Южноафриканският президент Джейкъб Зума влезе в болница

Президентът на Южноафриканската република Джейкъб Зума е влязъл в болница. Според официалната версия президентът е преуморен и ще му бъдат направени изследвания. „Лекарите намират неговото състояние за задоволително. Поради програмата за промени в администрацията президентът премина през напрегнат период, нуждае се от малко почивка”, заяви говорителят на южноафриканския президент Мак Махарадж.

Таня Андреева ще си тръгне от МЗ с облекчение

Може в известен смисъл да са каже, че ще си тръгна от Министерство на здравеопазването с облекчение. Никой не видя това, което се свърши, защото негативизмът преобладаваше. Това каза здравният министър д-р Таня Андреева в предаването на bTV „120 минути”. На въпрос как приема изказванията както на Сергей Станишев, така и на Лютви Местан за предстоящи предсрочни избори, Андреева посочи: „Това е преценката на политиците, аз и част от колегите ми бяхме поканени като експерти”. По думите й все още не е провеждан разговор между нея и Пламен Орешарски за това кога той ще подаде оставка. „Има правителство, което продължава да работи независимо от всичко, което се говори и независимо от всичкия негативизъм”, подчерта тя. По думите й кабинетът е бил отречен още от първите дни на мандата, но въпреки това всеки от министрите си е вършел работата. Андреева посочи, че вече е свършено много от заложеното в управленските програми на правителството и на БСП. Тя изрази съжаление, че правителството не е имало нужната подкрепа, за да извърши всички наложителни реформи, за част от които вече има готово законодателство. По темата с починалата в очакване на линейка столична фотографка, уволненията в Спешна помощ и последвалите ги протести, Андреева коментира:” Смъртта на младата жена е трагедия, но е по-голяма трагедия е хора, които са почти дезинтересирани от системата, да я управляват”. Д-р Таня Андреева посъветва своя приемник „да не забравя майките и децата” и да въведе ясни правила при разходването на обществения ресурс”. Тя обяви, че след края на това управление ще се върне към медицинската професия.

Минало несвършено: Русия, Украйна и Европа


Препубликуваме лекцията на Тимъти Снайдер от портал "Култура". Тя беше изнесена в Центъра за култура и дебати "Червената къща – Андрей Николов" като част от поредицата Мемориални лекции ДЖУ, организирана от Центъра за либерални стратегии в памет на Юлия Гурковска (1945-2001). Акцентите са на "Дневник". 

В контекста на последните събития в Украйна и на пропагандата около тези събития си струва да мислим за естеството на историята, за това какво всъщност означава тя за нас. В контекста...

Таня Андреева: Оставката ми е в джоба от първия ден

"Моят отчет е готов и е представен пред премиера". Това каза пред bTV министърът на здравеопазването Таня Андреева.
Тя поясни, че в джоба са и обходните листа и оставките от първия ден, в това няма драма.
И допълни: „Никой не можа да види какво се свърши, защото през цялото време негативизмът преобладаваше и нито делата, "Моят отчет е готов и е представен пред премиера". Това каза пред bTV министърът на здравеопазването Таня Андреева. Тя поясни, че в джоба са и обходните листа и оставките от първия ден, в това няма драма. И допълни: „Никой не можа да види какво се свърши, защото през цялото време негативизмът преобладаваше и нито делата,

Таня Андреева: Оставката ми е в джоба от първия ден

"Моят отчет е готов и е представен пред премиера". Това каза пред bTV министърът на здравеопазването Таня Андреева. Тя поясни, че в джоба са и обходните листа и оставките от първия ден, в това няма драма. И допълни: „Никой не можа да види какво се свърши, защото през цялото време негативизмът преобладаваше и нито делата,

Станишев печели време със задължителното гласуване!

Цачева: Нямаме комуникация с нито една от управляващите групи


Кери: Надявам се, че няма да се наложи да налагаме нови санкции на Русия

/КРОСС/ Държавният секретар на САЩ Джон Кери изрази надежда, че в близките дни ще бъдат предприети стъпки, които ще намалят напрежението около украинската криза, и че няма да се наложи срещу Русия да бъдат налагани нови санкции, предава AFP. „Надявам се, че в близките дни ще бъдат предприети стъпки, които ще намалят напрежението около Украйна. Уверен съм, че можем да вървим напред. Очакваме подкрепа от страна на Русия и се надяваме, че повече няма да се наложи да прибягваме към по-сериозни санкции и други мерки", заяви Джон Кери по време на посещението си във Франция.

Куршуми за председателя на Донецката народна република

Един от сътрудниците на Денис Пушилин е бил убит на място

Френски митничари хванаха 2 т кат - дрога афродизиак

Френски митничари заловиха два тона от наркотика кат на изхода на тунела под Ламанша, превозвани от латвийски тираджия.

Зад тази врата се крият чудеса

Наскоро в София бе открита Стая на гнева, в която  можеш да трошиш на воля, освобождавайки се от стреса и откъсвайки се от проблемите си. 
 Проявата на агресия обаче не е единственият начин да загърбиш напрежението на всекидневието. На 10 юни в центъра на столицата (ул. “Цар Самуил” 50 Б) ще отвори врати друга една Стая: Dextrophobia rooms или Наскоро в София бе открита Стая на гнева, в която можеш да трошиш на воля, освобождавайки се от стреса и откъсвайки се от проблемите си. Проявата на агресия обаче не е единственият начин да загърбиш напрежението на всекидневието. На 10 юни в центъра на столицата (ул. “Цар Самуил” 50 Б) ще отвори врати друга една Стая: Dextrophobia rooms или

Камион изгоря на път за Варна

Товарен камион се е запалил снощи по пътя Добрич – Варна, близо до с. Стожер. Сигналът за пожара е получен в 21.40 часа, съобщават от полицията. Товарният автомобил „Ивеко", собственост на белгийска фирма, пътувал към Варна, когато в движение се възпламенил.

Половината българи имат проблеми с храносмилането

Близо 55% от българите имат проблеми с храносмилането, сочи проучване на "Маркет линкс", съобщи БНР.

Таня Андреева: Ще си тръгна с облекчение

/КРОСС/ „Ще си тръгна от Министерство на здравеопазването с облекчение. Свършеното не беше видяно заради преобладаващия негативизъм", каза здравният министър д-р Таня Андреева в интервю за ВTV. „Това е преценката на политиците, аз и част от колегите ми бяхме поканени като експерти", каза Андреева в отговор на въпрос за изказванията на Сергей Станишев и на Лютви Местан за предстоящи предсрочни избори. Разговор между нея и Пламен Орешарски за оставката на правителството все още не е провеждан. „Има правителство, което продължава да работи, независимо от целия негативизъм", подчерта тя. По думите й, въпреки общото отрицание още от първите дни на мандата, министрите са вършели работата си. Много от заложеното в управленските програми на правителството и на БСП вече е свършено, посочи Андреева. Тя изрази съжаление, че правителството не е имало нужната подкрепа за всички наложителни реформи, за част от които вече има готово законодателство. Д-р Таня Андреева посъветва своя приемник „да не забравя майките и децата и да въведе ясни правила при разходването на обществения ресурс" и допълни, че след края на това управление ще се върне към професията си.

Страхил Ангелов: Поведението на Станишев е неадекватно

С поведението си Станишев лиши БСП, както и мен, като част от нея, да "пием кафе", с когото и да било. Такъв тип поведение, аз лично, намирам за недопустимо и неадекватно. Това депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов коментира пред TV7 политическите сътресения от последната седмица.  Пресконференцията, на която Станишев призна, че предсрочните избори дори са закъснели и правителството вече се е изчерпало, провокира остра реакция от страна на Ангелов, който смята, че лидерът е отнел възможността БСП да преговаря за сътрудничество с други партии. Депутатът отправи критики и към назначенията в кабинета, като нарече някои от тях "непрозрачни". Колкото по-скоро се започне процедурата по организацията на парламентарните избори, толкова по-добре, коментира той. „Когато партията мандатоносител се тресе, очевидно се създава едно усещане за нестабилност и несигурност в българското общество. Аз никога не съм считал, че експертният кабинет е нещо добро. Фигурата на един министър сама по себе си е политическа, а когато назначаваш по непрозрачен начин хора, които в крайна сметка се оказаха не най-големите експерти, с които България разполага - такива експерименти не бива да се правят повече“, обясни Страхил Ангелов. „От друга страна, когато се правят такъв тип назначения, би трябвало да се даде хоризонт, перспектива, да се даде пътна карта. Не може да се управлява ден за ден. Затова считам, че трябва по-скоро да се започне процедура по организация на предсрочни парламентарни избори“, категоричен беше Страхил Ангелов.

Владимир Каролев: Изходът е експертно правителство и ВНС след това

- Смятате ли, че предсрочни избори са решение на политическата  нестабилност? Кога може да се проведат?
- Предсрочни избори могат да бъдат решение на политическата нестабилност, и то само ако се формира след тях правителство с по-широка парламентарна подкрепа, макар че според мен, ако има тази година предсрочни избори отново БСП и ГЕРБ ще имат - Смятате ли, че предсрочни избори са решение на политическата  нестабилност? Кога може да се проведат? - Предсрочни избори могат да бъдат решение на политическата нестабилност, и то само ако се формира след тях правителство с по-широка парламентарна подкрепа, макар че според мен, ако има тази година предсрочни избори отново БСП и ГЕРБ ще имат

Сашо Диков към топмоделка: Вярно ли е, че си била проститутка

„Вярно ли е, че си била проститутка?”. С този въпрос Сашо Диков втрещи гостенката си в студиото гостенката си моделката и водеща Ева Кикерезова по повод твърденията, че е взимала пари за секс.
Тв-водещата, която нашумя и от рекламата на ракия, отсече: „Няма и защо да отричам нещо подобно, защото ми изглежда нелепо. „Вярно ли е, че си била проститутка?”. С този въпрос Сашо Диков втрещи гостенката си в студиото гостенката си моделката и водеща Ева Кикерезова по повод твърденията, че е взимала пари за секс. Тв-водещата, която нашумя и от рекламата на ракия, отсече: „Няма и защо да отричам нещо подобно, защото ми изглежда нелепо.

Сашо Диков към топмоделка: Вярно ли е, че си била проститутка

„Вярно ли е, че си била проститутка?”. С този въпрос Сашо Диков втрещи гостенката си в студиото гостенката си моделката и водеща Ева Кикерезова по повод твърденията, че е взимала пари за секс.
Тв-водещата, която нашумя и от рекламата на ракия, отсече: „Няма и защо да отричам нещо подобно, защото ми изглежда нелепо. „Вярно ли е, че си била проститутка?”. С този въпрос Сашо Диков втрещи гостенката си в студиото гостенката си моделката и водеща Ева Кикерезова по повод твърденията, че е взимала пари за секс. Тв-водещата, която нашумя и от рекламата на ракия, отсече: „Няма и защо да отричам нещо подобно, защото ми изглежда нелепо.

Женският пазар минава към европейско сметосъбиране

Експериментални за София подземни контейнери за боклук ще бъдат монтирани на Женския пазар, на който в момента тече ремонт. По проект са разположени 21 контейнера малък обем от 1 кубик и 3 контейнера от 3 кубика за сметосъбиране. Окаже ли се експериментът успешен, главният архитект на Столична община Петър Диков се надява, че ще бъдат подменени всички грозни и мръсни казани по софийските улици и така да организираме европейско сметосъбиране.

България с втора победа за Евролигата

Вторият състав на националния отбор по волейбол за жени записа отново победа с 3:1 (19:25, 25:19, 25:17, 25:13) над Азербайджан в мач от Европейската лига. Следващите мачове на България са следващата...

Таня Андреева: Никой не видя какво правим

"Може в известен смисъл да са каже, че ще си тръгна от Министерство на здравеопазването с облекчение. Никой не видя това, което се свърши, защото негативизмът преобладаваше". Това коменти...

Москва: Еврокомисията не може да спре "Южен поток"


Въпреки всички опити "Газпром" да бъде принуден да капитулира, Европейската комисия не може да блокира изграждането на газопровода "Южен поток", се казва в коментар на радио "Гласът на Русия", цитиран от БТА. Акционерите на газопровода, националните правителства и енергийните компании ще направят всичко възможно да осуетят всякакви опити за спиране на проекта, които са в услуга на американските интереси в Европа, подчертава авторът.

Членовете на Европейската комисия знаят, че техните...

Стойнев обеща подкрепа за всяка китайска инвестиция у нас

"Наред с отличните дипломатически отношения между България и Китай, започнали преди 65 години, трябва да развием потенциала и в стокообмена между двете страни." Това каза министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на срещата си с министъра на търговията на Китай Гао Хучън в град Нинбо.

Паола е голямата гордост на Мадам Мулти

"Ако не сте професионалисти, не опитвайте това у дома", казва заглавието от фотоса на йогистката, дъщеря на починалия бос на "Мултигруп".

Мурсия: Всеки добър треньор знае кой е Левски

"Искам да станем шампиони", заяви треньорът на "сините"


Г. Марков: БСП и ДПС първо да си поправят закона за референдумите

Дали да има задължително гласуване или не, трябва да кажат българските граждани. В момента в българския парламент тече процедурата така, както изисква Законът за референдумите и това е най-правилното решение. Не върви при наличието на процедура по свикването на референдум по въпроса да се правят прибързани законодателни решения.

825 проверки са извършили от РЗИ-Варна за седмица

През измината седмица от РЗИ-Варна са извършени 825 инспекции от служители, упражняващи държавен здравен контрол. Във връзка със забраната за продажба на алкохолни напитки на лица под 18 години, служители при РЗИ-Варна са извършили 27 инспекции.

Туристическият сезон започва с нови цени на горивата

Туристическият сезон ще започне с увеличение на цената на дизела и бензина.

Непълнолет пробва да изпрати боен арсенал по куриер

На 5 юни в РУП-Троян е получен сигнал от офис на куриерска фирма в града, че при тях е оставена пратка от 16-годишно момче, която съдържа огнестрелно оръжие. Полицейски екип незабавно е установил самоличноатта на момчето, което е оттеглило подадената пратка.

Ето кои са победителите в конкурса за съчинение: "На Земята идват извънземни и променят света. Как?"

Победител в конкурса за съчинение на тема: "На Земята идват извънземни и променят света. Как?"  е Чавдар Лалов, на 13 г. от Плевен. Според председателя на журито, оценило творбите ...

Напръскаха непълнолетен със сълзотворен газ в автобус

Непълнолетен бе напръскан със сълзотворен гад в автобус в столичен автобус, съобщиха от МВР.
Инцидентът станал малко след 13:00 часа в близост до Окръжна болница, когато в автобус по линия 1 момчето пътувало със свой приятел.
В превозното средство се качил друг младеж, който засега не е задържан, не се знае и самоличността му. Непълнолетен бе напръскан със сълзотворен гад в автобус в столичен автобус, съобщиха от МВР. Инцидентът станал малко след 13:00 часа в близост до Окръжна болница, когато в автобус по линия 1 момчето пътувало със свой приятел. В превозното средство се качил друг младеж, който засега не е задържан, не се знае и самоличността му.

Стойнев обеща на Пекин подкрепа за всяка китайска инвестиция у нас

Всяка китайска инвестиция в България ще може да разчита на административна подкрепа, заяви икономическият министър Драгомир Стойнев на срещата китайския си колега Гао Хучън в град Нинбо. ”Бихме желали повече фирми от Китай да работят в България”, каза министър Стойнев, цитиран от пресцентъра на Министерството на икономиката и енергетиката. И двамата са на мнение, че сегашният стокообмен между двете страни от 1.884 млрд. долара е недостатъчен. Стойнев напомни и че на провелата се през април българо-китайска смесена комисия за икономическо сътрудничество, са били представени мащабни транспортни и инфраструктурни проекти в България, към които е проявен интерес от китайски фирми. Министър Гао Хучън увери българския си колега, че България продължава да е стратегически партньор за Китай в Централна и Изтона Европа. Гао оцени двустранните икономически отношения между България и Китай като отлични и подчерта, че се наблюдава ръст на вноса на български стоки в азиатската страна, както и разширяване на гамата на търсените продукти. Той заяви, че китайската страна ще насърчи фирмите си да инвестират в България, както и да участват в реализацията на инфраструктурни обекти и това да е акцент в бъдещите двустранни отношения. По думите му китайските корпорации имат готовност да предоставят и финансиране. По време на срещата министър Стойнев каза, че страната ни очаква в най-кратки срокове да се получи положително становище по стартирали 14 процедури за внос на българска земеделска продукция в Китай.

"Южен Поток" не трябва да зависи от живота на кабинета

„Южен Поток“ е от национално значение и не трябва да зависи от живота на кабинета. Това заяви депутатът от „Коалиция за България“ и член на комисията...

Майката на Паоло: Не пожелавам и на шофьора такава мъка

Според Красимира Иванова чувството за безнаказаност ражда трагедии като нейната


Най-много играчи от "Левски" и "Лукойл" в състава за квалификациите за Евробаскет 2015


Селекционерът на българския национален отбор по баскетбол Георги Младенов обяви списък от 16 състезатели, на които ще разчита в подготовката за квалификациите за европейското първенство в Украйна през 2015 г. 

С най-много играчи в състава на Младенов са новият шампион "Левски" и първенецът от предишните единадесет години "Лукойл Академик" - по трима. Сините ще бъдат представени от Христо Захариев, Николай Върбанов и Павел Иванов, а "студентите" - от Божидар Аврамов, Чавдар Костов...

Най-много играчи от "Левски" и "Лукойл" попаднаха в състава за Евробаскет 2015


Селекционерът на българския национален отбор по баскетбол Георги Младенов обяви списък от 16 състезатели, на които ще разчита в подготовката за квалификациите за европейското първенство в Украйна през 2015 г. 

С най-много играчи в състава на Младенов са новият шампион "Левски" и първенецът от предишните единадесет години "Лукойл Академик" - по трима. Сините ще бъдат представени от Христо Захариев, Николай Върбанов и Павел Иванов, а "студентите" - от Божидар Аврамов, Чавдар Костов...

Напръскаха непълнолетен със сълзотворен газ в автобус

Непълнолетен бе напръскан със сълзотворен гад в автобус в столичен автобус, съобщиха от МВР.
Инцидентът станал малко след 13:00 часа в близост до Окръжна болница, когато в автобус по линия 1 момчето пътувало със свой приятел.
В превозното средство се качил друг младеж, който засега не е задържан, не се знае и самоличността му. Непълнолетен бе напръскан със сълзотворен гад в автобус в столичен автобус, съобщиха от МВР. Инцидентът станал малко след 13:00 часа в близост до Окръжна болница, когато в автобус по линия 1 момчето пътувало със свой приятел. В превозното средство се качил друг младеж, който засега не е задържан, не се знае и самоличността му.

Литекс започна лятната си подготовка без Балъков

Без старши треньор и голяма част от своите футболисти, Литекс се събра за началото на лятната си подготовка.

Кипър се завръща на пазарите по-рано от предвиденото

/КРОСС/ Финансовото министерство на Република Кипър е много близо до взимането на решение за завръщане на острова на международните пазари година и половина по-рано от прогнозите на самото правителство в Никозия, предаде агенция АNA-MPA. Кипърският министър на финансите Харис Георгиадис потвърди информацията, публикувана днес във вестник „Филелефтерос", като каза, че целта за набиране на 500 млн. евро чрез емитиране на облигации е постижима. Тази перспектива е била съгласувана с тройката международни кредитори (Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд) и за това са информирани политическите партии в страната, добави той. Окончателното решение за емитиране на облигации, които вероятно ще са с петгодишен срок на погасяване и при лихва под 6,5%, се очаква да бъде взето в близките седмици. Правителството в Никозия разчиташе с голяма доза оптимизъм, че би могло да се завърне на пазарите през лятото тази година, отбелязва гръцката агенция.  

БСП-Габрово: Скандално е назначението на Али Алиев за директор на парк "Българка"


Като "скандално" определиха от БСП-Габрово назначението на постоянен трудов договор на Али Алиев за директор на природен парк "Българка", събщава кореспондент на БНР там.

"Повече от наложително да бъде назначен компетентен  и авторитетен директор, след провеждането на честен и прозрачен конкурс," заявяват от Изпълнителното бюро на БСП – Габрово след като този петък Изпълнителната агенция по горите уволни дългогодишния директор и създател на парка Мая Радева.

За...

Издават двутомник с оригиналните радиопредавания на Петър Увалиев

Двутомник с оригиналните радиопредавания на Петър Увалиев ще бъде издаден по повод 100-годишнината от рождението му, съобщи в Добрич Йордан Йорданов от Управителния съвет на фондация „Увалиеви”, цитиран от БНР.

Пред колектива на регионалната библиотека, в която е открит културен център на името на Петър Увалиев, Йорданов и дъщерята на Увалиев – Мила Рут разказаха как ще бъде отбелязана годишнината: „Цикъл от академични лекции в Софийския университет, ретроспективна кинопанорама на филмите, в които е участвал Петър Увалиев – било като режисьор, било като продуцент или сценарист. Много ни се иска да включа в тази програма и една изложба, която вече е пряко свързана с Добрич и с Центъра „Увалиев” тук, в Регионалната библиотека”.

В Добричкия културен център „Увалиев” се съхраняват повече от 3 хиляди тома от личната му библиотека.

„Баща ми имаше една лично негова територия – това е България. Искам да напиша книга „Червеният велосипед”, цикъл от приказки, които той ми разказваше всяка вечер за приспиване”, казва Мила Рут./КРОСС/

Верижна катастрофа на кръстовище в Пловдив

Верижна катастрофа на три автомобила, сред които такси, затвори кръстовището на булевардите „Руски” и „България” около 14:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив, цитирани от "Фокус".
По първоначална информация на полицията виновен за пътния инцидент е таксиметровия автомобил, Верижна катастрофа на три автомобила, сред които такси, затвори кръстовището на булевардите „Руски” и „България” около 14:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив, цитирани от "Фокус". По първоначална информация на полицията виновен за пътния инцидент е таксиметровия автомобил,

Драгомир Стойнев обеща всяка китайска инвестиция в България да бъде подкрепена


Бихме желали повече фирми от Китай да работят в България, заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на срещата си с министъра на търговията на Китай Гао Хучън в град Нинбо. Двамата министри изразиха мнение, че сегашният стокообмен от 1.884 млрд. долара между България и Китай е незадоволителен. Стойнев подчерта, че всяка китайска инвестиция ще получи административна подкрепа в България.

"Наред с отличните дипломатически отношения между България и Китай,...

Хванаха 7 пияни шофьори за денонощие в пловдивско

Седем пияни зад волана за денонощие е резултатът от проверка в област Пловдив. Пияните шофьори са задържани за 24 часа и срещу тях са образувани бързи полицейски производства.

Маргарита Попова: Трябва да продължаваме да говорим за единение, за чисти човешки отношения

Трябва да продължаваме да говорим за единение, за чисти човешки отношения. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова пред Нова телевизия. Не може и няма как да се говори за разединение в президен...

Maрия Шарапова спечели "Ролан Гарос" за втори път в кариерата си

Мария Шарапова е новата-стара шампионка на Ролан Гарос! Рускинята спечели петия си турнир от Големия Шлем и втори в Париж след победа с 6-4 6-7(5) 6-4 над Симона Халеп в здрав двубой, изпълнен с битка...

Снимай се на стената на победителите на "Дневник"


Повече от 400 участници от над 100 отбора ще участват в щафетното бягане за отбори от фирми Postbank Business Run в неделя, а всеки един от тях вече може да се чувства победител.

Достатъчно е само да се включи в инициативата "Снимай се на стената на победителите на "Дневник". Фотограф на "Дневник" ще снима всеки един от отборите, след което всички снимки ще бъдат публикувани в галерия. 

Миналата година състезанието на клуб "Бегач" беше част от Sofia Evening Run, но поради...

Съветничка на Обама призна, че САЩ доставят оръжия на опозицията в Сирия

Съветничката на президента Барак Обама за националната сигурност Сюзан Райс заяви по Си Ен Ен, че САЩ доставят "смъртоносна и несмъртоносна помощ" на умерената сирийска опозиция. С двата термина Райс описва съответно военна помощ (оръжия) и невоенна помощ (логистични и други подобни средства).

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване