03/27/13 17:17
(http://socialevo.net/)

Горещо: Мтел пуска BlackBerry Z10 в България на 5-ти април

Мтел пуска BlackBerry Z10 в България на 5-ти април

Мтел пуска BlackBerry Z10 в България на 5-ти април

Мтел обявиха официално добрата новина, че BlackBerry Z10 ще е достъпен в България. Само няколко месеца след световния дебют на BlackBerry Z10 смартфонът влиза и в магазините на Мтел. Феновете на канадската марка могат да очакват Z10 от Мтел на 5 април 2013 година.

BlackBerry Z10 се различава изцяло от своите предшественици както визуално, така и като характеристики. Смартфонът е първият модел на компанията, който работи с новата операционна система BlackBerry 10 OS. Той разполага с двуядрен 1.5 GHz процесор, с изцяло сензорен 4.2-инчов дисплей, 16GB памет за съхранение на данни и плъзгащ интерфейс, наречен Flow, за лесно управление само с палеца на ръката. За удобството на потребителите се грижи и изключително бързата и интуитивна клавиатура, която запомня грешките при писане, за да ги коригира.

BlackBerry Z10

Сред основните предимства на смартфона е възможността за баланс между работата и личния живот. За целта Z10 съчетава в себе си работен и домашен профил. Така притежателите му могат да въвеждат индивидуални настройки на всеки от профилите и да превключват на един от тях според нуждите си.

За допълнителната сигурност на информацията се грижи приложението BlackBerry Protect, което ще защити наличнитe данни на телефона, в случай че той бъде изгубен.

BlackBerry Protect

Blackberry Z10 разполага с две камери – задна 8-мегапикселова и предна 2-мегапикселова, която е подходяща за видео разговори в познатата програма за бърз обмен на съобщения BlackBerry Messenger.

Z10 разполага с две камери

BlackBerry Z10 ще се предлага с новите Мтел смарт тарифи.

Снимки: BlackBerry

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване