Изключително натоварен е трафикът към столицата и големите градове

Изключително натоварено е движението към столицата и големите градове по автомагистралите и основните пътища. Сред най-натоварените пътни отсечки е...

ОИСР: До 3,4% ще достигне глобалният икономически растеж през 2014г.

/КРОСС/ До 3,4% ще достигне глобалният икономически растеж през 2014та, прогнозират от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие. Международната организация понижи очакванията си за ръст с 0,2%, след като през ноември предвиди 3,6 на 100. За 2015та прогнозата за растежа остава 3,9%. По-скромните очаквания за световната икономиката са част от годишния доклад за икономическите перспективи на 34-те най-развити държави в света. Институцията сви леко прогнозите си за растежа през тази година и прогнозира "умерено" развитие на търговията. Очаква се ръстът на БВП в страните-членки на ОИСР да се ускори до 2,2% през 2014 г. и 2,8% през 2015 г. Предвижда се икономиката на САЩ да нарасне с 2,6% през 2014 г. и с 3,5% през 2015 г. Еврозоната пък ще отбележи ръст от 1,2 на сто през тази година и от 1,7 на сто през следващата.В страните от БРИКС се очаква видим ръст на БВП от 5,3% през тази и 5,7% през следващата година. Китай отново ще има най-бързия растеж сред тези страни, с около 7,5% през 2014 г. и 2015 г. От организацията отбелязват, че по-строгите финансови и кредитни условия ще тежат върху развиващите се икономики. Експертите от международната институция предупреждават, че глобалната икономиката не е вън от опасността на световната финансова криза от 2007-08 г, а растежът все още е много бавен. В годишната прогноза на ОИСР се посочва, че структурните реформи са от съществено значение

Пътят към София се задръсти! Колони пълзят отвсякъде!

В следобедните часове трафикът към София започна да се увеличава и на някои места се образуваха колони от автомобили. Тапи, обаче, няма.

Ало-измамници „заработили" близо 17 000 лв по празниците в Русенско

/КРОСС/ Близо 17 000 лв. „заработили" по празниците телефонни измамници, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе. Потърпевши са 83-годишна русенка и 75-годишен мъж от град Две могили. Двамата „клъвнали" на баналната вече „въдица", че техен близък е пострадал и се нуждае от лечение, извадили скътаните „за черни дни" парици, злато и валута и с лека ръка ги дали на измамниците. Русенката сложила 200 грама злато в найлонов плик и го хвърлила от балкона на изпратения „санитар" на около 25 - 30 години, със слънчеви очила, облечен с леко черно яке с дебели сини ленти отпред и тъмносини дънки. След известно време „докторът" поискал още злато, което наивната жена приготвила. За късмет случайно в дома й дошла съседка, която я убедила, че става въпрос за измама и предотвратила по-голямата измама. По подобен начин се развило действието й в Две могили, където възрастният предал 2200 лева и 2500 евро пред дома си на млад мъж, който бил на възраст между 25 и 30 години. По двата случая се води разследване.  

Неманя Видич се сбогува с Юнайтед довечера

/КРОСС/ Сръбският бранител Неманя Видич ще изиграе последния си мач на "Олд Трафорд" с екипа на Манчестър Юнайтед тази вечер. "Червените дяволи" посрещат Хъл Сити в последното си домакинство за този сезон. От следващата кампания пък Видич ще облече екипа на Интер. Временният мениджър на Юнайтед Райън Гигс по всяка вероятност също ще изиграе последния си домакински мач тази вечер. Ветеранът си гласува доверие и попадна в групата за двубоя с Хъл. Той ще сложи край на активната си кариера след кая на тази кампания. Патрис Евра, който се присъедини към Юнайтед в същия сезон, когато и Видич, също за последно ще играе като част от Юнайтед на "Олд Трафорд". Договорът на френския бек изтича през лятото, а на този етап няма индикации да бъде продължен.    

В Косово ще има предсрочни избори на 8 юни


Лидерите на основните партии в Косово се споразумяха във вторник да бъде разпуснат парламентът до края на седмицата и на 8 юни да се проведат предсрочни избори. Поводът е неявяването на сръбски депутати при гласуването на закон за създаването на армия на страната.

Решението за прекратяване мандата на настоящия парламент ще бъде взето в сряда, а договорката е принципна - да има избори преди редовните, които би трябвало да са през ноември.

Иса Мустафа, лидер на...

Предстоящи събития в страната за утре, 7 май

/КРОСС/ София.От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. София.От 10.30 часа в хотел Балкан София (Шератон), зала „Сердика", Ханс тен Берг, генерален секретар на Eurelectric, ще изнесе публична лекция на тема „Енергийният преход на България: Пътят напред в ЕС!". София.От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Национален алианс на хората с редки болести и Асоциация „Пулмонална хипертония" ще дадат пресконференция по повод на Световния ден на белодробната хипертония (5 май). София.Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Ева Паунова и Андрей Ковачев ще проведат поредица от срещи с граждани в София. От 11.30 до 13.00 часа Паунова и Ковачев ще разговарят с избиратели на специално изградената предизборна шатра на ГЕРБ до кръстовището между булевардите „Витоша" и „Патриарх Евтимий". От 13.30 до 15.00 часа двамата ще се срещат с граждани в шатрата на ГЕРБ на площад „Св. Патриарх Евтимий". От 15.30 до 17.00 часа Ева Паунова и Андрей Ковачев ще се срещат с граждани в предизборната шатра на ГЕРБ на пл. „Св. Неделя". От 17.30 до 19.00 часа двамата ще разговарят с избиратели и в шатрата на ГЕРБ на бул. „Арсеналски" 2, до „Сити център София". София.От 12

Станишев: Киев да сложи намордник на тези паравоенни от десния сектор!

Лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев беше краен в оценката си за случващото се в Украйна и жертвите от последните дни там. "В Украйна загиват невинни хора. Те бяха избити при съзнате...

Голяма част от Варна ще е на 7 май без вода

От Водоснабдяване и канализация съобщиха за Moreto.net, че поради извършване на планов ремонт утре - 7 май - сряда се налага спиране на водоподаването в голяма част от централната част на Варна. От 9 до 21 часа без вода ще са в карето заключено между Икономически университет, Окръжна болница, Кметство "Приморски" и Военноморско училище (карето между бул.

Знаците, че вие самите искате да сте необвързани

Дори да не ви се вярва, вашето поведение в голяма степен е отговорно за любовния ви живот


Загина шофьорът на пребърналата се цистерна с газ

Починал е шофьорът на цистерната с газ, която се преобърна на пътя Берковица – Вършец. Мъжът издъхнал около два часа след катастрофата, като до последно бил контактен. Изваждането на шофьора е било затруднено, защото той бил заклещен между волана и седалката на цистерната. Все още не са изяснени обстоятелствата, предизвикали инцидента. Пътят Берковица – Вършец остава затворен и движението се осъществява по обходния маршрут Берковица - Ягодово – Слатина - Среченска бара – Драганица – Сумер – Вършец.

Лавров: Няма да се месим на Грузия за Европейския съюз

Кризата в Украйна ще се реши с общонационален диалог

Бус за хляб превозва труп в ковчег до бургаската морга

Микробусите на фирма „Бургас хляб” ООД явно работят и като катафалки през почивните дни, съобщи flagman.bg. Очевидец заснел как няколко души спират една от дистрибуторските коли на фирмата пред бургаската морга и свалят труп в ковчег от мястото, където товарят хляба. „Сами преценете дали разнасят зарази по този начин.

Микробус за хляб превозва труп в ковчег до бургаската морга (видео)

Микробусите на фирма „Бургас хляб” ООД явно работят и като катафалки през почивните дни, съобщи flagman.bg. Очевидец заснел как няколко души спират една от дистрибуторските коли на фирмата пред бургаската морга и свалят труп в ковчег от мястото, където товарят хляба. „Сами преценете дали разнасят зарази по този начин.

173 хиляди са българите, които се наричат Георги

На 6 май православната църква отбелязва деня на Св. великомъченик Георги Победоносец, известен като Гергьовден. Името е с гръцки произход, образувано е от думите „гео”, което значи „земя” и „ерго” – „работя”, от тук и значението на името – „земеделец”. В народните представи Св.Георги е покровител на стадата и овчарите, а от III век и на войската. Гергьовден  е патронен празник на град Поморие.

По данни на Националния статистически институт най-популярно сред родените през миналата година деца, е било именно името Георги, с което са кръстени 1118 бебета.

173 хиляди са българите, които се наричат Георги и в това отношение името на храбрия светец-покровител на войската оглавява класацията на най-разпространените български мъжки имена, изпреварвайки в това отношение дори считаното за най-популярно родно име Иван.

Почина шофьорът на обърнатата цистерна с газ

/КРОСС/ Почина шофьорът на цистерната с пропан-бутан, която се обърна около 13 ч. днес на пътя Берковица-Вършец, съобщи TV7. До последно той беше контактен и разговаряше с очевидци. Хората обаче не успяха да извадят водача на цистерната, тъй като той бе приклещен между волана и седалката. Около два часа след катастрофата стана ясно, че мъжът е издъхнал. Движението по трасето не е затруднено. На място се очаква да пристигне друга цистерна, за да прехвърли товара от обърнатата, тъй като има опасност от взрив. На място има пожарна и линейка. Цистерната с газ се преобърна на обяд на пътя Берковица-Вършец, в участък в района на разклона за Клисурския манастир. Към мястото бяха насочени лекари и екип спасители от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" от Монтана. Изясняват се обстоятелствата и причините за инцидента, съобщиха от МВР. До освобождаването на трасето пътят е отклонен през Берковица - Ягодово - Слатина - Среченска бара - Драганица - Сумер - Вършец. Към момента движението в района не е натоварено. Екипи на Пътна полиция отклоняват пътуващите в двете посоки по обходния маршрут.  

Мъж се оплака в полицията, че Сидеров му налетял на бой в столично заведение

Името на лидера на "Атака" Волен Сидеров бе замесено в пореден скандал, след като мъж се оплака, че националистът налетял на бой в събота вечер в столичен пиано-бар. Потърпевшият Андрей Бъчваров е подал жалба в МВР, а от пресцентъра на министерството потвърдиха за нея, като посочиха пред бТВ, че се изясняват обстоятелствата около инцидента. Все още няма официална позиция и на партия ”Атака”. По думите на Бъчваров Сидеров се държал агресивно, зениците му били разширени, а поведението - неадекватно. ”В събота след полунощ се озовах с приятел в столичното заведение ”Магнито“ на ул. ”Георги С. Раковски“ 112. В заведението имаше по-малко от 10-на посетители, включително Волен Сидеров, Десислав Чуколов и две жени на средна възраст. В един момент, без никой да го е канил или провокирал, Волен Сидеров започна да обикаля малкото запълнени маси в заведението и да пита всички дали ще гласуват за партия ”Атака“”, разказва Бъчваров в профила си във ”Фейсбук”. ”След нашия отрицателен отговор, той видимо подразнен се върна на нашата маса заедно с Десислав Чуколов и започна да крещи, че го обиждаме и сме ”груби и невъзпитани“, посочва Бъчваров. При настоятелната молба Сидеров да напусне масата на хората, националистът избутал насила човек, седящ до Бъчваров, като по думите на потърпевшия политикът е бил ”видимо изключително надрусан, с разширени зеници и особено неадекватно поведение”. Сидеров настоявал  да получи трите имена на мъжа, подканвал ”да се разберат като мъже”  и да използва обидни епитети. ”При опит за преместване на друга маса и избутването му, Сидеров губи контрол и ме удря два пъти, след което веднага викнах полиция. Това, явно с влязлата в сила присъда за хулиганство, подейства дори на неговото съзнание, защото веднага напуснаха заведението”, разказва Бъчваров. В понеделник Бъчваров подава жалба в Първо РПУ, в която подробно описва всичко. Потърпевшият казва, че не може и няма да се примири с насадения в обществото страх от ”Сидеров и компания”. ”Вече не мога, не искам и няма да търпя бездействието на национални институции от прокуратура до психодиспансери, които въпреки разбирането на ужасяващото блато в което сме изпаднали продължават да осигуряват безпрецедентен политически, битов и медиен комфорт на шайка нео-фашисти, умело залъгващи изпаднали в безпросветна мизерия хора и поддържащи ”имиджа си“ единствено и само със скандали”, заявява той. Бъчваров иска случаят да получи широка гласност и пита защо човек ,осъден за хулиганство, буйства по столични заведения. ”Моята позиция е на предприемач, даващ заплата и осигуряващ до стотинка над 40 човека в България и чужбина. Като български гражданин, аз плащам своите данъци и дарявам каквото мога за всевъзможни каузи свързани с деца и църквата. Моята позиция е и на представител на национална професионална организация представена в България и в Брюксел и заявявам, че ние работещите често правим невъзможното да отстояваме българските интереси в чужбина, защото основния предмет на дейност е свързан с инвестиции и то на чужди капитали у нас. С гордост заявявам, че нашите усилия са привлекли над 100 милиона евро чуждестранен капитал въпреки трудностите, въпреки бюрокрацията и ужасяващия имидж, който политици като Сидеров упорито налагат у нас и в чужбина”, посочва той. ”Ние сме бити и ритани от живота достатъчно за да осигурим прехраната на десетки семейства и всяка стотинка е плод на неимоверен труд, стрес и понякога снизходително отношение от Европейски институции заради имиджа създаван от такива като Сидеров. Стискайки зъби обаче е вече невъзможно да сме обект на физическо унижение и подигравки от човек, който не е създал нищо и харчи нашите пари под формата на държавна субсидия”, казва още Бъчваров.

Стихийни дъждове нанесоха щети в Турция

/КРОСС/ Стихийни дъждове валят в тракийската област на Турция, в района на Текирдаа. Валежите са започнали вчера и продължават с прекъсвания. Особено силни са валежите в окръг Сарай. В района на окръг Черкезкьой няколко реки прелели от коритата. Наводнени са жилищни сгради, обработваеми места, а също и оборите за домашните животни. Много хора не са могли да излязат навън. Особено пострадали са търговците, които продават на открити сергии. Стихията е повлякла сергиите и паркирани наблизо коли, а няколко души едва успели да се спасят от повличане. Стихията е нанесла значителни вреди на стоките. Има повредени коли и залети къщи. Пътят през Текирдаа към границата е проходим, но на места има наводнени участъци, поради което водачите на МПС трябва да бъдат внимателни. В Истанбул вали дъжд, духа силен вятър от морето, а температурата е сравнително ниска за сезона - около 14 градуса, предаде БНР.  

ЕС отпусна 60 млн. евро помощ за Грузия и Молдова

Европейската комисия отпуска 60 милиона евро помощ за Грузия и Молдова. Предвижда се осигурената помощ да бъде използвана от обществените институции,...

Григор отново обра овациите с "най-красивия удар на деня" (видео)

Играе ли Григор Димитров, шансът негово изпълнение да оглави класацията на АТР за "Най-красив удар на деня" е доста сериозен, а след вчерашния мач историята се повтори и бисер на първата ни ракета отново обра овациите. При победата си с 6-2 6-4 над Пабло Карено Буста, макар да не бе особено затруднен, Гришо сътвори серия от ефектни уинъри, но това, което бе отличено, включваше страхотно движение по корта и защита, на която и най-големите майстори биха завидели, а всичко приключи с елегентно отиграване на мрежата, матирало 22-годишния му противник.

Почина шофьорът, затиснат в обърналата се цистерна с газ

Починал е шофьорът на цистерната с пропан-бутан, която се обърна около 13 ч. днес на пътя Берковица-Вършец, съобщи TV7.

Археолог твърди, че е открил крепостта на цар Давид

Ели Шукрон е поредният израелски археолог, който обявява, че е открил дворец на легендарния библейски цар, почитан в еврейската религия като основател на Йерусалим

Англичаните в Дърам са по-бедни от българите

Оказва се, че в някои английски райони населението живее по-зле, отколкото хората в най-богатите райони в България и Румъния. В...

Barclays с 5% спад на коригираната печалба преди данъци

Печалбата на инвестиционното поделение на банката е спаднала почти наполовина


Приемаме Закона за МВР, въпреки политиката на ГЕРБ

Полицаите го очакват с нетърпение, обяви Станишев


Станишев твърд за МВР: От ГЕРБ ни пречат, но ще приемем закона

Лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев показа твърдост и категоричност по отношение на проблемите на кабинета "Орешарски", свързани с приемането на закона за МВР. Той се закани от...

Молдова засилва охраната по границите заради Украйна

Молдова ще засили контрола по границите си. Местната власт изразиха загриженост във връзка с изострянето на ситуацията в Украйна, която е заплаха и за сигурността на Молдова".

Селекционерът на националния отбор по баскетбол на България бутнал жена на връщане от Перник

Георги Младенов е последното баскетболно величие на България. Игра до 41 години, от 1978-а до 2003-та, а искаха да го пенсионират още преди 30-ата му годишнина.

Това, което правеше на игрището, друг никой не го можеше. Обявяваха го за индивидуалист, егоист, а той печелеше титла след титла и вкарваше толкова точки, колкото поиска. 11 пъти шампион на България с "Левски", "Плама" (Плевен) и "Славия", 7 купи (пет със "сините" и по...

Продължава

Две пожарни гасят апартамент в "Овча купел" (снимки и видео)

Пожар горя днес в бл. 513 в столичния квартал "Овча Купел" 1, до бул. "Монтевидео". На място пристигнаха две пожарни коли и две линейки. От СДВР съобщиха за OFFNews.bg, че сигналът за огъня е бил подаден в 15:22 часа. Пламнал е апартамент на 4-ия етаж на блока. Пожарът вече е изгасен. За момента не са установени причините. Няма сериозно пострадали, наранен е само собственикът на апартамента – около 70-годишен мъж. Той има рани по ръцете и вече е прегледан от лекарския екип, който е пристигнал на мястото. От полицията работят по изясняването на случая.

Мария Габриел дари икона на манастира в село Мусомище

/КРОСС/ Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел дари днес икона на храма „Великомъченик Георги Победоносец" в гоцеделчевското село Мусомище. Свещеникът в манастира благодари за жеста. Свещи за здраве и успех в храма запалиха и другите двама кандидати за евродепутати от Благоевградска област Андрей Новаков и Асим Адемов. Кметът на селото Иван Ламбрев също придружаваше представителите на ПП ГЕРБ. Десетки миряни спряха Мария Габриел и другите гости от ПП ГЕРБ, за да им честитят Гергьовден, както и да пожелаят победа на ГЕРБ в предстоящите избори на 25 май. По-рано през деня кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Андрей Новаков и Асим Адемов положиха цветя пред паметника на загиналите във войните в Гоце Делчев по повод 6 май - Деня на храбростта и празник на българската армия. Заедно с тях в тържествения ритуал се включиха и народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Андонов, представители на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, членове и симпатизанти на партията. Пред паметта на българите, извоювали свободата, обединението и възхода на България, се преклониха ветерани от войните, офицери и сержанти от резерва и запаса, от военния клуб, граждани и възпитаници на всички училища в Гоце Делчев. След тържественото отбелязване на празника кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ от Благоевградска област разговаряха с жители в центъра на града и посетиха храма „Успение Пресвета Богородица".  

Животновъд: Повече пасища за овцевъдите ще съживи сектора

Връщането на пасищата на животновъдите ще провокира подем в сектора. Това коментира овцевъдът Пепи Пейчовски - един от участниците в третия...

Бареков дал обяд на 150 генерали за Гергьовден

Председателят на "България без цензура" Николай Бареков даде гергьовски обяд за 150 генерали и полковници от Българската армия, обявиха от пресцентъра на партията. В същото съобщение се посочва, че преди това с "лични средства" коалиционните партньори ББЦ и "Гергьовден" са раздали курбан на 30 места в страната, като Бареков лично сипвал на опашката от хора до столичния храм "Свети Георги". След курбана новият политик дал обяд на "генералитета на „България без цензура“. В партията на ръководни постове има над 20 генерала, между които ген. Димитър Цветков, ген. Люцкан Люцканов, ген. Валери Григоров и ген. Людмил Ангелов, който 15 г. е бил зам.-директор на българското разузнаване. На обяда се събраха над 150 генерали и полковници от БA, които се обединиха около тезата, че страната се нуждае от доктрина за националната сигурност, посочват от пресцентъра.  Зам.-председателят на ББЦ Росен Петров, който е и офицер, прочете авторско есе за прочутата българска атака на нож. Той разказа и за своя баща, който е полковник и прадядовците си, участвали във войните, завършва съобщението.

Над 430 хил. души са преминали българо-гръцката граница през почивните дни

Над 112 500 МПС-та и над 431 000 лица са преминали в двете посоки през българо-гръцката граница за времето от 12,00 часа на 30 април до 12,00 часа на 6 май. В страната ни са влезли над 45 000 моторни превозни средства с над 171 000 пътници, а към Гърция колите са над 67 000, а пътуващите – над 260 000.

ЕК: Усвояването на средства от България се подобрява, но има проблем с администрацията

Положението с усвояването на средствата от Европейския съюз (ЕС) в България се подобрява, но основният проблем остават възможностите на администрацията, свързани с усвояването на еврофондовете. Това заяви във вторник в Брюксел Ширин Уилър, говорител на еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хан, цитирана от БТА. ”Работим много тясно с българските власти, за да им помогнем в тази посока, посочи Уилър. Тя допълни, че България се възползва от правилото, според което има още три години за усвояването на средствата по бюджета на евросъюза до 2014 година. На въпрос за твърденията на български политици, че страната дава повече средства в общия бюджет на ЕС, отколкото получава обратно, говорителят на Йоханес Хан отговори, че не чува подобни твърдения за първи път. По политиката на сближаване със сигурност не е така, отбеляза Уилър. Известно е, че България има проблем с усвояването на средствата, които й се полагат. ”Те са значителни и биха помогнали за развитието на страната. Положението се подобрява”, посочи Уилър.  

Изхвърлиха Бен Афлек от казино

Казино изхвърли актьора Бен Афлек и му забрани достъп до живот.
Цялата история четете тук.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с Казино изхвърли актьора Бен Афлек и му забрани достъп до живот. Цялата история четете тук. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с

БСП: Битката ни днес е за солидарност, социални права и достойнство

/КРОСС/ Кандидатите за членове на Европейския парламент от Коалиция за България Стоян Ташков и Пламен Чернев участваха в отбелязването на 123-годишнината от Първата социалистическа сбирка във Велико Търново. Въпреки дъждовното време традиционното честване събра в парка „Никола Габровски" пред паметника на Димитър Благоев и Никола Габровски стотина членове и симпатизанти на червената партия. Заедно с дошлите да отпразнуват годишнината бяха и народният представител Мариана Бояджиева, областните управители на Велико Търново и Габрово инж. Георги Рачев и Николай Григоров, Бойко Великов - секретар на Националния съвет на БСП, областният и общински председател на БСП Валентин Ламбев, партийни членове и активисти. „Ние се събираме на това място, за да отдадем своята признателност към създателите на нашата партия", каза в словото си областният председател на БСП Валентин Ламбев. „Тук, пред паметника на Димитър Благоев и Никола Габровски, най-силно чувстваме своята съпричастност с лявата идея и силата на нашата общност и идеите, които ни обединяват", каза още той и припомни, че през април 1891 година в лозето на Габровски, където в момента е издигнат паметникът, се събират десетина делегати от социалистическите дружинки във В. Търново, Габрово, Севлиево и Казанлък. Те вземат решение за свикване на конгрес на Бузлуджа, на който е основана Българската социалдемократическа партия, чиято наследник е БСП

Херман Ван Ромпой изключи военна намеса на ЕС за преодоляване на кризата в Украйна


"Изключено е да има военна намеса". Това подчерта председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой пред вестник "Le Soir" в коментар за вероятността за военна намеса на ЕС в Украйна.

"Трябва да действаме с други средства, трябва да подпомогнем Украйна икономически и политически за разработването на нови институции", каза Ромпой. По думите му страната е жертва на кампания за дестабилизиране, която е предприета от външни елементи.

Той се срещна с бившия генерален...

Европейските акции приключиха с понижения

Кризата в Украйна и смесените корпоративни отчети повлияха на инвеститорите


Вигенин: Съветът на Европа да разследва събитията в Одеса

Външният министър отбеляза важността да се предприемат спешни мерки за деескалация на напрежението и нуждата от конституционна реформа в Украйна

Радина и Деян май ще имат бебе

Радина Кърджилова е бременна, поне според последните клюки. Актисата, подобно на свои колежки е "бременна" през месец, но знае ли човек, този път може да е истина.

Почина шофьорът, затиснат от цистерна с газ

Починал е шофьорът на цистерната с пропан-бутан, която се обърна около 13 ч. днес на пътя Берковица-Вършец, съобщи TV7. До последно той е бил контактен и разговарял с очевидци.
Хората обаче не успели да извадят водача на цистерната, тъй като той бил приклещен между волана и седалката. Около два часа след катастрофата станало ясно, Починал е шофьорът на цистерната с пропан-бутан, която се обърна около 13 ч. днес на пътя Берковица-Вършец, съобщи TV7. До последно той е бил контактен и разговарял с очевидци. Хората обаче не успели да извадят водача на цистерната, тъй като той бил приклещен между волана и седалката. Около два часа след катастрофата станало ясно,

Откриха мъртъв възрастен мъж в добричко село

По първоначална информация той е бил ударен с тъп предмет по тила


Бизнесмен се жалва от Волен Сидеров, че го ругал и ударил

Волен Сидеров ме удари по главата и тялото, защото му заявих, че няма да гласувам за "Атака", оплака се пред "24 часа" Андрей Бъчваров. Бизнесменът, който е шеф на Балканска инвестиционна консултантска агенция и   председател на Българската асоциация по биомаса бил руган и обиждан от лидера на "Атака" в събота срещу неделя около 2 ч след полунощ в Волен Сидеров ме удари по главата и тялото, защото му заявих, че няма да гласувам за "Атака", оплака се пред "24 часа" Андрей Бъчваров. Бизнесменът, който е шеф на Балканска инвестиционна консултантска агенция и   председател на Българската асоциация по биомаса бил руган и обиждан от лидера на "Атака" в събота срещу неделя около 2 ч след полунощ в

Нови 8 жертви в Славянск след операцията на украинските сили за сигурност

За нови 8 жертви в Славянск съобщават информационните агенции. Те са в резултат на операцията на украинските сили за сигурност 5-и и 6-и май, уточнява агенция "Интерфакс", позовавайки се на ...

Меркел се ядоса на Путин за плановете му да празнува 9-и май в Крим

Германският канцлер Ангела Меркел се ядоса на плановете на руския президент Владимир Путин да участва във военния парад по случай Деня на победата 9-и май в Крим. "Смятам, че е жалко такъв ден д...

Украински музиканти се гаврят с Путин с песен и клип

Истинска гавра с руския президент Владимир Путин си направиха украински музиканти. Те записаха песен и клип към него, посветени на омразния държавния глава. Парчето на групата "Телери" набир...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване