Thalloderma Shop
12/25/16 19:23
(http://ivo.bg/)

Ту 154, ту пък друго нещо илюстрира драмата на Путинска Русия

Ту-154 като символ

и пророчество

 

Самолет Ту-154 на руското Министерство на отбраната е паднал в Черно море, на километри след излитането си от Сочи към сирийския град Латакия. Сред загиналите са 64 певци и танцьори от ансамбъла за песни и танци на Руските въоръжени сили „Александров”, четирима офицери със звание от капитан до генерал-лейтенант и десетина журналисти от най-големите телевизионни канали.

Русия заема първото място в света по авиационни аварии. Сериозни специалисти предполагат, че катастрофата е в резултат на терористичен акт. Самолетът, произведен през 1983 г., е преминал необходимите профилактични прегледи. Летецът бил първокласен военен пилот с повече от 3 000 часа в небето. Със същия модел Ту-154 преди шест години край Смоленск загинаха полският президент Лех Качински и 95 души от политическия и военния елит на полската държава.

Самолетът е паднал преди да набере достатъчно височина. Останките са разпръснати на повече от 15 км от мястото на гибелта.

“Самолетът се е разпаднал още във въздуха. Значи е бил взривен. Такова разхвърляне на останките на огромна площ става само при взривяване. Следователно, имаме работа с терористичен акт. Екипажът не е подавал сигнал за бедствие. Дори при грешка в пилотирането, самолетът нямаше да се разпадне във въздуха”, твърди авиационният експерт Вадим Лукашевич.

Военният анализатор Алескандър Голц смята, че е рано да се говори без данни от „черните кутии”, но отбелязва съществен момент: руските власти веднага отрекоха вероятността от терористичен акт, което вече е съмнително.

Бог да прости загиналите артисти! Съболезнования за близките на жертвите.

Но…

Нека да си кажем истината: към фронта в Сирия бе изпратена агитационна бригада, за да повдига бойния дух на убийците на деца, жени, ранени и болни хора. Да пее и да танцува срещу заплащане.  Журналистите от пропутинските медии бяха командировани да осветят забележителното събитие и да залеят зрителите си с още тонове нагла съветско-рашистка пропаганда. Също срещу солидни хонорари. За кого бихте запалили свещ?

Да съчувстваме на физически или духовни убийци, значи да скверним паметта на невинните им жертви.

Съставът, известен повече като Ансамбъл за песни и танци на Съветската армия, е пътувал с цел да изнесе новогодишни концерти пред руските летци във военната база Хмеймим и в разрушения и мъртъв град Алепо. Танци върху костите на десетки хиляди сирйици. „Много стилно”, както казват балетните критици.

Ето какво пишат по въпроса честни руски граждани и наблюдатели:

„Жалко, че и Кобзон не е бил в самолета. Заедно с Кисельов и Соловьов (двама от най-злобните телевизионни путинисти)”.

„Крепостните певци и актьори заплатиха с живота си хищническата и коварна стратегия на своя президент”.

„Песента „Хотят ли русские войны” отдавна бе изличена от репертоара на ансамбъла на Руската армия”.

„Бог наказва онези, които превърнаха Алепо в руини, както и техните прислужници”.

„Скоро от ВКС (Вонящо-Козметичните Войски) на Путин ще останат само вторични суровини”.

„Този самолет е играл и ролята на пощенски гълъб. Превозвал е секретни документи за руските войски в Сирия”.

„Според официални данни, руското военно гробище в Сирия се изпълни с 400 души. Без да е започвала сухопътна операция. Това е цената за политиката на лидери като Пуйло”.

„С някякво перверзно чувство за хумор руските и съветските бойци първо насилват и избиват хиляди деца и мирни граждани, а после центъра на превзетия град издигат паметник на насилника-освободител Альоша с детенце на ръце!”.

„Как не са се сетили да включат в делегацията и Дядо Мраз?!”.

„Православната Путинова Джамахирия се разпада със скоростта на догарящ Ту-154. Скоро руските граждани ще крият паспортите си с двуглавата кокошка, както германците хвърлят личните си карти през 1945-а”.

                                                                                             Васил Данов

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване