Тони Димитрова ще играе "Диагноза: Едит Пиаф" в Лондон

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4347324

Бургаският драматичен театър Бургаският драматичен театър "Адриана Будевска" ще гостува във Великобритания по покана на Българския култулен институт в британската столица. На 9 ноември в Лондон Тони Димитров ще влезе в ролята на Едит Пиаф в постановката на режисьора и директор на театъра Борислав Чакринов. След представлението певицата ще се прибере веднага в България,

Джихадистите екзекутираха още един британец - Алън Хенинг

http://news.ibox.bg/news/id_21696538

В интернет е публикувано видео, на което е заснета екзекуцията на британския таксиметров шофьор, отвлечен през декември в Сирия...

Петима кандидат-комисари под въпрос след изпит

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4347491

Петима от кандидатите за еврокомисари се оказаха проблемни след слушанията в Европарламента и ще отговарят на нови въпроси, съобщава Ройтерс.
Французинът Пиер Московиси не успя да получи одобрението на икономическата комисия в Европарламента, която настоя за допълнителни писмени отговори до неделя вечер. Петима от кандидатите за еврокомисари се оказаха проблемни след слушанията в Европарламента и ще отговарят на нови въпроси, съобщава Ройтерс. Французинът Пиер Московиси не успя да получи одобрението на икономическата комисия в Европарламента, която настоя за допълнителни писмени отговори до неделя вечер.

Хакери крадат данни за 83 млн. клиенти на “Джей Пи Морган”

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4347509

Мащабна кибератака била извършена това лято срещу американския банков гигант “Джей Пи Морган Чейс”, която засегнала 83 милиона клиенти, предадоха световните агенции. Това я нарежда сред най-големите компютърни пробиви в историята.
На риск били изложени данните на 76 милиона домакинства и 7 милиона малки компании, Мащабна кибератака била извършена това лято срещу американския банков гигант “Джей Пи Морган Чейс”, която засегнала 83 милиона клиенти, предадоха световните агенции. Това я нарежда сред най-големите компютърни пробиви в историята. На риск били изложени данните на 76 милиона домакинства и 7 милиона малки компании,

Днес да почерпят

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4341187

Владимир Минков, дългогодишен редактор в сп. "Съвременник", 77 г.
Проф. д-р Георги Близнашки, служебен премиер, преподавател по конституционно право в СУ "Климент Охридски", депутат в 36-ото и 40-ото НС, 58 г.
Даниел Панов, кмет на гр. Велико Търново, 47 г.
Здравко Здравков, бивш футболист, 44 г.
Ивайло Захариев, актьор, 30 г.
Проф. Владимир Минков, дългогодишен редактор в сп. "Съвременник", 77 г. Проф. д-р Георги Близнашки, служебен премиер, преподавател по конституционно право в СУ "Климент Охридски", депутат в 36-ото и 40-ото НС, 58 г. Даниел Панов, кмет на гр. Велико Търново, 47 г. Здравко Здравков, бивш футболист, 44 г. Ивайло Захариев, актьор, 30 г. Проф.

Днес е ден за размисъл преди предсрочните парламентарни избори

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/2014/10/04/2391150_dnes_e_den_za_razmisul_predi_predsrochnite/?ref=rss


Днес е денят за размисъл преди утрешните предсрочни парламентарни избори, в който е забранена всякаква предизборна агитация.

Изборният кодекс не допуска поставянето на агитационни материали на партии, коалиции и инициативни комитети в изборните помещения, както и на разстояние по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която ще се гласува. Тази забрана важи за изборния ден до края на гласуването.

Забранено е обявяването "под каквато и да е форма" на резултати от...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване