Унгария между Русия и ЕС

Засега Унгария следва общата европейска линия на санкции срещу Русия. Страната обаче е силно зависима от руските енергийни доставки, а и рискува сделка за милиарди за модернизацията на единствената ...

Изборите в Тайланд са анулирани

Конституционният съд на Тайланд анулира парламентарните избори в страната, които се състояха на 2 февруари, и това става пореден епизод от борбата срещу действащото правителство на страната, както...

Въздухът в района на Орловец в Габрово бил замърсен заради горени кабели

Горене на кабели с цел изваждане и предаване на металната част е причината за замърсяването на въздуха в района на спортна зала "Орловец" миналата седмица. Хората в околността се притеснили...

Защо Плевнелиев избра за жертва ДПС?

БСП и ДПС скочиха на президента, искат отмяна на указа за ЦИК

    


Вчера се проведе междуучилищен турнир по футбол за момчета и народна топка-момичета

Вчера 20.03.2014 г. се проведе междуучилищен турнир по футбол за момчета и народна топка-момичета "КРАКРА".Домакин и организатор бе VІІІ ОУ "Кракра Пернишки".

Участваха VІІ ОУ "Г.С.Раковски",ХІІІ ОУ"Кирил и Методий" ,ОУ "Константин Кирил Философ" кв.Тева и VІІІ ОУ "Кракра Пернишки".

Повод за инициативата е предстоящият патронен празник на VІІІ ОУ на 28.03.2014г.Тази година училището навършва 50...

Продължава

Кольо Колев: Президентът с глупав партиен слугинаж

Досега си мислех, че президентът не го бива в международната политика и в говореното, но се оказа, че не го бива и в сметките. Това каза в сутрешния блок на БНТ социологът Кольо Колев по повод скандалите около избора на ръководство и членове на Централната избирателна комисия.

Fitch свали перспективата пред кредитния рейтинг на Русия до негативна

Според агенцията наложените санкции от Запада могат да забавят икономическия растеж на страната

    


Крим като Косово, Кавказ... Кърджали?

Произволно избрах следващия текст от едно изказване на някогашния държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън по повод независимостта на Косово. Единствено смених имената на държавите - Косово с Крим. Ето какво се получи:
“Трябва да бъдем готови силно да подкрепим волята на мнозинството от народа на Крим. Ако правителството в Симферопол избере независ Произволно избрах следващия текст от едно изказване на някогашния държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън по повод независимостта на Косово. Единствено смених имената на държавите - Косово с Крим. Ето какво се получи: “Трябва да бъдем готови силно да подкрепим волята на мнозинството от народа на Крим. Ако правителството в Симферопол избере независ

Днес да почерпят

Албена Атанасова, зам.-кмет на София. 

Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО, 35 г.

Георги Липовански, художник, бивш директор на Галерия за чуждестранно изкуство, 65 г. 

Георги Савов, художник, 63 г. 

Д-р Дечо Дечев, изпълнителен директор на УМБАЛ "Св. Иван Рилски", бивш зам.-шеф на здравната каса, 59 г.

Дончо Баксанов, депутат Албена Атанасова, зам.-кмет на София. Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО, 35 г. Георги Липовански, художник, бивш директор на Галерия за чуждестранно изкуство, 65 г. Георги Савов, художник, 63 г. Д-р Дечо Дечев, изпълнителен директор на УМБАЛ "Св. Иван Рилски", бивш зам.-шеф на здравната каса, 59 г. Дончо Баксанов, депутат

Протестна мрежа: Г-н Василев, Вие банкер или политик сте?

Право на отговор от Протестна мрежа във връзка с интервю на корпоративния адвокат на КТБ във в. „24 часа“:

Г-н “Най-богат българин”,

Обръщаме се към Вас лично, а не към назначения от Вас – като основен контролиращ акционер на КТБ – член на Надзорния ви съвет адвокат Любомир Денев. Неговото интервю от 11 март 2014 г. във вестник „24 часа“, неподписано от журналист, без съмнение е Вашият глас. Нека си говорим директно.

Това право на отговор е нашият глас, на гражданите подписали сигнала до Главния прокурор на България. Подкрепят ни и достатъчно други свободни хора, които ни дават сили да продължим напред.

Ето какво заявяваме ние в отговор:

Клеветата за набедяване също е престъпление.

Причината за вашия сигнал за „набедяване“ е пределно ясна – да се покаже сила и да се смачка всякаква подобна гражданска инициатива – сега или в бъдеще. Вие много добре знаете, че това е юридически несъстоятелно, защото самият Наказателен кодекс (чл.204) задължава гражданите да съдействат на органите на прокуратурата. Истинската цел на този контрасигнал е ясна – ние и всеки български гражданин, който реши да се обърне към прокуратурата, да бъде респектиран от адвокатите на вашата банка, зад която стоят милиарди левове, стотици свързани бизнеси и неясни политически покровители.

Медийни гилотини? Вие ли сте тяхната жертва, г-н Василев?

От девет месеца насам, върху протестиращите граждани на България се стоварват медийни гилотини – осъществява се мощна манипулативна информационна и пропагандна кампания. Новините, свързани с гражданските протести срещу мафията и олигархията, в огромна част от медиите на един успял млад мъж на 33 години, се отразяват с пълно или частично изкривяване на фактите, в синхрон с опорните точки на ПР-центъра на управляващите и във видимо неспазване на етичните правила на българските медии. Тази кампания е реалното потвърждение, че в сегашната управляваща коалиция има скрити партньори (може би трябва да ги наречем „съдружници“) на медийния фронт. Част от тях Вие познавате много добре. Наричали сте ги “приятелски медии”.

Занимавате ли се с политика, г-н Василев?

Нашата позиция по сигнала до Главния прокурор беше ясно обяснена. Ние предадохме данни и факти, които пораждат достатъчно съмнения за възможни нарушения на законите, за да ги предадем на правосъдието. То има думата отсега нататък. Вашето изказване пред една онлайн агенция, известна с това че през нея говорите Вие (и Делян Пеевски, когато вторият има какво да каже) и с това че не отговаря на нашите обаждания с искане за право на отговор, е като на политик от управляващото мнозинство, а не като на банкер и финансист. Каква е истинската причина за това ще оставим на преценката на независимите читатели и зрители.

Ние само искаме да попитаме – с какво сигналът, включващ и Вас, застрашава властта? Можете ли да изброите поименно нашите “кукловоди”, както Вие ги наричате? Кои са тези “кукловоди”, които искат да се върнат на власт, “на всяка цена”, както твърдите? Как сигналът, включващ и Вас, ще върне когото и да било на власт?

Питаме Ви пак, Вие банкер или политик сте?

Най-адекватното поведение в момента е да бъде оставено българското правосъдие да си свърши работата. Вашите внушения и очаквания към прокуратурата, граничещи с натиск, не подобават на уважавана финансова институция, а напомнят на силова групировка, която успява в бизнеса чрез всяване на страх.

Ние не се страхуваме.

Вярваме, че във всички институции, които вече извършват проверка по внесения от нас сигнал, работят почтени и смели хора, които не се поддават на такива груби форми на натиск.

Антоанета Цонева
Асен Генов
Николай Стайков
Христо Иванов
Емил Коен
Ивет Добромирова
Антони де ла Реа
Иво Божков
Теодор Михайлов
Ясен Атанасов
Михаил-Ернесто Михайлов
Владимир Руменов
Георги Илиев

Отговорът е публикуван във в. „24 часа“.

The post Протестна мрежа: Г-н Василев, Вие банкер или политик сте? appeared first on Noresharski.com.

Защо ЕС не налага сериозни икономически санкции срещу Русия

Брюксел не намира правилната юридическа форма, за да не претърпи след това съдебно поражение

    


Никол Станкулова: Работата ми избра мен, а не аз нея

"Любимият ми сезон е пролетта, защото обожавам уханието на пролетни цветя и цъфнали дървета", споделя лицето на метеорологичните прогнози по Нова ТВ в интервю за Vesti.bg

Снайперистите от "Майдана" са разкрити

/КРОСС/Главната прокуратура на Украйна установи, че снайперистите, които стреляха по време на безредиците на площад Независимост в украинската столица, са граждани на Украйна, съобщи агенция УНИАН, позовавайки се на коментар на главния прокурор Олег Маницкий. „Самоличността на снайперистите, които стреляха на Майдана, е установена. Не мога да ги назова по фамилия, но те са известни. Към момента, това са единствено граждани на Украйна", каза Махницкий в ефира на „5 канал". Преди дни в сайта Youtube се появи запис на разговора на върховния представител на Европейския съюз по външните работи Катрин Аштън и естонския външен министър Урмас Пает, в който двамата обсъждат ситуацията в Украйна. В разговара Пает споменава, че има сериозни съмнения, че снайперите, стреляли по хора в Киев, са били наети от лидерите на майдана. Той обяснява, че всички улики, които са му показали, свидетелстват, че и протестиращите, и сътрудниците на правоохранителите органи са убивани от едни и същи снайперисти. "Олга каза, че според всички намерени улики хората, които са убити от снайперисти, от двете страни - и полицаи, и хората от улицата, са убити от едни и същи снайперисти. Тя ми показа снимки, позова се и на мнението на лекарите, които говорят за един и същ почерк, тип куршуми. И все по-голямо подозрение предизвиква това, че новата коалиция не желае да разследва точните обстоятелства на случилото се

Кольо Колев: Плевнелиев е влязъл в обувките на доста по-голям човек от него

/КРОСС/ „Досега си мислех, че президентът не го бива в международната политика и в говореното, но се оказа, че не го бива и в сметките. Аз вчера конкертно изчислих на всяка една партия колко места й се полагат в ЦИК. 5.25 места се получават за ГЕРБ, но това се закръглява на 6, а 1.26 за ДПС се закръглява на едно място. Това е пълно безумие от страна на президента, който предизвика този хаос. Той наруши закона. В закона пише кои и как се разпределят в Комисията." Това заяви в сутрешния блок на БНТ социологът Кольо Колев във връзка с избора на ръководството на новата ЦИК. Вчера президентът даде спорното място в комисията на ГЕРБ, а парламентът пък не допусна номинирани от ГЕРБ кандидати в ръководството на ЦИК. „Някъде прочетох, че това е партиен слугинаж. Аз бих добавил, че това е глупав партиен слугинаж. Тук нямаш никакви основания да правиш това действие", каза още Колев. „Това са две абсолютни допустими интерпретации на Закона и тази на президента е по-смислена. С това свое решение Плевнелиев дава възможност за създаването на един по-независим орган", заяви от своя страна политологът Даниел Смилов. Според него Изборният кодекс е недомислен и дава възможност за различни тълкувания. „Когато се търси пропорционалност, се търси квалифицирано мнозинство, което да дава на опозицията блокираща квота. Според тълкуването на Мая Манолова обаче се маха блокиращата квота на единствената опозиционна партия в състава на ЦИК

На улица Георги Мамарчев, до моста срещу тотото има пропадане на пътя

Здравейте,

на улица Георги Мамарчев, до моста срещу тотото има пропадане на пътя.

Отворила се е голяма яма,има опасност някоя да падне в дупката. Там е точно завоя и може да стане катастрофа с пострадали хора ,искам да съдействате по най- бързия начин да се затрупа тази яма!!!

Име: Георги
Фамилия: Лазаров

Реформата на ГЕРБ намали новите пенсионери с 10%

Причината е увеличението на осигурителния стаж и възраст

    


Ученици от цялата страна търсят начин за насърчаване на младежката инициативност във Варна

Дванадесет отбора от средни училища в България ще представят пред жури своите идеи за насърчаване на младежката инициативност и предприемачество, научи Moreto.net. Младите предприемачи са участници в конкурса "Най-добрият метод /начин/ за насърчаване на младежката инициативност и предприемачество", организиран от ПГИ „Д-р Иван Богоров“ с подкрепата на РИО – Варна.

Съветът на федерацията ще разгледа договора за приемане на Крим и на Севастопол в състава на Русия

/КРОСС/Горната камара на руския парламент - Съветът на федерацията ще разгледа днес договора за приемане на Крим и на Севастопол като субекти в състава на Руската Федерация. Вчера Държавната дума подкрепи присъединяването на Крим към Русия с 445 гласа "за" и само един "против".  

Стефан Данаилов: Предложиха ми да съм кралят в “Хамлет”, докато бях разпнат между апарати и кървища

- Как се чувствате, г-н Данаилов, в първия ден след завръщането ви в парламента?
 - Колко е хубаво от време на време да изчезваш от политическото пространство! Без да включа, се върнах в първия ден на пролетта. Просто онзи ден погледнах, че на 19-и ми свършват болничните, и казах вкъщи, че и аз приключвам с болничните. - Как се чувствате, г-н Данаилов, в първия ден след завръщането ви в парламента? - Колко е хубаво от време на време да изчезваш от политическото пространство! Без да включа, се върнах в първия ден на пролетта. Просто онзи ден погледнах, че на 19-и ми свършват болничните, и казах вкъщи, че и аз приключвам с болничните.

Честит рожден ден на Вяра Иванова

Днес рожден ден празнува колежката ни от отдел Днес рожден ден празнува колежката ни от отдел "Бизнес" Вяра Иванова. Ще го посрещне вкъщи, защото е заета със сладостта на майчинството - гледа дъщеричката си Виктория. Желаем да е жива и здрава и обградена от много любов.

Първо заседание на новата ЦИК

/КРОСС/Председателят на Централната избирателна комисия Ивилина Алексиева свиква комисията на първо заседание днес от 13.30 часа. Час и половина преди това, съставът на новата Комисия, ще бъде представен пред медиите и неправителствени организации. С 18, вместо 19-членен състав, започва да работи новата ЦИК. Едно от двете зам.председателски места остава вакантно, поне засега. По шестима са представителите на ГЕРБ и БСП, по двама на ДПС и Атака, по един на НДСВ и Синята коалиция. Това е резултатът след вчерашния избор на ръководството на комисията, направена от парламента и назначените членове от президента. 7 от 18-те членове и досега работеха в ЦИК. Зам.председателят Мария Мусорлиева и секретарят Севинч Солакова запазиха позиции в новия състав, както и двамата от БСП - Алескандър Андреев и Румяна Сидерова. Емануил Христов от ГЕРБ, Ерхан Чаушев от ДПС и досегашният представител от НДСВ Иванка Грозева. Още днес на първото си заседание, ЦИК, която е с мандат 5 години, ще разпредели функциите между членовете и трябва да посочи поне двама говорители. Заседанията на комисията се излъчват на живо през ведомствената интернет страница. Малко повече от два месеца остават до евровота, насрочен за 25 май. За да се справи с организацията, комисията ще работи през предстоящите почивни дни, по Великден и от 1 до 6 май. Председателята Ивилина Алексиева вече даде заявка, че ще ръководи прозрачно и ще поддържа диалог с наблюдателите от неправителствения сектор

БГ Агро ще плати дивидент и от неразпределената печалба

Съветът на директорите планира увеличение на дивидента за 2013 г до 0,10 лв. на акция

    


В ЕС се споразумяха за борбата с данъчните измами

Държавите членки на съюза и пет други – Швейцария, Лихтенщайн, Монако, Андора и Сан Марино, се разбраха да обменят повече информация по въпроса

Започва продажбата на акции от ЦСКА


Днес започва продажбата на акции от "ПФК ЦСКА" АД, чрез която червените ще се опитат да се превърнат в първия листван на борсата български футболен клуб. Официалното начало ще бъде дадено в 10 часа пред стадион "Българска армия".

Фенове и инвеститори ще могат да участват в първичното публично предлагане до 4 април, а подробности можете да научите от разяснителния материал на "Булброкърс". 

ЦСКА пуска в продажба 3 милиона акции с емисионна стойност от 3 лв. за акция. Всеки...

Снайперистите, стреляли по Майдана – украинци

Не мога да посоча имената им, но се знаят, обяви главният прокурор на Украйна

    


Ердоган "изкорени" Twitter - блокира достъпа до мрежата в Турция (обновена)


Турция ограничи достъпа до Twitter ("Туитър"), няколко часа след като министър-председателят Реджеп Тайип Ердоган заплаши да "изкорени" социалната мрежа, в която бяха разпространени записи на подслушани телефонни разговори, подронващи репутацията на правителството преди местните избори, съобщи "Асошиейтед прес".

Много потребители, опитали се да влязат днес в Twitter, са се сблъскали вместо това със съобщение от турските телекомуникационни власти, в което като причина за очевидното...

Ердоган "изкорени" Twitter, блокира достъпа до мрежата в Турция


Турция ограничи достъпа до Twitter ("Туитър"), няколко часа след като министър-председателят Реджеп Тайип Ердоган заплаши да "изкорени" социалната мрежа, в която бяха разпространени записи на подслушани телефонни разговори, подронващи репутацията на правителството преди местните избори, съобщи "Асошиейтед прес".

Много потребители, опитали се да влязат днес в Twitter, са се сблъскали вместо това със съобщение от турските телекомуникационни власти, в което като причина за очевидното...

14 министри отговарят на въпроси в петъчния контрол

14 министри ще участват днес в парламентарния контрол.Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на 5 въпроса и питания.Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще отговори на 8 въпроса и питания от депутати.Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на 14 въпроса и питания от народни предст 14 министри ще участват днес в парламентарния контрол.Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на 5 въпроса и питания.Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще отговори на 8 въпроса и питания от депутати.Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на 14 въпроса и питания от народни предст

Я.Янев:Станишев е отговорен за Карадере

„Инициирахме изслушване на министър Мирослав Найденов по казуса „Карадере“ и той още тогава даде информация за него“. Това каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Финансирането на българското кино - една голяма въпросителна

Бюджетът за филмовата индустрия за тази година е с една трета по-малък от предвиденото в закона, заяви Диана Андреева

    


Хидравлични елементи и системи АД предлага увеличение на дивидента

Акционерите ще гласуват за 0,35 лв. на акция за 2013 г. след 0,25 лв. за 2012 г.

    


За хоби градинарите: Грижи за градината през пролетта

За най-запалените почитатели на вестник За най-запалените почитатели на вестник "Хоби фермер" на разположение е новата ни електронна книжка "Грижи за градината през пролетта" - вече и със sms. Тя е в PDF формат и съдържа 26 страници, на които може да намерите най-актуалните съвети за зеленчуците, овошките, лозите и цветята, публикувани във вестник "Хоби фермер".

ГЕРБ се пробва да има зам.-председател на ЦИК

14 министри ще участват днес в парламентарния контрол.Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на 5 въпроса и питания.Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще отговори на 8 въпроса и питания от депутати.Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на 14 въпроса и питания от народни предст 14 министри ще участват днес в парламентарния контрол.Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на 5 въпроса и питания.Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще отговори на 8 въпроса и питания от депутати.Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на 14 въпроса и питания от народни предст

Преглед на печата - 21 март

Вот."Дума": "Галъп" очаква три основни надпревари на евровота Кампанията за предстоящите през май избори за Европейски парламент ще съдържа три много оспорвани надпревари - между БСП и ГЕРБ, между "България без цензура", АБВ и Реформаторския блок и между "Атака" и НФСБ.

ЕС разшири санкциите срещу Русия.

/КРОСС/Европейският съюз разшири санкциите срещу Русия заради анексирането на Крим. Брюксел замразява авоарите на още 12 души, приближени на президента Владимир Путин. На европейски съвет лидерите на общността поискаха комисията да подготви оценка за влиянието на по-широки икономически санкции, в случай, че кризата ескалира. Отменена беше и традиционната среща Европейски съюз - Русия, планирана за юни. Засега обаче решение за търговски и икономически санкции няма. В същото време днес евросъюзът ще подпише търговското споразумение с Украйна, под което сваленият президент Янукович отказа да сложи подписа си и което доведе до масовите протести в Киев. Вчера Руското външно министерство реагира на новия американски списък от санкции, като представи ответен списък, в който бяха включени американски граждани. „Ние нееднократно предупреждавахме, че използването на санкциониращи инструменти е двуостро нещо и като бумеранг ще удари по самите САЩ. Въпреки това американската страна, изглежда, продължава сляпо да вярва в действеността на подобни методи, взети от арсенала на миналото, и не иска да признава очевидното: жителите на Крим по демократичен път в пълно съответствие на международното право и Устава на ООН гласуваха за съединяването с Русия, която уважава и приема този избор ", - казва се в заявлението.

Без вода във Варна за пореден ден

Без вода до 15:00 часа ще остане районът на базар "Левски". Части от местностите "Траката" и "Св. Никола" ще бъдат на сухо до 18:00 часа. Спиранията се налагат заради о...

Турция отряза достъпа до Туитър

Турция ограничи достъпа до „Туитър“ само няколко часа след като премиерът Реджеп Тайип Ердоган заплаши да „изкорени“ социалната мрежа, в която бяха разпространени записи на подслушани телефонни разговори, уронващи репутацията на правителството преди местните избори, съобщи Асошиейтед прес.

Европа се отказа да наказва Москва! Засега!

Европейският съюз няма да налага мащабни икономически санкции срещу Русия на този етап.

Побъркан тероризира ж.к. "Лагера" с брадва

Психично болен мъж тероризира цял столичен квартал, а съседите му от блок 42 в жк "Лагера" живеят в постоянен страх и ужас. Хората не смеят да се приберат по домовете си. Част от тях дори напускат и се опитват да продадат жилищата си. Всички са притеснени, че случаят от Лясковец може да се повтори и в техния квартал.

Съдът решава остава ли кметът на Тетвен в ареста

/КРОСС/ Очаква се днес съдът в Ловеч да реши дали кметът на Тетевен Милен Милев ще остане в ареста. Той беше задържан преди дни и му беше наложена 72-часова мярка за неотклонение. Прокуратурата в Ловеч повдигна срещу Милев и заместника му Детелин Пърлев две обвинения за злоупотреба със служебно положение. Касае се за прекратен договор за доставки на хранителни продукти за общинските заведения. Според прокуратурата Милев, в качеството си на кмет, е прекратил договор на фирма, за да може обществената поръчка да бъде спечелена от близка до него фирма.

Проблем с лекарствата за психично болни

Дванадесетте центъра по психично здраве у нас, популярни като психодиспансери, от нова година не са получили и стотинка от Министерството на здравеопазването за лечението на пациентите си. Здравното ведомство обмисля авансово плащане, съобщава "Труд".

Турция блокира достъпа до Twitter

/КРОСС/ Турция забрани социалната мрежа Туитър. На сайта на Управлението по телекомуникации се посочва, че това решение е взето като "предпазна мярка" и въз основа на съдебно решение от четвъртък, предаде АФП. Премиерът Ердоган заяви, че микро-блогинг услугата се използва за разрушаване на имиджа му и насаждане на омраза. Припомняме, че редица анонимни аудиозаписи, публикувани в социалната мрежа, показаха корупцията в близкото на министър-председателя обкръжение. "Ще заличим Twitter! Нека всичи видят колко е силна Турската република", заяви премиерът. Компанията, собственик на мрежата, съобщи, че ще провери съобщенията за блокиране на нейните услуги на територията на Турция. Интернет-компанията публикува съобщение,в което съветва своите потребители в Трция да туитват, като изпращат в туитър текстови съобщения чрез своите мобилни телефони.  

Да твориш в Родопите

Три жени подготвят изложба с тъкани картини, а средствата от продажбите ще отидат за обучение на млади тъкачки и осигуряването на заетост в Родопите

Приказката за "Лудогорец" в Европа свърши след 0:1 срещу "Валенсия" на „Местая”

"Лудогорец" приключи участието си в Европа през този сезон след нова загуба от "Валенсия" в турнира "Лига Европа". Българските шампиони загубиха с 0:1 на стадион „Местая” подкрепяни от над 2000 българи по трибуните.

Трус край Благоевград тази нощ

Слаб земен трус с магнитуд 2.5 по Рихтер е регистриран в 01:47 часа на 21 март близо до границата с Гърция на около 142 км югоизточно от София, в района на с. Слащен, Благоевградска област, съобщи сайтът на националния сеизмологичен институт.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Слаб земен трус с магнитуд 2.5 по Рихтер е регистриран в 01:47 часа на 21 март близо до границата с Гърция на около 142 км югоизточно от София, в района на с. Слащен, Благоевградска област, съобщи сайтът на националния сеизмологичен институт. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване