,30 ч в централното фоайе на Софийската опера и балет, съобщиха оттам.
Опелото ще се състои в църквата Поклонението пред световноизвестния български бас Никокла Гюзелев ще бъде в понеделник, 19 май от 9,30 ч в централното фоайе на Софийската опера и балет, съобщиха оттам. Опелото ще се състои в църквата "Света

Станишев доволен от представянето на Мартин Шулц на дебата в Брюксел

Русе /КРОСС/ Лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев коментира в Русе и представянето на кандидата на европейските социалисти за предедател на ЕК Мартин Шулц в предизборния дебат с другите кандидати, провел се снощи в Брюксел. "Много съм доволен от представянето му. Надявам се повече българи да са го гледали, защото това беше един истински дебат за бъдещето на Европа и хората можеха да видят различните подходи и визии на политическите семейства", каза Станишев. Той бе категоричен, че Мартин Шулц е бил много убедителен в представянето на платформата на ПЕС, защото в нея основното са работните места и икономиката, а ЕНП предлагат повече от същото - от това, което се видя в последните 5 години. Според него тяхната политика се свежда до една дума -рестрикция. „Тази политика я водеха тук Дянков и Борисов и сега пак предлагат същото, казват ни: българите пак ще затягате коланите. В последните два месеца се видях със десетки, хиляди българи, в зали, на улицата, навсякъде. Хората не искат повече тази политика и повечето европейци вече не я искат", категоричен бе лидерът на социалистите. „Няма как да обясниш на гражданите на Европа защо ЕС има един трилион и шестстотин милиарда евро за да спаси банките, но не намира ресурси да подкрепи икономическия растеж и социално слабите

Бюджетът на Варна за младежки дейности и спорт надхвърля този на Министерството на младежта и спорта

Бюджетът на Варна за младежки дейности и спорт надхвърля този на Министерството на младежта и спорта. Това съобщи в морския град Пламен Георгиев, експерт от Национален център за европейски младежки програми и инициативи по време на кръгла маса „Младежко доброволчество в спорта”.

Две основни хранения на ден лекуват диабета

Две основни хранения на закуска и обяд се оказват по-ефективни в овладяването на диабет от втори тип за сметка на редовното хранене в малки порции.

Орешарски огледа от кораб новото пристанище във Варна

Премиерът Пламен Орешарски огледа от борда на правителствения кораб Премиерът Пламен Орешарски огледа от борда на правителствения кораб "Атанас Димитров" територията за новото пристанище на Варна на северния бряг на Варненското езеро. Преди това министърът на транспорта Данаил Папазов заяви на кея, че за преместването на порта няма никакви пречки. "Всичко е осигурено за този проект,

Европейски енергиен съюз ще се противопоставя на Русия

Европейският съюз има нужда от общ eнергиен съюз, за да запази своята независимост и конкурентоспособност, заяви еврокомисарят Мишел Барние, отговарящ за вътрешния пазар. Той е един от високопоставени европейски политици, които подкрепиха идеята на полския премиер Доналд Туск.

Местан: Чака ни дълъг път, докато достигнем европейските стандарти

/КРОСС/ България все още не успява да се възползва от стратегическото предимство на членството си в ЕС, каза на предизборен митинг край силистренското село Руйно лидерът на ДПС Лютви Местан. Според него за това са нужни компетентност, обща воля и отдаденост на националните интереси на България. "За да достигнем европейските стандарти не само като стандарт на живот, но и като стандарт за правата и свободите на човека, нас ни чака още доста дълъг път и това е едно от много важните измерения на изборите на 25 май", заяви Местан. Той обърна внимание, че започва нов планов период, в който "България трябва да преодолее изоставането си в своята истинска, реална европейска интеграция".Водачът на листата на ДПС за евроизборите Филиз Хюсменова каза в словото си, че ДПС днес има самочувствие, защото знае къде има нужда от европейските средства и как те да стигнат до нуждаещите се. "Защото днес ДПС има опита, защото днес ДПС участва в настоящото по-добро управление на кабинета "Орешарски", защото когато сме силни в България, сме по-силни и в Европа", подчерта Филиз Хюсменова.ДПС отмени в дните на траур всички музикални части на масовите предизборни прояви в знак на съпричастност към стотиците семейства, сполетени от трагедията в мина край турския град Сома. В местността Аязмото, община Дулово, днес нямаше музика, чуваха се само стихове

В Сома 10 хил. души се сбиха с полицията, тя ги разпръсна с водни оръдия

Протестите в Турция след трагедията в Сома продължават с пълна сила, а сблъсъците с полицията стават все по-ожесточени. Силите на реда са използвали сълзотворен газ, гумени куршуми и водни оръдия ср...

СДВР издирва 13-годишно момче

Христо Костов е в неизвестност от 13 май вечерта

Награждават посмъртно Никола Гюзелев

Наградата "Златен век" ще бъде връчена на вдовицата му на 20 май


31 000 % надценка или пет шокиращи факта за Световното в Бразилия

„Само месец преди началото на Световното първенство по футбол в Бразилия, Associated Press излезе с материал за ширеща се корупция и мащабни злоупотреби, които помрачават подготовката на страната за първенството“, пише днес Washington Post. 1. Съдбата на един от най-скъпите стадиони в света – Mane Garrincha World Cup в милионната столица Бразилия, остава неясна. Стадионът струва 900 милиона, което го нарежда на второ място в класациите за най-скъпи футболни съоръжения (На първо място е „Уембли“ във Великобритания, който струва 1,25 милиарда долара). Първоначалният план е бил бюджетът да не надхвърля 300 млн. долара, но сумата се утроила заради редица измами. Дали това не е инвестиция в бъдещето на местния отбор? Не, Бразилия (столицата – бел. Авт.) няма професионален отбор по футбол. 2. Разминаванията в цените са смешно нелепи. Одиторски доклад показа, че сглобяемите седалки са можели да бъдат транспортирани за 4700 долара. Но строителите са таксували правителството с 1,5 милиона долара, което е 318 пъти повече. Или, направо казано, си е 31 000% надценка. 3. Политиците са забъркани в проблема. Andrade Guiterrez – строителната компания, която бе удостоена с договори, чиято стойност е колкото ¼ от цената на цялото Световно първенство, е субсидирала общинските избори през 2008 г. със 73 180 долара. След като през 2012 г. стана ясно, че Бразилия ще е следващият домакин на световното, строителната фирма е увеличила спонсорството си за политиката с 50 000 процента, като вече дава над 37 милиона годишно. 4. Поне федералните служби си имат работа. Първенството още не е започнало, а вече има поне дузина разследвания за харчовете около Световното. Това звучи внушително, докато не разберете,ч е 40% от бразилските политици имат висящи дела. 5. Някои бразилци наистина не са очаровани от идеята за домакинството на Световното. Според тях това е доказателство за национална трагедия и загуба. Пауло Родригес, работещ в сферата на охранителната дейност, споделя, че се ядосва от разходите и корупцията, които съпътстват подготовката за първенството.

Двама задържани при операция на ДАНС в столицата

Служители на Държавна агенция Служители на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) са задържали голямо количество взривни вещества и капсул-детонатори. Операцията е била на 12-и май в столичния квартал "Слатина", съобщи БНР. Задържани са двама души. Единият, у когото са намерени взривните вещества, остава в ареста за 72 часа, а другият,

Несебърското Барби: Мисионерската е демоде, момчета!

Несебърското Барби изгря на корицата на стотния брой на Maxim.

Станишев: В енергетиката е тежко, но кой я докара до това състояние?

Вотът на недоверие за политиката в сферата на енергетиката е абсолютно несъстоятелен, както и самият начин на неговото внасяне - ще го внасяме, няма да го внасяме, пък ей сега пишем мотивите. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, съобщиха от пресцентъра на БСП. Вотът на недоверие за политиката в сферата на енергетиката е абсолютно несъстоятелен, както и самият начин на неговото внасяне - ще го внасяме, няма да го внасяме, пък ей сега пишем мотивите. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Станишев: В енергетиката е тежко, но кой я докара до това състояние?

Вотът на недоверие за политиката в сферата на енергетиката е абсолютно несъстоятелен, както и самият начин на неговото внасяне - ще го внасяме, няма да го внасяме, пък ей сега пишем мотивите. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, съобщиха от пресцентъра на БСП. Вотът на недоверие за политиката в сферата на енергетиката е абсолютно несъстоятелен, както и самият начин на неговото внасяне - ще го внасяме, няма да го внасяме, пък ей сега пишем мотивите. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Сливенски квартал скочи на Лечков

Сливен /КРОСС/ Жители на сливенския квартал "Речица" поискаха обяснение от бившия кмет Йордан Лечков за проваления проект за канализация в квартала след две поредни първи копки. Днес за проблемите в квартала бе свикана извънредна сесия на общинския съвет. След сесията бившия кмет на Сливен и настоящ общински съветник бе причакан от жителите на квартал "Речица" и бе обвинен, че общинският заем, изтеглен за изграждане на канализация по времето, когато беше кмет, е бил пренасочен, а улиците все още са в безобразно състояние. Въпреки повишения тон, всичко премина спокойно. На сесията бяха взети решения, които задължават настоящия кмет Кольо Милев да организира и извърши асфалтиране на улиците, да бъдат премахнати нерегламентирани сметища. Снимки: Булфото, всички права запазени  

Половината коли в света през 2021 г. ще са китайски

Автомобилното производство на Китай ще расте с големи темпове през следващите няколко години, прогнозират експертите на агенция IHS Automotive, според които през 2021 година половината от автомобилите в света ще се произвеждат именно в Китай.

Мъри разпусна Ботев, събира го на 6 юни

През следващият сезон Ботев ще бъде ръководен от старши треньора Станимир Стоилов и новия спортен директор Димитър Димитров-Херо, а новия тандем събира отбора на 6 юни в Пловдив.

ЕК прегърна идеята за eнергиен съюз

Нуждаем се от Европейски енергиен съюз

Браво на Гришо! Отива на полуфинал в Рим

Най-добрият български тенисист Григор Димитров успя да се класира на полуфинал на престижния турнир от сериите "Мастърс" в Рим, след като надделя над германеца Томи Хаас, взимайки първия сет с 6:2.

Майката на стрелеца от Лясковец продава кървавия апартамент

Велико Търново /КРОСС/ Майката на стрелеца от Лясковец Стефанка Савова съобщи, че ще обяви за продажба апартамента, в който още личат кървавите следи от зловещия 14 март. Майката на Петко все още не е определила цената на имота, но е категорична, че ще напусне града. Стефана пристигна в съда с подписка, съдържаща 151 подписа в подкрепа на това, че тя не е луда. Подписите са събирани в Горна Оряховица и Лясковец. Те обаче не бяха зачетени като доказателство от магистратите. Савова обясни, че не е виждала сина си от един месец и утре щяла да пътува за София, но са и се обадили да и кажат, че Петко е прехвърлен в психиатричната болница към затвора в Ловеч. По думите на Стефана синът й не се е оплаквал и не е говорил с нея за състоянието си.Спецакцията в Лясковец по неутрализирането на стрелеца се проведе рано сутринта на 14 март. При опит да бъде иззет незаконен боен арсенал от дома на Петков, мъжът откри огън по полицаите, припомня Дарик.

Google отбеляза 126 рожден ден на математичката Мария Анези

С днешния Google Doodle се отбелязва 126 рожден ден на италианската математичка Мария Гаетана Анези. В областта на математиката тя постига...

Станишев за вота: Неуважение към темата, гавра с гражданите и с евроизборите

Русе /КРОСС/ Вотът на недоверие за политиката в сферата на енергетиката е абсолютно несъстоятелен, както и самият начин на неговото внасяне - ще го внасяме, няма да го внасяме, пък ей сега пишем мотивите. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев. По думите му ГЕРБ са тръгнали да мислят за мотивите, след като са го обявили. Според него първо това трябва да ни накара да се замислим защо цяла седмица са си измисляли мотиви. "Да, състоянието на енергетиката е тежко, никой не го отрича, само че кой я докара до това състояние", попита Станишев. Той припомни как преди изборите 2013 г. мините са били разбивани на парчета и ТЕЦ-овете не са можели да изнасят електроенергия. Той подчерта, че износът на България е нараснал за една година със 100%. " ГЕРБ целенасочено искаха са сринат този отрасъл за продажба на свои хора. Другите мотиви също са несъстоятелни", категоричен бе той. По думите му обвиненията на ГЕРБ срещу правителството, че оказвало натиск върху ДКЕВР са абсурдни. Той призова присъстващите представители на медиите да извадят изказванията на Борисов, където е казвал "Аз ще кажа на Семерджиев с колко да се увеличи или не тока" и винаги се увеличаваше по негово време, защото пак са се обслужвали икономически интереси и думите му "Аз убих ЕРП-тата". Станишев подчерта, че са показателни думите и действията на лидера на ГЕРБ

295 653 души гласуват на изборите за Европейски парламент във Варна

295 653 са хората с право на глас в община Варна за изборите за Европейски парламент, съобщи Кристиян Богоев, секретар на общината. В момента се прави организация за разпределение на бюлетините в 396-те секции, научи Moreto.net. Заличени са 8905 души, като основанията за това ще бъдат посочени в списъците в секционните избирателни комисии.

Шефът на Юве: Тук никой не е незаменим

Този клуб е по-голям от всеки един от нас, заяви Андреа Аниели


Съболезнователен адрес

По повод внезапната загуба на уважавания и почитан от всички ни наш съгражданин Янчо Патриков, народният представител от ПГ на Коалиция за България Атанас Зафиров изказва своите съболезнования на близките му:

„Опечалено семейство, приятели и колеги на скъпия за всички ни Янчо Патриков, приемете моите най – искрени съболезнования за кончината на големия български общественик и патриот, прославилия България спортист и треньор, безспорен и безупречен авторитет, добър съпруг и баща. Трудно ми е да повярвам, че смъртта така внезапно го отне от нашия свят. С неговата кончина загубихме един достоен Човек. Аз загубих приятел. Нищо и никой не ще може да замени присъствието му.

Дълбоко скърбя заедно с Вас за голямата и болезнена загуба.

Поклон пред светлата му памет!

Атанас Зафиров, народен представител от ПГ на Коалиция за България „

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване