06/01/17 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 1 юни, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Денят започва провокативно, с намеси в личния ви избор от страна на близки и колеги. Градусът на напрежението се вдига с лични забележки и критика. Ако искате нещата да потръгнат от раз, да си нямате разправии и делата ви да не се нуждаят от корекция отлагайте важното за следобед. До утре на обед каквото свършите и уредите ще ви изкачи на по-високо ниво в бизнеса и в обществото. Правете си добре сметката, не избързвайте. Направете един ход, но такъв, че да ви даде сили и да ви обезпечи за дълго с пари и възможности.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Към обед може да ви потърсят с важно предложение и покана. Преговаряйте, гонете си интереса, преследвайте си целите независимо кой и как се опитва да ви отклони от верния път. Може да спечелите много от договарянията, които правите до утре на обед. Използвайте срещите, на които ви канят за съгласуване на съвместни действия и инициативи. Ще се сдобиете с покровители, сътрудници и последователи. Подпишете нов договор. Утре до обед си взимате и парите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре в хороскопа ви някои от светилата образуват кръст. Може да приключите с определена дейност или ангажимент, но във всяко ваше и ответно действие ще има една тежка и болезнена нотка. Бъдете внимателни сутринта, когато провокациите към вас ще са повече. Трети лица ще се опитват да ви настройват срещу някого. Следобед имате шанс да са сближите и намалите дистанцията. Ще се наложи да увеличите натиска и да изтикате някого от софрата, за да не ви изяде хляба. Ден на тежки конкурентни битки.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

От днес на обед до утре на обед за вас се отваря прозорец на сила. Подгответе се сутринта за срещите и начинанията до края на работното време, а и след това. В живота ви може да влезе добрата случайност. Спазвайте диета, но не само на тялото, а и на духа. Не отивайте там, където чувствате натиск и напрежение. Върнете се към тези, които ви липсват и не позволявайте читавите хора да си отидат от живота ви. Планирайте пътувания и разговори на място. Не правете коментари пред трети лица.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед властват клюката и провокативният начин на поведение. Стойте зад кадър, не се намесвайте и не давайте съвети. Следобед излизате на преден план и постигате максималното при преговори и лични дела. Съветът на деня е да се признават греховете, да се започват начисто новите връзки и договорни отношения. Ако нещо остане недоизказано и потайно ще виси като дамоклев меч над връзката ви. Ще видите как споделените проблеми и грехове ще ви донесат облекчение и ще ви сближат повече.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре късметът е с вас. Денят може да не започне по правилата, но с голяма вероятност ще завърши по вашите. Очаквайте предложения и покани, възможност за нова работа и повишение. Явете се на конкурси. До края на работото време се възраждат стари амбиции, а новите бързо набират скорост. До утре на обед ще направите крачката, която ще ви обезпечи, ще отвори пред вас широки хоризонти и ще ви направи конкурентоспособни. Ще намерите и нужното лекарство, а на сън тази вечер може да видите и истинското си предназначение.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят може да започне с разправии, но до вечерта ще намерите път към всяко сърце и доводи, които ще се приемат и от конкуренцията. Настройте се на внимание, ако сте сънували, че водите битки. Важното насрочете за следобед, когато може да намерите подкрепа и защита на неочаквано място и повече добронамереност от страна на служителите, на които попадате. До утре на обед може да направите крачка към нещо по-добро в живота си. Не пропускайте шансовете да се сдобрите с тези, с които прибързано сте се дистанцирали.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят започва с издънки от страна на колеги и приятели, които може да прикриете или афиширате. Имате шанс да си върнете позициите, но личната ви  добронамереност ще бъде подложена на изпитание. Стопете дистанциите, приемете обратно в живота си каещите се грешници и се опитайте да забравите миналото. Ден за покаяние и пречистване. Запалете свещ и обиколете стаите на дома. Следобед може да намерите нужното ви лекарство или специалист. Каквото не успеете да уредите отложете за утре до обед.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Навлизате в двудневен рисков период. Тази сутрин сами си създавате проблеми у дома и на работното място с излишна приказлавост, напомяния и забележки. Не си подреждайте бюрото, ще изхвърлите случайно нещо важно и нужно. Каквото загубите веднага ще ви потрябва, а ако се дистанцирате от някого, съдбата ще наложи отново да се сближите с извинения и подаръци. Следобед може да приемете покани и да пътувате. Не лъжете, ще бъдете разобличени и ще страдате. Отношенията с родители и деца зациклят.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Силен ден. До утре на обед може да постигнете максимума, да спечелите дело, да намерите път към някого и да разрешите здравословен проблем. Първата половина на деня носи повече неудобства, ако сте неотстъпчиви и многословни. Не правете коментар на чуждата работа или връзка. Клюката върши мръсната си работа. От обед до утре на обед за вас се отваря прозорец на сила и възможности, които не бива да се пренебрегват. Ще минете през пречистващи моменти. Стопете дистаниците, привлечете тези, с които сте се раздалечили.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не бързайте, не се месете в чуждите отношения и разговори до обед. Пожелайте си нещо, помечтайте, представете си ярко това, което искате да постигнете. Следобед навлизаме в деня на Феникса. Тенденцията е провалени неща и връзки от миналото да се възродят и да тръгнат към оправяне. Поне нещо зациклено ще потръгне до утре на обед. Търсете срещи и варианти да стопите дистанциите с тези, с които прибързано сте се разделили. Ден за опрощение на греховете. Дайте си още един шанс и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очаквайте атаки и подмолни действия. Сутринта трудно ще избегнете скандалите, ако не овладеете импулса и желанието да спорите и да сте „на всяка манджа мерудията”. Запазете неутралитет, за да избегнете конфронтацията с важни за бъдещето ви хора. Не давайте изявления. Следобед ще се наложи да се извинявате, да търсите път към някого, когото сте обидили и дистанцирали. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко негативно в живота си. Вечерта на сън ще видите с какво трябва да се занимавате в бъдеще.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Всичко може да се постигне и уреди до средата на октомври. Действайте активно и изпреварващо. Започнете нова работа или странична дейност, която в бъдеще ще ви даде повече самостоятелност и независимост. Ще ви повишат, ще спечелите от сделки и покупко-продажби. В живота ви може да се появи качествен и надежден партньор. За 2018 г ще се ориентирате към инвентаризация и приключване.

Родените днес ще имат талант в ръцете, ще постигнат много, но и много ще се разпиляват. Научете ги да се концентрират и да не започват много неща едновременно. Ще имат много връзки и няколко брака. В живота им ще има и много тайни, двойнственост и задкулисност.

Заченатите днес ще бъдат активни и амбициозни. Първата половина на живота им ще е необичайна, с много пътувания и странствания, но във втората ще се закотвят на място даващо им сила и близо до покровител роден под знака на Скорпиона.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване