04/24/13 03:50
(http://socialevo.net/)

Нова мобилна версия на Facebook страниците в “Социална сряда”

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Всеки ден милиони хора посещават Facebook страници и половината от тях използват за целта мобилно устройство. Е, Facebook обявиха, че променят начина, по който изглеждат страниците, когато се разглеждат през смартфони и таблети. Нововъведението ще направи по-приятен и удобен контакта ни с тези страници и брандове. Вижте например как изглежда страницата на SOHO:

Веднага става ясно къде точно се намира и кога е отворено. Един бутон и ще се обадите на Люба или Тишо. Чекирането също е детска игра. А ето и страницата на бранд:

Ако сте собственик на страница в социалната мрежа, ще се радвате да разберете, че постовете, които сте отбелязали като важни, се показват най-отгоре централно, когато се разглеждат от мобилно устройство. Освен това по-лесно става и преминаването от администраторски към потребителски изглед и обратно.

Специалистите от Facebook съветват собствениците на корпоративни страници да попълнят своята „Основна информация”. Добавете адреса на бизнеса си, работното време, телефон за връзка и друга важна информация, за да улесните клиентите си. Точно както са направили SOHO. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване