03/29/11 05:57
(http://www.kenanoff.com/blog/)

Forbes? Ама като истинското ли?

Преди седмица излезе и първият „редовен“ брой на Forbes за България. Миналата есен излезе някакъв пилотен брой, който представяше списъка на милиардерите по света и имаше списък на най-богатите българи.
Аз поне имах проблем с този списък с богатите българи, защото за всеки беше отделена по една страничка и тя беше като написана от личните им PR отдели. Но да кажем, че това е така поради ограничението от страница на всеки, а и целта е била да се покаже моментното им състояние (не точно как са се озовали там).
Имаше и едно беззъбо интервю с Бойко Борисов. А на него явно може да му се направи и друг вид интервю както проф. Вучков демонстрира, но трябва да ти стиска и да не ти пука. Тук Матеев беше изпуснал топката. Тоест броят в българската си част беше зле, но да му дадем шанс, казвайки че е само началото.

Е, дойде и първия брой. Очакванията са големи, но си имам едно наум. Е, все пак главния редактор Матеев работи за марка с (по неговите собствени думи) високи критерии за журналистика. И какво виждам като основна тема? Портрет на Цветелина Бориславова. Хубаво, казвам си аз – една интересна личност с много въпросителни около нея. Трябва да се изяснят, сега е момента.

(...)
прочетете останалата част от Forbes? Ама като истинското ли? (713 думи)


Споделете в Twitter | Споделете във Facebook

Все още няма коментари, така че можете да сте първи!

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email или Facebook

Публикувана на 03/29/11 05:57 http://feedproxy.google.com/~r/kenanoff/~3/bRKfz_Fd-Ro/1985
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване