06/21/11 15:48
(http://mamamemi.com/)

КМП # 32 - Забавното лятно четене

 

  Ей, четене, че четене! Ай стига, лято е, на морето сме! Човек наистина би си помислил, че - предвид че пиша доста често за детското четене, библиотеки, книжарници и книжки - сме някаки книжни плъхове, дето слънце не виждат. Мне, не съвсем. Беснеем по два пъти на ден с колела в Морската градина, по кортове, плажове и площадки. Но в най-горещите часове сме у дома на климатик и с книжка в ръка:) 

  Та, днес нямаше как да пропуснем гостуването във Варна на "Забавното лятно четене" - инициативата на Az-deteto.com и Столична библиотека за насърчаване на детското лятно четене. Екипът връчи почетна грамота за заслуги към децата на постановката на варненския театър "Бремен", показа чудесния си електронен читателски дневник с картинки на задължителните книжки по класове, раздаде значки "Посланик на четенето" на заслужили деятели /:)/, пяхме и се смяхме...

 

Стоян Радев (режисьор на "Бремен"), Елица Матеева и Жюстин Томс (Аз-медия)

 

  Разбира се, Криса Коконата бе веднага надлежно регистрирана и картотекирана. Получи в подарък вълшебната шапка на Нейно Превъзходителство посланик на четенето Матеевна, върна прочетените книжки на библиотеката, взе си три нови (от списъка) и се прибра да чете:)

 


 

  Приятно и забавно лятно четене и на вас!

 

 

 

Публикувана на 06/21/11 15:48 http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=8041
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване