Thalloderma Shop
04/03/17 06:55
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 3 април, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Днес Венера напуска вашия знак и чак на 28 април отново ще влезе в Овен. Дайте си време за размисъл. Подложете на проверка емоционалните си връзки и не бързайте да правите предложения. Денят започва провокативно, с неприятност у дома и разрастващ се скандал на работното място. Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и амбиции, който може се пропука под краката на неумелите играчи. Признайте поне пред себе си греховете. Време е да преосмислите отношенията с партньори. Дайте си сметка от кого какво искате.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Още със ставането в днешния ден си пожелайте да остане в миналото всичко, което ви притеснява и разболява. Ден за помяна на тактиката и смяна на приоритетите. Поемате по нов курс в отношения и бизнес дела. Направете признание, за да привлечете доверени и качествени хора. Не лъжете, ако сте на интервю. Бъдете сигурни, че всичко скрито ще се разкрие и ще загубите една добра възможност за работа. Ден на лоялните играчи и на тестовите програми. Ще намерите лекове и лекарства и за най-тежките болести.

 Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате да свършите някаква работа качествено и в срок, без да изпадате в излишни подробности, разправии и изповеди отложете я за следобед. Денят започва провокативно, с желание за влизане в чужда територия и с опити да се разберат скритите намерения на околните. Дистанцирайте се от колегиалните разправии и се концентрирайте върху личните си дела. Постъпете максимално дипломатично спрямо тези, които ви се пречкат или ви притесняват. Днес и най-дребната забележка може да отприщи изблици на агресия и омраза.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Отложете за следобед разговорите, от които се притеснявате. Денят може да започне провокативно и със скандал. Деца и родители не се разбират, топката на отговорностите се прехвърля на дядо и баба. Към обед се включват фините енергии. Дайте си сметка къде сте сгафили, къде сте превишили правата или сте действали незаинтересовано. Не продължавайте с лъжите. Родените около 1-5 юли ще имат тежка програма. Запалете свещ и изгорете мислено в пламъка и всичко, което ви вреди и разболява. Ден за преместване в нов дом.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят може да започне с непрятност и разправии, но следобед всичко ще си дойде на мястото. Навлизаме в деня на феникса. Възраждат се стопирани дейности и връзки, обаждат ви се хора доволни от работата и помоща ви и ви правят нови поръчки. Ако в нещо се почувствате виновни постарайте се да оправите нещата. Този ден измива греховете и помага отново да си стиснем ръцете. Добре е да се работи в екип. Поставете бъдещата работа на честна основа. Планирайте командировка и директни срещи с производители.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

До обед вършите работа, от която няма да останете доволни. Не избързвайте, отлагайте важните си срещи почти за края на работното време. Добре е да се рискува, но в рамките на умереното. Опитайте в началото на всеки разговор да провокирате другия, а след това да го предразположите. Обратната тактика няма да проработи. Ден за прошка и признание на греховете. До утре на обед осъществете връзките, от които очаквате ползи и сключете нови договори. Може да възродите стопирана в миналото дейност и проект.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък и рисков ден за родените около 1-5 октомври. Попадате в неочаквани ситуации и предварително заложени засади. Ще има опити за изнудване, ще се налага да лъжете, а това в бъдеще ще ви създаде много повече неприятности. До обед не провокирайте околните. Старайте се да запазите добрия тон и в отношенията на работното място. Венера вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне до 28 април да уредите емоционалните си и любовни отношения и да решите с кого и накъде ще продължите. И бебето е на път.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре ще печелите повече от другите. Използвайте всяка конфликтна ситуация, за да изпъкнете и въдворите ред в своя и чуждия живот. До обед може да станете повод или обект на конфликти на работното място, но ползата ще е за вас. В работно време ще уредите и важен за семейството ви проблем или въпрос. Може да ви предложат изгодни договори и услуги. Добре е да пътувате, да уредите командировки и директни срещи с производители. И най-трудната и неприятна ситуация ще се развие с полза за вас.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До обед сте склонни да влизате в неприятни и рискови отношения, да предизвиквате скандали с повод и без повод. Нещата ще се развият успешно за вас ако не лъжете и водите принципна политика. Не давайте предимства на този, който не ги е заслужил. Ако изчакате и насрочите важните си разговори за следобед ситуацията ще се развие успешно и продуктивно за вас. Ще привлечете нужните хора за съдействие и подкрепа, ще се справите и с ремонтите у дома. Добре е за преместване на ново място за работа и живот.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес семейните и професионални интереси са противопоставени. Ще се налага да оставате при децата или по друг повод у дома, но и на работното място няма да може без вас. От две страни ще ви притискат и ще ви карат да се чувствате виновни както за свършеното, така и за несвършеното. Отделете повече внимание на любовния си живот. До края на април може да си върнете стара връзка или да отбележите напредък в новата. Давайте го по-смирено и отлагайте за след 5-и делата свързани с големите ви лични амбиции и печалби.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще изживеете нещо особено, ще имате неочаквани срещи до обед. Животът ви може да тръгне в нова посока, стига да го поискате и да хванете влака на промяната в движение. Очертават се предложения и покани за съвместни инициативи и нова работа. Почти в края на работното време може да очаквате неприятни вмешателства в личната ви програма. Не пропускайте възможноста да се обясните с някого, да разчистите пътя за бъдеща връзка или творческа инициатива. Лъжите са противопоказни. Честността е най добрата политика в момента.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

От днес до 28 април Венера ще бъде във вашия знак, ще ви върне към стари връзки, ще ви донесе нови запознанства и ще бележи любовният ви живот с обновление и развитие в желаната посока. Дано ви остане време и за делова активност, защото днес и утре може да намерите и отдавна търсената работа или нов предмет на дейност за фирмата ви. Някой ще съчетае любов и работа на едно място и ще си улесни живота, но само на първо време. В последствие тези две линии в живота ви трябва да се раздалечат максимално.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Тя носи придобивки, лично и семейно обезпечение и възможност за повишение. Не отлагайте водените дела. До септември е добре да приключите неприятните отношения с Темида, да си осигурите нужните екстри и свобода на действие. През 2018 г ви предстои лична и професионална инвентаризация. Затова е важно в момента да се подсигурите с повече от една работа и дейност.

Родените днес притежават вродена артистичност, интуитивност и чувствителност. Имат дарба в изкуството. Ще се пише и говори за тях един ден. Отношенията между родителите им няма да са изрядни, което може да ги травмира. За тях е особено важно да бъдат обичани.

Заченатите днес ще пътуват много ще имат дом на две места и работа в различни краища на света. Няма да се бедни. Ще оперират с чуждите пари и собствености.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване