06/03/17 11:54
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 3 юни, събота

 Овен 21 март – 20 април

Денят носи експлозия на страсти и усещания. Съвпадът на Венера с Уран във вашия знак може да ви сблъска с минали кармични връзки. Трудно ще овладявате импулсите. Ще е трудно и да останете верни на партньора. Погледите шарят наоколо. Може да бъдете привлечени на неочаквано място от неочакван човек. До ранния следобед правите повече грешки, но вечерта сте на точното място. Заложете здрави основи на всичко, което започвате. Всяко нарушение на обещания и клетви ще си носи последствията.


Телец 21 април – 20 май

Днес емоциите заслепяват здравия разум. Може да направите крачка в посока, която сте си забранили. До обед се въздържайте от срещи и разговори, които могат да повлияят на личния ви избор. Тази вечер носи магнетично очарование, на което няма да устои прагматичният ви ум. Препоръчва се медитация над родовата карма. Представете си ярко линията, която сте си обещали да следвате и не поглеждайте встрани. Добре е в този ден да се започне строежът на нов дом. И нека всичко, което правите, да има заложени здрави основи.


Близнаци 21 май – 21 юни

При вас и любовта, и работата днес вървят с пълна пара. Все пак дайте предимство на емоцията, изживейте едно приключение и позволете на тези, които ви обичат, да ви привлекат. Ще има и неочаквано влизане в личната ви територия. В живота ви може да влязат тайфуни с нежни имена, които след това ще се опитват да ръководят живота ви със здрава ръка. Предстои битка на интереси и позиции. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Насочете усилията си и към благоустройството на дома и офиса.


Рак 22 юни – 21 юли

Ден на затишие пред буря. Вървите към срещи и разговори, които ще тръгат по един начин, а ще свършат съвсем различно от това, което си представяте. Вероятни са изневери и информации за такива. С голяма вероятност ще ви спретнат компромат. Родените в третата декада са на път да променят живота си с неочакван любовен избор. По взможност запазете неутралитет, не давайте обещания и не излизайте от пътя, който сте определили да следвате. След този уикенд доста сълзи ще изплачете и дано да е от радост.

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден на кармични срещи и запознанства, особено за родените в третата декада. Венера и Уран ви облъчват с брилянтна енерия от знака на Овена. Може да попаднете на своята лична половинка и на човека, с когото сте кармично свързани и предопределени да изчистите личната си карма. Тава е един от дните, в който може да те прониже любовна мълния, от която няма отърване за младо и старо. Плановете и обещанията ще останат на заден план. Не позволявайте на страста да ви заслепи. Алкохолът е лош съветник.
 

Дева 23 август - 22 септември

Запознанствата и връзките от този ден може да ви помогнат да намерите по-добра работа и да се устроите в нова среда. Не се затваряйте у дома. Разширете контактите, търсете хора, които да ви помогнат за ремонти и поправки. Съдбата ще срещне ученото с недоученото и богатото с бедното. Очертават се изблици на чувства на неочаквано място и с хора, които не познавате добре. Насъбраната емоция ще се отпуши. Някой ще прегрее в желанията и в невъзможността да ги осъществи. Така си оставате в златната клетка.


Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на неприятни разкрития за родените в третата декада. Разбирате за изневери. Очертават се пътувания и непредвидени срещи, които може да разбъркат семейните отношения. Участията ви в публични изяви ще са придружени от компроматна атака. Всяка ваша крачка се следи от разстояние, внимавайте и не правете нарушения. Вероятно е да направите опит да се измъкнете от връзки и положения, които ви притесняват и травмират. Сега е моментът да намерите или да работите за ново жилище. Нужна ви е самостоятелност.
 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на любовни провокации и предизвикателства. Нещо нестандартно напира да се случи. Тази вечер не е все едно с кого ще си пиете питието. Очертават се перспективни връзки с хора, които ще останат в живота ви и може тотално да го променят. До обед се въздържайте от срещи и не давайте обещания, които могат да ви застопорят и накарат да се съобразявате с чужда програма. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия и страсти. Близо сте до важен източник на сила. Дано успеете да го намерите и задържите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е зареден с любовна емоция и потенциал за действие. Намерете време и за срещи и за работа. До обед не се занимавайте с нищо сериозно, но след това уплътнете времето си с делови и емоционални предизвикателства. Вероятни са запознанства, които ще променят планове и нагласи и ще ви насочат в нова посока. Не се отказвайте, изпийте до дъно чашата на съдбата и в утрешния ден ще имате повече възможности. Насочете част от енергията си към обезпечаване на дома, към благоустройствени и обновителни дейности.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в труден период до понеделник. Не е изключено да попаднете на любовна засада, да бъдете провокирани от старите си връзки, а новите да ви създадат повече неудобства отколкото удовлетворение. Засегнати сте от ревност и подозрения. Ще се наложи да се отбранявате и да доказвате невинност. Някой ще направи рисков ход и ще застраши семейния мир. До обед останете в своето легло, а и след това не поглеждайте към чуждото. Работете на свой терен. Направете някои подобрения и ремонти у дома.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Не променяйте планове и намерения до обед. Следобед нещо особено ще се случи и ще ви изкара от релсите на ежедневието. Денят е зареден с експлозивна емоционалност. Може да срещнете старата си любов или да се запознаете с новата. Трудно ще удържите напора на страста, а може би и не трябва. Тази вечер сте близо до важен источник на сила и любов. Някой ще си подреди живота с избора, който прави, а друг първоначално ще го развали, за да го оправи. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плуваме във вълните на любовта. Искате или не, но на пътя ви застават кармичните ви връзки. Срещите ви са от значение за бъдещето и може да променят съдби. До обед може да сбъркате в избора и да пропуснете целта, но следобед ще напипате верния тон и ще привлечете хората, които харесвате. Ден за медитация с цел изясняване на бъдещето и на избора, който трябва да се направи. Правете нещата по традиционния начин и се съобразявайте с желанията на близките. И най-големите неприятности бързо ще си отидат.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е единица. Време е да направите нов житейски избор. Заставате на стартовата линия и се оглеждате за евентуални партньори и конкуренти. Обединете сили и интереси с доверени партньори. До септември сключете нови договори. Юридическата ви позиция е силна. Може да спечелите дела, да си върнете позиции и собствености.

Съдбата на родените до обед ще зависи повече от странични фактори и влияния. Родените следобед ще се ръководят от страсти и усещания, които ще им позволят да намерят своя важен източник на сила и любов. Няма да се успокоят, докато не намерят своята истинска половинка. Ще развиват талантите си когато са влюбени.

До обед не е благоприятно за зачеване. Заченатите следобед ще получат подкрепата на предците, ще прославят страната си, ще бъдат изявени музиканти, поети и писатели и може да създадат нови жанрове в изкуството.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване