Психарят от Лясковец остава под стража

Петко Савов Петков, убиецът психопат от Лясковец, остава задържан под стража, реши вчера Апелативният съд във Велико Търново. Три дни по-рано Окръжният съд наложи същата мярка на 52-годишния мъж.

Откриха туберкулоза в училище в Хайредин

Въпреки имунизациите, здравното министерство съобщи за случай на туберкулоза - разболяла се е осмокласничка от село Хайредин, обл. Враца.

Създадоха очила за хора, които обичат да си поспиват на лекции /видео/

/КРОСС/ Японски инженер измисли очила, които вероятно много ще се харесат на тези, които често заспиват по време на лекции. Устройството на Хиротака Осава, наречено Agency Glass, разполага с камера, датчици за положение и два OLED дисплея, които възпроизвеждат анимирани очи.Когато човек клюмва глава, очите мигат веднъж. В случай, че главата се наклони назад или напред - няма проблем, защото виртуалните очи през цялото време остават насочени към събеседника. В допълнение, Agency Glass могат да проследяват движението на лицето, което разговаря с вас. Хиротака Осава споделя, че не се отнася сериозно към своето изобретение и го определя като един от многото му забавни експерименти. video:http://www.youtube.com/watch?v=t3_i5q2rKPg

Расте броят на сирийските бежанци, Русия е на второ място в бежанския списък на ООН

3 години след началото си кървавият конфликт в Сирия стана повод за нови тревожни данни около населението на близкоизточната страна. Броят на желаещите за убежище в развитите страни в света се е увеличил през 2013 г. с рекордните 28 на сто, се посочва в доклад на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

ЧЕЛО УИКЕНД - Примабалерината на Софийската опера - Веса Тонова, чества четвърт век на сцената с любимата си роля

Жизел е селско момиче, което се влюбва безрезервно в красив благородник. Когато разбира, че той е сгоден, сърцето  не издържа и умира. Във второ действие вилисите - духовете на погубените от любов девойки, омагьосват любимия  да танцува, докато издъхне. Вместо да се радва на възмездието, тя го спасява... 
В този разказ за силната любов и прошката Жизел е селско момиче, което се влюбва безрезервно в красив благородник. Когато разбира, че той е сгоден, сърцето не издържа и умира. Във второ действие вилисите - духовете на погубените от любов девойки, омагьосват любимия да танцува, докато издъхне. Вместо да се радва на възмездието, тя го спасява... В този разказ за силната любов и прошката

Наказания в МО заради скъпата ограда на границата

Осем военни и един цивилен служител на МО са заплашени от уволнение заради нередностите около изграждането на оградата на границата с Турция, обяви министърът на отбраната Ангел Найденов. Сред застрашените от наказания са 4-ма генерали, 3-ма полковници и един подполковник.

Топалов шокира с втора загуба

Веселин Топалов допусна втора загуба в турнира на претендентите по шахмат в Хантимансийск - срещу Дмитрий Андрейкин (Русия) в седмия кръг. 
С черните фигури Българинът допусна груби грешки в една от най-слабите партии в кариерата си. Така се стигна до шокиращо поражение срещу последния до момента в класирането руснак. 
Шансовете на Топалов за пър Веселин Топалов допусна втора загуба в турнира на претендентите по шахмат в Хантимансийск - срещу Дмитрий Андрейкин (Русия) в седмия кръг. С черните фигури Българинът допусна груби грешки в една от най-слабите партии в кариерата си. Така се стигна до шокиращо поражение срещу последния до момента в класирането руснак. Шансовете на Топалов за пър

6-то училище събра 1824 лева и 10 евро за операциите на перничанина Марти и радомиреца Иво

6-то СОУ "Свети Свети Кирил и Методий" се включи в инициативата в помощ на радомиреца Иво Ивов и перничанина Мартин Иванов. Училището е събрало 1824 лева, 40 стотинки и 10 евро за двете момчета, които страдат от тежки заболявания и имат нужда от операции. Това съобщи за ZaPernik.com директорът на гимназията Ани Ольова.
 
През седмицата в сградата на училището е била сложена кутия за набиране на средства за Мартин и Иво. През днешния...

Продължава

Виж черния списък на ЕС с наказани руснаци!

ЕС публикува имената на 12 високопоставени руски политици и официални лица, на които налага санкции, заради съпричастността им към референдума в Крим.

Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление

Резултатът от евровота ще доведе до предсрочни избори, смята той

    


Спасителят Мариян: 30 минути държах ръката на самоубиеца, за да не се хвърли върху релсите

20-годишният Мариян Ангелов от Бургас е спасителят на самоубиеца от моста на жп-линиите от ул. „Индустриална“ към центъра на града. Опитът на 33-годишния мъж да скочи върху релсите беше осуетен от младежа и двама полицаи.
„Бях тръгнал на практика. Докато минавах по моста, видях, че има някакъв човек, който се е провесил през парапета. 20-годишният Мариян Ангелов от Бургас е спасителят на самоубиеца от моста на жп-линиите от ул. „Индустриална“ към центъра на града. Опитът на 33-годишния мъж да скочи върху релсите беше осуетен от младежа и двама полицаи. „Бях тръгнал на практика. Докато минавах по моста, видях, че има някакъв човек, който се е провесил през парапета.

ЕС не може да въведе сериозни санкции против Русия в сегашните условия

/КРОСС/ Идеята, че Европейският съюз не може да предприеме сериозни санкции срещу Русия, може да бъде проследена в академичната правна литература през последните години, казва професорът в Московският държавен юридически университет, специалист по европейско право Паул Калиниченко. „Не си представям, че може да последват някакви сериозни санкции", казва той в коментар на санкциите, наложени от ЕС заради Крим. Това, че при сегашните обстоятелства ЕС не може да наложи на Русия сериозни санкции, е проблем на самия ЕС, посочва Калиниченко. „Ако ЕС беше предприел по-сериозни стъпки в двустранните отношения с Русия, което нашата страна е предлагала нееднократно, санкциите щяха да проработят много по-силно", посочва юристът. Работата е в това, че ЕС наложи фактически достатъчно отдавна санкции спрямо Русия, подчертава Калиниченко. „Ситуацията е точно такава, и никой освен тях (ЕС) няма вина, защото Русия придаваше голямо значение на отношенията с Европейския съюз, а в замяна получаваше мъмрене. Всичко това се правеше под благовиден предлог, но имаше същия ефект като санкциите. Русия живее достатъчно дълго във фактически режим на санкции", заключава експертът.

Продават сандвич с марихуана за 12,50 лв.

Полицаи затвориха закусвалня, която на метри от гимназията за чужди езици „Екзарх Йосиф I" в Ловеч предлагала не само обикновени сандвичи, но и такива с марихуана. Учениците използвали лаконичното „един голям сандвич" и срещу 12,50 лв. получавали пликче с канабис в закуската.

Министър Йовчев си платил глоба за превишена скорост

Вътрешният министър Цветлин Йовчев е бил заснет да кара с превишена скорост от камера на КАТ в София. Ченгетата му издали електронен фиш за 100 лева. Веднага след като получил “честитка” по пощата Йовчев побързал да си плати глобата, съобщиха вчера от служба “Пътна полиция” към СДВР.
Случаят е от миналото лято, но бе оповестен едва вчера. Първи Вътрешният министър Цветлин Йовчев е бил заснет да кара с превишена скорост от камера на КАТ в София. Ченгетата му издали електронен фиш за 100 лева. Веднага след като получил “честитка” по пощата Йовчев побързал да си плати глобата, съобщиха вчера от служба “Пътна полиция” към СДВР. Случаят е от миналото лято, но бе оповестен едва вчера. Първи

Проект ще популяризира българските пчелни продукти

Проектът „Силата на пчелния мед” ще популяризира българските пчелни продукти. Целта му е да повиши консумацията им и да създаде условия за по-добрата...

ЕС с конкретен план за действие до юни

Целта на плана е Европа да намали енергийната си зависимост най-вече от Русия

Варненска певица учи на фолклор българчета в Лос Анджелис

„Кой казва, че сме бедни? Богати сме, и то духовно, благодарение на нашия фолклор. До мен достигнаха нечувани песни, предавани като реликва от поколение на поколение. Послушайте ги и като на раздумка ще чуете какво казват творците за миналото.

Wall Street затвори на червено последната сесия за седмицата

Основните индекси обаче записаха седмичен ръст на фона на изявленията на шефа на ФЕД в средата на седмицата

    


Wall Street затрови на червено последната сесия за седмицата

Основните индекси обаче записаха седмичен ръст на фона на изявленията на шефа на ФЕД в средата на седмицата

    


Спасителят от Бургас: 30 минути държах ръката на самоубиеца, за да не се хвърли


20-годишният Мариян Ангелов от Бургас е спасителят на самоубиеца от моста на жп-линиите от ул. „Индустриална“ към центъра на града. Опитът на 33-годишния мъж да скочи върху релсите беше осуетен от младежа и двама полицаи.
„Бях тръгнал на практика. Докато минавах по моста, видях, че има някакъв човек, който се е провесил през парапета. 20-годишният Мариян Ангелов от Бургас е спасителят на самоубиеца от моста на жп-линиите от ул. „Индустриална“ към центъра на града. Опитът на 33-годишния мъж да скочи върху релсите беше осуетен от младежа и двама полицаи. „Бях тръгнал на практика. Докато минавах по моста, видях, че има някакъв човек, който се е провесил през парапета.

Елица пее и на китайски в новия албум със Стунджи

Елица Тодорова и Стоян Янкулов представят новия албум Българи шампиони 2014. Четири години след успеха на Вода с която покориха както българските сърца, така и съцата на цяла Европа дръм дуетът е пъ...

Овчаров: Могат да задържат цената на тока за крайния потребител, но ще се окаже, че енергетиката е в колапс

Управляващите могат да съумеят да задържат цената на тока за крайния потребител дори до следващите избори, но в крайна сметка ще се окаже, че точно преди изборите българската енергетика е в пълен кола...

Славия пусна жалба срещу рефера Цецо Кръстев

Ръководството на Славия пусна жалба срещу рефера Цветан Кръстев и помощниците му, които ръководиха мача с Берое. Както е известно, "белите" загубиха с 0:1 в 28-ия плейофен кръг от "А&qu...

Котка се "погрижи" за пауна на пакистанския премиер

След като котката на пакистанския премиер Наваз Шариф си направила "гощавка" с пауна му, сега охранителите на вилата на политика ще си търсят нова работа. Остнаките от пауна били открити от...

Плевнелиев: Категорично няма да променя указа си

България има своето семейство и това е Европейският съюз. Това каза президентът Росен Плевнелиев в предаването „Панорама” по БНТ. Президентът определи случващото се в Крим като а...

Четири тапи на „Тракия” през лятото

Четири тапи ще запушват движението по магистрала „Тракия” през лятото. Причината са ремонти по старите части от аутобана и реконструкция на един от виадуктите по него. Това стана ясно вчера при проверка на регионалния министър Десислава Терзиева на обновяването на съоръжението при 67 км от магистралата.

Купиха накуп 4727 акции от ЦСКА

4727 е рекордът в първия ден от продажбата на акциите на ЦСКА. Общо бяха пласирани 80 890 от ценните книжа, което обаче бе далеч от очакванията. Поне половината от тях бяха предварително заявени и вече бяха отчетени дори преди Александър Томов да се появи на “Българска армия”. Мажоритарният собственик дойде с 11 минути закъснение за официалния стар 4727 е рекордът в първия ден от продажбата на акциите на ЦСКА. Общо бяха пласирани 80 890 от ценните книжа, което обаче бе далеч от очакванията. Поне половината от тях бяха предварително заявени и вече бяха отчетени дори преди Александър Томов да се появи на “Българска армия”. Мажоритарният собственик дойде с 11 минути закъснение за официалния стар

Бербатов: Играя за удоволствие

Димитър Бербатов се появи до треньора на “Монако” Клаудио Раниери на пресконференцията преди ключовия неделен мач с “Лил” от първенството. Двубоят може да узакони мястото на тима от Княжеството в Шампионската лига, тъй като съперникът е пряк конкурент. “Монако” е втори с 62 точки, а третият “Лил” има 53. При успех на домакините в неделя, 8 кръга пр Димитър Бербатов се появи до треньора на “Монако” Клаудио Раниери на пресконференцията преди ключовия неделен мач с “Лил” от първенството. Двубоят може да узакони мястото на тима от Княжеството в Шампионската лига, тъй като съперникът е пряк конкурент. “Монако” е втори с 62 точки, а третият “Лил” има 53. При успех на домакините в неделя, 8 кръга пр

Пазарът в САЩ пълен с опасни автомобили

Част от возилата се продават и в чужбина, вместо да бъдат бракувани

    


Боингът е в океана, разпаднал се е във въздуха

- Г-н Стаменов, целият свят в момента се занимава с изчезналия малайзийски самолет, има ли мистерия около него и дали има намеса на свръхестествени сили? - Според мен самолетът се е разпаднал във въздуха и след това е паднал в океана. Може би на борда е имало сериозно спречкване, защото връзката прекъсва изведнъж.

Основен инвеститор загуби вяра в "Южен поток"

Бъдещето пред проекта за газопровод „Южен поток” е мрачно и Европейският съюз може да постави под въпрос даже самото му изграждане. Този коментар направи пред италианския парламент ръководителят на държавната нефтена и газова компания Eni Паоло Скарони, предаде ИТАР-ТАСС.

Гришо забавлява фенове на тренировка в Маями

/КРОСС/ Григор Димитров обича да забавлява феновете си и на тренировка, и по време на мач, въпреки че новият треньор Роджър Рашийд му забрани атрактивни изпълнения по турнирите.В момента най-добрият български тенисист е в Маями. Турнирът във Флорида е от серията "Мастърс 1000". Талантът от Хасково използва всяка възможност да радва хората, които идват да го гледат на корта. На една от последните тренировки Димитров показа удари между краката и смач с отскок, които прави с огромна лекота. После не отказа снимки и автографи на феновете си.Сериозна българска група гледа мачовете на Цветана Пиронкова в Маями. Сред зрителите по време на победата на пловдивчанката над Сорана Кърстя (Рум) бе и Христо Стоичков. Единственият български футболист със "Златната топка" в момента работи като телевизионен коментатор в Маями и не пропусна възможността да поздрави Пиронкова и да си поговори с нея след двубоя. Звездата ни в женския тенис пък с удоволствие се снима с българите. Следващата съперничка на Пиронкова е Анжелик Кербер (Гер).Цветана записа специално видео по повод пускането в продажба на билетите за турнира на шампионките в София от 28 октомври, в който е сигурна участничка, защото получава уайлд карт от Българската федерация по тенис. Мачовете отново ще бъдат в зала "Арена Армеец". Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim, а цените за един ден са 10, 20 и 25 лв. според зоната в залата. Седмичните пакети са на цени 50, 100 и 125 лева

Направиха фоторобот по ДНК

/КРОСС/ Американски учени разработиха метод, който позволява да се моделират някои части от човешкото лице по ДНК образци. Учени от Университета на Пенсилвания провели експеримент, в който са събрали от 592 души, живеещи в САЩ, Бразилия и Кабо Верде. Експертите са направили триизмерно сканиране на лицата на участниците в експеримента. В хода на изследването те са получили компютърни модели на лицата на всеки един от тях. Всеки модел е бил изграден въз основа на координатите на около 7 000 точки по повърхността на лицето, получени при сканирането. Всеки доброволец е дал и ДНК проба. Чрез анализа й е получен набор от индивидуални вариации в последователността на генома.Експертите признават, че полученото изображение все още е далеко от оригинала. Но по този начин в близко бъдеще на всеки бандит, оставил само един косъм на местопрестъплението, ще може да бъде изготвен фоторобот.

Община Хайредин в паника заради туберкулоза

Опасност от епидемия няма, уверяват от здравно министерство

Виж „Мистерията Еньовден“ в снимки!

Фотографска изложба „Мистерията Еньовден“ подготвя зрителите за спектакъла на Нешка Робева. Сцени от пресъздаването на фолклорния празник, свързан с виталността, победата на доброто над злото, и сблъсъкът с „бетонния ад“, пресъздават красотата на живота в спектакъла на Нешка Робева.

Социалният тероризъм: Френската крайна левица също излиза на сцената

При „социалния тероризъм" заплахата абсолютно доминира над реалното, крайно насилие, от което няма връщане назад. „Социалният тероризъм" се практикува най-вече в случаите на предприятия, за които е ясно, че ще бъдат затворени и работниците се борят най-вече за увеличаване на размера на обезщетенията, които ще им се дадат.

БСП настоява БЕХ да участва във втория търг за "Химко"

От БСП настояват държавата да участва в следващия търг за придобиване на активите на "Химко"чрез специално създаденото дружество "Енергийна инвестиционна компания" към Българския енергиен холдинг (БЕХ). Това заяви народният представител и заместник-председател на БСП Янаки Стоилов пред журналисти във Враца.   Преди два дни пропадна първият опит за продажба на на всички активи на обявения в несъстоятелност торов завод чрез търг с тайно наддаване, което трябваше да тръгне от 28 552 458 лв. Въпреки проявения предварителен интерес не се появи нито един кандидат и сега предстои обявяване на втори търг на цена с 20 процента по-ниска.   По думите на Янаки Стоилов вече е насрочено следващото наддаване за идната седмица и на намалената цена БЕХ може да придобие остатъчните активи на химическия завод, а след това да предприеме стъпки за въвеждане в експлоатация.   Икономическото възстановяване и развитие са сред приоритетите, каза Стоилов на пресконференция преди среща на представители на БСП със местни симпатизанти. Той допълни, че правителството е приело да подготви програма за реиндустриализация на страната до 2020 г., като първият етап трябва да бъде изпълнен до 20 април.   Заместник-председателят на БСП посочи, че в тази програма ще бъдат използвани всички форми на инвестиции и държавно участие, включително чрез използване на държавни компании, партньорство с частни инвеститори, държавни структури за партньорство с чужди икономически структури.   Срещите на народните представители и представители на ръководството на БСП продължават и утре с посещения в общините Борован, Козлодуй, Бяла Слатина, Криводол, Роман и Мездра.

Украинският олигарх Фирташ е на свобода срещу гаранция от 125 млн. евро


Дмитро Фирташ - един от най-богатите украинци, издирван от САЩ за участие в организирана п рестъпна група и пране на пари, бе пуснат на свобода в Австрия, след като плани впечатляващата гаранция от 125 млн. евро.

Той бе задържан във Виена на 12 март по искане на ФБР, което го разследва от 2006г. насам.

Миналата седмица американски прокурори заявиха, че ще искат екстрадирането на Фирташ от Австрия, за да го иизправят пред съд в Чикаго във връзка с международна корупционна...

Свърших си работата, очаквам същото и от НС

България има своето семейство и това е ЕС, убеден е Плевнелиев

    


Децата на млади татковци били по-здрави

Вярването, че възрастта на бащата не е от значение за здравето на бебето, каквато зависимост от годините на майката е доказана, май ще бъде ревизирано. Децата на по-старите мъже са по-често с аутизъм и ментални проблеми, отколкото потомството на по-млади татковци. Британско изследване на 2,6 милиона бебета, което е продължило ц Вярването, че възрастта на бащата не е от значение за здравето на бебето, каквато зависимост от годините на майката е доказана, май ще бъде ревизирано. Децата на по-старите мъже са по-често с аутизъм и ментални проблеми, отколкото потомството на по-млади татковци. Британско изследване на 2,6 милиона бебета, което е продължило ц

Убиецът Петко Петков остава окован в болница (Обзор)

Убиецът от Лясковец Петко Петков (53 г.), който преди седмица застреля баретата Емил Шарков и рани трима негови колеги, остава окован за болничното легло, защото е изключително опасен и агресивен. 
“Съдът няма правомощия да каже дали да му бъдат свалени белезниците от ръцете и каишките от краката. Това преценяват лекарите в реанимацията, където Убиецът от Лясковец Петко Петков (53 г.), който преди седмица застреля баретата Емил Шарков и рани трима негови колеги, остава окован за болничното легло, защото е изключително опасен и агресивен. “Съдът няма правомощия да каже дали да му бъдат свалени белезниците от ръцете и каишките от краката. Това преценяват лекарите в реанимацията, където

Здравното министерство съобщи за дете, болно от туберкулоза


Здравното министерство съобщи за случай на туберкулоза - разболяло се е дете от село Хайредин, обл. Враца.

След проверки Районната здравна инспекция-Враца съобщи, че става дума за ученичка от осми клас. Болестта е открита при преглед в София във връзка с основното й заболяване - диабет. Момичето е настанено в болница "Св.София".

От здравната инспекция уверяват, че са дадени препоръки относно процедурния ред и нормативните изисквания по надзора на заразните заболявания и...

Община се паникьоса заради 14-годишна с туберкулоза

Община Хайредин, Враца, изпадна в паника заради туберкулоза в училище. Родителите се страхуват от епидемия, съобщава bTV.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Наскоро се разнася мълвата, че 14-годишно момиче от Хайредин е болно. Диагнозата е доказана в детската белодробна болница в София. Община Хайредин, Враца, изпадна в паника заради туберкулоза в училище. Родителите се страхуват от епидемия, съобщава bTV. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Наскоро се разнася мълвата, че 14-годишно момиче от Хайредин е болно. Диагнозата е доказана в детската белодробна болница в София.

Общото събрание на ООН ще обсъди ситуацията в Украйна на 27 март

/КРОСС/ Общото събрание на ООН ще обсъди ситуацията в Украйна на 27 март. Това съобщи председателят Джон Аш. По думите му ще се проведе пленарно заседание, на което ще присъстват представители на 193 страни- членки на ООН. По-рано се предполагаше, че Общото събрание на ООН ще разгледа ситуацията в Украйна на 20 март.

Община изпадна в паника заради туберкулоза в училище

/КРОСС/ Цяла община изпадна в паника заради туберкулоза в училище. Родителите бият тревога за опасност от епидемия.Община Хайредин се намира в една от областите в България с висока заболеваемост от туберкулоза. Всъщност, до 1990 г. болните са били едва 25 на 100 000 души. Само за няколко години обаче те се увеличават двойно. Напсоледък имаме стабилен успех в тази посока. Но все още има райони на страната, в които пациентите са повече от средното за България и за Европа.Наскоро се разнася мълвата, че 14-годишно момиче от Хайредин е болно. Диагнозата е доказана в детската белодробна болница в София. Здравните власти във Враца са уведомени седмици по-късно. Селото, в което всички се познават, се паникьосва.Учител от гимназията води 30 деца при един от личните лекари. Спешно са направени проби манту, без изричното разрешение на всички родители. Регионалната здравна инспекция във Враца установява груби нарушения и предлага за наказание двама от медиците.„Тези лекари нямат право да правят тези изследвания на деца, които не са изобщо в тяхната практика.Голяма част от децата не са били придружавани от родители", заяви д-р Анета Ставрова, директор на РЗИ-Враца.4 от пробите на децата се оказват положителни. Пращат ги за изследвания в София. От Здравното министерство успокояват, че опасност от епидемия няма. Въпреки че туберкулозният бактерий се предава по въздушно-капков път, заразяване е много по-трудно отколкото при грипа

Варненец спечели трета титла от световното по муай тай, България №1 в Тайланд

Варненските бойци отново се представиха достойно на провелото се световно първенство по муай тай в курортния град Патая (Тайланд). Състезателят на клуб ТИМ Милен Маринов отвя конкуренцията и завоюва трета поредна титла от Мондиала в категория до 51 килограма.

Анистън с пролетна сватба в Мексико

Звездата от "Приятели" най-накрая ще се омъжи тази пролет.

ЕС увеличава помощта за Украйна с 1 млрд. евро

/КРОСС/ Европейският съюз ще увеличи помощта за Украйна с 1 млрд. евро. Това съобщи УНИАН, позовавайки се на министър-председателя на Украйна Арсений Яценюк. "ЕС реши да увеличи макрофинансова помощ на Украйна от 610 милиона евро до 1,61 милиарда", каза Яценюк. Той отбеляза, че парите ще бъдат прехвърлени в края на април или началото на май. По думите му средствата ще бъдат за стабилизиране на икономическата ситуация в Украйна.

Очакваме преките инвестиции у нас да достигнат 1,23 млрд. евро за 2013 г.

Размерът на привлечените у нас преки чуждестранни инвестиции за 2013 г. се очаква да бъде 1,23 млрд. евро или около 3% от БВП. Това заяви...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване