09/21/10 15:30
(http://komitata.blogspot.com)

Politikat.net - покана за пресконференция

Тези, които следят внимателно блога, знаят, че в последните 3 месеца се занимавам с един много интересен проект - „Гражданската инициатива за намаляване на политическото лицемерие“ („Политикът“ – http://politikat.net). Участваме аз и Асен Генов чрез фондацията „14-ти януари“ (http://14january.net), а проектът се реализира със съдействието на „Тръста за подпомагане на гражданското общество в Централна и Източна Европа“ .


След много усилия, много ходове от вида „проба-грешка“ и много други дреболии, най-накрая успяхме да пуснем в действие сайта на проекта.

Четенето в сайта е напълно достъпно и безплатно за всички, а отделно, всеки който иска да допринесе може да се регистрира (това на практика е социална мрежа) и веднага да започне да добавя материали.

Проектът служи за проследяване на изпълнението на различни обещания, направени от политици в България, като за целта е необходимо да се следват няколко прости стъпки, за които има публикувани ръководства, и вие вече сте в бизнеса! Изборът на политици и обещания си е напълно ваш, просто трябва да се придържате към правилата на общността.


Радостен съм да ви поканя в понеделник, 27-ми септември, от 11,00 часа в БТА на пресконференция, на която ще представим проекта, и ще отговаряме на всякакви въпроси. Много ще се радваме да видим всички заинтригувани от идеята, за да можем да си поговорим лично.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване