Орешарски и Плевнелиев с обща позиция срещу ксенофобията

Ксенофобията и псевдонационализмът могат да нанесат сериозен удар с дългосрочни последици върху европейския облик и репутацията на страната. Те разрушават обществото отвътре - това заявиха в съвместна декларация премиерът и президентът.

Димитър Димитров-Херо: Опитах да напусна, но хората в клуба не се съгласиха


Треньорът на "Черноморец" Димитър Димитров-Херо заяви, че преди време е подал оставка. Ръководството на бургаския клуб обаче я отхвърлило.

"Хората гледат крайния резултат, а когато има такъв, виновен е треньорът. "Черноморец" е в една дълбока криза и това беше заложено от политиката в нашия клуб. Сега е изключително тежко да се финансира един клуб", каза Димитров в предаването "Пред банята".

"Опитах да напусна, но хората в клуба не бяха съгласни с тази моя идея", призна...

Без дебати избраха Имамов за зам.-председател на парламента

ДПС се крие заради Бисеров, упрекна Десислава Атанасова

    


Хайян - предупреждение за човечеството

Около 20 тропически бури вилнеят из страната всяка година и за властите това би трябвало да е рутина. Но Филипините не бяха готови за Хайян заради бедността

Хайян - предупреждение за човечеството

Около 20 тропически бури вилнеят из страната всяка година и за властите това би трябвало да е рутина. Но Филипините не бяха готови за Хайян заради бедността

Урок по родолюбие проведоха във ФСГ

Ученици от финансoво-стопанска гимназия „Васил Левски” в Добрич, членове на Европейски клуб „EUREKA“, се срещнаха с краеведа Веселина Малчева, информираха от училището. Тема на срещата е бил обликът на Добрич от двадесетте, тридесетте и четиридесетте години на миналия век и европейското влияние в града - колко близо и колко далеч са били добричлии от Западна Европа, кои са били пътищата на проникване на чуждата култура в града ни и какви са били последствията от това. В увлекателен разказ Веселина Малчева е запознала гимназистите със забележите...

Приходите от нощувки за септември във Варна са над 25 млн. лв.

Приходи от нощувки в размер 25.4 млн.лв. са реализирани през месец септември във Варна, съобщават от НСИ. Общата стойност на приходите от нощувки за страната е 96.9 мил. лв. Общият брой на нощувките във всички средства за подслон и места за настаняване, регистрирани през септември 2013 г.

Бежанските центрове под наблюдение на националистите

/КРОСС/ Има един безспорен факт - там, където са концентрирани високи маси от емигранти и от роми, там има повишена криминална активност, заяви в студиото на бТВ Симеон Костадинов - един от членовете на Централното ръководство на основаната тайно в събота Националистическа партия на България. Така той аргументира инициативата на партията за патрулиращи отряди, които да наблюдават кримигоненната обстановка в центровете за емигранти и в местата, където има повишена криминална активност. Практиката се оказа част от мисията на новата формация „чрез пакет от политики, които са национално отговорни, да превърне България в национална държава". Мистерията около учредяването се наложила заради „конфиденциален характер" на бъдещите действия на националистите. „Събралите се да спасят нашето отечество" изпаднаха в реторика, която е трайно залегнала в движения и партии от сходен идеологически характер, смятат националистите. Според тях обаче изразните средства, които използват, не са крайни, а просто такива, каквито трябва да бъдат. Помолени да коментират нападението от събота на ул. „Пиротска", те обясниха, че всеки ден стават такива нападения и има „нещо, което трябва да се прикрие, и затова се отдава повече внимание на неща, които нямат чак такова значение"

"Орехите" с награди от "Месомания"

Два продукта на “Орехите” - луканка “Чардака” и “Добруджанска сушеница”, получиха златни медали за качество и иновативност в традиционния конкурс “Тайната на българския вкус” по време на международното специализирано изложение “Месомания 2013”
“Орехите” получиха и признанието на потребителите, посетили изложението, които класираха луканковия салам Два продукта на “Орехите” - луканка “Чардака” и “Добруджанска сушеница”, получиха златни медали за качество и иновативност в традиционния конкурс “Тайната на българския вкус” по време на международното специализирано изложение “Месомания 2013” “Орехите” получиха и признанието на потребителите, посетили изложението, които класираха луканковия салам

Жена се жали, че била набедена за длъжник

Жена се оплака в Комисията за защита от дискриминация (КЗД), че е била набедена за некоректен длъжник с голяма сума пари и това уронило престижа  пред съседите, казаха от ведомството за “Труд”.
Възрастната дама се жалва от фирма за събиране на закъснели кредити, откъдето поставили “заплашителна” бележка на пощенската  кутия. Жената се обадила Жена се оплака в Комисията за защита от дискриминация (КЗД), че е била набедена за некоректен длъжник с голяма сума пари и това уронило престижа пред съседите, казаха от ведомството за “Труд”. Възрастната дама се жалва от фирма за събиране на закъснели кредити, откъдето поставили “заплашителна” бележка на пощенската кутия. Жената се обадила

ГДБОП засмуквала като черна дупка

В последните няколко години бившата Главна дирекция за борба с организираната престъпност е работила като черна дупка. Информационният поток е потъвал в нея, след което информацията, подавана към прокуратурата и други органи, е филтрирана и селектирана по преценка на ръководството.

Автобус се обърна на край Велико Търново

Автобус се е обърнал на пътя Велико Търново - Габрово при местността Присовски завои. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Велико Търново. 

Инцидентът е станал около 07:30 часа. Автобусът се е движел в посока от Велико Търново към Русе. Няма пострадали при инцидента. 

Изчаква се автобусът да бъде изтеглен от специализирана техника. Автобус се е обърнал на пътя Велико Търново - Габрово при местността Присовски завои. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Велико Търново. Инцидентът е станал около 07:30 часа. Автобусът се е движел в посока от Велико Търново към Русе. Няма пострадали при инцидента. Изчаква се автобусът да бъде изтеглен от специализирана техника.

Бареков даде Борисов на прокурор

Праща сигнал и до европейските институции

Ще пътуваме по релси между Шабла и Бургас

  Трамвай, "леко метро", теснолинейка или стандартна жп връзка ще свържат Шабла и Бургас до 2020 г. Това предвиждат нови планове, одобрени...

Дайте на българите с двойно гражданство да гласуват!

Българите с двойно гражданство да могат да гласуват и да бъдат избирани. Такава поправка в конституцията искат синдикатите.

Фитнес-уредът на Мадона вече е във Варна

Един от най-модерните фитнеси в България отвори в врати в Мол Варна. Разположен на почти 1 декар площ фитнесът предлага над 100 уреда, които са за всякакви видове тренировки. За маниаците са на разположение уреди, които дават възможост за екстремно натоварвне на силовите спортисти. Дамите пък със сигурност ще бъдат заинтригувани от все още малко по Един от най-модерните фитнеси в България отвори в врати в Мол Варна. Разположен на почти 1 декар площ фитнесът предлага над 100 уреда, които са за всякакви видове тренировки. За маниаците са на разположение уреди, които дават възможост за екстремно натоварвне на силовите спортисти. Дамите пък със сигурност ще бъдат заинтригувани от все още малко по

Как да похарчим в Монако толкова, колкото местните плащат като данък


На 19 ноември - точно след седмица, една от най-богатите държави в Европа – княжество Монако, има национален празник. Наскоро при официална визита там министърът на спорта Мариана Георгиева обяви, че пребиваването на Лазурния бряг я кара да се чувства горда, че е българка. Повод за това стана посещението на Алеята на славата на футболните звезди в Монте Карло. Създадената през 2003 г. Алея използва  опита на аналогичната в Холивуд, където отпечатъци от дланите си поставят филмовите звезди. В...

Въоръжен мъж задигна 400 лева от магазин в Пловдив

Въоръжен мъж, с качулка на главата е извършил кражба на денонощен магазин на ул. "Младежка" в Пловдив, пише Марица.бг.
Маскираният е издебнал, когато в магазина нямало клиенти, след това влязъл и заплашил 20-годишния продавач с пистолет, взел парите от оборота, които били на стойност 400 лв и избягал.
До момента не е установена самоличностт Въоръжен мъж, с качулка на главата е извършил кражба на денонощен магазин на ул. "Младежка" в Пловдив, пише Марица.бг. Маскираният е издебнал, когато в магазина нямало клиенти, след това влязъл и заплашил 20-годишния продавач с пистолет, взел парите от оборота, които били на стойност 400 лв и избягал. До момента не е установена самоличностт

Автобус се обърна на пътя Велико Търново – Габрово

Автобус се е обърнал на пътя Велико Търново - Габрово при местността Присовски завои. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Велико Търново. 

Инцидентът е станал около 07:30 часа. Автобусът се е движел в посока от Велико Търново към Русе. Няма пострадали при инцидента. 

Изчаква се автобусът да бъде изтеглен от специализирана техника. Автобус се е обърнал на пътя Велико Търново - Габрово при местността Присовски завои. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Велико Търново. Инцидентът е станал около 07:30 часа. Автобусът се е движел в посока от Велико Търново към Русе. Няма пострадали при инцидента. Изчаква се автобусът да бъде изтеглен от специализирана техника.

Д. Бранков: Около 70% от работните места са в услугите, търговията и охраната

Трябва да преодолеем едностранно развитата отраслова структура на икономиката, коментира зам.-председателят на БСК

    


Постигането на социална сигурност ще увеличи потреблението в Китай

Китайските семейства трябва да се отдалечат от културата на спестяване от страх, заяви Стивън Роуч от Йейлския университет

    


Сержиньо Грийн пред завръщане в Левски

Холандецът склонен да получава по-ниска заплата, за да заиграе пак при "сините"

    


"Подкрепа" и КНСБ готвят общ стачен комитет, а не общонационална стачка

/КРОСС/ Двата големи синдиката у нас - КТ "Подкрепа" и КНСБ, подготвят общ стачен комитет, стана ясно вчера. Подробностите ще бъдат оповестени на съвместна пресконференция утре. В аванс днес лидерът на КТ Подкрепа д-р Константин Тренчев обяснни пред ТВ7, че става дума по-скоро за координационен щаб, който ще подпомага хората от различните сектори в техните икономически и социални искания към държавата. Създаването на общ комитет не означава подготвянето на общонационална стачка, уточни д-р Тренчев и допълни, че призиви за общонационална стачка винаги е имало, но сега няма условия за такава. По-важното е да се намери правилното решение, което да се следва от всички, посочи той. Още днес синдикатите ще внесат в парламента подписка с няколко искания, сред които е промяна на Избирателния кодекс. Целта да се промени гласуването на българите в чужбина. Синдикатите настояват българите в чужбина да са обособени в отделен избирателен район, както и да се въведе електронно гласуване. Лидерът на "Подкрепа" коментира и бюджета на здравеопазването. Според него пари за болниците ще се намерят и правителството е поело ангажимент за това. Изходът от ситуацията обаче е временен, а истинските проблеми остават. Трябва да се търси решение за онези два млн., които не плащат здравни осигуровки, да се помисли за огромния брой болници у нас, както и за пълната липса на информация в здравеопазването.    

Корпорациите ще заменят правителствата

Гигантските корпорации скоро ще заменят правителствата, те лобират за създаването на гигантски зони за свободна търговия, в които ще получат невероятни привилегии: техните права върху патентите ще бъдат защитени 120 години, а властите 
няма да могат да въвеждат
в тези зони нови данъци
Следващата седмица представителите на САЩ и Европейския съюз Гигантските корпорации скоро ще заменят правителствата, те лобират за създаването на гигантски зони за свободна търговия, в които ще получат невероятни привилегии: техните права върху патентите ще бъдат защитени 120 години, а властите няма да могат да въвеждат в тези зони нови данъци Следващата седмица представителите на САЩ и Европейския съюз

Проверяваме изправността на колите си безплатно до края на седмицата

До края на тази седмица всеки желаещ ще има възможността безплатно да провери изправността на автомобила си със съдействието на Съюза на българските автомобилисти във Варна. Инициативата е част от полицейската акция „Зима” и не освобождава шофьорите от отговорността да преминат задължителния годишен технически преглед.По време на безплатната акция ще бъде обърнато специално внимание на подготовката на автомобилите за зимни условия. Всеки, който иска да провери колата си, може да го направи в някои от пунктовете на Съюза на българските автомобил...

Село сбъдна мечтата си да има църква след 100 години

След над 100 години опити новопазарското село Стан ще сбъдне своята мечта да има църква, съобщава БТВ. След около половин година жителите на селото ще се радват на свой православен храм. 

Първият неуспешен опит за строеж на църква е през далечната 1904г. И именно за това церемонията по първата копка и полагането на първия камък за новия храм се След над 100 години опити новопазарското село Стан ще сбъдне своята мечта да има църква, съобщава БТВ. След около половин година жителите на селото ще се радват на свой православен храм. Първият неуспешен опит за строеж на църква е през далечната 1904г. И именно за това церемонията по първата копка и полагането на първия камък за новия храм се

Борисов: 1994 г. съм имал 1/4 в офшорна компания, която не е работила изобщо

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна за участието си в офшорна фирма. Това се случи по време на срещата му с членове на ГЕРБ от Велико Търново, която се проведе в Стара Загора, съобщава TV7. Бившият премиер  призна факта, след като преди дни лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков разкри, че Борисов участва в офшорка. "1994 година една четвърт съм имал в офшорна компания, която... тогава всички правеха. 1994 година. Не е работила изобщо. Аз бях забравил. И до ден-днешен... Понеже се обадих, 4-5 години не се бяхме чували, на Цветелина, викам: "Абе ти помниш ли такова чудо?", сподели Борисов пред съпартийците си. "Изобщо, ако някой ме познава, 1994 година - див каратист, какво разбирам от офшорна компания, от бизнес и от финанси?", добавя той.    

Два района без вода във вторник

Част от кв."Трошево" ще е без вода до 17 часа, предупреждават от ВиК-Варна. На сухо до 5 следобед ще е и районът под стадион „Спартак". Сpиранията се налагат заради отстраняване на аварии....

Алиосман Имамов стана зам.-председател на НС

Алиосман Имамов, зам.-председател на парламента.

Алиосман Имамов от ДПС беше избран за зам.-председател на парламента на мястото на напусналия народното събрание и политиката Христо Бисеров без дискусия преди гласуването.

“За” кандидатурата му гласуваха 114 депутати от БСП и ДПС. “Атака” гласува против, но в началото на заседанието осигури кворум и на практика помогна за избора на Имамов.

След гласуването от името на ГЕРБ се изказа “тежката артилерия” на партията – Десислава Атанасова, която предупреди ДПС, че няма как да избяга отговор на въпросите около оставката на Христо Бисеров.

Депутатите избраха и Четин Казак от ДПС за председател на правната комисия отново на мястото на напусналия Бисеров.

Статията "Алиосман Имамов стана зам.-председател на НС" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Алиосман Имамов от ДПС стана зам.-председател на НС

Алиосман Имамов, зам.-председател на парламента.

Алиосман Имамов от ДПС беше избран за зам.-председател на парламента на мястото на напусналия народното събрание и политиката Христо Бисеров без дискусия преди гласуването.

“За” кандидатурата му гласуваха 114 депутати от БСП и ДПС. “Атака” гласува против, но в началото на заседанието осигури кворум и на практика помогна за избора на Имамов.

След гласуването от името на ГЕРБ се изказа “тежката артилерия” на партията – Десислава Атанасова, която предупреди ДПС, че няма как да избяга отговор на въпросите около оставката на Христо Бисеров.

Депутатите избраха и Четин Казак от ДПС за председател на правната комисия отново на мястото на напусналия Бисеров.

Статията "Алиосман Имамов от ДПС стана зам.-председател на НС" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Без милост: Нова тропическа буря се насочва към Филипините

След като супертайфунът "Хаян" мина през Филипините, опустошавайки цели градове и райони и причинявайки смъртта на хиляди хора, сега към архипелага се насочва нова буря - определяната като тропическа депресия "Зорайда".

Благотворителен базар в подкрепа на недоносените бебета в Сливен

Фондация „Нашите недоносени деца“, съвместно с неонатологично отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - Сливен ще отбележат Световния ден на недоносените деца от 11:00 часа в сградата на болницата с благотворителен базар. „Надяваме се повече хора да присъстват на базара в болницата на 12 ноември, за да отбележим заедно този важен ден, в който ще дадем повече гласност на обществено значимата тема, свързана с недо...

Украйна е спряла вноса на руски газ

Транзитът на синьо гориво от Русия за Европа през страната засега не е засегнат от мярката

    


Няма наказателна процедура срещу България, обяви екоминистърът


Няма задействана наказателна процедура срещу България заради нарушения в обществени поръчки по екопроекти от 2009 г., обяви пред БиТиВи министърът на околната среда Искра Михайлова.

Тя обясни, че до два месеца след като България е получила констатации за нарушенията по три обществени поръчки в Хисаря, Перник и Белослав, България може да изложи становището си до Европейската сметна палата и ако както досега продължава да има противоречие между нейните твърдения и констатациите, следва...

Борисов: 1994 г. съм имал 1/4 в офшорна компания. Тя не е работила изобщо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че е участвал в офшорна фирма. Това се случи по време на срещата му с членове на ГЕРБ от Велико Търново, която се проведе в Стара Загора, съобщи TV7. Откровението беше направено, след като преди дни лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков разкри, че Борисов участва в офшорка. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че е участвал в офшорна фирма. Това се случи по време на срещата му с членове на ГЕРБ от Велико Търново, която се проведе в Стара Загора, съобщи TV7. Откровението беше направено, след като преди дни лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков разкри, че Борисов участва в офшорка.

Въоръжен мъж обра магазин в Пловдив

Въоръжен мъж, с качулка на главата е извършил кражба на денонощен магазин на ул. Въоръжен мъж, с качулка на главата е извършил кражба на денонощен магазин на ул. "Младежка" в Пловдив, пише Марица.бг. Маскираният е издебнал, когато в магазина нямало клиенти, след това влязъл и заплашил 20-годишния продавач с пистолет, взел парите от оборота, които били на стойност 400 лв и избягал. До момента не е установена самоличностт

Кочев за снимката: До Карамански съм аз, не Борисов

"Действително съм аз на снимката, а не Бойко Борисов. Снимката е правена през 90-те години, но не си спомням кога точно", обяснява Иван Кочев

Vodafone със спад на печалбата за полугодието

Развиващите се пазари продължават да подкрепят резултатите, докато средата в Европа все още е предизвикателна

    


Vodafone със спад на печалбата за полугодието

Развиващите се пазари продължават да подкрепят резултатите, докато средата в Европа все още е предизвикателна

    


България и Израел се обединиха около стратегическия характер на двустранните отношения

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев и министърът на външните работи Авигдор Либерман потвърдиха готовността си да работят за формирането на Регионална група за реакции при кризи и извънредни ситуации

ЕК: Постигнато е споразумение по бюджета на ЕС за 2014 г.

Харчовете догодина ще са за 135,5 милиарда евро

    


Президентът на Венецуела обяви битка на ”буржоазните паразити”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро подложи търговските вериги на мащабни проверки и обоснова мерките с "икономическата война" между социалистическата държава и "буржоазните паразити". Имаше и арести, както и принуждаване на магазините да продават на много ниски цени.

Иззеха 50 кг замразени субпродукти от магазин в Хасково

50 кг замразени субпродукти от агнешко месо са иззели от специализиран  магазин в Хасково инспекторите от Областна дирекция по безопасност на храните. Причината за това е, че партидата е с недоказан произход – без документи.

Количеството замразени субпродукти е предадено за унищожаване в екарисаж, уточниха от областната дирекция. За това нарушение собственикът на магазина за месо ще плати глоба в размер от 1000 и 2000 лева.

При рутинните си проверки в региона през миналата седмица, инспекторите са издали и 7 предписания на магазини в Хасково и Димитровград за надлежно водене на документацията. Заради теч от тавана, собственик на магазин в Харманли трябва да  ремонтира складовото помещение на търговския обект.

През изминалата седмица от областната дирекция са извършени 93 проверки.

Хасково Новини

 

Харманли на бунт срещу сирийските бежанци?

Протест срещу настанените в Харманли сирийски бежанци е обявен за днес. За бунт се призовава от страница в социалната мрежа наречена "Срещу Сирия". Протестиращите са анонимни, не застават с имената си и призовават в 15.00 часа днес да бъде блокиран част от международния път Е-80 и по точно дясното платно на влизане в Харманли, преди пресечката за старите казарми, където са настанени сирийските бежанци. В общината нямат официално уведомление за подготвяния проест, за него не знаят и органите на реда.  ...

Това ли е новото Subaru WRX?

Вчера Subaru вдигна леко завесата от WRX, а часове по-късно се появиха тези две снимки, които разкриват автомобила. Към момента няма информация да са истински, но пък предницата съвпада изцяло с вчерашния официален тийзър от Subaru. Това дава предпоставка да се мисли, че именно така ще изглежда Subaru WRX 2015. Дори и да има измислица в тях, то в голяма степен придобиваме представа как ще изглежда новия модел, чиито официален дебют ще се състои на изложението в Лос Анджелис след седмица.   Концепцията WRX беше наистина зашеметяващ автомобил, но тези (с уговорката, че може да са изфабрикувани) снимки нямат нищо общо с него. Затова аз се надявам, че истинският автомобил ще е много по-атрактивен и агресивен. Очаква се задвижването да идва от 4-цилиндров, 2,5-литров двигател с 265 к.с. ...

Лидерът на студентските протести във Франция от 1968 години подкрепи българските студенти

Студентските протести в България привлякоха вниманието на лидера на студентските протести във Франция от 1968 година Даниел Кон-Бендит. Многократно "Ранобудните студенти" даваха за пример точно студентския протест във Франция, а сега Кон-Бендит, който сега е съпредседател на групата на Зелените в Европейския парламент, излезе със специално обръщение към българските студенти, предаде bTV. „Подкрепа за българските студенти, окупиращи за свободата и демокрацията Пожелавам на българските студенти винаги да търсят истината и да се борят за свобода. Университетите са място за дискусии и гарант за бъдещ просперитет. Но, когато свободата и демокрацията на тяхната страна са в опасност, студентите имат правото и задължението да ги защитят – независимо от цената и неудобствата за...

Имате махмурлук? Яжте водорасли

Задават се много празници и е ясно, че с тях идват и много почерпки... а след това и силен махмурлук. Съставките, съдържащи се в синьо-зелените водорасли, имат свойството да регенерират клетките и са най-добрият лек срещу препиване, пише сайтът Хелтнюз. Тези водни растения съдържат шест пъти повече антиоксиданти, отколкото боровинките и повече калций от млякото. Те са прекрасно средство срещу гаденето и главоболието след наблягането на алкохола по време на празненствата. Синьо-зелените водорасли освен това успешно се преборват с умствената умора и общата отпадналост. Те могат да се употребяват не само в "извънредни случаи", каквито са битките с махмурлука. Консумирани всеки ден, те спомагат за регенерирането на клетките на кожата, косата, на мускулите и на костите. Водораслите съдър...

ЕС постигна споразумение за бюджет 2014

Европейските институции съобщиха, че са постигнали споразумение за бюджет 2014 след тежки среднощни преговори, съобщи Европейската комисия, предаде БГНЕС. Компромисът за бюджет 2014 предвижда плащания в размер на 135,5 милиарда евро спрямо исканите от Европейския парламент 136,4 милиарда и 135 милиарда евро, предложени първоначално от държавите членки, уточни Комисията в комюнике. Така бюджет 2014 г. ще бъде намален с 9,4% спрямо този от 2013 г., отразявайки финансовите затруднения, които тегнат над съюза. Споразумението трябва да бъде официално одобрено от министрите и евродепутатите на 19 и 20 ноември, съобщи латвийското председателство на ЕС То отваря паралелно и пътя за приемането от парламента на пленарно заседание на 19 ноември на Многогодишната финансова рамка на съюза з...

Окупацията на Софийския унивеситет спира на 13 ноември?

Ще свалим окупацията на Ректората на Софийския университет от утре. Това заяви пред Дарик радио студентът от Историческия факултет на СУ Ангел Златков, който е един от участниците в окупацията. Според Златков основната цел на окупацията е била да събере мащабна подкрепа, но е ясно, че тя не може да продължи вечно. Той добави, че като форма на протест остава окупацията на Народното събрание. Междувременно пред НС вече се събират повече хора. Шествието към парламента тръгва от двора на СУ, където вече има повече хора – около 500 души. Днес Народното събрание има извънредно заседание. То започна по план, тъй като кворум беше осигурен. Първа точка в заседанието е избор на нов заместник-председател на Народното събрание на мястото на подалия преди седмица и два дни оставка Христо Бисер...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване