Николай Ненчев: Стремя се сами да охраняваме въздушното си пространство

http://pik.bg/николай-ненчев-стремя-се-сами-да-охраняваме-въздушното-си-пространство-news467741.html

Николай Ненчев: Стремя се сами да охраняваме въздушното си пространство

Казвам, че до момента имаме ресурс и възможности сами да продължим да охраняваме въздушното си пространство и към това се стремя. Това заяви министърът на отбраната Николай Ненчев в кулоарите на парламента.

Сами разбрахте, че правим всички възможни усилия – в края на миналата година пристигнаха отремонтираните полски двигатели, в средата на май ще има нови, така че разполагаме с достатъчно самолети вече, които биха могли да гарантират до края на годината , в началото на следващата с налични ресурси безпроблемно да изпълняваме ангажимента си, коментира министърът.

Съвместно охраняване на въздушното пространство ще стане в момента, в който решим, отговори Ненчев на въпрос на медия. Тази охрана ще бъде самостоятелно или съвместно /с други държави-бел.р./, като те ще бъдат на подчинение и на нашето национално командване, и на командването в НАТО. Решенията за използване на оръжия се взема само от националния орган, в случая от българския министър на отбраната, подчерта Ненчев.

Работник пострада при авария в ТЕЦ-Русе

http://pik.bg/работник-пострада-при-авария-в-тец-русе-news467747.html

Работник пострада при авария в ТЕЦ-Русе

55-годишен работник пострада при инцидент, който стана днес около 11 часа в ТЕЦ-Русе. Мъжът е откаран от екип на „Спешна помощ“ в болницата с комоцио. Няма опасност за живота му.

Аварията е станала в котел номер 8, който в момента е единственият работещ заради топлото време. В пещната камера се е скъсала тръба с пара под налягане, намираща се на височина 8 метра. По думите на изпълнителния директор на „Топлофикация-Русе“ инж.Севдалин Желев, в котела има много тръби, разположени една до друга. „Една тръба се скъсва и повлича още десетина покрай нея, тъй като те са плътно една до друга.

По всяка вероятност нещо е ударило работникът, но не е ударна вълна, тъй като тръбата е била горе“, обясни Желев. Тъй като не е имало пожар, огнеборците са изпратили само един автомобил за проверка на ситуацията. На място дойдоха и представители на Инспекцията по труда. Желев успокои 18-те хиляди абонати на „Топлофикация-Русе“, че няма да останат без парно. Веднага е започнало разпалването на друг котел, така че отопление ще има. 

Тежка катастрофа прати двама мъже в болница

http://pik.bg/тежка-катастрофа-прати-двама-мъже-в-болница-news467739.html

Тежка катастрофа прати двама мъже в болница

Тежка катастрофа стана на прав участък от стария път Хасково – Кърджали, близо до разклона за хасковското село Маслиново.

"Ситроен" пикап без спирачен път преминава през канавка и се удря в масивен бетонен бордюр. Автомобилът се завъртял и спрял обратно на посоката на движение. 62-годишният шофьор Себахтин е изпаднал в безсъзнание с тежки травми по черепа и тялото.

Пожарникарите измъкваха заклещеното му тяло половин час, като за целта разфасоваха предната част на купето. Спътникът му – 35-годишният Джавет също има черепно-мозъчни травми, макар прегледът да не показа счупвания. Мъжът е настанен в хасковската хирургия, за Себахтин пък направлението е ОАИЛ, където ще го стабилизират преди евентуална операция. Обстоятелствата около катастрофата се разследват. 

Цветанов: С ДБГ засега уточнихме параметрите за разговори по коалиционния анекс

http://pik.bg/цветанов-с-дбг-засега-уточнихме-параметрите-за-разговори-по-коалиционния-анекс-news467738.html

Цветанов: С ДБГ засега уточнихме параметрите за разговори по коалиционния анекс

С Даниел Вълчев и Димитър Танев от ДБГ имахме една работна среща, на която уточнихме параметрите за започване на разговори по документа,върху който в момента те работят и събират подписи. Това е т.нар анекс към коалиционното споразумение, който да бъде направен. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

До края на месеца трябва да бъдат приключени тези разговори от работни екипи, които ще бъдат съставени, смята Цветанов. „Те вече имат подобно решение, ние днес или утре ще имаме също такова решени”, добави той. А от другата седмица ще започнат да преговарят. Не сме говорили персонално кои са депутатите и кои са министрите, които са подписали проектодокумента.

Разговорът беше по-общ, за тях първостепенна задача ще бъде антикорупционния закон, каза шефът на парламентарната група. Обсъдихме и предстоящото решение на парламента относно референдума, който беше проведен за електронното гласуване. Имаме единомислие както от РБ, така и от ГЕРБ ще подкрепим едно такова решение, потвърди политикът. На въпрос на медия Цветанов заяви: „моля ви, не ме вкарайте в теми, с които мога да застраша националната сигурност”.

Корейската балерина Су Бин Ли танцува в София

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5231139


Корейката Су Бин Ли ще танцува за втори път на сцената на Софийската опера и балет. Тя ще влезе в ролята на Никия в постановката “Баядерка” на 27 и 29 януари. Корейката е носителка на Гран при, младша възраст, от Международния балетен конкурс във Варна през 2014 г. Миналата година Су Бин Ли танцува в “Лебедово езеро” пред софийската публика.
Корейката Су Бин Ли ще танцува за втори път на сцената на Софийската опера и балет. Тя ще влезе в ролята на Никия в постановката “Баядерка” на 27 и 29 януари. Корейката е носителка на Гран при, младша възраст, от Международния балетен конкурс във Варна през 2014 г. Миналата година Су Бин Ли танцува в “Лебедово езеро” пред софийската публика.

Хафъзов: ДПС оттук насетне няма полезен ход

http://pik.bg/хафъзов-дпс-оттук-насетне-няма-полезен-ход-news467750.html

Хафъзов: ДПС оттук насетне няма полезен ход

ДПС оттук насетне няма полезен ход, заяви днес независимият депутат Хюсеин Хафъзов на брифинг в НС заедно с останалите отцепници от партията.

Ще бъдем принципна опозиция, готова да работи в съгласие и сътрудничество в съответствие с евроатлантическата кауза и бъдеще, както и с националния интерес, обясни Хафъзов. По всички стратегически въпроси тяхната група депутати ще се съобразят с добрите идеи на другите партии, включително и на управляващите, посочи той. Не бих искал да бъда записан в историята като антинатовец и антиевропеец, отбеляза той и анализира дейността и поведението на Лютви Местан в предишната му роля на лидер на ДПС, когато той е доказал, че е демократ. И отправи укорителни думи към някои депутати от ДПС, предатели на Местан - „дали се чувстват комфортно”, запита той.

Последните ще бъдат първи, възвести Хафъзов и по този повод си спомни едни мъдри думи, казани от сегашния патриарх Неофит, когато е бил митрополит в Русе: Да седнем по-отзад, за да ни поканят по-отпред. Важно е да сме мъже, да сме доблестни, да сме себе си. Аз искам да заема своето място в сърцето и в ума на избирателя, подчерта Хафъзов.

Мариана Георгиева обстойно обясни начина, по който е съставена прочутата декларация, прочетена от Лютви Местан относно свалянето на руския самолет СУ 24 от Турция, което не било негово лично творчество и това е станало не в стаята на групата на ДПС, а в кабинета на зам.-председателя на НС Алиосман Имамов, с помощ от тримата сегашни съпредседатели на парламентарната група на ДПС. Тя потвърди своето впечатление, че Лютви Местан не е авторитарен политик и обясни защо. Този ексцес в ДПС, който се получи за мен това е взломена комуникация, заяви Георгиева. Очаквайте подробности.

Делото „Червеи” е на финалната права

http://pik.bg/делото-„червеи”-е-на-финалната-права-news467452.html

Делото „Червеи” е на финалната права

Софийският градски съд (СГС) гледа делото „Червеи”, което вече е на финалната права, предаде репортер на БГНЕС. Делото е срещу бившия председател на СГС Владимира Янева и бившия началник на дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР Тодор Костадинов.

Според прокуратурата Янева е извършила престъпление по служба, а Тодор Костадинов документно престъпление и компютърно престъпление. В процеса в четвъртък се очаква двамата подсъдими евентуално да дадат обяснения, тъй като те имат право на това, ако поискат. Досега Янева не се явява на съдебни заседания, тъй като има право на това. В процеса на всяко заседание се явява само Тодор Костадинов. След като подсъдимите дадат обяснения, съдебният процес предвижда страните в процеса да пледират и едва след това съдът да каже каква присъда е отредил. По делото бяха разпитани като свидетели и бившият министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, Атанас Атанасов, бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров и бившият председател на ДАНС Владимир Писанчев.

Припомняме, че на 9 юли Софийската градска прокуратура (СГП) предаде на съд Владимира Янева и Тодор Костадинов. Бившата председателка на СГС е обвинена за това, че в периода от 12.09.2013 г. до 25.03.2014 г., като съдия и председател на СГС, два пъти е разрешила използване и два пъти е разрешила специални разузнавателни средства в нарушение на Закона за СРС (ЗСРС). Разрешенията са дадени по отношение на автоматизираната информационна система "Централен полицейски регистър", без тази система да е обект за установяване на самоличността на лица, за които са получени данни и има основания да се предполага, че подготвят, извършват или са извършили тежки престъпления.

Разрешенията са за използване на всички способи, предвидени в ЗСРС, без да е възможно прилагането им по отношение на информационна система. Не са били спазени и изискванията за мотивиране на исканията за използване на СРС, нарушени са и максималните срокове за прилагането им. Янева е с най-леката мярка за неотклонение "подписка". Тодор Костадинов е обвинен в това, че в същия период периода като директор на дирекция "Вътрешна сигурност"-МВР, при условията на продължавано престъпление на 12.09.2013 г., на 12.11.2013 г., на 28.01.2014 г. и на 25.03.2014 г. е съставил общо 6 официални документи, в които удостоверил неверни обстоятелства, с цел тези документи да бъдат използвани пред председателя на Софийски градски съд, като доказателство за тези обстоятелства. На 12.09.2013 г. и на 28.01.2014 г. Костадинов е съставил две искания за използване на специално разузнавателно средство, а на 12.11.2013 г. и на 25.03.2014 г. - две искания за продължаване на експлоатацията на специални разузнавателни средства по отношение на автоматизираната информационна система "Централен полицейски регистър" /АИС"ЦПР"/. Тодор Костадинов е обвинен и за това, че от служебен компютър е използвал компютърни данни, като се включил в домейна на МВР и с паролата на системния администратор влязъл в тези данни в компютърна система - "Интегрирана регионална полицейска система – Шумен". Той направил справка по ЕГН на човек, без разрешение от Началника на отдел "Информационни системи – Дирекция "КИС"-МВР. Това, според прокуратурата е защитено от Закона за защита на личните данни. Тодор Костадинов е с мярка за неотклонение "парична гаранция" 2000 лв. 

Георги Костов се срещна с директора на Бюрото за обществена сигурност на провинция Джъдзян, Китай

http://pik.bg/георги-костов-се-срещна-с-директора-на-бюрото-за-обществена-сигурност-на-провинция-джъдзян-news467450.html

Георги Костов се срещна с директора на Бюрото за обществена сигурност на провинция Джъдзян, Китай

„Считаме подписаното от нашите министри Споразумение за превенция и борба с престъпността за огромна крачка напред в подобряване на партньорство ни в областта на сигурността“, подчерта гл. комисар Георги Костов по време на работната си среща с Лиу Лувей, директор на Бюрото по обществена сигурност на провинция Джъдзян, Китай, съобщиха от МВР.

Главният секретар поясни, че обновената правна рамка вече позволява по-ефективния обмен на информация между правоохранителните органи на България и Китай. Посещението на главния секретар на МВР в Ханджоу се реализира по покана на Лиу. Делегация от негови полицейски ръководни кадри бе на работно посещение в България през октомври 2015 г. В България има около 3000 китайци със статут на дългосрочнопребиваващи, голям процент от които са от провинция Джудзян. Политика е на Бюрото по обществена сигурност на провинцията техни представители периодично да посещават държави, в които има голям брой техни граждани, поясниха от китайска страна. По време на работната среща днес Лиу благодари на българската страна за обменения опит в областта на управлението на миграцията и противодействие на престъпността, и за възможността той да бъде продължен и задълбочен по време на настоящата визита на главния секретар на МВР и директорите на дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ и дирекция „Международно сътрудничество“.

Костов и Лиу обсъдиха предизвикателства на правоохранителните служби и възможностите за подобряване на процесите и дейността на техните служители чрез новите технологии и видеонаблюдението. Бе направена демонстрация на работата на Командния център за реакция при спешни повиквания, както и процедурите за обслужване на граждани за издаване на лични документи и адресна регистрация. 

Стивън Ачикор си тръгна от “Х Фактор” две седмици преди финала

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5231120


Участникът от Нигерия и последната от групите на Люси Дяковска - триото A.V.A., трябваше да пеят за оставане, след като събраха най-нисък зрителски вот във вторник вечерта. Момичетата изпълниха “Лудо, младо”, а Стивън - парчето на Джон Леджънт All of Me. След гласуване съдиите избраха Ани, Антоана и Велина да продължат към финала.
Участникът от Нигерия и последната от групите на Люси Дяковска - триото A.V.A., трябваше да пеят за оставане, след като събраха най-нисък зрителски вот във вторник вечерта. Момичетата изпълниха “Лудо, младо”, а Стивън - парчето на Джон Леджънт All of Me. След гласуване съдиите избраха Ани, Антоана и Велина да продължат към финала.

Лукарски представи „София Тех Парк“ на делегация от Туркменистан

http://pik.bg/лукарски-представи-„софия-тех-парк“-на-делегация-от-туркменистан-news467443.html

Лукарски представи „София Тех Парк“ на делегация от Туркменистан

Министърът на икономиката Божидар Лукарски, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и изпълнителният директор „София Тех Парк“ Елица Панайотова представиха новооткрития Научно технологичен парк в София на правителствена делегация от Туркменистан, начело с Шамухамет Дурдилиев, заместник-председател на Кабинета на министрите на Туркменистан. Делегацията е на посещение в България по покана на министър Павлова, съобщиха от Министерството на икономиката.

Лукарски посочи пред гостите , че „София Тех Парк“ е първият научно-технологичен парк в България, а изграждането му е насочено към развитието на икономика на знанието, на модерните технологии и иновациите. По думите на министъра на икономиката територията на парка е мястото, където да взаимодействат наука и бизнес и да създават добавена стойност за икономиката. Ръководителят на туркменистанската делегацията Шамухамет Дурдилиев, поздрави министър Лукарски за реализирането на проекта и прояви интерес към повече информация за изпълнението му с цел бъдещо партньорство. По време на обиколката в „София Тех Парк“ гостите от Туркменестан имаха възможност да разгледат сградите на инкубатора, форума и лабораториите в комплекса, както и допълнителна прилежаща инфраструктура, многоетажен паркинг и спортни площадки. 

"Приятели" отново заедно за още един епизод

http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/priiateli-otnovo-zaedno-za-oshte-edin-epizod-6048432

Двучасовият епизод ще бъде излъчен на 21 февруари по американската телевизия Ен Би Си

Ромската Нова година се празнува три дни

http://pik.bg/ромската-нова-година-се-празнува-три-дни-news467436.html

Ромската Нова година се празнува три дни

Банго Васил, Банго Васили, още и Банго Василий (Васильовден), наричан още Василица е най-големият празник на ромите. Това е ромската Нова година. Празникът се отбелязва на 13, 14 и 15 януари. Василица се отбелязва като начало на Новата година от много ромски групи в България, а от няколко години и като ден на ромската култура.

Празнуването на Василица е свързано с легенда, че Свети Васил, застъпник и защитник на ромите, възстановява моста, по който преминавали ромите, след като този мост бил разрушен от Дявола и по този начин ги спасил. Вечерта на 13-ти срещу 14-ти януари се повтарят християнските ритуали на Бъдни вечер - цялото семейство се събира вкъщи, майката готви птица с ориз или с кисело зеле. Докато я приготвя, мълчи. Във всяка къща се точат баници, баклави, младите жени чистят къщата и лъскат съдовете, всичко трябва да блести от чистота. Правят и сарми. Когато всичко е готово, слагат трапезата на пода в средата на стаята, и нареждат хляба и гозбите. Запалват свещи, по-младите целуват ръка на по-възрастните и искат прошка. Стопанинът разчупва питката, в която има златна пара, пазена и предавана от баща на първородния син. Чак тогава сядат около трапезата. Ядат, пият, играят, веселят се. Посред нощ пристига Банго Васил, който е пътувал три дни и се е борил големи трудности по пътя. Затова е ранен, брадясал, уморен. Той е обикновено едър, гласовит, сръчен и щедър. Има добра дума за всеки, пожелава късмет и здраве, щастие на възрастните, а на децата раздава подаръци.

На Василица сутринта децата обикалят съседските къщи и сурвакат за здраве, благополучие, късмет, плодородие. Вярва се, че от тяхната благословия и "лек крак" зависят щастието и късметът. На 14 януари за ромите е много важно какъв човек ще влезе пръв в къщата им. Смята се, че така ще бъде и цялата Нова година. 

В духа на Стратегия 2020 на ЕС, в ДФСГ"Интелект" инсталираха слънчев колектор

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1543518

В навечерието на коледните празници в ДФСГ „Интелект" беше поставен слънчев колектор, целта на който е частично захранване с ел.енергия. Инициативата бе в подкрепа на екологичните мерки, залегнали в стратегия 2020 на Европейския съюз и в контекста на работата по проект „ ЗЕЛЕНА ИКОНОМИКА - успешни финансови практики и тенденции за устойчиво управление", по който 35 ученици се подготвят успешно и развиват своя творчески потенциал по теми като: Зелена енергия, Зелени инвестиции, Енергиен пазар, Рециклиране и много други. Проектът се реализира съ...

Единадесета жертва на атентата в Истанбул

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1543533

Единадесет са вече жертвите на атентата в Истанбул, след като още един германски турист почина от раните си в болница, съобщава Нова телевизия. Десетки бяха арестувани за връзки с ИДИЛ, сред тях са и трима руснаци. Турция подозира, че Ислямска държава...

"Лестър" спечели от равенства на "Арсенал" и "Сити"

http://www.dnevnik.bg/sport/2016/01/14/2685304_lestur_specheli_ot_ravenstva_na_arsenal_i_siti/?ref=rss


"Лестър" се оказа най-големият печеливш от днешните мачове във Висшата лига в битката за първото място, след като преките конкуренти "Арсенал" и "Манчестър сити" записаха равенства.

"Артилеристите" изпуснаха победата при зрелищното гостуване на "Ливърпул", завършило 3:3. "Гражданите" не успяха да пречупят "Евертън" като домакин и направиха 0:0. 

От своя страна "Лестър" успя да победи "Тотнъм" като гост с 1:0 гол на Роберт Хут в 83-ата минута след изпълнение на корнер. ...

Ромите празнуват Нова година

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1543508

Днес е Ромската Нова година - един от най-големите и най-почитаните празници от всички ромски групи у нас. Празникът се нарича още Василица, Васильовден или Банго Василий /куцият Васил/. Празнуването на Василица е свързано с няколко ромски легенди. В някои от тях Банго Василий е застъпник и защитник на ромите. Той възстановява моста, разрушен от дявола, по който преминават ромите. В други легенди Банго Василий е куц овчар, който спасява давещо се ромско дете или пък приютява бягащ от неприятелите си циганин. Според друга легенда Свети Василий с...

Св. отци, избити в Синай и Раита, Св. Нина, просветителка на Иверия (Грузия)

http://offnews.bg/news/n_1/n_144734.html

Преподобни отци, избити в Синай и Раита Няма точни сведения за времето, когато християнството проникнало на Синайския полуостров, но в началото на ІV век там, на Хорив и в разположената по източния бряг на Червено море Раитска пустиня живеели много отшелници в строго подвижничество. Към 311-313 г. те били нападнати от сарацинско племе и в Синайския манастир били избити всичките четиридесет монаси. Това нападение било описано от знаменития египетски подвижник Амоний. Между загиналите иноци имало бележите подвижници, които проявили удивително мъжество и величаво християнско спокойствие при нападението на тази развилняла се орда, която напразно изтезавала Божиите люде, за да узнае къде са скрили несъществуващите им богатства. Игуменът Павел насърчавал своите събратя: - Ние всеки час се готвим за смъртта. Ако е угодно Богу да ни освободи от живота, нима ще скърбим и ще се плашим? Не трябва ли да благодарим и да се радваме? Нил Старши († 426 г.), който в самото начало на V век се подвизавал на Синайския полуостров заедно със сина си Теодул, е описал второ подобно нападение на бедуините, които разрушили в 400 година Синайската обител и предали на смърт много иноци, а други отвлекли в робство. Между пленените бил и Теодул, който бил откупен от епископа на гр. Елуза. Преподобни Нил открил сина си в дома на епископа, който ръкоположил и бащата, и сина за свещеници и те отново са завърнали в своята Синайска обител. За да защити Синайските подвижници от бъдещи угрози на бедуините, Юстиниан Велики (527-565 г.) построил в първата година от царуването си прочутия до днес Синайски манастир "Св. Екатерина", където се съхраняват два скъпоценни старобългарски пергамента – Синайски псалтир и Синайски требник (виж Mанастирът "Св. Екатерина" и неговите светини, бел.ред.).     Света равноапостолна Нина, просветителка на Иверия (Грузия) Според благочестивото предание, което и досега се пази в грузинската и в цялата източноправославна църква, Иверия се покровителства от Пренепорочната Божия Майка - по Божията воля на Нея се паднал жребият да благовести тук Евангелието на Своя Син и Господ Иисус Христос за спасение на хората. Свети Стефан Светогорец разказва, че след възнесението на нашия Господ Иисус Христос на небето учениците Му заедно с Неговата Майка Мария пребивавали в Сионската горница и очаквали Утешителя, според повелението на Христа да не напускат Иерусалим, а да очакват обещанието на Отца. Апостолите започнали да хвърлят жребий на кого в коя страна Бог ще определи да проповядва Евангелието. Пречистата казала: - Искам и Аз да хвърля заедно с вас Своя жребий, за да видя коя страна ще бъде угодно на Господ да ми посочи. По думите на Божията Майка с благоговение и страх те хвърлили жребий и на Нея се паднала Иверийската земя. Пресветата с радост приела жребия си и искала веднага след слизането на Светия Дух като огнени езици да се отправи в Иверия, но ангел Божий Й казал: - Не напускай Иерусалим, а до време остани тук. Тази страна ще се просвети с Христовата светлина по-късно и тамще е Твоето владичество. Така разказва Стефан Светогорец. Божието предопределение за просвещението на Иверия се изпълнило три столетия след възнесението на Христа и негова изпълнителка ясно и несъмнено била Преблагословената Божия Майка. Тя пратила с благословията Си и помощта си на проповед в Иверия светата дева Нина.

Днес да почерпят

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5227880

Асен Драгнев, композитор, 55 г.
Георги Димитров - Джеки, бивш капитан на националния отбор по футбол, 57 г.
Д-р Глинка Комитов, управител на НЗОК, 62 г.
Диана Петрова, отговорен редактор на отдел "Вътрешни новини" във в. "Труд".
Никола Хаджийски, депутат от Реформаторския блок в 43 НС, 56
Асен Драгнев, композитор, 55 г. Георги Димитров - Джеки, бивш капитан на националния отбор по футбол, 57 г. Д-р Глинка Комитов, управител на НЗОК, 62 г. Диана Петрова, отговорен редактор на отдел "Вътрешни новини" във в. "Труд". Никола Хаджийски, депутат от Реформаторския блок в 43 НС, 56

Русия е загубила 25 млрд. евро от санкциите

http://petel.bg/Rusiya-e-zagubila-25-mlrd--evro-ot-sanktsiite-__141217

Загубите на Русия от западните санкции срещу нея възлизат на 25 милиарда евро, заяви руският зам.-министър на икономическото развитие...

На 14 януари рожден ден имат

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5231185


Александър Александров, юрист, член на КЗК
Асен Драгнев, композитор
Проф. Веселин Александров, метеоролог
Георги Димитров-Джеки, бивш национал по футбол
Марта Петкова, примабалерина на Софийската опера
Митко Динев, бизнесмен и поет
Никола Хаджийски, депутат
Проф. Христо Бозуков, главен секретар на
Александър Александров, юрист, член на КЗК Асен Драгнев, композитор Проф. Веселин Александров, метеоролог Георги Димитров-Джеки, бивш национал по футбол Марта Петкова, примабалерина на Софийската опера Митко Динев, бизнесмен и поет Никола Хаджийски, депутат Проф. Христо Бозуков, главен секретар на

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване