Пребиха американски гражданин в центъра на София

http://pik.bg/пребиха-американски-гражданин-в-центъра-на-софия-news420128.html

Пребиха американски гражданин в центъра на София

Американски гражданин е бил пребит в самия център на София, а други два подобни инцидента са възникнали часове по-рано. Към видимо изглеждащия на около 70 години американски гражданин е било проявено насилие между ул. Герлово и ул. Оборище, съобщи Блиц. На място са дошли представители на органите на реда и кола на бърза помощ, която го е транспортирала незабавно в болнично заведение.

Часове по-рано при друг подобен инцидент в Овча Купел, на пазара, на последната спирка на автобусите, 50-годишен мъж е бил пребит и е закаран в болница.

Малко след това между ул. Граф Игнатиев и бул. Васил Левски са били набити двама души. 

Слагаме парите си пенсионен фонд вместо в банка

http://pik.bg/слагаме-парите-си-пенсионен-фонд-вместо-в-банка-news420115.html

Слагаме парите си пенсионен фонд вместо в банка

Все по-ниските лихви по банковите депозити карат хората да се оглеждат за друг начин да печелят от парите си. Затова постъпленията от осигурителни вноски в допълнителните пенсионни фондове (ДПФ) растат със 77% на годишна база за първото полугодие на 2015 г., а към края на юни средната годишна доходност от инвестициите в тях е 6,02%. Това обясни Цветанка Минчева, директор "Банкиране на дребно" в Уникредит Булбанк въз основа на анализ на банката.

Все повече млади хора заделят малки суми в доброволните пенсионни фондове - 72% от клиентите им са под 45 години, повечето са семейни и с ипотечен кредит, информира "Стандарт". Средната месечна вноска, която клиентите правят в ДПФ, е 78 лв. Друг алтернативен начин за спестяване - застраховките "Живот", се радват на интереса на клиенти от 31 до 60 г. възраст.

Пазарът им е нараснал с 24% за година, а набраният приход е 52,6 млн. лв., сочи проучването. УниКредит Булбанк предлага програмата "Спестявай умно", която дава възможност на клиентите с дългосрочна визия за своите спестявания да разпределят парите си във взаимни фондове, застраховка "Живот", ДПФ и депозити. Чрез спестовните планове Pioneer пък чрез заделяне на малки суми всеки месец клиентите могат да участват на капиталовите пазари. С регулярни вноски се закупуват по-голям брой дялове на усреднена цена, което минимилизира риска и осигурява добра доходност, каза Крум Алексиев, директор "Маркетинг и клиентски сегменти".

 

 

Михаела Филева подгрява Eve

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5057926

Разтърсващ денс спектакъл, създаден специално от Милен Данков, с участието на певицата Михаела Филева и DJ Marti G - това очаква меломаните на 25 ноември. Тогава българската публика ще чуе на живо хип-хоп сензацията Eve в Парти център 4 км. Носителката на „Грами”, която в момента снима трета част на комедията „Бръснарницата” заедно с Айс Кюб и
Разтърсващ денс спектакъл, създаден специално от Милен Данков, с участието на певицата Михаела Филева и DJ Marti G - това очаква меломаните на 25 ноември. Тогава българската публика ще чуе на живо хип-хоп сензацията Eve в Парти център 4 км. Носителката на „Грами”, която в момента снима трета част на комедията „Бръснарницата” заедно с Айс Кюб и

Военните министри на Русия и Египет обсъдиха Сирия

http://bulgarski.pogled.info/news/68577/Voennite-ministri-na-Rusiya-i-Egipet-obsadiha-Siriya

/Поглед.инфо/ Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обсъди в телефонен разговор с египетския си колега Седхи Собхи обсъдиха кризисните региони в Близкия Изток.

На 20 октомври рожден ден имат

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5057600


О.з.ген. Нонка Матова, олимпийска медалистка, световна и европейска шампионка по спортна стрелба, бивш депутат
Виктор Калев, актьор
Джуди (Юлиан) Халваджиян, тв продуцент
Енчо Данаилов (Бате Енчо), актьор и тв водещ
Проф. Йордан Христосков, служебен вицепремиер и министър на труда в правителството на Г. Близнашки
Проф.
О.з.ген. Нонка Матова, олимпийска медалистка, световна и европейска шампионка по спортна стрелба, бивш депутат Виктор Калев, актьор Джуди (Юлиан) Халваджиян, тв продуцент Енчо Данаилов (Бате Енчо), актьор и тв водещ Проф. Йордан Христосков, служебен вицепремиер и министър на труда в правителството на Г. Близнашки Проф.

Днес да почерпят

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5046161

Виктор Калев, актьор в "Шоуто на Слави", 46 г.
Джуди Халваджиян, тв продуцент, 41 г.
Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ в 43 НС, 24 г.
Енчо Данаилов-Бате Енчо, актьор, 58 г.
Жана Бергендорф, певица.
Иван Димитров, депутат от Атака в 43 НС, 31 г.
Проф. д-р Йордан Христосков, бивш служебен вицепремиер и министър на труда и социалната политика,
Виктор Калев, актьор в "Шоуто на Слави", 46 г. Джуди Халваджиян, тв продуцент, 41 г. Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ в 43 НС, 24 г. Енчо Данаилов-Бате Енчо, актьор, 58 г. Жана Бергендорф, певица. Иван Димитров, депутат от Атака в 43 НС, 31 г. Проф. д-р Йордан Христосков, бивш служебен вицепремиер и министър на труда и социалната политика,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване