Обама за Путин: Неговият стил е да изглежда корав мъж


Владимир Путин може да се опитва да изглежда корав мъж на съвместните появи с президента Барак Обама, но американският му колега смята, че двамата имат прагматични отношения, в които всеки уважава другия.

"Не бих ги нарекъл ледени", каза Обама в интервю за телевизионната мрежа Ен Би Си, което е част от репортажите за зимните олимпийски игри в Сочи, започващи официално тази вечер.

"Той има публичен стил, в който обича да седи облегнат и да изглежда леко отегчен по време на...

Валери Стайков поема временно Митница Свиленград

Валери Стайков

Валери Стайков поема от днес ръководството на Митница Свиленград. Той е назначен за временно изпълняващ длъжността, до провеждане на нов конкурс. До днес ръководната длъжност заемаше другия зам.-началник  на митницата Георги Костадинов.

На обявения конкурс за поста се явиха четиримата кандидати Ангел Дончев, Димитър Зафиров, Павел Лилянов и Христо Русев. Те обаче отпаднаха при разглеждането на концепциите им. Така се стига до обявяване на нов конкурс.

Валери Стайков е роден на 1 януари 1972 година в Хасково. Има 13-годишен стаж в системата. Заемал е последователно длъжностите митнически полицай, младши и старши инспектор и ръководител сектор „Граничен контрол и борба с наркотрафика“.

Има магистратура по макроикономика от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ по специалността международни икономически отношения. Завършил е и международна интърншип програма в САЩ, както и редица международни курсове, организирани от ДЕА, ФБР, Интерпол и др.

Хасково Новини

Кой в БСП загърби Георги Първанов?

Предвещаното разцепване на БСП със създаването на втора евролиста не се случи. Няма и да се случи. Всъщност ходът на Георги Първанов не само капсулира кръга около Сергей Станишев, но и добави нови хора в него, които преди това се брояха за част от Предвещаното разцепване на БСП със създаването на втора евролиста не се случи. Няма и да се случи. Всъщност ходът на Георги Първанов не само капсулира кръга около Сергей Станишев, но и добави нови хора в него, които преди това се брояха за част от "противниковия" отбор. Може би Първанов е имал по-идеалистична представа за влиянието си в партията

Водният проект затвори централния вход на димитровградската МБАЛ

Затвориха централния вход на МБАЛ „Св. Екатерина” в Димитровград заради Водния проект. Въведена е временна организация на движението по бул. „Христо Ботев” в участъка до 9 февруари, информират от общинска администрация.

Пациентите на лечебното заведение могат да ползват източния вход на болницата, намиращ се на ул.” Хаджи Димитър”. От там ще се извършва и обходния маршрут, който преминава през бул.”Трети март”, ул.”Любен Каравелов”, ул.”Оборище”, ул.”Хаджи Димитър”, ул.”Т. Каблешков”.

От 10 февруари ремонтните дейности по Водния проект се изместват в участъка от централния вход на МБАЛ до кръстовището с ул.”Г. Бенковски”. Забраната за движение там важи до 23 февруари.

Хасково Новини

 

В Италия 350-килограмов мъж почина, нямало кран за него

Мъж с тегло 350 кг почина от инфаркт в южното италианско селище Сан Чезарио ди Лече. Мъжът чакал кран, който да го изнесе от дома му и да го закара в болница, съобщи Франс прес.

66-годишният мъж бил под постоянни медицински грижи, но в сряда сутринта се наложило да извикат линейка.

Тъй като носилката можела да издържи максимално тегло 300 кг, Мъж с тегло 350 кг почина от инфаркт в южното италианско селище Сан Чезарио ди Лече. Мъжът чакал кран, който да го изнесе от дома му и да го закара в болница, съобщи Франс прес. 66-годишният мъж бил под постоянни медицински грижи, но в сряда сутринта се наложило да извикат линейка. Тъй като носилката можела да издържи максимално тегло 300 кг,

Дисислава Терзиева спира строежите в Царево

Министерството на регионалното развитие и министерството на околната среда и водите започват проектиране на изменение на Общия устройствен план на Царево за цялата територия на Общината и екологична оценка към него.Това заяви министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева пред БНТ. Освен събитията по казуса Министерството на регионалното развитие и министерството на околната среда и водите започват проектиране на изменение на Общия устройствен план на Царево за цялата територия на Общината и екологична оценка към него.Това заяви министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева пред БНТ. Освен събитията по казуса "Странджа", Терзиева обяви и

Унгария одобри споразумението с Русия за АЕЦ "Пакш"

Съгласно договора страната ще получи заем от 10 млрд. евро от Москва, за да изгради два реактора

    


ЦЕРН планира да построи нов по-голям ускорител на частици

Ще генерира енергия от 100 тераелектронволта при 14 за Големия адронен колайдер

    


Червените общински съветници в Монтана подадоха оставка

/КРОСС/Членовете на общинския съвет на БСП в Монтана подадоха оставка от ръководния орган, съобщи д-р Емил Константинов, досегашен председател на съвета. Решението било отговор на решение на националния съвет, който свали политическото доверие от него и заместниците му - Светлин Николов, Крум Милетиев и Анатолий Младенов. От присъствали 27 членове само 3-ма гласували против. Националният съвет на БСП взе решението си заради подкрепата на общинската конференция на партията в Монтана за гражданската инициатива „АБВ" и нейната листа за европарламента с водач Ивайло Калфин. От 10 февруари започват отчетно-изборни събрания в 109 основни организации на БСП в община Монтана. Те трябва да излъчат нови кандидати за общинския съвет, както и за лидер на общинската организация. Д-р Емил Константинов и Ивета Станкова ни прочетоха решението, че всички вкупом подаваме оставка. Членовете вдигнаха ръка, макър, че мнозина не бяха убедени вътрешно в правилността му, сподели един от противниците му. Те се оказаха актьор, инженер и селски кмет.  

Висш американски дипломат: Майната му на ЕС

Помощник държавният секретар в разговор с посланика на САЩ в Украйна

До месец отварят Мярка 226 от Програмата за развитие на селските райони

/КРОСС/ Приемът по мярка 226 - „Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности" от Програмата за развитие на селските райони ще бъде отворен до месец, заяви зам.-министърът на земеделието и храните Валентина Маринова по време на среща с изпълнителния директор на Националното сдружение на общините в Република България Гинка Чавдарова. Очакваме отговора на Брюксел относно другата мярка - „Първоначално залесяване на неземеделски земи", допълни тя. Според зам.-министър Маринова, срещите с организациите и обединенията, представляващи интересите на общините, вкл. по отношение стопанисването на горските територии, отварят нови врати и насоки за горския сектор. „Изпълнихме част от поетите по време на срещата преди два месеца ангажименти, но има още какво да се направи за подобряване на контактите между общините и държавните горски предприятия", посочи тя.Маринова отбеляза, че в момента има затруднения на пазара на дървесина. Търсим варианти да намалим цената на дървесината., каза тя и припомни, че правителството е приело постановление за намалява с 50-процентово намаление на таксата, внасяна във фонд „Инвестиции в горите", в случаите, когато се ползва съхнещата дървесина

Над 200 заявления за продажба на мартеници са постъпили в районните кметства във Варна

Над 200 заявления за продажби на мартеници на открито са постъпили в районните администрации на Варна през тази година. От кметствата коментират, че интересът към тази възможност е по-голям в сравнение с миналата година. Съгласно Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Варна за ползването на тротоари, площади, улични платна и терени за търговска дейност на открито се събират такси на кв.

Колев: Референдумът е замислен като политически инструмент

/КРОСС/ "Още по идея този референдум е замислен не като да се търси волята на народа, а по някакъв начин да се повлияе на резултата от самите избори, т.е. самият референдум е замислен като политически инструмент". Това каза социологът Кольо Колев в интервю за БНР. В тази предизборна обстановка нима мислите, че ще се чуе гласът на разума. Това е, защото се намираме в предизборна обстановка, защото сега въпросът е ще получи ли вот на доверие управлението, или няма да получи? Всеки аргумент се възприема като опорни точки, като битка за или против една или друга власт. Къде виждате обсъждането на именно тези въпроси? Ако наистина има обсъждане и да се чуят аргументите, то това трябва да бъде направено в друга обстановка след изборите, продължи той. Колев коментира започналата подписка за референдума. "Няма физическо време да се направи това. Така че тази подписка ще бъде още един инструмент. Що се отнася до това дали е добре да се внасят тези въпроси, КС ви казва: "Това нещо не може", но президентът казва: "Дайте да подложим електронното гласуване на референдум". Социологът каза, че въпросът за задължителното гласуване е единственият смилен за референдум. "Това означава хората да поемат отговорност. Това обаче подлежи и на конституционно тълкувание. Мажоритарният вот е единственото, което не противоречи на Конституцията", коментира още Кольо Колев

350-килограмов мъж почина в Италия, нямало кран за него

Мъж с тегло 350 кг почина от инфаркт в южното италианско селище Сан Чезарио ди Лече. Мъжът чакал кран, който да го изнесе от дома му и да го закара в болница, съобщи Франс прес.

66-годишният мъж бил под постоянни медицински грижи, но в сряда сутринта се наложило да извикат линейка.

Тъй като носилката можела да издържи максимално тегло 300 кг, Мъж с тегло 350 кг почина от инфаркт в южното италианско селище Сан Чезарио ди Лече. Мъжът чакал кран, който да го изнесе от дома му и да го закара в болница, съобщи Франс прес. 66-годишният мъж бил под постоянни медицински грижи, но в сряда сутринта се наложило да извикат линейка. Тъй като носилката можела да издържи максимално тегло 300 кг,

Александър Родянски оглави журито на "София филм фест"

Руснакът Александър Роднянски ще оглави международното жури на 18-ия "София филм фест", съобщиха организаторите. Както "Труд" вече писа, традиционният пролетен кинофестивал се открива на 6 март в зала 1 на НДК.
Роднянски е сред най-успешните филмови продуценти в Русия. Зад гърба си има повече от 30 игрални ленти и 20 телевизионни сериала... Руснакът Александър Роднянски ще оглави международното жури на 18-ия "София филм фест", съобщиха организаторите. Както "Труд" вече писа, традиционният пролетен кинофестивал се открива на 6 март в зала 1 на НДК. Роднянски е сред най-успешните филмови продуценти в Русия. Зад гърба си има повече от 30 игрални ленти и 20 телевизионни сериала...

Ляв депутат: Да махнем концесията на плажа!

Левият депутат Страхил Ангелов пусна муха в пленарната зала по време на дебатите за първото четене на промени в закона за Черноморското крайбрежие - да премахнем концесиите на плажа, а от "Атака" веднага захапаха стръвта.

Независими експерти проверяват сметките за парно

Фандъкова разпореди и безплатен междинен отчет

    


Откриха премазан от дърво питон на улица в Англия

Властите в английски град се опитват да издирят собственика на 3-метровия питон, който е бил открит на улицата с премазан от паднало дърво череп. Бирманският питон е бил намерен от служители на инсти...

Божинов раздвижи Левски, другите стабилни отзад

Загубата на Левски от Теплице с 2:4 постави някои въпроси пред играта на "сините" предимно в защита. За тяхното разрешаване Антони Здравков ще разчита на Чмовш и Белаид, които още не са игра...

Жената, пострадала при катастрофа с автобус, е контактна

28-годишната жена, чиито крака бяха прегазени от автобус в Гоце Делчев, вече е в съзнание и контактна. Днес тя беше преместена от Централна реанимация в травматологична клиника. На пациентката й пре...

Нов график за затваряне на ул. „Никола Вапцаров” във Варна

Въвеждат нов график за затваряне на ул. „Никола Вапцаров”, съобщи Община Варна. Изготвя се нов график относно временното затваряне на ул. „Никола Вапцаров”, св...

ЕС не задължава трансмазнините да са упоменати на етикетите на храните

Темата с безопасността на храните е номер едно за България, защото е свързана не само с потребителите, но е и втората по големина индустрия на Европейския съюз. Това заяви евродепутатът и лидер на ...

Джей Лено слезе от екран с трогателни последни думи

Този четвъртък бе последният път, в който Джей Лено води популярното в САЩ телевизионно "Вечерно шоу" (The Tonight Show). Мястото му ще бъде заето от комика Джими Фелън. Легендарният водещ ...

Първанов: Партиите са направили несправедливото разпределение на парите за общините

Споделям мнението на колегите за несправедливото разпределение на парите на общините. Това каза Георги Първанов, президент 2002 - 2012 година, на пресконференция на АБВ, предаде “Фокус&r...

Печалбата на Булстрад със 166% ръст до 1,6 млн. лв.

Брутният премиен приход се увеличава с 5,2% до 172,7 млн. лв. през миналата година

    


17 родни спортисти на Олимпиадата в Сочи

/КРОСС/ България ще бъде представена от 17 спортисти на олимпиадата в Сочи, която ще бъде открита официално днес. Последният представител, който получи квота, бе Станислав Беньов, който ще ни представлява в състезанията на едноместна шейна за мъже Сноуборд: Александра Жекова, Радослав Янков Ски алпийски дисциплини: Георги Георгиев, Никола Чонгаров, Стефан Присадов, Мария Киркова Ски бягане: Веселин Цинзов, Андрей Гридин, Антония Григорова-Бургова, Теодора Малчева Ски скок: Владимир Зографски Биатлон: Красимир Анев, Владимир Илиев, Мирослав Кенанов, Иван Златев, Михаил Клечеров, Десислава Стоянова. Министър-председателят на Република България Пламен Орешарски ще се срещне с българските олимпийци в Сочи. Събитието е планирано за днес в 11 часа местно време в една от залите на Гранд хотел „Поляна" в местността Красна поляна в планинската зона на Игрите. На срещата ще присъства председателят на БОК Стефка Костадинова, министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева и посланикът на България в Русия Бойко Коцев. Руският вицепремиер Владимир Козак отрече да има проблеми с настаняването в хотелите на Сочи, предаде „Уолстрийт Джърнал". На въпрос на журналисти той отговори, че в олимпийската столица вече са настанени 100 000 гости, сред които само 103 са подали оплаквания срещу условията за настаняване

Депутатите ще дебатират по вота на недоверие в понеделник

Депутатите ще работят извънредно в понеделник и вторник. На 10 февруари заседанието ще започне от 14.00 и ще продължи до 19.00 часа. На него народните избраници ще дебатират по вота на недоверие срещу правителството на тема „сигурност", внесен от ГЕРБ.

Два варианта се обсъжат за замяна на единната сметка


След като в сряда Конституционният съд обяви извън закона въведената единна сметка сега Министерството на финансите обмисля два варианта за промяна в нея.

Единият от тях предвижда единното платежно нареждане да остане и да се попълва един документ, но в него ще се посочват четири подсметки за основните видове задължения (данъци, социални осигуровки, здравни осигуровки и вноски за втора пенсия). При втория вариант ще се попълват 4 отделни документа.

Това обясни финансовият...

Изчезват по 10 коли на ден, полицията намира една от тях

Сериозният бум при кражбите на коли за изминалата година е съчетан със спад на разкритите престъпления и откритите коли. Статистиката на МВР показва - 3 538 откраднати коли през 2013 г. и едва 327 намерени, съобщи Нова тв. 

Оказва се, че застрахователните компании намират откраднатите автомобили доста по-лесно от полицаите. Една от причините - Сериозният бум при кражбите на коли за изминалата година е съчетан със спад на разкритите престъпления и откритите коли. Статистиката на МВР показва - 3 538 откраднати коли през 2013 г. и едва 327 намерени, съобщи Нова тв. Оказва се, че застрахователните компании намират откраднатите автомобили доста по-лесно от полицаите. Една от причините -

Футболни агитки се вдигнаха в Пловдив! Напрежението расте!

Близо хиляда футболни фенове протестират пред входа на Пловдивския съд, където се гледа делото за връщане на общински имоти на Главно мюфтийство в Пловдив.

Конфискуваха 10 000 кутии цигари от автомобил във Варна

Предметите на престъплението са иззети по линия на

Боян Боев: Стимулираме малките фирми да ползват евтин нощен ток

С председателя на ДКЕВР БОЯН БОЕВ разговаря ИВАН ИВАНОВ
 
- Как бихте оценили състоянието на енергетиката в момента, кои са силните и слабите страни на сектора? - През миналата година в енергетиката назряха много проблеми, свързани с производството, преноса и дистрибуцията на електрическа енергия. До средата на 2013 г. С председателя на ДКЕВР БОЯН БОЕВ разговаря ИВАН ИВАНОВ   - Как бихте оценили състоянието на енергетиката в момента, кои са силните и слабите страни на сектора? - През миналата година в енергетиката назряха много проблеми, свързани с производството, преноса и дистрибуцията на електрическа енергия. До средата на 2013 г.

Мис Джуки изтрещя, заплашва репортер на BLife

Габриела Радославова отправи заплаха към един от авторите на BLife, засегната от гледните му точки.

Китай – проблем или спасител за развиващия се свят?

Евентуален отскок на китайската икономика може да бъде в огромна услуга на развиващите се пазари

    


Путин и Ердоган ще разговарят в Сочи

/КРОСС/ Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган заминава за Сочи, за да участва в церемонията по откриването на Зимните олимпийски игри. Eрдоган ще бъде придружен от външния министър Ахмед Давутоглу, който заради Сочи отложи посещението си в България. Според дипломатическите източници, между Путин и Ердоган предстои среща по въпроси на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, което в последните години бележи възход. Специално внимание се предвижда да бъде отделено на сътрудничеството в ядрената енергетика. През тази година руска компания ще започне строителството на първата турска атомна централа на стойност около 20 млрд. долара.Двамата лидери ще обсъдят и сирийската криза, както и актуални международни и регионални проблеми. В Турция продължават протестите срещу Олимпийските игри. Хиляди турски граждани от черкезки произход участват в митинги срещу Олимпийското градче в Сочи, построено върху земите, където през 1864 г. над 1 милион черкези са били избити от руското правителство, а още толкова са избягали в Турция, за да се спасят от погромите без право на завръщане в родината. Организатор на протестите е гражданска организация „Не на Сочи". През тази година се навършат 150 години от геноцида срещу черкезите. Днешното руско правителство прави всичко възможно, за да изтрие тази дата, коментира представител на дружеството на черкезите в Истанбул, предава кореспондентът на БНР в Турция.  

Знаем ли какво ядем, търси отговор конференция в София (видео)

Знаем ли какво ядем? Информационното бюро на Европейския парламент ще потърси отговор на този въпрос с помощта на европейски депутати, Българската агенция по безопасност на храните, експерти и производители на конференцията "Знаете ли какво ядете?", посветено на безопасността на храните в Европа. То ще се състои на 7 февруари от 10.00 часа на ул. « Знаем ли какво ядем? Информационното бюро на Европейския парламент ще потърси отговор на този въпрос с помощта на европейски депутати, Българската агенция по безопасност на храните, експерти и производители на конференцията "Знаете ли какво ядете?", посветено на безопасността на храните в Европа. То ще се състои на 7 февруари от 10.00 часа на ул. «

Кипърският президент: Има сериозни перспективи за преговорите за обединението на острова


Кипърският президент заяви днес, че има "сериозни перспективи" за възобновяване на преговорите за обединение на острова между кипърската гръцка и кипърската турска общност, предаде "Ройтерс".

Никос Анастасиадис посочи, че преговорите между двете страни по изготвянето на съвместно комюнике, очертаващо принципите за уреждане на кипърския проблем, са в "деликатен етап".

Изглежда има сериозни перспективи за съвместна декларация, която ще изпълни основните принципи за уреждане...

Автоджамбази задигат по 10 коли на ден, полицията намира една от тях

Сериозният бум при кражбите на коли за изминалата година е съчетан със спад на разкритите престъпления и откритите коли. Статистиката на МВР показва - 3 538 откраднати коли през 2013 г. и едва 327 намерени, съобщи Нова тв. 

Оказва се, че застрахователните компании намират откраднатите автомобили доста по-лесно от полицаите. Една от причините - Сериозният бум при кражбите на коли за изминалата година е съчетан със спад на разкритите престъпления и откритите коли. Статистиката на МВР показва - 3 538 откраднати коли през 2013 г. и едва 327 намерени, съобщи Нова тв. Оказва се, че застрахователните компании намират откраднатите автомобили доста по-лесно от полицаите. Една от причините -

Работодател изнудва служителка да подписва договор за заем

Работодател принуждава своите работници да се подписват на бял лист, съобщи Нова телевизия. 

Момичето, което застава да говори пред камерата на телевизията, но в гръб, е счетоводител във въпросната фирма от град Смолян. Не желае да се показва, защото я е страх от шефа ѝ.

„При самото постъпване на работа и след подписване на трудовия ... Работодател принуждава своите работници да се подписват на бял лист, съобщи Нова телевизия. Момичето, което застава да говори пред камерата на телевизията, но в гръб, е счетоводител във въпросната фирма от град Смолян. Не желае да се показва, защото я е страх от шефа ѝ. „При самото постъпване на работа и след подписване на трудовия ...

ПИБ формира над половината от сутрешния оборот на БФБ*

Само BGREIT се повишава на старта на последната сесия за седмицата

    


Среща с "Глупаци"в театър "Сълза и смях"

Удобно ли е да си глупав? Има ли разлика между глупавия и умния? Тези и други въпроси задава пиесата “Глупаци” от Нийл Саймън. Премиерата на новата  постановка у нас ще бъде на 10 февруари на сцена “Сълза и смях” в София. Режисьор е Александър Беровски, а сред актьорите са Филип Аврамов, Диана Досева, Светослав Добрев, Милена Аврамова... Удобно ли е да си глупав? Има ли разлика между глупавия и умния? Тези и други въпроси задава пиесата “Глупаци” от Нийл Саймън. Премиерата на новата постановка у нас ще бъде на 10 февруари на сцена “Сълза и смях” в София. Режисьор е Александър Беровски, а сред актьорите са Филип Аврамов, Диана Досева, Светослав Добрев, Милена Аврамова...

Франсоа Оланд е с рекордно ниско одобрение от 19%


За първи път от избирането си за президент Франсоа Оланд се озовава под прага на 20-те процента в допитване до общественото мнение, съобщи "Франс прес".

Ново проучване на института TNS Sofres за списание "Фигаро" показва, че едва 19% от французите имат доверие на президента си.

Оланд беше избран за президент преди 21 месеца. В същия период от мандата си Жак Ширак се радваше на 35% одобрение, а Никола Саркози - на 37 на сто, припомнят социолозите.

В последно...

Подменят натрошените плочки на централни варненски тротоари през 2014–та

Средства за ремонт на тротоари на някои от основните булеварди са заложени в бюджета за тази година. Това стана ясно на заседание на общинската комисията по архитектура. Планирано е да бъдат подменени плочките на тротоара на бул.

Работодател изнудва служителка да се подписва на бял лист и да подписва договор за заем

Работодател принуждава своите работници да се подписват на бял лист, съобщи Нова телевизия. 

Момичето, което застава да говори пред камерата на телевизията, но в гръб, е счетоводител във въпросната фирма от град Смолян. Не желае да се показва, защото я е страх от шефа ѝ.

„При самото постъпване на работа и след подписване на трудовия ... Работодател принуждава своите работници да се подписват на бял лист, съобщи Нова телевизия. Момичето, което застава да говори пред камерата на телевизията, но в гръб, е счетоводител във въпросната фирма от град Смолян. Не желае да се показва, защото я е страх от шефа ѝ. „При самото постъпване на работа и след подписване на трудовия ...

Даниел Цочев отбеляза 50-ия си юбилей със спектакъл

Актьорът събра близки и приятели за празника

    


Двама в ареста – шофирали пияни

2 бързи производства за алкохол са образувани в РУП-Хасково и РУП-Димитровград, информират от ОД на МВР.

В ареста на областния град е задържан за шофиране в нетрезво състояние 30-годишен мъж от село Книжовник с 1,82 промила. В димитровградския арест е 26-годишен мъж от града, хванат от автопатрула да шофира с 2,41 промила.

Хасково Новини

Решават до дни промените в данъчно-осигурителната сметка на НАП

Промените в данъчно-осигурителната сметка ще бъдат предложени до дни от Националната агенция за приходите (НАП) и Министерството на финансите. Всеки...

"Фантата" - новата борса за евтини цигари

Основната борса за нелегални цигари в София, която доскоро бе на Женския пазар, вече има нов адрес - в столичния квартал "Дружба 1", установи вчера проверка на "Труд" по сигнал на читател. 
"Момчета, искате ли цигари?" С този въпрос възрастен ром посреща нашия екип на стотина метра преди магазин "Фантастико" - на улица "Тирана", близо до блок №2. Основната борса за нелегални цигари в София, която доскоро бе на Женския пазар, вече има нов адрес - в столичния квартал "Дружба 1", установи вчера проверка на "Труд" по сигнал на читател. "Момчета, искате ли цигари?" С този въпрос възрастен ром посреща нашия екип на стотина метра преди магазин "Фантастико" - на улица "Тирана", близо до блок №2.

Скандално: Наливаме още 2 млн. в спряното е-правителство!

Въпреки категоричното изказване на премиера Пламен Орешарски, че правителството се отказва засега от електронното правителство, държавата продължава да харчи за него. Това показа проверка на BNews в регистъра на обществените поръчки.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване