03/29/13 03:40
(http://socialevo.net/)

Подходящи Google+ общности за маркетинг професионалисти

google+

Подходящи Google+ общности за маркетинг професионалисти

Представянето на Google+ Communities вдъхна живот на социалната мрежа, която някои бяха отписали. Въпреки че броят на потребителите на Google+ изглежда малко преувеличен, платформата остава солидна нишова мрежа за правилната индустрия и аудитория. С наличието на Google+ Communities вие имате още един евентуален компонент от маркетинговия си арсенал. Ако сте средно активни G+ потребител, вероятно ще получите покани за участие в множество общности. Но все още е трудно да откриете тези, които са наистина полезни за вас. Ето няколко предложения от ACH Communications.

 

Public Relations – Това е най-добрата PR общност в Google+, която съм виждала досега. Спамът и промотирането са ограничени, а за сметка на това множество PR специалисти споделят идеи и впечатления.

Google Analytics – Общност, посветена на чудесния измервателен инструмент на Google.

Brand Socialites – Тази общност е отворена за маркетинг специалисти и хора, които се грижат за онлайн общностите на големи брандове. По всяка вероятност е много полезна, така че, ако проявявате интерес, обърнете се към @brandsocialites за разрешение да се присъедините.

Cult of Mac – Ще откриете много полезни статии, съвети и трикове за устройствата на Apple.

Hacker News – Общност за технологични ентусиасти и geek-ове.

Community Managers – Още едно добро място за хората, които управляват онлайн присъствието на различни компании.

WordPress – Тук основната цел е да се помага на потребителите. Много от постовете са за WordPress – ще получите бързи и полезни отговори.

Podcasts – Ако смятате да пускате Podcast-ове (за вас самите или за клиент), това може да се окаже добро място за старт.

Geek – Ще научите множество технологични клюки като датата на излизането на Temple Run 2 например.

Content Marketing & Social Media – Тази общност е най-вече за споделяне на линкове, но има и много интересни публикации, ако социалните медии са вашият интерес.

Google+ Дискусия – Място за дискусии и всичко най-ново около Google+. Ако сте нови в социалната мрежа, това е хубаво място за начално обучение където можете да получите и бързи отговори на въпроси.

Снимки : RviewTrakers

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване