10/09/16 16:25
(http://ivo.bg/)

Борисов се оплака от себе си – бил прекалено толерантен досега

Почти се извинявам, че пак взимам думата по въпроса за “бисерите” на Бойко Борисов. Както и за това, че ще са наложи да  напомня един  стар виц.

Поводът е днешното изявление на  Борисов при откриването на неговата президентска кампания, в която е избрал да го представя Цецка Цачева. По собствените му думи, той бил “прекалено толерантен” досега.

Малееее…Какво ли ще последва след като смята да сложи точка на своята “толерантност” ( която включва например поощрението му на саморазправата с бежанци по границата, преди да го посъветват, че не бива така да си признава какво му е на сърцето).

Той така нарича въжеиграчеството си. Най-пресният пример за това е как се похвали, че търпял две години Калин Митрев, мъжа на Ирина Бокова, като свое протеже в Европейската банка за възстановяване и развитие. На практика така е нарушил изискването той да бъде сменен, след като му е изтекъл срокът на годност на този пост. Но вместо да се засрами от своето съучастие в нарушаването на писаните и неписаните правила, той се хвали с това, за да покаже, че бил “прекалено толерантен”, както със съжаление обобщи днес в зала “Арена армеец” в София.

С риск да се повторя, тази самооценка на Борисов напомня на черния хумор от вица за Хитлер, който възкръснал и обещал пред огледалото, оправяйки мундира си, че вече нямало да бъде толкова мил (  нямало да бъде повече “ Mr. Nice guy”, както е в английския вариант на вица).

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване