На Острова се притесняват от размирици, предизвикани от ромските имигранти

Ромските мигранти във Великобритания могат да предизвикат размирици в британските градове, предупреждава министър на вътрешните работи Дейвид Блънкет, цитиран от в. "Дейли телеграф". Ромите имат търкания с местните жители, допълва Блънкет и посочва за пример обстановката в своя избирателен район в град Шефилд, където ромите имали антицосиално поведение. Това са роми от Словакия, които трябва да променят културата си, идвайки във Великобритания, да се научат да пращат децата си на училище, да спрат да изхвърлят боклука по улиците и да се шляят. ...

Посланикът на Полша привикан от руското външно министерство

Замерваха вчера руското посолство с факли, бутилки и бомбички

Бюрото по труда обяви насърчителни мерки за заетост

Бюрото  по труда в  Благоевград обяви насърчителните мерки за заетост и обучение на безработни през месец ноември.  Работодатели могат да наемат за чиракуване безработни лица до 29-годишна възраст с основно или по-ниско образование и без квалификация. Осигурените от държавата средства са в размер на  13 605 лева. Около 4 390 лева  ще бъдат разпределени за насърчаване на работодателите да разкриват работни места  за наемане на безработни лица – самотни родители(осиновители) и/или майки (осиновителки) с деца до 3-годишна възраст.  Работодателите ...

Михайлова коригира Златанова за "Околна среда": Имала е предвид наказателни действия

Вицепремиерът Зинаида Златанова изрази вчера силно притеснение, че съществува риск да спрат парите по Оперативна програма „Околна среда Вицепремиерът Зинаида Златанова изрази вчера силно притеснение, че съществува риск да спрат парите по Оперативна програма „Околна среда" заради груби нарушения по времето на ГЕРБ. Тя съобщи, че след одит през 2011 година Европейската сметна палата е установила проблеми при процедурата по финансови корекции, особено когато се отнася за обществен

Барозу: Високите данъци вече са пречка пред растежа на Франция

Фискалната политика на Франция "достигна границите на приемливото", а високите данъци за компаниите пречат на растежа, каза председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, цитиран от "Франс прес" и ”Дневник”. Според него предложеният бюджет от Франция е като цяло задоволителен. В същото време Барозу допълни: "днес фискалната политика във Франция е достигнала границите на приемливото". Той отбеляза, че Франция е страната в ЕС, където компаниите плащат най-големи данъци и това е проблем за растежа и заетостта. Барозу призова Париж да намали публичните разходи и отбеляза, че в предложения бюджет са положени усилия в тази посока. В петък Европейската комисия ще даде оценка на всяка страна в еврозоната в рамките на нова мярка, която е част от усилията да се стабилизира крехкия валутен съюз. Миналата седмица международната рейтингова агенция ”Стандарт енд Пуърс” намали с една степен оценката си за кредитоспособността на Франция от AA+ до АА, посочвайки, че страната е изгубила поле за финансови действия и не е в състояние да се реформира повече заради трайната висока безработица. Втората по големина икономика в еврозоната излезе от рецесията с растеж от 0.5% през второто тримесечие, но все още е слаба. От друга страна търговският излишък на Германия, най-голямата икономика в еврозоната, достигна нов рекорд след значително нарастване на износа и намаляване на вноса, давайки повод на критиците да упрекват най-голямата европейска икономика, че разчита прекалено много на външната търговия. Барозу каза, че Брюксел планира в сряда да направи задълбочен анализ на дисбалансите в германската икономика. "Вярно е, че германският излишък е над това, което е нормално", посочи той. Партньорите в еврозоната, МВФ и САЩ се притесняват, че германската икономика, задвижвана от износа и относително слаба във вътрешното потребление, може да се окаже е проблем за възстановяването на еврозоната. "Има страни, които са загубили износни пазари, например Франция, Великобритания, Италия. Трябва да работим заедно, така че всички да станем по-конкурентоспособни", каза още Барозу. Той заяви, че е готов да се оттегли в края на втория си мандат през октомври 2014 г. "Десет години са много. Но искам да работя до последната минута за Европа", допълни Барозу.

Извършени кражби

В резултат на полицейските действия анслужители от Районно управление «Полиция» – Поморие» по отношение кражбата на : перфоратор, ъглошлайф, дрелка и удължител с макара 25 м. / всичко на обща стойност около 500 лв./, осъществена на 05.11.т.г. от новосторяща се къща в Каблешково, собственост на 48 годишен мъж, са установени извършителите на деянието – това са криминално проявените : А.М., 25 годишен от Каблешково и Д.А., 31 годишен, от с. Оризаре. Вещите – предмет на кражбата са намерени при претърсване в дома на А.М., скрити в подпокривното пространство. Работата по случая продължава.

 

На 11.11.т.г. около 21.30 ч. служители от Районно управление «Полиция» – Поморие задържали в момент на извършване на кражба на строителни платна от строителен обект, разположен в града, лицата – М.Ж., 32 годишен, А.А., 28 годишен и Л.С., 37 годишен, и тримата от Бургас, придвижващи се с л.а. «Опел Тигра», с бургаска регистрация и товарен микробус «Форд Транзит», с монтанска регистрация. В микробуса са откирти девет строителни платна, отнети от новострояща се кооперация, разположена на поморийската улица «Княз Александър Батенберг». М.Ж., А.А. и Л.С. са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11.11.т.г. около 13.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за кражба на златни накити, извършена от частен апартамент, разположен в бл. 16 в кв. «Свобода», собственост на 57 годишен помориец – установено е, че чрез взломяване на входната врата е проникнато в апартамента, откъдето е извършена кражба на златни накити с общо тегло около 16 гр. и сумата от 100 лв. на монети от по 1 лв., съхранявани в гардероба в спалнята. Констатирано е, че са откраднати и 7-8 кутии цигари. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 

В ЕС се разбраха за Бюджет 2014

Европейският съюз се разбра за бюджета за догодина.

Цачева: ГЕРБ няма да осигури кворум в парламента

ГЕРБ няма да участва в регистрацията за осигуряването на кворума за днешното заседание. Така ще се видят ясно партиите, които управляват в момента. Това каза депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева. От думите й стана ясно, че депутатите от ГЕРБ няма да участват в гласуването на заместник на Христо Бисеров, но ще вземат участие в разискването на Бюджет 2014 на първо четене.

Област Враца - с културен календар за 2014 г.

Област Враца има вече изготвен Културен календар за следващата година. Подобен документ с местно значение се изготвя за първи път, уточняват от администрацията. Досега информацията за всичките събития по общини с международно участие, местно значение, годишнини и празници само е препращана към Министерството на културата.   Календарът е подробно разписан по месеци и дати и ще бъде достъпен за ползване чрез интернет страницата на Област Враца....

Задигнаха камион за Пътна помощ в Пловдив

Oткраднат е камион за Пътна помощ от пловдивдския квартал ''Преслав'', съобщава marica.bg.
Платформата е преработен Oткраднат е камион за Пътна помощ от пловдивдския квартал ''Преслав'', съобщава marica.bg. Платформата е преработен "Мерцедес Спринтер", а неин собственик е Иван Вичев от Пловдив. Професионалният шофьор работел по заявка от местни автосалони, но на 25 октомври установил, че от камиона няма и следа.

Трамвай от Шабла до Бургас

Изграждане на трамвай, "леко метро", теснолинейка или стандартна жп връзка от Шабла до Бургас. Такава идея е залегнала в плановете за развитие на шестте района в България в периода 2014 - 2020 г., пише "Труд". Авторите на проектите, одобрени от правителството, уточняват, че ще се търси една или комбинация между тези връзки. Ако проектите се реализират, то в скоро време пътят между Северното и Южното Черноморие ще се изминава далеч по-бързо и комфортно от туристите. Според информацията до 2020 година се планират общо 19,6 млрд. лв. инвестиции в ...

И. Михайлова коригира З. Златанова за околната среда

Притеснението, което насади в понеделник вицепремиерът Зинаида Златанова от съществуващ риск да спрат парите по Оперативна програма „Околна среда” заради груби нарушение по времето на ГЕРБ, беше туширано от екоминистърът Искра Михайлова.

Полски националисти вилняха цяла нощ във Варшава


Полицията в Полша се принуди да използва гумени куршуми, палки и лютив спрей, за да разгони групи от маскирани националисти, които използваха националния празник в понеделник за ксенофобски шествия и погроми.

За трета поредна година Денят на независимостта се превръща в центъра на Варшава в улична битка между радикални младежи, организирани и от футболни агитки, от една страна, и части за борба с безредиците, от друга. 


Тази година имаше подпалени автомобили,...

Шофьор блъсна и уби жена на пътя в Пловдив

Тази нощ е била блъсната и убита жена на видима възраст около 60 години в Пловдив, в близост до жп линията на ул. "Копривщица" пред номер 10, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

За поредно назначение от квотата на ДПС съобщи Владислав Николов

Една от темите на пресконференция на народния представител и областен координатор на ГЕРБ-Плевен Владислав Николов беше поредно назначение на ДПС в държавната администрация. Този път той коментира смяната на директора на Държавното горско стопанство в областния център инж. Яни Петков с Иван Мариновски.Николов попита какво образование има новият директор на Държавното горско стопанство и какъв стаж има Мариновски.Той посочи чл.173, ал.4, спорд който за директор на териториалната дирекция се назначава лице с висше лесовъдно образование и степен ...

Доларът поскъпна до 8-седмичен връх спрямо йената

Разликата в доходността по 30-годишите държавни облигации на САЩ и Япония се увеличи до 2,26%

    


Имигранти, президент, премиер и нови националисти

/КРОСС/На фона на нарастващото напрежение и ксенофобски настроения в страната тайно бе учредената Националистическа партия на България, която подготвя "пакет от национално отговорни политики", за да превърне "България в национална държава". Част от бъдещите им действия, за които националистите казват, че са с „конфиденциален характер", са намеса в райони, където са концентрирани високи маси от емигранти и от роми. Случаите на агресия през последните седмици провокираха разнопосочни оценки - от обикновени криминални деяния до крайни ксенофобски прояви. На фона на задълбочаващата се криза с бежанците у нас те наляха масло в огъня, породиха страх, ненавист, но и не спряха онези, които искат да помагат на бежанците. Самата Виктория Христова, която бе нападната и ранена от алжирски имигрант, без статут на бежанец, заяви: "Не мисля, че случаят ми трябва да подбужда ксенофобски настроения, това е криминален случай." За нов случай на нападение над чужденец в София потвърдиха от СДВР и вчера. Сигнал за побой е бил подаден към полицията преднатанощ, при който 18-годишен младеж от Мали е бил пребит. Ден преди това в центъра на София бе нападнато момче, син на ганаец и българка. При спирката на театър "София" трима мъже са го пребили, след което момчето е било прието в „Пирогов". 17-годишен бежанец от общежитието във кв. "Военна рампа" в София пък бе нападнат с нож

20 души освиркват депутатите

Демонстрантите са се разположили основно до загражденията

Евроинституциите се споразумяха за бюджета за 2014 г.

След 16-часови преговори ЕК, Европейският парламент (ЕП) и Съветът на Европейския съюз (ЕС) са постигнали компромис по отношение на разходите

    


Псевдонационализмът ще нанесе сериозен удар на страната, заявиха Плевнелиев и Орешарски в обща декларация

„България е длъжна да се отнесе отговорно към проблема с бежанската вълна от Сирия в името на универсалните ценности, които поставят живота и правата на човека като най-висши блага". Това се заявява в обща декларация на премиера Пламен Орешарски и президента Росен Плевнелиев. "Гражданската война в Сирия продължава вече трета година. Кръвопролитията отнеха живота на повече от сто хиляди души, а милиони сирийци бяха прокудени от домовете си. Един горд народ с богата история и култура сега е подложен на изпитание и болка. Бежанската вълна от Сирия...

Москва иска извинение за изстъпленията в Полша

Полският посланик извикан в руското външно министерство във връзка с вчерашното нападение над посолството на Русия във Варшава

Москва иска обяснение за изстъпленията в Полша

Полският посланик е извикан в руското външно министерство във връзка с вчерашното нападение над посолството на Русия във Варшава

Посланикът на Полша извикан в руското външно

Дипломатът призован във връзка с вчерашните изстъпления срещу руското посолство във Варшава

Неизвестен се подсигури с 15 булчински рокли

Неизвестен любител на сватбите открадна 15 булчински рокли в Бяла Слатина. Крадецът разбил вратата на заложна къща в града и от там си тръгнал с ценната стока. Кражбата е извършена в нощта неделя срещу понеделник, уточняват от полицията....

Добричката художествена галерия се представя на "Шипка "6

Изложба „120 години българско изкуство. Едно десетилетие /1972 – 1982/” от фонда на ХГ – Добрич ще се открие тази вечер от 18.00 часа в галерията на СБХ на ул.”Шипка” 6 в столицата. Изложбата изпълнява част от намерението на Съюза на българските художници да погледне към 120-годишната история на художествения живот у нас и по-специално 70-те години на ХХ век – период, непознат за по-младите поколения. Експозицията представя Обща художествена изложба „Земята и хората” в град Толбухин, /днешен Добрич/ през 1982 г., отчасти допълнена с творби от и...

ВиК шеф седна на стола на Богдан Караденчев

Инженер Христо Иванов, досегашен заместник-директор на ВиК-Варна, официално заема поста заместник-кмет на Варна по инфраструктурата, научи "Топ новини Варна" от свои източници в общинската администрация. Инж. Иванов сяда на стола на 70-годишния Богдан Караденчев, който по време на кметската оперативка вчера сутринта се е разделил добронамерено с екипа си и е пожелал ползотворна работа на наследника си. Богдан Караденчев, който е последният кмет, управлявал Варна преди промените от 1989 година, бе единственият представител на екипа на бившия гра...

Експертна работна среща за противодействие на трафика на хора се провежда в Русе

Русе е домакин на V-та годишна Национална експертна работна среща във връзка прилагането на местни политики за противодействие на трафика на хора. Основна цел на срещата е да се представи опита и да се дискутира работата при случаите на трафик на деца и млади хора, включително тенденциите по отношение набирането на жертвите през интернет пространството, механизмите за насочване, координиране на работата и подпомагане на жертвите. Ще бъде представен и опита по различни международни проекти и програми за сътрудничество, превенция, обучения за спе...

Пирати отвлякоха танкер в пролива Малака

Въоръжени мъже принудили екипажа да прехвърли горивото на друг кораб

    


Понижение в цената на златото

Златото с незабавна доставка поевтиня с 0,8% до 1 281.81 долара за тройунция в 09:15 ч. на борсата в Сингапур, предаде "Блумбърг". Металът с...

Гледат делото „Килърите” във варненския затвор

Днес, 12 ноември, в 10,00 часа, в съдебна зала на ул.“Христо Смирненски“№19 във Варна, до Затвора Варна, ще започне заседанието по въззивно наказателно дело 194/2013 година на Варненския апелативен съд, придобило известност като делото срещу „килърите“.

Михайлова: Пренебрегвани са европейските предупреждения за нарушения по ОПОС

/КРОСС/ От 2011 г. европейските одитиращи органи са изпращали многократно констатациите си за нарушения при реализирането на проекти по Оперативна програма „Околна среда" и българските власти - в лицето на одитиращия орган в Министерството на финансите, не са ги приемали и са подкрепяли действията на българската страна. Нарушенията са основно при обществените поръчки. Това заяви пред bTV министърът на околната среда и водите Искра Михайлова. Тя посочи, че съгласно европейското законодателство България като държава-членка следва сама да налага финансови корекции по тези проекти, а не да чака действията на Европейската комисия. „Притеснява ни фактът, че от 2011 г. до началото на 2013 г. българските власти отказват да приемат констатациите на одиторите, да променят процедурите и Закона за обществените поръчки, което може да доведе до наказателна процедура срещу България, включително спиране на пари", каза министър Михайлова. Тя подчерта, че проблемът идва от установената системна грешка, която не се отстранява.Последното писмо от Европейската сметна палата е за нарушения при обществени поръчки за надзор и консултантски услуги по проекти в общините Белослав, Перник и Хисаря. Санкциите за тях са за около 400 000 лева. „Това е конкретният повод, но от него произлиза друг проблем - системен, с контрола върху изпълнението

Уилямс привлече Фелипе Маса

Фелипе Маса е новият пилот на легендарния британски отбор от Формула 1 Уилямс.

Борисов си призна за 1/4 офшорка

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна за участието си в офшорна фирма, след като преди дни лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков разкри, че Борисов участва в офшорка.

Къде е Бисеров – и Казак не знае

"Отговорите, които ДПС дължи, вече са дадени"

    


Средният осигурителен доход през септември нараства до 647,28 лв.

Тенденцията на ръст в показателя беше прекъсната през август

    


Труп на нелегален емигрант е намерен в Стара планина

Трупът е намерен близо до граничната бразда със Сърбия на височина около 1900 метра, уточниха от полицейската дирекция

Джокович си пожела догодина да предизвика Надал на "Ролан Гарос"


Сърбинът Новак Джокович заяви, че е много горд от представянето си във финалния турнир на АТП в Лондон. Той спечели титлата след 6:3, 6:4 срещу Рафаел Надал.

"Това е най-високото ниво в тениса заедно с турнирите от Големия шлем. Във всеки мач през два дни играеш срещу състезател от топ 10", заяви Джокович. Шампионът изтъкна, че успехът му е дошъл доста трудно, тъй като турнирът в Лондон започна веднага след мастърса в Париж, където отново той вдигна купата.

"Много се...

Плъзнем ли се по улея на омразата, няма спиране

Страхът не е добър съветник. Той акумулира омраза, която изкривява лицата ни, мислите ни, човешкия ни облик. А че ксенофобията е страх, няма спор. От гръцки в мой свободен превод това състояние е още враждебност, ненавист към чуждото, непознатото, различното, било то човек, явление или вменена заплаха с някаква цел. Исторически терминът е въведен Страхът не е добър съветник. Той акумулира омраза, която изкривява лицата ни, мислите ни, човешкия ни облик. А че ксенофобията е страх, няма спор. От гръцки в мой свободен превод това състояние е още враждебност, ненавист към чуждото, непознатото, различното, било то човек, явление или вменена заплаха с някаква цел. Исторически терминът е въведен

Врачанин удари шамари на жена на улицата

Врачанин зашлевил контрольорка на „Синята зона“ в областния град. Инцидентът станал вчера малко след обяд под паркинга пред Дирекция „Социално подпомагане”. По думите на потърпевшата непознат за нея мъж вдигнал скандал и й ударил два шамара. Служителите на реда са установили побойника – 30-годишния С.Г....

Цачева: ГЕРБ няма да осигури кворум в парламента

/КРОСС/ ГЕРБ няма да участва в регистрацията за осигуряването на кворума за днешното заседание. Така ще се видят ясно партиите, които управляват в момента. Това каза депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева. От думите й стана ясно, че депутатите от ГЕРБ няма да участват в гласуването на заместник на Христо Бисеров, но ще вземат участие в разискването на Бюджет 2014 на първо четене. "Убедена съм, че "Атака" ще даде ценните си, златни гласове, за да се осигури изборът за зам.-председател на НС. "Атака" крепи това статукво. Ако не беше така, това управление отдавна да е в миналото", подчерта Цачева. "Толкова много полиция и техника, струпана на едно място, както днес пред парламента, не съм виждала. Това не е нормално за държава, преминала през демократичен преход и член на ЕС. От децата, от студентите ли се уплашиха? Жалко е, да се вземат такива мерки срещу млади хора, които просто искат да живеят в нормална държава", каза пред bTV депутатът от ГЕРБ. Цачева заяви, че от парламентарната група на ГЕРБ ще поискат от управляващите отчет за случая "Бисеров".     

Майли пафка трева на сцената

Певицата за пореден път предизвика коментари за себе си. Този път това се случи на Европейските музикални награди на MTV, които се проведоха на в Амстердам миналата вечер.

Решение за бъдещето на окупацията на СУ ще бъде взето тази вечер

След сряда, 13 ноември, окупацията на Софийския университет вероятно няма да остане в положение „пълна блокада”, но няма и да бъде свалена напълно. Това заяви един от лидерите на „Ранобудните студенти” Ивайло Динев. В ефира на Канал 3 Динев каза, че решение какво ще стане с окупацията на СУ ще бъде взето най-вероятно тази вечер. Тогава ще има ново събрание на студентите-окупатори. По-рано днес студентът Ангел Златков, който също е един от окупаторите, каза, че е много възможно окупацията на Софийския университет да падне още утре. Междувременно част от протестиращите пред Народното събрание вече тръгнаха към Военния клуб. Един от тях каза, че се планира блокада на различни кръстовища в София, но не уточни кои. Протестиращи се насочиха и към храм-паметника "Алекса...

Сидеров: "Атака" е против вандализма и насилието

Ние сме против нападенията и вандализма спрямо когото и да било, заяви в декларация на "Атака" тази сутрин от парламентарната трибуна лидерът на партията Волен Сидеров, предаде БГНЕС. "Ще бъде добре да чуя такива призиви от политическите сили. Щях да съм удовлетворен, ако г-н Местан беше отишъл да види в болницата и ранената Виктория. Призовавам всички ПГ да осъдят вандализма, който се развихри из София на историческата дата 10 ноември т.г., когато вандали късаха плакати и вилняха по улиците на града, а полицията стоеше безучастна, нямаше задържани и това е тревожно за България", посочи Сидеров. "Правото на демократичен протест не може да се смесва с вандализъм, потъпкване на чуждото мнение, защото точно това е фашизмът", категоричен бе той. "Точно това са правили в определени д...

Последни подробности за концерта на Children Of Bodom

Ден преди дългоочаквания концерт на финлaндските метъли CHILDREN OF BODOM, които ще забият утре вечер (сряда/13.11.2013) на сцената на столичната зала Универсиада заедно с групите DECAPITATED и MEDEIA, стават ясни и последните подробности за събитието. Вратите на залата ще бъдат отворени точно в 19.00ч, а час по-късно – в 20.00ч първи на сцената ще стъпят MEDEIA, последвани от DECAPITATED и на края героите на вечерта - CHILDREN OF BODOM. Малко преди да “сервират” на българските си фенове ударна доза от последния “Halo of Blood” и други парчета, финландците ще се срещнат с на четири очи с няколко метъл късметлии, спечелили възможност за заветната среща в радио-игра. Очаква се бандата да пристигне в ранните часове на утрешния ден, а след концерта в София ще пот...

Долни дрехи и долни списъци

Модните тенденции за есен/зима 2013 крещят само едно - шорти! Застудяването няма да спре никого, а актуалните гащи идват в две възможни разцветки. Бързам да ви ги представя, за да сте в крак. 
1. Патриотични
шорти 
Наскоро видях да се продава такъв артикул в интернет: къси гащи (до коляното), десният крачол буди единствено равнодушие, но пък Модните тенденции за есен/зима 2013 крещят само едно - шорти! Застудяването няма да спре никого, а актуалните гащи идват в две възможни разцветки. Бързам да ви ги представя, за да сте в крак. 1. Патриотични шорти Наскоро видях да се продава такъв артикул в интернет: къси гащи (до коляното), десният крачол буди единствено равнодушие, но пък

По един случай на скарлатина ,варицела и хименолепидоза отчитат от РЗИ Кюстендил

По един случай на скарлатина , варицела и хименолепидоза са регистрирани в областта за периода 04.11.2013 г. - 10.11.2013 г., информират от РЗИ Кюстендил.За същия период случаите на заразени с ентероколити са 7, срещу 19 за предходния. Не са регистрирани епидемични взривове от заразни болести.Седмичната заболяемост от грип и ОРЗ е 34,40 на десет хиляди души спрямо 29,82 за предходната седмица.  ...

Русенският университет отбелязва 68 години

Русенският университет отбелязва днес 68-ия си рожден ден. На 12 ноември се навършват 163 години от рождението на патрона на ВУЗ-а Ангел Кънчев, както и 10 години от създаването на Химна на висшето училище. Специален гост на тържественото събрание ще бъде композиторът Андрей Дренников, автор на музиката на химна на университета. Кулминация на празника е церемонията по връчване на дипломите на придобилите научните степени „доктор“ и „доктор на науките“, както и академичните длъжности „доцент“ и „професор“. ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване