И как да очакваме друго, когато Панов и неговите побратими от Софийския градски съд Калин Топалов и от Софийския районен съд Методи Лалов се занимават с политически интриги, вместо да си гледат задълженията.

Тримата тенори се превърнаха в риалити герои и говорят за всичко друго, но не и как ще приберат криминалната измет, която трови обществото в "хотела" на "Майор Векилски".

Повече от година Панов развява като знаме измисления сериал "Двете каки" и сипе внушения за задкулисие.

Едното му лице настоява за проверки, но другото се изкривява в гузна гримаса в мига, в който бъде попитан за разобличителните снимки, които разкри БЛИЦ, доказващи горещите му връзки с адвоката на Цветан Василев  и босовете на строителната фирма "Мегатурс", която печели всичките си дела във ВКС.
 

Мълчат позорно и големите телевизии, и грантовите медии на Прокопиев и Стоянка Георгиева, които през час излъчваха сериала "Двете каки".

"Смятам, че има ясни и видими следи за опита за замитане на всичко това, което се случва. Сега всички разбираме, че е по-наложителна от всякога такава проверка", заяви днес Панов. Само да не си помислите, че става въпрос за проверка на задкулисните му контакти. Панов просто си настоява за проверка на жълтия сериал, който иска да използва като трамплин за политическа кариера.

Представяте ли си как в Германия, Австрия, Швейцария или дори в Румъния тамошните ръководители на съдилищата сипят обвинения към други държавни институции, докато затворите стоят празни като мозъчните клетки на "Агнешките главички".

Съдебната палата, обаче е тясна за Лозан. Той се вижда я като премиер, я като президент.

Новият му ментор Иван Костов отдавна го подготвя за висока държавна длъжност. Именно чрез пречупения Панов Костов вижда удобната марионетка, която да го върне във властта заедно с остатъците от Драгалевската му орда.

Когато Панов сутрин се погледне в огледалото, той вижда мургавия образ на Костов, така както Сашо Диков вижда отражението на Цветан Василев.

 

Истинската им цел е да се домогнат до прокуратурата и да я овладеят. Намерили са си и фаворит за обвинител №1. Христо Иванов. Или Пинокио, както е известен в протестърските среди е готов на мига да заеме един от най-ключовите постове в Съдебната палата.
 


Сценаристите на проекта "Кота 0" са подценили най-важния детайл - паметта на българския народ. А хората са единствените, които няма как да забравят как бяха ограбени от разбойническата приватизация на Костов. Същият този Костов, който превърна най-близките си приятели в милионери, а неследниците му Лозан и Радан превърнаха държавата в рай за престъпниците.

Ивайло КРАЧУНОВ