Thalloderma Shop
05/18/17 13:19
(http://ivo.bg/)

Нашизоидните тръмписти се умълчаха пред разкритията за руската връзка на Тръмп

Беше предсказуемо, че непредсказуемият Тръмп ще започне президентския си мандат като новобранец, произведен в генерал. Рекордът му да стартира с най-ниския президентски рейтинг в американската история също не предизвика учудване. А вече и вероятността да стане обект на разследване с цел да бъде отстранен от поста е всекидневна тема за публичмна консумация в САЩ.

Големият въпрос обаче не е само в проявата на очакваната от него некомпетентност, а в акцента на обвиненията във връзка с нея, които поставят в центъра на вниманието връзките му с Русия преди, а вече и по време на президентското му управление.

Това го прави различен от предишни американски президенти, загазили по пътя на евентуалния импийчмънт. Никсън подаде оставка под натиска на доказателствата в рамките на аферата Уотъргейт, която беше от вътрешнополитически характер ( макар гражданите да бяха разгневени всъщност от неговата неискреност). Пак заради лъжа Бил Клинтън се размина за малко с отстраняването си от президентския пост, а не толкова зарази прелюбодеянието, за което не искаше да си признае.

Никой американски президент обаче не е бил под прицела на подозренията, че е обслужил интереса на друга, при това конкурентна в претенциите за световно лидерство държава, какъвто е случаяст с Тръмп сега. Това е много, много по-тежко обвинение от случая с партийната крамола при Никсън и от пикантериите около онази интимна връзка  на Клинтън.

Тръмп е докарал положението дотам, че от Русия лъжат от негово име- не бил споделил с външния министър Лавров секретна информация. Докачливият милиардер обаче не може да понесе да му оспорват правото да си прави, каквото иска и обори опровержението на руското министерство. Тросна се, че може да си приказва, каквото си ще. “Смях”!

Интересно да е се наблюдава мълчанието на ентусиазираните привърженици на Тръмп в България. Някои от тях – в частта на реално надяващите се президентът на САЩ да опровергае с действията си подозренията за заиграването му с Путин, за момент се обнадеждиха и надигнаха глава, когато Тръмп нареди ракетната атака срещу сириайската авиобаза. “Ето, казахме ли ви, той го направи, за разлика от Обама, който не посмя”, обадиха се неколцина тръмписти. И толкоз.

НА СНИМКИТЕ: Сред учредителите на “Тръмп общество” в София се открояваха емблематични рашизоиди, които постепенно минаха в “нелегалност” до получаване на нови инструкции от Москва

images-2 images-1 images

Компанията, която се писа в защита на Тръмп у нас, не е еднородна, но в нея ярко блеснаха яростни привърженици на Путин от откровено путинофилските среди. Обаче в Москва оптимизмът в залаганията на “техния човек” помръкна и това набързо затвори устите на русофилско-тръмписткия хор, скалъпен на вълната на руското шампанско от деня на изборната победа на Тръмп.

Сега рашизоидите у нас мълчат с руски акцент- както винаги в очакване на инструкции от Кремъл. А ние, обикновените скептици, доведени до ролята на кибици покрай марша на московската пета колона в България, сме в положението да чакаме “американците да ни освободят” от нахалството на вечните ни “освободители”, довеждайки докрай разкритията за руската връзка на Тръмп.

Има обаче един проблем: Путин , както казва руският политолог Станислав Белковски, един от неговите най- често цитирани на Запад критици, е на седмото небе откакто му приписват заслугата за изборната победа на Тръпм. Почувствал се е толкова поласкан, че вече не ходи по земята и се е откъснал от реалносттите в самата в Русия.

Нищо. Ще почакаме да му мине и да падне от облаците, когато в Русия узреят събитията, в резултат на които да се освободим от “освободителите”, които ни се разхождат по главите свободно, като на парад.

Други предложения?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване