06/26/17 06:43
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 26 юни, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Днес ще постигнете много, ако работите за себе си, ако не позволявате на странични фактори и хора да се намесват в личния ви избор и в предварително заложената програма за действие както на работното място, така и в отношенията с околните. Не правете избор. Доброто днес може да се окаже лошо и обратното. Това, което се опитват да ви пробутат за чиста монета може да се окаже фалшификат и да ви вкара в преразход на сили, средства и пари. Но това, което направите сами и по собствена воля ще ви изведе на върха.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на фатални привличания и влияния, които ще се отразят негативно на работата, връзките и положението ви в обществото. В желанието да спечелите повече и да си спестите някои разходи може да се подведете по чуждите съвети и действия и да реализирате загуби. Противопоказно е да се действа в екип и да се работи по колективни програми. Не се знае кой дърпа конците, кой ще обере парите и лаврите и кой ще „опере пешкира”. Ако сте сънували родителите си, това е предупредителен знак да запазите неутралитет.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръчва се уединение и отказ да се взимат прибързани решения. Не позволявайте да ви притискат със срокове, особено ако не сте съгласни с условията или не сте проучили нещата, по които трябва да се вземе решение. Хора, стоящи зад кадър направляват избора ни. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви ще се обърка. Точно днес не влизайте в нова среда и не избирайте нов екип. Предатели и хора с агресивно поведение напират да станат част от живота и бизнеса ви. Обмислете всичко преди да вземете решение.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще бъдете подложени на изкушения, които е трудно да пренебрегнеш. Някой ще ви описва в светли краски бъдещето ви, ако се съгласите на едно или друго действие или влезете в определени договорни отношения. Ден на фатално привличане не само в любовта, но и във връзките на работното място. Не давайте обещания и не тръгвайте след тези, които по някакъв начин ви зарибяват с обещания. Десет пъти премислете и прекройте всичко, преди да дадете окончателен отговор. Каквото отложите за утре ще мине на ниво.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Луната навлиза в Лъв. Лъсват лъвските ни амбиции и желанието да използваме другия като лост и опорна точка за постигане на собствените амбиции и желания. На едно място ще окажете натиск и ще успеете да прокарате идете си, но на друго ще търпите въздействия и ще правите компромиси с неща, с които сте си обещали да не спекулирате. Ще се почувствате гузни. Вероятно е да изневерите на любмия и на собствения си стил на поведение. В желанието за престижни позиции може да загубите идентичност. Правите ненужни жертви.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не си въобразявайте, че може да водите играта и да определяте приоритетите. Ако влезете в комбина с някого ще играете подчинителна роля или даже такава на остена или пазача. Не влизайте в игра, която не се играе по правилата или не се знае кой пие и кой ще плаща. Ден на фатално привличане. Ще ви залъгват с дрънкулки, с дребни суми и обещания, а главното и основното като порцион ще отиде при друг. Работете сами и на свой терен. Не си позволявайте да влизате във финансови или друг тип зависимости.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Казано е десет пъти да премериш преди да отрежеш. В днешния ден всичко трябва да се подлага на проверка, да не се избързва със становища и заключения, да не се разчита на чужди думи и обещания. Всичко да е черно на бяло писано и подписано. Да не се изкривява информацията за едни и да се нагласява според желанията на други. Не влизайте в нова среда, после ще ви се иска да излезете, но ще бъдете хванати в капана на поетите задължения и отговорности. Не теглете кредит, не сключвайте договори и брак.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да бъдете привлечени в агресивна спрямо амбициите ви среда или в прегръдките на някой, който ще ви създаде големи проблеми и ще ви развали семейството. Ден на магично привличане към определени хора и позиции, които ще ви накарат да направите непростими компромиси със съвестта и отговорността си към близки и колеги. Ще се появи третият, този който ще провокира връзките ви с доверени хора и съюзници и може да обърка целият ви живот. Да не се работи в екип и да не се поема нова отговорност.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще постигнете много, ако гоните само личните си цели, ако мислите повече за работата си, за дома и семейството и не се разсейвате с амбициите и проблемите на околните. Парирайте всеки опит за влизане в личното ви пространство. Не е ден за запознанства. Може да попаднете на фатално привличане, от което да не може да се отървете. Проверявайте реклами и съобщения, не позволявайте да ви притискат със срокове и изисквания. Ден за уединение и размисъл. Утре ще направите силен и печеливш ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Хора с лъвски амбиции ще се домогват до работата, парите и сърцето ви. Всичко случващо се днес има тенденция към обсебване и ще работи за интересите на хора в сянка. В такъв момент е по-добре да запазиш неутралитет, да не влизаш в нова игра, особено с неизвестни правила и да не подписваш нови договори. Ден на грехопадението, на зарибяващите и подвеждащи реклами и предложения, на които е трудно да устоиш. Запазете неутралитет, не споделяйте идеите си и не търсете финансиране. Утре е вашият шанс.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Не се опитвайте да привлечете любовта на всяка цена. Тези, към които имате слабости и чувства ще спекулират с амбициите и желанията ви. Ще платите висока цена за всичко, което получите. Направете си сметка дали може да понесете повече разходи и желания. Преговорите днес ще се водят от позиция на силата, но това няма да е вашата позиция. Някой ще подбива офертите ви, а друг ще опита безплатно да се ползва от услугите ви. Не се доверявайте на непроверени и случайни хора.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Старайте се да избягвате злото с всички сили, да не правите нарушения и да не влизате в контакти и съглашателство с хора от рисковия контингент. Ще бъдете подтиквани към лъжи, измами и завоалирани действия, които може да ви донесат повече неприятности, отколкото ползи. Не е ден за нови запознанства, за обвързване с непознати и за подписване на нови трудови договори. Отложете за утре всичко, на което искате да се опрете и да разчитате в бъдеще. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. С голяма вероятност последните три месеца на годината ще ви донесат късмет, придобивки, нова работа и добри доходи. Това ще бъде година, в която ще се устроите в нова среда и в следващата ще ограничите контактите със старите приятели. Ще изкачите високо стъпало в работата и ще подпишете изгодни договори вероятно през ноември.

Родените днес ще властват над околните. Имат лидерски наклонности и още от малки ще отнемат играчките на другите деца. Ще смятат, че всичко им е позволено. Имат критичен ум. Може да станат добри журналисти, но трудно ще извоюват личната си независимост.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода. Ще наследят дарба на родител или прародител. Много неща ще правят на инат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване