06/22/17 07:07
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 22 юни, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Един от благодатните дни за месеца. Символ е разтварящият се лотос. Действайте многопосочно и активно. Най-добрият ден за покупка на жилище или офис в този месец. Препоръчват се всякакъв тип брокерски иницативи. На едно място може да сте клиентът, а на друго посредикът. Не е време за откази, за оттегляне от позиции и постове, които носят сигурност и стабилност. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра. Следете кръвното и не позволявайте да ви вадят от равновесие независимо по какви поводи.

 

 

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден с ведра и хармонична енергетика. Дайте най-доброто от себе си и ще се радвате на подобно отношение от страна на околните. Всичко, което предприемете ще носи късмет, пари и стабилност в живота и връзките ви. Движете се в оптимистично и приповдигнато настроение. Ще привлечете благоприятната случайност, както и хората, които ще ви помогнат да уредите проблемите си. Денят е благоприятен за покупко-продажби на недвижим имот. Започнете диета, ако искате да отслабнете до пълнолунието. Нищо важно не отлагайте за утре.

 

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза във вашия знак. Ще привлечете погледите, ще пътувате към приятни места и ще получите подкрепата, която очаквате. Ще водите двойнствени игри и ще изисквате максималното от близки и колеги. Всичко предприето ще се развие с полза и за двете страни, а споровете ще прераснат в желание за взаимна работа или лична връзка. Каквото посадите ще се хване. Споделените мисли и разсъждения ще бъде възприети добре и може да станат нечие знаме. Ден на лично прозрение как е най-добре да се постъпи в трудна ситуация.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Най-добрят ден за покупка на апартамент или офис. Съчетайте едното с другото. Може да намерите мястото, което ще ви осигури комфорт, удобства и възможности за печалби. Родените в първата декада ще бъдат генератор на стабилизиращи идеи и предложения. Сега е момента да привлечете спонсори и бъдещи партньори. Новите ви инициативи ще тръгнат от раз, а отложеното за утре ще зацикли и с голяма вероятност ще обслужва чужди интереси. Контролирайте емоциите. Ще се раждат и деца с опасен ум.

 

 

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Препоръчват се активни действия в посока на важните ви цели и намерения. Разтворете се към света и той ще се разтвори пред вас. Мечтите са лесно постижими. Може да реализирате своя или чужда идея с полза за всички. Най-добрият ден в месеца за сделка с недвижим имот. С действията си ще стабилизирате положението си на работното място и у дома. Не забравяйте, че вече сте в сатурнова дупка. Не влагайте прекалена емоция и се щадете. Нека близките и децата свършат част от работата. Не се опитвайте да контрлирате всичко.

 

 

Р-6

П-5

Л-4

К-6

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

За родените в първата декада денят ще носи по-голямо натоварване и ще изисква цялата ви енергия за постигане на определена цел. Не се отказвайте, независимо спънките по пътя. Ще сбъркате, ако позволите на някой да ви наложи своите идеи и намерения. Дръжте на своето, на това къето искате, мечтаете и желаете силно. Ако преговорите се проточат отложете ги за уикенда или за началото на другата седмица. В утрешния ден нищо важно не бива да се предприема. Нещо неприятно напира да се случи. Бъдете внимателни.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Сега е момента да направите голяма крачка напред, да промените отношенията с партньори и да намерите ново жиище. Най-добрият ден за покупка на недвижим имот. Може да намерите и мястото, където да развивате странична дейност или да се радвате на хобито си. Ще си проличат хората, които знаят как да се борят за исканията и идеите си. Ще срещате отпор от страна на близки и колеги. Ще трябва да положите големи усилия, за да ги убедите да повярват в начинанията ви и да ги подкрепят. До края на деня и това ще стане. Вие сте на ход.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес намирате своята отправна точка към нещо много по-добро и престижно в живота ви. Някой ще се сдобие с имот, друг ще получи неочаквано предложение, а трети ще влезе на бял кон тъм, където в миналото си е тръгнал на магаре. Ще получат подкрепа стаените във времето идеи и сили. Една страст ще се развихри, а друга ще се преплете в нея. Мислете и действайте комплексно. Каквото не успеете отложете за уикенда. За утре нищо съществено не планирайте. Тъмните сили ще ръководят намеренията и действията ни.

 

 

Р-6

П-6

Л-4

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тежки сблъсъци на интереси и позиции. Денят носи особена ведрина, така че и най-напрегнатите отношения може да се изчистят. Постарайте се да намерите компромисните варианти. Направете жестове към родителите си, а децата оставете да направят своя самостоятелен ход. Ден на слънцето, в който е възможно духовно прозрение. В критичен момент ще намерите решението, което устройва всички. Родените след 10 декември да бъдат внимателни в утрешния ден. Вероятна е криза на отношенията и здравето.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за нови начинания. Търсете нова ниша, в която да се внедрите. Особено благоприятен ден за сделка с недвижим имот. Може да намерите и капарирате новото си жилище. Движете се в приповдигнато и оптимистично настроение. До вечерта някой ще се опита да ви провокира и да ви вкара в конфликти с колеги, близки и приятели. Ако утре се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Навлизате в нестабилен период, в който странични фактори ще се намесват, ще разбъркват личната ви програма и ще ви водят за носа.

 

 

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Вярвайте в щастливата си звезда и може да постигнете максималното. Ден за старт на нова програма, за започване на нова работа и за намиране на мястото, където да се установите в бъдеще. Ще ви подкрепят и непознати хора. Ще ви правят услуги, ще получавате информации, за които другите са готови да плащат. По някакъв начин влизате в играта, която до момента сте гледали отстрани. Личното ви хоби ще работи за вас, а и на работното място ще бъдете предпочетени и повишени. Не се отказвайте от нищо.

Р-6

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с хармонична и пречистваща енергетика. Дистанцирайте от живота си хора и обстоятелства, които ви вредят, разболяват и пречат да живеете щастливо. Родените в първата декада ще изживеят тежки моменти, но ще разрешат споровете и в следващите дни ще тръгнат в нова посока. Този ден определя приоритетите, дава възможност да следвате важна за вас посока и да отстоявате мнението си. Да на се секът дървета и подаряват цветя. Бягайте от двойнствени игри и не позолявйте да ви отнемат инициативата. Следете кръвното.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. В отлив сте, зависите от странични хора и обстоятелства. Планирайте за края на октомври важна промяна и бизнес инициатива. Тогава в живота ви ще се появи неочакван шанс и възможност, която ще ви осигури пари и предимства. Правото и законът ще работят за личния ви интерес.

Родените днес ще имат многобройни връзки, ще привличат, но и ще дистанцират околните с острия си език. Ще бъдат „на всяка манджа мерудията”. Ще им отива професия на жулнарлист, артист и адвокат. Често ще влизат в словесни битки.

Заченатите днис са белязани със златната звезда на победата. За тях няма да има тайни. В живота си ще направят някои открития. Ще познават законите на природата, дори и да не са учили в съответната област. Те държат в ръцете и сърцето си тайните на небето и земята.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване