Камион премаза 55-годишен мъж край Търговище

55-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от товарен автомобил, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Търговище. 
Вчера, около 17.55 часа на първокласен път I-4 София-Варна, преди разклона зза кв. „Бряг 55-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от товарен автомобил, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Търговище. Вчера, около 17.55 часа на първокласен път I-4 София-Варна, преди разклона зза кв. „Бряг" на град Търговище - на км 230+300, правоспособният водач 49-годишният Д.М., от град Шумен, управлявайки товарен автомобил „Волво"

БСП е взета на концесия от ДПС

Малко съм притеснен, Първанов и Кадиев са класа, заяви Борисов

    


Калфин се опитва да шантажира Станишев за евроизборите

Бившият министър на вътрешните работи и секретар по международна политика на президента Георги Първанов, сега депутат в Европейския парламент Ивайло Калфин, потвърди в предаването "Лице в лице" на бТВ, че се водят разговори за алтернативна лява листа за изборите за Европейски парламент, които ще бъдат между 22 и 25 май.

Разбиха нелегален цех за преработка на тютюн

Полицията иззе над 500 кг тютюн без бандерол край Елин Пелин

    


Георги Кадиев: В друга държава полицаите щяха да застрелят Сидеров

Не трябва да има никакво колебания относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров., каза Георги Кадиев пред БНТ.

В Докладът на главният прокурор пише, че това, което се е случило в самолета е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев.

В доклада пише, че има и удряна на полицай и късане на пропуски на служители по сигурността на Не трябва да има никакво колебания относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров., каза Георги Кадиев пред БНТ. В Докладът на главният прокурор пише, че това, което се е случило в самолета е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев. В доклада пише, че има и удряна на полицай и късане на пропуски на служители по сигурността на

Пожар в къща в центъра на София

Пожар гори в къща на ул. „Султан тепе" в София, предаде Агенция „Фокус".

Вижда се дим от покрива на къщата. Две пожарникарски коли работят по потушаване на пожара. По първоначална информация горят сажди в комина. Обитателите на сградата не са изведени от нея. 






































Пожар гори в къща на ул. „Султан тепе" в София, предаде Агенция „Фокус". Вижда се дим от покрива на къщата. Две пожарникарски коли работят по потушаване на пожара. По първоначална информация горят сажди в комина. Обитателите на сградата не са изведени от нея.

КТ „Подкрепа": Инвеститорите няма къде да отидат

/КРОСС/ Плоският данък прави бедните по-бедни, а богатите - по-богати, каза финансовият експерт от КТ „Подкрепа" Мика Зайкова в интервю за Нова телевизия в коментар на предложения от Сергей Станишев по-висок данък за хората с доходи над 2700 лв. Според нея, данък „Богатство" е относим единствено към собствениците на яхти и самолети, а не към средната класа.  Плоският данък не прави бедните по-бедни, заяви бившият финансов министър Николай Василев и призна, че вместо очакваното изсветляване на икономиката, се е случило точно обратното - ръст на сивия сектор. Ако преразгледаме политиката на ниските данъци, няма да има стимул за чужди инвестиции у нас, заяви Василев. Тези инвеститори няма къде да отидат, защото повечето страни в ЕС са с няколко стъпала на прогресивния данък, контрира Зайкова. Тя бе категорична, че предложението за увеличение на данъците е предизборен ход на БСП.

Николета подгони Кубрат Пулев

Зрителите с нетърпение очакват да видят що за човек е шампионът извън светлините на прожекторите и дали наистина проявява темперамент и снобско поведение при срещите си с обикновени хора.

Къща горя в центъра на София

Пожар гори в къща на ул. „Султан тепе Пожар гори в къща на ул. „Султан тепе" в София, предаде Агенция „Фокус". Вижда се дим от покрива на къщата. Две пожарникарски коли работят по потушаване на пожара. По първоначална информация горят сажди в комина. Обитателите на сградата не са изведени от нея.

В понеделинк откриват новата учебна 2014 година в пункт за базиране Варна

На 13 януари /понеделник/ 2014 година в 10:00 часа с тържествено вдигане на националния флаг, военноморския флаг, стенговите флагове и флаговете за разцветяване, ще се открие новата учебна 2014 година в пункт за базиране Варна. След вдигането на флаговете ще бъдат проведени демонстрационни занятия на фрегата „Смели”, минен ловец „Цибър” и учебно – спомагателен кораб „Капитан I ранг Димитър Добрев”.

Плевнелиев ще търси китайски инвестиции за България

Президентът Росен Плевнелиев заминава на държавно посещение в Китай, предаде Стандарт нюз. Акцент на визитата е засилване на икономическите отношения между България и Китай и увеличаването на кит...

Безпризорно стайно цвете

Стайното цвете "Атака", над което парламентът трябваше да трепери, защото иначе "държавата се срива", напоследък, изглежда, има психиатричен проблем. Мисли си, че не е експериментален оранжериен мутант, какъвто е, а е грамаден дъб - дървото на Зевс, чийто корени като възлести пръсти са грабнали Земята, а в клоните му вият гнезда орли и прелитат Стайното цвете "Атака", над което парламентът трябваше да трепери, защото иначе "държавата се срива", напоследък, изглежда, има психиатричен проблем. Мисли си, че не е експериментален оранжериен мутант, какъвто е, а е грамаден дъб - дървото на Зевс, чийто корени като възлести пръсти са грабнали Земята, а в клоните му вият гнезда орли и прелитат

Разбиха нелегална манифактура за тютюн край Елин Пелин

Полицията разби нелегална манифактура за преработка на тютюн край Елин Пелин, откъдето иззе над 500 килограма тютюн, както и специално пригоденото за преработката му оборудване.

Проф. Валери Спиридонов: Зимата ще остане суха и без дълги застудявания

- Проф. Спиридонов, на какво се дължат аномалиите на времето напоследък. Само не казвайте, че е нормално.
- Дължи се на атмосферната циркулация - това е формалният отговор. На въпроса защо тя е такава, ще е възможно да се отговори смислено тогава, когато сезонните прогнози постигнат нивото на краткосрочните. Няма да кажа, че това е нормално време. - Проф. Спиридонов, на какво се дължат аномалиите на времето напоследък. Само не казвайте, че е нормално. - Дължи се на атмосферната циркулация - това е формалният отговор. На въпроса защо тя е такава, ще е възможно да се отговори смислено тогава, когато сезонните прогнози постигнат нивото на краткосрочните. Няма да кажа, че това е нормално време.

Кунева: Няма да се коалираме с Борисов

"Реформаторският блок не предвижда коалиране с ГЕРБ", заяви лидерът на движение „България на гражданите" Меглена Кунева пред БТВ. „Единствената предизборна коалиция, чието изграждане е започнало е Реформаторския блок. Оттам нататък не се говори за предизборна коалиция", обясни тя, подчертавайки, че за блока е важно да се докаже в избори.

Димитър - мъжът, заради когото Лили Иванова ще пее в Операта

Идеята за първи самостоятелен концерт на Лили Иванова в Софийската опера се ражда донякъде случайно. Вече втора година в залата на първия ни оперен театър се провеждат церемониите по връчването на годишните награди на списание “Мениджър” за бизнесмени на годината.
























Идеята за първи самостоятелен концерт на Лили Иванова в Софийската опера се ражда донякъде случайно. Вече втора година в залата на първия ни оперен театър се провеждат церемониите по връчването на годишните награди на списание “Мениджър” за бизнесмени на годината.

Иво Ангелов стана №1 в света

При жените Тайбе Юсеин е втора в категория до 63 кг

    


Георги Кадиев: Полицията не очаква защита от политиците

/КРОСС/ „Чудя се не как не са го набили, а как не са го застреляли" - така депутатът от БСП Георги Кадиев коментира скандала с Волен Сидеров на летище Варна.  Този път на Сидеров няма да му се размине, прогнозира депутатът в интервю за БНТ: „Това не е емоция, инцидент. Сидеров е вилнял един час. Обиждал е и е удрял полицаи. Полицаите не са действали, защото не очакват защита от политиците".  Вероятността нападателите да бъдат не само бити, но и застреляни, от полицията във всяка друга страна не е за пренебрегване, отбеляза той и допълни, че искането на прокуратурата е разрешение за започване на наказателно преследване.  Кадиев заяви подкрепа за снемането на имунитета на Сидеров: „Ако цената е разпускането на парламентарната група на „Атака", аз съм готов да я платя. Има действия, които трябва да предприемеш, дори на цената на гласовете и мнозинството".  Кадиев заяви пълна подкрепа за предложеното от Янаки Стоилов коалиционно споразумение между ДПС и БСП: „Не сме изтървали момента, такова споразумение може да се направи винаги".Предложение на Изпълнителното бюро и решение на Националния съвет на БСП относно листите за евроизборите трябва да има до 8 февруари, отбеляза още Кадиев.

Без плоския данък губим инвеститорите, обяви ексминитър Василев

Днес се вижда кой какво наистина мисли за плоския данък.

Стойнев: Изнасяме 10 пъти повече електроенергия

За последното тримесечие на годишна база икономиката расте с 1,5%. Такъв ръст не сме имали от години и той се дължи на коректното отношение на правителството към бизнеса.

Китайски производител планира да пусне смартфони по $50

Китайският технологичен гигант Xiaomi обяви, че смята постигне цена на произвеждани от компанията смартфони от 50 долара, с което хвърли в паника конкурентите си ниския ценови сегмент на устройствата. Рекапитулацията на Xiaomi за 2013 година показва, че компанията е продала 19 милиона телефона, а приходите й за 2013 г.

Сажди запалиха къща на пъпа на София

Пожар узбухна на покрива на къща в центъра на столицата, на улица „Султан тепе“, потвърдиха за BNews от МВР. Огънят е бил незначителен, а причината са запалени сажди в комина на жилищната сграда.

Георги Кадиев: В друга държава полицаите щяха да застрелят Сидеров

Не трябва де има никакво колебания относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров., каза Георги Кадиев пред БНТ.

В Докладът на главният прокурор пише, че това, което се е случило в самолета е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев.

В доклада пише, че има и удряна на полицай и късане на пропуски на служители по сигурността на Не трябва де има никакво колебания относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров., каза Георги Кадиев пред БНТ. В Докладът на главният прокурор пише, че това, което се е случило в самолета е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев. В доклада пише, че има и удряна на полицай и късане на пропуски на служители по сигурността на

Акропол до Рим е новата мистерия

На 80 км южно от Рим, в градчето Алатри, се намира един от най-загадъчните акрополи в Италия. Изправянето пред него е равносилно на незабравимо преживяване. Става въпрос за мегалит с циклопски зид, изграден от огромни камъни без използването на какъвто и да било спояващ материал. При този вид зид камъните се държат един за друг единствено На 80 км южно от Рим, в градчето Алатри, се намира един от най-загадъчните акрополи в Италия. Изправянето пред него е равносилно на незабравимо преживяване. Става въпрос за мегалит с циклопски зид, изграден от огромни камъни без използването на какъвто и да било спояващ материал. При този вид зид камъните се държат един за друг единствено

40-годишен блудства с малолетна

40-годишен мъж е задържан заради блудство с 14-годишно момиче, съобщава tribali.info.
Сигналът е подаден вчера към 9 часа в районото управление във Враца. Заявителката е В.Д от село Три кладенци. Тя е подала оплакване срещу 40-годишния К.Х от същото село. 

Жената разказала на полицаите, че за времето от октомври... 40-годишен мъж е задържан заради блудство с 14-годишно момиче, съобщава tribali.info. Сигналът е подаден вчера към 9 часа в районото управление във Враца. Заявителката е В.Д от село Три кладенци. Тя е подала оплакване срещу 40-годишния К.Х от същото село. Жената разказала на полицаите, че за времето от октомври...

Делян Пеевски опитал да спре разследване за себе си в телевизия Arte

Екип на френско-немската телевизия Arte, който е заснел част от имотите на скандалния депутат от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски, е бил проверяван от частна охрана и от полицията, а в последствие операторът, който работи за българска телевизия  е получил заплахи да изтрие заснетите кадри. Това стана ясно в петък вечер от излъчен репортаж за битката на българите срещу корупцията, протестите и Делян Пеевски, озаглавен „България: самотната битка срещу корупцията“. След като обясняват за проверките, които са им направени от органите на реда и допълват, че веднага след това е имало опити за натиск върху оператора от Arte обясняват, че това е още една връзка, че полицията е информирала Пеевски кой снима и че той не иска репортажи за него.  В репортажа на медията е показан хотел "Берлин", за който преди седмици сайтът NOresharski съобщи в свое разследване, че е собственост на Пеевски и майка му. Според материала на антиправителствената информационна служба, както е известна медията на протеста, фирма на майката на Пеевски Ирена Кръстева притежава няколко апартамента с паркоместа и идеални части от парцела на хотел „Берлин“. Журналистът от сайта Николай Стайков коментира за Arte имотите на семейството на фона на хотела. След репортажът на френско-немската медия продължава с думите: "Стайков искаше да ни покаже повече от хотела, но охраната забрани да снимаме. Избрахме друг имот на Пеевски, но там полицията прекъсна работа ни". Полицията информира Пеевски за българина в екипа Тук журналистите показват със скрита камера е заснета проверката на документите на оператора от полицаи. Репортерът на Аrte уточнява, че операторът е искал да остане анонимен и скоро е станало ясно защо. "Малко по-късно операторът получи обаждане и натиск този репортаж да не бъде излъчван. Причината, че полицията е информирала Пеевски кой е снимал и той не иска репортажи за неговата личност. В негова подкрепа хора, са облечени с тъмни дрехи и явно и полицията и те следят за спазването на това правило".  В репортажа не се казва кой точно се е обадил на оператора, за да поиска спирането на материала.  След случката с имотите репортажът продължава с кадри от протестите, като казва че те продължават вечер след вечер и Пеевски се е превърнал в олицетворение на мафиотските методи и липсата на морал в политиката.

Двама души загинаха при експлозия в автомобил

Полицията във Виена работи по всякакви версии

    


Стойнев: Преориентираме износа от Европа към Азия

Съсредоточаваме се към държавите с икономически растеж и пари, като бившите държави от съветския блок, Виетнам, Азербайджан и Узбекистан, каза икономическият министър

40-годишен блудства с ученичка

40-годишен мъж е задържан заради блудство с 14-годишно момиче, съобщава tribali.info.
Сигналът е подаден вчера към 9 часа в районото управление във Враца. Заявителката е В.Д от село Три кладенци. Тя е подала оплакване срещу 40-годишния К.Х от същото село. 

Жената разказала на полицаите, че за времето от октомври... 40-годишен мъж е задържан заради блудство с 14-годишно момиче, съобщава tribali.info. Сигналът е подаден вчера към 9 часа в районото управление във Враца. Заявителката е В.Д от село Три кладенци. Тя е подала оплакване срещу 40-годишния К.Х от същото село. Жената разказала на полицаите, че за времето от октомври...

Драгомир Стойнев: Търсим азиатски пазари за бизнеса

По-скоро бюрократични пречки спъват реализацията на газопровода „Южен поток", смята министърът

    


В БСП възмутени, че техни членове били на срещата на АБВ

Възмутен съм от това, че членове на БСП, някои от който са част от висшето партийно ръководство - Националния съвет на БСП, използват други обществени и политически формации, чрез които да заявяват по...

Британски краен националист подкрепи гръцката „Златна зора”

Войната на гръцкото правителство е абсолютно незаконна, заяви Ник Грифин.

    


Чревните инфекции във Варна са намелели двойно през последната седмица

През изминалата седмица регистрираната в РЗИ-Варна остра заразна заболяемост се движи в характерните за сезона граници. В сравнение с предходната седмица е намалял броят на болните от чревни инфекции. Регистрирани са 30 заболели спрямо 68 - през предходната седмица.

Драгомир Стойнев: Изтегляме наши търговски представители от Европа и ги местим в Азия

Изтегляме наши търговски представители от Европа и откриваме търговски представителства в Азия. Задачата ми оттук нататък е да съсредоточа износа към държавите с икономически растеж, защото там има и пари. Това каза министърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев пред ТВ7.

Тази стратегия според него е печеливша, тъй като Изтегляме наши търговски представители от Европа и откриваме търговски представителства в Азия. Задачата ми оттук нататък е да съсредоточа износа към държавите с икономически растеж, защото там има и пари. Това каза министърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев пред ТВ7. Тази стратегия според него е печеливша, тъй като

Меглена Кунева: Реформаторският блок няма да се коалира с ГЕРБ

/КРОСС/ Лидерът на движение „България на гражданите" Меглена Кунева обясни нападките срещу себе си от други партийни лидери с това, че е неподвластна на политическата система, обвързана със задкулисието. В интервю за БТВ тя заяви, че има ясна политическа ангажираност и всички знаят кога е започнала и кой й е помагал. По думите й, фактът, че е свързана с влизането на България в ЕС, се харесва на малко от силните на деня. По повод различната си партийна принадлежност през годините, Кунева посочи, че това не може да обърка избирателя. „Дори СДС в началото на `90-те е имало либерално крило. Това, че изборът на НДСВ е свързан с либералното, не отдалечава от този тип ценности. Иначе НДСВ 2001 г. кандидатства за ЕНП, но другите десни партии се възпротивиха", обясни тя. Нападките срещу мен са за анализаторите, продължи Кунева, посочвайки, че не са правени задкулисни сделки. „След явяването ми на мажоритарни избори започна уплахата, че няма да мога да бъда контролирана. И тогава бях обвинявана, че съм антисистемен играч. Държа на системата. Никога няма да съм на страната на подслушващите или на тези които отклоняват евросредства", категорична беше тя. Реформаторският блок не предвижда коалиране с ГЕРБ, заяви още Кунева. „Единствената предизборна коалиция, чието изграждане е започнало, е Реформаторският блок

Fitch запази кредитния рейтинг на България със стабилна перспектива

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг 'BBB-/ВВВ' на България съответно в чуждестранна и местна...

Основните умения, които трябва да притежава един предприемач

Според Сет Годин на първо място трябва да умеем да контролираме емоциите си

    


Драгомир Стойнев: Изтегляме наши търговски представители от Европа и ги местим в Азия

Изтегляме наши търговски представители от Европа и откриваме търговски представителства в Азия. Задачата ми оттук нататък е да съсредоточа износа към държавите с икономически растеж, защото там има и пари. Това каза министърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев пред ТВ7.

Тази стратегия според него е печеливша, тъй като Изтегляме наши търговски представители от Европа и откриваме търговски представителства в Азия. Задачата ми оттук нататък е да съсредоточа износа към държавите с икономически растеж, защото там има и пари. Това каза министърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев пред ТВ7. Тази стратегия според него е печеливша, тъй като

Нови сблъсъци в Украйна, бивш министър в реанимация

Сблъсъкът е станал по време на протестна акция на група активисти срещу действията на милиционерите

Задържаха мъж за блудство с 13-годишна

40-годишен се гаврил с малолетната във врачанско село

    


Слабо земетресение е усетено в югозападните Родопи

Слабо земетресение с магнитуд 2.8 по скалата на Рихтер е регистрирано късно снощи на територията на югозападните Родопи, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център. Земният трус е станал в 22.43 часа българско време. Епицентърът на земетресението е на 152 километра югоизточно от София, на 25 километра западно от Смолян и на 15 километра югоизточно от село Борино. Огнището е на 2 километра дълбочина.

Юбилеен "Ролс-Ройс" почита впечатляващ V12 мотор


Британският производител на луксозни автомобили "Ролс-Ройс" реши да почете със специален модел впечатляващият дванадесет цилиндров мотор, който вгражда в своята гама от 2009 година насам. "Гоуст" V-Specification ще може да се поръча в къса и дълга база.

По повод юбилея 6.6-литровият V12 агрегат е прибавил 30 конски сили и вече разполага с 631 к.с. Това е позволило тежащата два тона и половина лимузина да спринтира до 100 км/ч за 4.7 секунди, или с 0.2 сек. по-бързо от стандартните...

Приетите в болница сливенски деца вероятно са се натровили с пилешка супа

Приетите с болки в корема в болница около 90 деца от Сливен вероятно са се натровили с пилешка супа. Това са яли учениците, съобщи в събота началникът на Регионалния инспекторат по образование Бисерка Василева. Фирмата обслужва 21 училища на територията общините Сливен, Котел и Твърдица. В по-тежко състояние са няколко деца, които са обезводнени. Състоянието им за момента е овладяно, не е критично и няма опасност за живота на нито едно от тях. Около 30 ученици са прегледани и пуснати на домашно лечение, съобщават от МБАЛ "Д-р Ив. Селимински". Малките пациенти са настанени в различни отделения на областната и военната болница в Сливен. По-рано началникът на отделението по инфекциозни болести д-р Митко Баев каза, че по-голямата част от хоспитализираните деца ще бъдат изписани още в събота, след като са били под наблюдение и на системи през нощта. "Вероятно става дума за хранително отравяне, но без да имаме резултати от лабораторните изследвания, още е рано да се каже какъв е точно причинителят", допълва началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков. Според него яснота ще има най-рано след 48 часа и тогава ще може да се каже каква е точната причина за натравянето.

Сливенски деца се натровиха с училищна храна

Около 90 деца с болки в корема и повръщане са постъпили в петък вечер в областната болница в Сливен. Те са от града и съседни села, на възраст между 5 и 15 години, съобщи началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков. Около 60 от децата са приети за лечение, уточняват от МБАЛ „Д-р Ив. Селимински". В по-тежко състояние са няколко деца, които са обезводнени. Състоянието им за момента е овладяно, не е критично и няма опасност за живота на нито едно от тях. Около 30 ученици са прегледани и пуснати на домашно лечение. Малките пациенти са настанени в различни отделения на областната и военната болница в Сливен. По-рано началникът на отделението по инфекциозни болести д-р Митко Баев каза, че по-голямата част от хоспитализираните деца ще бъдат изписани още днес, след като са били под наблюдение и на системи през нощта. "Вероятно става дума за хранително отравяне, но без да имаме резултати от лабораторните изследвания, още е рано да се каже какъв е точно причинителят", допълва още д-р Суванков. Според него яснота ще има най-рано след 48 часа и тогава ще може да се каже каква е точната причина за натравянето. Учениците са яли пилешка супа и питка, доставени от една фирма, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образование Бисерка Василева. Фирмата обслужва 21 училища на територията общините Сливен, Котел и Твърдица.

Съвместни действия не значи коалиция с ГЕРБ, посочи Кунева

Да се държим за думите здраво като за корабна мачта и да не чуваме виещите наоколо сирени, призова в ефира на бТВ лидерът на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева във връзка със спекулациите за коалиция между Реформаторския блок и ГЕРБ. Кунева наблегна на думите "съвместни действия", каквито допусна зам.-председателят на ДСБ Петър Москов и настоя, че съвместни действия не означава коалиция.

"Бебето на Розмари" се завръща като сериал със Зоуи Салдана


Хорър романът "Бебето на Розмари" от Айра Левин ще бъде отново екранизиран, но този път като минисериал с участието на Зоуи Салдана в главната роля на млада съпруга, в чиято бременност се намесват демонични сили, пише сп. "Емпайър". Поредицата се очаква на все още необявена дата през 2014 г.

За разлика от оригиналната история, в която действието се развива в Ню Йорк, този път събитията ще бъдат предадени на фона на Париж.

Книгата е предимно позната с филма от 1968 г. на...

Прогнозите за безпрецедентна суша са прибързани, според експерти

Няма реална опасност липсата на сняг да доведе до безводие и проблеми с реколтата. Това увери пред камерите на ТВ "Европа" Асен Личев от Министерство на околната среда и водите. Според него Министерството е предприело всичко необходимо за поддържане на нормалното водоснабдяване.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване