12/20/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Стартиращи се автоматично видео реклами във Facebook? (Социална сряда)

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Стартиращи се автоматично видео реклами във Facebook? (Социална сряда)

Facebook определено не са се повлияли от притесненията, че на 21.12.2012 ще настъпи краят на света. Те продължават да работят по нови функционалности, които ще засегнат не само потребителите, но и компаниите, които инвестират в реклама и присъствие в социалната мрежа. Става въпрос за 15-секундни видео реклами, които ще се стартират автоматично във вашия feed и ще привличат внимание, като увеличават размера си. Все още не е ясно дали автоматично ще тръгва и звукът към видео рекламите. Очаква се, че този тип реклама ще стартира през първата половина на 2013 г. и ще ги има както в десктоп версията на Facebook, така и в мобилната и мобилните приложения.

AdAge споделят мнението на специалисти по въпроса. За всички е ясно, че по този начин Facebook искат да привлекат още повече от вниманието и средствата на рекламодателите. Как ще се възползват от новия формат рекламодателите обаче? И в момента можете да видите видео реклами във Facebook, но те не се стартират автоматично. Всъщност представляват промотирани постове, съдържащи видео клип, или пък реклама в дясната колона на Facebook. Може да се очаква и че потребителите няма да реагират положително на новия вид реклама, който би бил доста по-агресивен във вида, в който го описват. Как бихте я приели вие?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване