12/07/16 19:42
(http://ivo.bg/)

Сокола благодари на руската мечка за мръвките

Путин на(д)гради Доган.

Путин казва, че “Русия няма граници” http://ivo.bg/2016/12/07/геополитическите-шегички-на-ядрения/.

Безгранично благодарният му в България за всичко, което Русия е направила лично за него ( но не и за българските турци) Ахмед Доган, реагира с верноподаническо писмо за руското благоволение. https://www.24chasa.bg/novini/article/5922357:

“ До г-н Павел Журавлев Ръководител на Представителството на Россотрудничество на България, Директор на Руския Културно- Информационен Център в София

Уважаеми госпожи и господа!

Дълбоко съм трогнат от номинирането ми за награждаване във връзка със сътрудничеството между Руската Федерация и Република България, особено в областта на духовното сближаване на народите ни!

В живота ми няколко пъти ми се е случвало да не приемам или да се отказвам от национални или международни награди. Но в конкретния случай за мен е въпрос на чест, че изобщо сте обсъждали името ми.

Защото в духовното си битие съм школуван в мисловното пространство на Западно-европейската философия, но съм закърмен с екзистенциалната темпоралност на Руската класическа литература. И съм убеден, че който не разбира Широката Руска Душа, не схваща и смисъла на Голямата Руска Земя.

Тъкмо затова може би Русия няма „граници” ( в крак с изказването на Путин, видно от линка в началото на този текст- бел. ivo.bg). Тя винаги е била в друго измерение. Именно затова, в актуалното ни политическо време Русия се възражда не само като геополитически Баланс, но и като Алтернатива за гарантиране на сигурността и мира в планетарен мащаб. С чест и почитание: А. Доган (подпис)”

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5922357

© www.24chasa.bg

Следва кратък мой коментар на правописа и послепис на написаното от правоверния путинист.

Обърнете внимание на главните букви, чрез които поласканият Доган изразява своето повече от уважително крепостническо отношение към руските си господари.

Човечецът е на колене, просълзен от признателност, че руски другари “изобщо са споменавали” името му и жали за нищожествата, които не разбират във връзка с това как Русия се била възраждала “в планетарен мащаб” ( насред главоломната й криза “поне” в икономическо, демографско и международно отношение) .

Навсякъде, където споменава руското благоволение спрямо него, туземният човечец със смалено самочувствие пред величието на началниците си от Москва, маркира отношението си на робофил с подчертаване на своята нищожност чрез главни букви, акцентирайки по този ориенталско-подмазвачески начин върху значимостта на всичко и всички, на които дължи факта, че е набелязан и помазан.

Хайде сега пак някой да попита на какво основание причислявам Доган към кохортата на маршируващите в челото на руската пета колона в България колаборационисти с окупаторите, които раздадоха в началото на 90-те години мръвките на Сокола и подобните му, за да могат те след това да разпределят порциите в постколониална България!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване