Младият меринджей съди Нова тв за интелектуална собственост

млад меринджей

“Младият меринджей” Янко Радев заведе два съдебни иска за общо 30 000 лева срещу Нова телевизия и “Ара Мюзик” за ограбване на интелектуална собственост.

Искът е подаден във Варненския окръжен съд, съобщава в. “24 часа”.

Мотивът на ищеца е, че без негово разрешение е използван образът му и историята с любимата му Ангелина, нашумели покрай предаването на Нова телевизия “Господари на ефира”.

Радев ще съди и “Ара мюзик” за тематичия кючек на фокл певицата Джоанна, която, според думите му,  не му е платила, за да използва кадри от видеото за “младия меринджей” в клипа си. 

млад меринджей

снимка: Нова ТВ

 Пред “24 часа” Радев споделя, че е готов да се споразумее с “Господарите” и музикалната компания, стига те да му предложат не по-малко от 5000 лв. обезщетение. 

 

Статията "Младият меринджей съди Нова тв за интелектуална собственост" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Още един район остава без вода във Варна

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради възникнала авария без вода ще останат и абонатите в района около хотел "Черно море". Водоподаването ще бъде възстановено до 17 часа. Припомняме, че по-рано днес без вода останаха и следните райони: - части от местност Ален мак и к.

LG представи първия си OLED телевизор с извит екран и у нас


LG представи първия си OLED телевизор с извит екран и у нас. Моделът 55EA980V е считан от компанията за начало на нова ера в телевизията.

Извивката на екрана е вдъхновена от IMAX киното. Според компанията извитите по такъв начин екрани са много по-удобни за човешкото зрение и увеличават усещането за потапяне в случващото се. Телевизорът наскоро спечели и награда за дизайн Red Dot: Best of the Best.

55-инчовият телевизор е с Full HD резолюция и динамично отношение на...

Заболяване отмени втори спектакъл на Мариус Куркински

Заболяване на актьора и режисьор Мариус Куркински отложи всички представления на моноспектакъла му "Няколко страници" за неопределен период.

Във фейсбук стрницата на спектакъла бе пуснато съобщение: "Здравейте, поради заболяване на актьора се отменят всички представления за неопределен период. Искаме да се извиним на всички зрители и почитатели Заболяване на актьора и режисьор Мариус Куркински отложи всички представления на моноспектакъла му "Няколко страници" за неопределен период. Във фейсбук стрницата на спектакъла бе пуснато съобщение: "Здравейте, поради заболяване на актьора се отменят всички представления за неопределен период. Искаме да се извиним на всички зрители и почитатели

Повече от два часа продължава разпитът на Христо Бисеров в столичното следствие


Повече от два часа продължава разпитът на бившия заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров. Той се появи в 11 ч в Столичното следствие, където трябва да му бъдат предявени две обвинения - за пране на пари, данъчно и документно престъпление.

Бисеров се появи с адвокат Христо Ботев (защитник на Красимир Георгиев - Красьо Черния) и с доведения си син Ивайло Главинков. Срещу него миналата седмица също бе образувано разследване за пране на пари. На влизане нито Босеров,...

Вече час и половина разпитват Христо Бисеров в столичното следствие


Час и половина продължава разпитът на бившия заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров. Той се появи в 11 ч в Столичното следствие, където трябва да му бъдат предявени две обвинения - за пране на пари, данъчно и документно престъпление.

Бисеров се появи с адвокат Христо Ботев (защитник на Красимир Георгиев - Красьо Черния) и с доведения си син Ивайло Главинков. Срещу него миналата седмица също бе образувано разследване за пране на пари. На влизане нито Босеров, нито...

Бисеров напусна Следствието обвинен

След малко повече от два часа бившият зам.-председател на НС и депутат от ДПС Христо Бисеров излезе от Столичното следствие, където бе разпитан по обвиненията за пране на пари, данъчни и документни престъпления.

Нито на влизане, нито на излизане Бисеров не каза дума. Той беше придружаван от адвокатите си и доведения му син Ивалйо Главинков, замесен в скандала.

По непотвърдена информация на Бисеров му е наложена мярка за неотклонение парична гаранция. От държавното обвинение заявиха, че по-късно ще дадат информация, съобщава КРОСС.

Осъдиха легендарен ганстер на две доживотни присъди и 5 години затвор

Водачът на ирландската мафия в Бостън, щата Масачузетс,  Джеймс Бълджър е получил две доживотни присъди и още пет години затвор, предаде CNN.
84-годишният мъж е извършил всичките си зловещи престъпленията в името на материалната облага- това е един от основните мотиви на съда.  Съдебните заседатели в американския град признават през август гангс Водачът на ирландската мафия в Бостън, щата Масачузетс, Джеймс Бълджър е получил две доживотни присъди и още пет години затвор, предаде CNN. 84-годишният мъж е извършил всичките си зловещи престъпленията в името на материалната облага- това е един от основните мотиви на съда. Съдебните заседатели в американския град признават през август гангс

"Индипендънт": Кол-центровете се преместиха в България, забравете за Индия

Със заглавие „Забравете Индия... кол-центровете се преместиха в България“ британското издание „Индипендънт“ констатира, че много английски компании развиват все по-често дейността си на територията на България.
Компании като Томас Кук, Ибей, Скай, Сийтуейв и Зумба Фитнес са изнесли някои аспекти от потребителските си услуги в България. Изданието п Със заглавие „Забравете Индия... кол-центровете се преместиха в България“ британското издание „Индипендънт“ констатира, че много английски компании развиват все по-често дейността си на територията на България. Компании като Томас Кук, Ибей, Скай, Сийтуейв и Зумба Фитнес са изнесли някои аспекти от потребителските си услуги в България. Изданието п

Мис Джуки и Орлин Орлинов - войната продължава!

Наскоро в публичното пространство се появиха няколко снимки, на които футболистът Орлин Орлинов се целува с мъж, които, според него, са били пуснати от неговата бивша изгора Габриела Радославова ("Мис Джуки"). Двамата се срещнаха в ефира на TV7, но така и не стана ясно кой е прав, кой е крив.

Полицаи препречиха пътя на протестиращите към МВР

Кордон от полицаи не позшолчша на протестиращите да достигнат до сградата на МВР, съобщи агенция Фокус. 


Голяма част от протестиращите при Народното събрание се насочи по ул. „Аксаков Кордон от полицаи не позшолчша на протестиращите да достигнат до сградата на МВР, съобщи агенция Фокус. Голяма част от протестиращите при Народното събрание се насочи по ул. „Аксаков" и ул. „Шести септември". Те са блокирани на края на улицата, където полицейски кордон ги спира да продължат нататък. Виж тук новите електронни издани

Мариус Куркински отменя втори спектакъл заради заболяване

Заболяване на актьора и режисьор Мариус Куркински отложи всички представления на моноспектакъла му Заболяване на актьора и режисьор Мариус Куркински отложи всички представления на моноспектакъла му "Няколко страници" за неопределен период. Във фейсбук стрницата на спектакъла бе пуснато съобщение: "Здравейте, поради заболяване на актьора се отменят всички представления за неопределен период. Искаме да се извиним на всички зрители и почитатели

С молитви в църквите и джамиите ще се отбележи Деня на загиналите в катастрофи

С молитви за загиналите при пътни инциденти в православните храмове и в Томбул джамия в Шумен в неделя ще бъде отбелязан Международния де за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. Това стана ясно по време на пресконференция на шуменската полиция по-рано днес. Денят за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия всяка година се отбелязва в третата седмицата на месец ноември, като през настоящата година датата е 17 ноември. Целта е хората по цял свят да се замислят за огромните и тежки загуби, които човечеството...

Infiniti се цели в претворяване на лукса при автомобилите

Японската компания се е нагърбила с нелеката задача да се бори с гигантите Аudi, Mercedes и BMW

    


Боян Расате обяви, че от СДВР му разрешили да патрулира

От "Национално единство" организират незаконни граждански патрули в центъра на София, лидерът им излъга в ефир, че е получил разрешение от СДВР

Волейболната зала на ЦСКА е била ограбена


Двубоят от волейболното първенство между ЦСКА и "Нефтохимик" тази вечер е под въпрос, тъй като в залата на "червените" на 4-ти километър тази нощ е имало мащабна кражба. 

"Тази нощ беше ограбена залата на волейболен клуб ЦСКА "Васил Симов" в комплекс "Червено знаме", се казва в съобщение на клуба.

"Неизвестни грабители са  разбили прозорците и вратите на съблекалните и са откраднали маратонките и топките на представителните отбори на клуба", добавят от червения тим. ...

Повдигат ново обвинение срещу убийците на Ники

Прокурорът Асен Пашански в понеделник ще повдигне нови обвинения по делото срещу тримата врачани, които пребиха до смърт 16-годишния Ники, съобщи говорителя на прокуратурата във Враца Камелия Трифонова, цитиран от tribali.info. 


От началото на тази седмица Пашански се запознава с документите по делото, след като Марияна Белорешка си направи от Прокурорът Асен Пашански в понеделник ще повдигне нови обвинения по делото срещу тримата врачани, които пребиха до смърт 16-годишния Ники, съобщи говорителя на прокуратурата във Враца Камелия Трифонова, цитиран от tribali.info. От началото на тази седмица Пашански се запознава с документите по делото, след като Марияна Белорешка си направи от

Протестиращи и полиция се надхитряха днес

Студентите пяха специална песен, измислена за премиера Пламен Орешарски

МВФ вижда неблагоприятна демографска среда, но фискална стабилност у нас

Провежданата в България последователна политика е допринесла за устойчивата макроикономическа и фискална стабилност въпреки политическите и социални...

Протестиращите стигнаха Министерския съвет

Те пеят специална песен, измислена за премиера Пламен Орешарски

МВФ вижда неблагоприятна демографска среда, но фискална стабилност у нас

Провежданата в България последователна политика е допринесла за устойчивата макроикономическа и фискална стабилност въпреки политическите и социални...

Кордон от полицаи пречи протестиращи да стигнат МВР

Малко преди сградата на Централен военен клуб на бул. „Цар Освободител” има полицейски кордон, състоящ се от два реда с около 40 полицаи

Антон Кутев (БСП) обяви протестите за "тежък десен болшевизъм"


Депутатът и медиен секретар на БСП Антон Кутев нарече протестите в страната "тежка форма на десен болшевизъм".

"Една група хора се опитва да наложи на друга група хора определено схващане за политиката и живота, при това се опитва да го наложи с нелегитимни средства", заяви Кутев тази сутрин в интервю за "Нова телевизия"

Той отклони опитите на водещите да говорят за разпратените от МВР до депутатите от БСП "опорни точки" за окупацията ан парламента на 12 ноември, в които...

Икономическият ръст в ЕС за третото тримесечие е 0.2%

БВП на държавите от ЕС през третото тримесечие на 2013 г. се увеличава с 0.2% спрямо предходното тримесечие по експертни оценки. Това съобщава НСИ, като използва данни на Евростат. Най-висок икономически растеж отчитат Румъния - с 1.

Свиленград с инициатива за насърчаване на разделното събиране на отпадъци от опаковки

Община Свиленград стартира информационно-образователна кампания за насърчаване на разделното събиране на отпадъци от опаковки и правилното им изхвърляне в трицветните контейнери. За целта е създаден кратък образователен клип, в края на който кметът на Свиленград Георги Манолов се обръща към съгражданите с призив да изхвърлят разделно, за да запазят града чист, да депонират по-малко битов отпадък и така да запазят непроменена такса смет. Клипът може да бъде изтеглен от сайта на Общината. Освен клипа в сградата на Общината има брошури с полезна и...

Затварят част от бул. "Руски" до края на ноември

Източното платно на бул. "Руски" ще бъде затворено от утре заради планиран ремонт на „ЕВН Топлофикация”, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Първоначално бе обявено, че това ще частичното затваряне на булеварда ще бъде от днес, но след наложената забрана от КАТ, затварянето се отлага за събота, 16 ноември и ще продължи до 29 ноември. За извършването на строително монтажни работи в този период  спира движението на автомобили в   участъка от кръстовището с ул.“Гладстон“ до кръстовището с бул.”Шести септември”...

ДПС депутат изпрати Орешарски да задържи „крадците от ГЕРБ”

В момента, в който министър-председателят Пламен Орешарски

Легендарен гангстер осъден на две доживотни и 5 години затвор

Водачът на ирландската мафия в Бостън, щата Масачузетс,  Джеймс Бълджър е получил две доживотни присъди и още пет години затвор, предаде CNN.
84-годишният мъж е извършил всичките си зловещи престъпленията в името на материалната облага- това е един от основните мотиви на съда.  Съдебните заседатели в американския град признават през август гангс Водачът на ирландската мафия в Бостън, щата Масачузетс, Джеймс Бълджър е получил две доживотни присъди и още пет години затвор, предаде CNN. 84-годишният мъж е извършил всичките си зловещи престъпленията в името на материалната облага- това е един от основните мотиви на съда. Съдебните заседатели в американския град признават през август гангс

Ето как Бисеров пристигна в следствието и отказа "Златен скункс"

Бившият заместник-председател на парламента Христо Бисеров отказа коментари при пристигането си в Столичното следствие днес.

Екип на "Господари на ефира" го причака, за да му връчи стауетка "Златен скункс". Политикът не я прие.

Практиката показва, че продължителността на разпита на обвиненото лице е различна - от минути до 
Бившият заместник-председател на парламента Христо Бисеров отказа коментари при пристигането си в Столичното следствие днес. Екип на "Господари на ефира" го причака, за да му връчи стауетка "Златен скункс". Политикът не я прие. Практиката показва, че продължителността на разпита на обвиненото лице е различна - от минути до

42-годишна от Буковлък задигна злато и техника от дом в центъра на Плевен

На 14 ноември 60-годишен плевенчанин е заявил в полицията, че за времето от 12:30 до 19:00 часа на 12 ноември от апартамента му на плевенската улица "Дойран" чрез отключване е проникнато и са му откраднати телевизор "Телефункен" и неустановено количество златни накити. От проведените оперативни действия от служители на Второ РУП - Плевен се е установило, че извършител на деянието е 42-годишна от село Буковлък. Телевизорът, обект на кражбата, е намерен, иззет и се намира на съхранение във Второ РУП. Извършителката е задържана за срок от 24 часа...

Лекарите масово се отказват от стачката

Масово лекарите се отказват от стачка заради орязаните бюджети на болниците, съобщава ТV7. Повечето лекарски колегии от страната са изпратили становищата си по отношение ефективен протест, заради орязаното финансиране на болниците.Крайният срок изтича в 13 часа, а окончателно позицията на лекарите ще бъде обявена в късния следобед. Те трябваше да обявят намеренията си още преди седмица, но това бе отложено с идеята да се обсъдят мерки за справяне с кризисната ситуация, предложени от здравния министър Таня Андреева.Междувременно заместник-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков потвърди, че всички болници ще получат изработените си пари за септември до началото на декември. Снимка: архив

Неймар в екстаз от завръщането на идола си

Новата звезда на "Барселона" изрази задоволството си от завръщането на Робиньо в „Селесао“ за предстоящите контролни срещи срещу Хондурас и Чили. Футболистът на "Милан" се завръща в националния отбор за първи път от 2011 година насам и съотборникът му Неймар е много щастлив от неговото завръщане: "Да живееш с Робиньо е чудесно. Всички знаете, че той ми е идол от дете. След като се завърна да играе в "Сантос" нашето приятелство се засили и сме в страхотни отношения до ден днешен. Радвам се да видя, че Робиньо е щастлив от тази повиквателна все едно му е първата“, коментира Неймар. Звездата на "Барса" не скри амбициите си да спечели Шампионска лига и изрази надежда, че неговият съотборник в каталунския гранд, Лионел Меси, ще се завърне по-силен от всякога, пише...

Забравете за Дядо Коледа, огромни кораби ни носят подаръците

Още от деца сме свикнали с представата, че добрият стар Дядо Коледа разнася подаръци по къщите с шейната си. Всъщност празничните изненади достигат до нас, благодарение на кораби, пише в. "Дейли експрес". 400-метровият кораб контенейровоз "Маджестик Мерск", с широчина колкото магистрала с осем платна, е кралят на мега-плавателните съдове, които доставят коледни и новогодишна блага на Европа, съобщава БТА. На път от Далечния изток "Маджестик Мерск" "стене" под товара на 18 000 контейнера, всеки от които е с размерите на транспортен микробус, пълни с електроника, бяла техника, играчки и дрехи. Само допреди няколко години плавателни съдове с подобни размери бяха почти немислими. Нарастващите нужди от по-евтин търговски транспорт обаче доведоха до появата на тези "морски чудовища". Днес не...

Фандъкова най-притеснена от хилядите чужденци, настанени на външни адреси

В София към този момент 6 хиляди са бежанците или хора, които очакват решението за своя статут. Това, което мен лично най-много ме притеснява, са настанените на т.нар. външни адреси. Те са около 3 хиляди души. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова, предаде „Фокус”. „Още преди 2 месеца и половина, откакто работим активно по въпроса, изказах своите притеснения. Вчера представих плана за действие на общината. Разбира се в него се включва координацията с всички останали институции”, посочи Фандъкова. „Аз настоявам за по-сериозен контрол. Столична община изработи карта, която всеки ден да се актуализира и да се предава на полицията, за да се обърне по-голямо внимание върху местата, където има съсредоточаване. Общината гарантира сигурността с по-добре освет...

Всяка жена е обречена на избор!

Всяка жена прави избор. Никоя обаче не е била изправена пред толкова труден избор като Оливия Грейсън. Бизнесдама, постигнала забележителни успехи, тя е пропуснала по-голямата част от живота на децата си, за да създаде легендарната си империя. За да компенсира поне донякъде изгубеното време, Оливия прекарва по един месец всяка година със семейството си. Това лято е организирала мечтания круиз в Средиземно море на луксозна яхта. Най-малката й дъщеря Каси, успешен музикален продуцент в Лондон, винаги отказва поканите. По-голямата, Лиз, живее в сянката на майка си, изпитва ужас от провалите и се опитва да осъществи мечтата си да стане писателка. Синовете на Оливия, Джон и Филип, работят за нея, а на съпругите им се иска да не е така. Сред разкоша на Ривиерата лятото трябва да е незабравимо с...

Китай смекчава политиката на едно дете

Китай ще разхлаби политиката си за раждане на едно дете в семейство. Промяната беше обявена дни след приключването на срещата на лидери на комунистическата партия, предаде БГНЕС. Промяната в закона за семейно планиране ще позволи на двойки да имат две деца, ако майката или баща са единствено дете в семейството, предаде агенция Синхуа. Според местните медии това е "ключово решение", взето тази седмица, което ще сложи край на въведения през 1970 г. закон за контрол на огромното население на Китай. Китайските власти многократно твърдяха, че политиката на контрол все още е необходима, защото "пренаселеността заплашва развитието на страната". Междувременно преброяване от тази година показа, че населението в трудоспособна възраст в страната е започнало да намалява след три десетилет...

ЕК смъмри проектобюджетите на Италия и Испания

Европейската комисия отправи предупреждение към Италия за дълга й и към Испания за дефицита й през 2014 г.

Японски художник рисува върху банани (снимки)

Японски художник е решил, че платното е твърде посредствено за него и буквално използва банани, за да твори, пище британският таблоид „Мирър“.
Дайсуке Скагами използва игличка, за да пробие малки дупки в кожата на бананите и химичното съединение, вследствие на окислението променя цвета на кората на плодовете.
Изкуството на Скагами включва произве Японски художник е решил, че платното е твърде посредствено за него и буквално използва банани, за да твори, пище британският таблоид „Мирър“. Дайсуке Скагами използва игличка, за да пробие малки дупки в кожата на бананите и химичното съединение, вследствие на окислението променя цвета на кората на плодовете. Изкуството на Скагами включва произве

Силвио Данаилов доволен от младите шахматисти

Президентът на шахмата в Европа и у нас Силвио Данаилов даде вечеря на двата ни отбора на европейското отборно първенство във Варшава. На нея той сподели с шахматистите, че е доволен, независимо че засега след петия кръг са извън първите 15.
"Мъжкият отбор е много подмладен и аз съм изключително доволен от желанието и дисциплината на тези момчета Президентът на шахмата в Европа и у нас Силвио Данаилов даде вечеря на двата ни отбора на европейското отборно първенство във Варшава. На нея той сподели с шахматистите, че е доволен, независимо че засега след петия кръг са извън първите 15. "Мъжкият отбор е много подмладен и аз съм изключително доволен от желанието и дисциплината на тези момчета

Продавали канабис в павилион за цигари

Канабис и цигари без бандерол са иззети от будка за продажба на цигари в Монтана, съобщиха от полицията в града.

На 14 ноември в РУП Монтана е получен сигнал, че в търговски обект се разпространяват наркотични вещества, както и цигари без български акцизен бандерол. Полицаи извършили проверка и обискирали продавача, при което е установено, че 33 Канабис и цигари без бандерол са иззети от будка за продажба на цигари в Монтана, съобщиха от полицията в града. На 14 ноември в РУП Монтана е получен сигнал, че в търговски обект се разпространяват наркотични вещества, както и цигари без български акцизен бандерол. Полицаи извършили проверка и обискирали продавача, при което е установено, че 33

БСП: Политиката на ГЕРБ е пряк път към фашизъм

Истинската причина за протестите е, че те целят да реставрират режима на Бойко Борисов, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев. По думите му демонстрациите в последните месеци са „сериозно режисирани".

Във Варна отбелязват Световния ден на недоносеността с информационна дискусия

Всяка година над 15 милиона бебета се раждат преждевременно. Само в България са над 6000 годишно. Отбелязването на Световния ден на недоносеността (17 ноември) е глобална инициатива, в която участват над 50 страни. Основна цел на начинанието е да се привлече вниманието на обществото към проблемите на недоносените деца и да се повиши информираността по въпросите, свързани с проблемите и последствията от преждевременното раждане.

235 лекарства изчезват от пазара заради прекалено ниски цени

Това съобщи д-р Татяна Бенишева, председател на Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствени продукти след кръгла маса за лекарствената политика, която се проведе в Народното събрание вчера. Взето е решение 235 лекарства да бъдат задраскани от списъка на Националната здравноосигурителна каса тази година.

Сред тях са и някои ... Това съобщи д-р Татяна Бенишева, председател на Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствени продукти след кръгла маса за лекарствената политика, която се проведе в Народното събрание вчера. Взето е решение 235 лекарства да бъдат задраскани от списъка на Националната здравноосигурителна каса тази година. Сред тях са и някои ...

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ

Изборът на място за празника е важна част от подготовката за неговото приятно изкарванe. Често правим компромиси с мястото, разчитайки на компанията да осигури комфорта. Но в  истински доброто преживяване е преплетена топлотата на приятелите с дискретния лукс, който може да ни осигури едно изискано място. За да има тържественост, за да има усещане Изборът на място за празника е важна част от подготовката за неговото приятно изкарванe. Често правим компромиси с мястото, разчитайки на компанията да осигури комфорта. Но в истински доброто преживяване е преплетена топлотата на приятелите с дискретния лукс, който може да ни осигури едно изискано място. За да има тържественост, за да има усещане

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ

Изборът на място за празника е важна част от подготовката за неговото приятно изкарванe. Често правим компромиси с мястото, разчитайки на компанията да осигури комфорта. Но в  истински доброто преживяване е преплетена топлотата на приятелите с дискретния лукс, който може да ни осигури едно изискано място. За да има тържественост, за да има усещане Изборът на място за празника е важна част от подготовката за неговото приятно изкарванe. Често правим компромиси с мястото, разчитайки на компанията да осигури комфорта. Но в истински доброто преживяване е преплетена топлотата на приятелите с дискретния лукс, който може да ни осигури едно изискано място. За да има тържественост, за да има усещане

"Индипендънт": Забравете Индия, кол-центровете се преместиха в България

Със заглавие „Забравете Индия... кол-центровете се преместиха в България“ британското издание „Индипендънт“ констатира, че много английски компании развиват все по-често дейността си на територията на България.
Компании като Томас Кук, Ибей, Скай, Сийтуейв и Зумба Фитнес са изнесли някои аспекти от потребителските си услуги в България. Изданието п Със заглавие „Забравете Индия... кол-центровете се преместиха в България“ британското издание „Индипендънт“ констатира, че много английски компании развиват все по-често дейността си на територията на България. Компании като Томас Кук, Ибей, Скай, Сийтуейв и Зумба Фитнес са изнесли някои аспекти от потребителските си услуги в България. Изданието п

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване