Борисов във фейсбук: Благодаря на всички, които днес ни подкрепихa

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на присъствалите на националния митинг в Пловдив. „Благодаря на всички, които днес ни подкрепихa. Имахме огромна нужда от вас”, е написал Борисов в профила си във фейсбук. „Показахме колко сме силни и заедно поискахме оставката на тази неестественa коалиция. Това е интелигентният и мирен начин да покажем Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на присъствалите на националния митинг в Пловдив. „Благодаря на всички, които днес ни подкрепихa. Имахме огромна нужда от вас”, е написал Борисов в профила си във фейсбук. „Показахме колко сме силни и заедно поискахме оставката на тази неестественa коалиция. Това е интелигентният и мирен начин да покажем

Меглена Кунева: Митингите на ГЕРБ, БСП и ДПС целят да замъглят реалността

С митингите днес ГЕРБ, БСП и ДПС опитват да замъглят реалността и са фалш. Предупреждавах още по време на президентските избори, че ще се стигне дотук. Това заяви лидерът на „Движение България на гражданите" Меглена Кунева. Днес тези, които извадиха България от нормалността, призовават за нормалност - това е безочливо, коментира още Кунева. По думите й, партиите опитват да удушат гражданските протести и да изтикат от полагащото им се място отделните граждани и тяхното недоволство. Тя предупреди, че в тази среда лесно ще се появят нови субекти...

Борисов във Фейсбук: Дъщеря ми получи страхова невроза

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на присъствалите на митинга на партията му в Пловдив. „Благодаря на всички, които днес ни подкрепихa. Имахме огромна нужда от вас", написа Борисов в профила си във Фейсбук. „Показахме колко сме силни и заедно поискахме оставката на тази неестественa коалиция. Това е интелигентният и мирен начин да покажем несъгласието си с това управление. А не като опонентите ми, които си служат с грозни и неморални методи и изпращат платени протестиращи пред дома ми седмици наред, в следствие на което дъщеря ми Вената получи страхова невроза и вдигна 180 пулс. Безпощаден ще бъда към тях. Давам ви дума - няма да ви предам и изоставя. България рано или късно ще излезе от това блато", пише още лидерът на ГЕРБ. След края на митинга на ГЕРБ в Пловдив Борисов отказа да каже пред журналистите какво се е случило с детето му. В речта си от трибуната той няколко пъти предупреди управляващите, че ако детето му не оздравее от това, което са му причинили, няма да има пощада към тях.

МВР преброи протестиращите: 50 хил. в София, 15 хил. в Пловдив

Протестен митинг на БСП в София - 16.11.2013. Снимка: kamerite.bg Митинг в подкрепа на Орешарски   Снимки: Сергей Антонов Протестен митинг на БСП в София - 16.11.2013. Снимка: Пресцентър на БСП Митингът на ГЕРБ в Пловдив.

Митингът в София е събрал 50 000 души, а в Пловдив – 15 000.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

По данни на полицията митингът в подкрепа на правителството, който започна в 12.00 часа от Цариградско шосе и Орлов мост, е охраняван от 1 700 полицаи. Митингът и последвалото го шествие до площад „Ал. Батенберг” преминаха спокойно и приключиха около 14.00 часа, като на него са присъствали около 50 000 души.

250 полицаи са обезпечавали сигурността днес в Пловдив. В 12.00 часа е започнал митингът на политическа партия на централния площад в града. Той е приключил около 13.30 часа. Участниците са били около 15 000.

По време на двете прояви няма задържани и не са регистрирани нарушения на обществения ред.

По-рано днес на двата митинга се спрягаха различни бройки на протестиращите. Според председателя на ДПС Лютви Местан в София е имало 70 хил. души. Според пресцентъра на ГЕРБ- Пловдив, в Града под тепетата са се събрали повече от 52 000 симпатизанти на партията от цялата страна. 

Статията "МВР преброи протестиращите: 50 хил. в София, 15 хил. в Пловдив" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Показахме, че кабинетът на Орешарски не е сираче

Днес Борисов трябва да е видял, че кабинетът Орешарски не е сираче, а се ползва с много истинска подкрепа, каза Местан по повод 70-те хиляди участници в първия съвместен митинг на ДПС и БСП, наречен от него исторически и най-мащабния от 90-те насам. ДПС ще иска парламентарни дебати и екшън-план на кабинета за размразяването на парите по "Околна среда", спрени заради виновника Борисов, каза още Местан.

Макларън помага на Перес да си намери нов отбор

Макар че реши да не продължи договора на Серхио Перес, шефът на Макларън Мартин Уитмарш заяви, че помага на мексиканеца да си намери друг отбор във Формула 1. По-рано през седмицата британският тим съобщи, че ще заложи на младия Кевин Магнусен като партньор на Дженсън Бътън, но в същото време „сребърните стрели“ опитват да бъдат максимално коректни и към Перес. „Вече звъннах на Форс Индия и Лотус“, заяви Уитмарш. „Препоръчах им да работят с Перес.“ „Опитвам се да му помогна да си намери място. Той заслужава да бъде във Формула 1. Той е вълнуващ...

Не са открити опасни стоки от издирваните от МЗ на варненския пазар

Инспекторите от Отдел „ДЗК”, Д”ОЗ” извършиха проверки в търговската мрежа на територията на град Варна и прилежащите общини във връзка с писмо на МЗ по повод постъпила информация от Комисията за защита на потребителите за получени нотификации по системата RAPEX за, следните опасни стоки, открити на територията на Европейския съюз: - лепило за нокти, марка – UNU Bondq, произход Китай; - слънцезащитно мляко за бебета с олио от жожоба и витамин Е/ фактор 40, марка – Goti, страна на произход Сърбия; - слънцезащитно мляко с олио от жожоба и витамин Е/ фактор 40, марка – Goti, произход Сърбия; - крем за изсветляване на кожата - Creme Eclaircissante, марка – Mitchell, произход САЩ; - сапун за ръце Nicklodeon, марка – Delkam Group, произход Гърция; - пудра за боядисване на коса - Черна къна, марка – Topline Exim, произход Индия; - ROYAL къна светъл махагон, марка – Royal Henna Red, произход – Индия.

Църквата беше целият живот на Дядо Натанаил!

Тази сутрин в Правителствена болница почина Неврокопският митрополит Натанаил. Владиката си отиде днес сутринта навръх рождения си ден, когато навърши 61 години.

ДПС изключи Христо Бисеров от партията до приключване на делата

Централният  съвет на ДПС освободи в събота Христо Бисеров като член на Централния оперативен съвет, член на Централното бюро и зам.-председател на партията. Решението идва след като Бисеров подаде оставка от всичките си политически постове миналата неделя, а през седмицата стана ясно, че е разследван за пране на пари и данъчни измами. Съветът освобождава Бисеров и като член на ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него. Още през следващата седмица ще предприемем необходимите действия по заличаването на Христо Бисеров от регистрите на Софийски градски съд от ръководните дела на ДПС, съобщи в събота лидерът на партията Лютви Местан. ”Що се отнася до избирането на нов зам.-председател на ДПС, тази тема не е разисквана днес, но предстои да се разисква”, каза Местан.

Сирийски бунтовници се извиниха за погрешно отрязана глава

/КРОСС/ Свързваната с "Ал Кайда" групировка „Ислямска държава в Ирак и Леванта" поиска извинение заради погрешно отрязана глава. В клипче на ислямистите, качено в интернет, те показаха глава, която според тях принадлежи на иракския шиит, сражаващ се за Асад. Във видеото един от бойците държи нож, а друг - отрязаната глава на брадат мъж. След публикуването на видеото обаче бунтовници на друга групировка идентифицираха убития като един от командирите си и от „Ислямска държава в Ирак и Леванта" трябваше да признаят, че са отрязали главата по погрешка.

Декларации за авансов данък върху доходите подават лекари, нотариуси, адвокати

Предприятията, които изплащат доходи по граждански договори и наеми на физически лица, не трябва да удържат авансов данък за четвъртото тримесечие на 2013 г, съобщиха от НАП. От приходната администрация съобщават, че са установили много случаи, в които на физическите лица, на които са изплатени доходи по граждански договори през октомври и ноември, неправилно е бил удържан авансов данък. Затова призовават платците на доходи, които по силата на закона са задължени да удържат авансово данък за тези доходи, както и за доходите от наем, да обърнат ...

Изключиха Бисеров от ДПС

Христо Бисеров вече не е член на партия ДПС. Решението бе взето от Централния съвет на партията, който прие оставката му и го освободи като член на ръководството и като зам.-председател на ДПС.

Организират в Бургас шествия в памет на жертвите от пътни инциденти

Сдружение „SOS-ПТП“ и Фондация „Безопасни улици от Валя“организират две мероприятия- шествия в памет на жертвите от пътни инциденти. На 17-ти ноември /неделя/ от 17.00 часа на площада пред сградата на Община Бургас.

Със запалена свещ ще се измине пътя до терасата на Казиното в Морската градина на Бургас като се поставят светещи фенери по целия бул. „Богориди“. Ще се почете паметта на загиналите при пътни инциденти с минута мълчание и пускане на летящи фенери да отлетят във въздуха както „отлетелите“ души на без време отнети човешки животи.

В по-ранните часове на деня, от 11.00 ч. ще се проведе Автошествие, в което ще се включат български състезатели със спортните си автомобили. Пред “Светомаркет” те ще покажат на всички как са пригодени техните автомобили за състезанията и високите скорости и ще обяснят на участниците и гостите защо личните автомобили не трябва да се използват за гонки и високи скорости. В шествието ще вземат участие Илия Царски -АСК “АВТОЦАР”, Ивайло Петков и Димитър Пенчев- АСК “ИВКО МОТОРС”, РАДКО И ПЕТЪР ПЕТРОВИ и целият клуб на АСК “ВРОМOС – ЖАКЕН”.

 

18 са задържани преди, по време и след футболното дерби в София

Полиция. Снимка: БГНЕС

11 са задържаните преди началото на футболното дерби в София.

Някои от тях са носели пиротехнически средства и други забранени предмети, трима били с маски, съобщават от пресцентъра на МВР.

У единия от задържаните са намерени нож и наркотици. Още 11 не са допуснати на Националния стадион „Васил Левски”, защото видимо били употребили голямо количество алкохол.

По време на срещата и след приключването ѝ още седмина са задържани за нарушения на обществения ред.

Статията "18 са задържани преди, по време и след футболното дерби в София" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

ДПС изключи набързо Бисеров, негов наследник ще се избира догодина


ДПС освободи Христо Бисеров като член на партията, неин заместник-председател и член на тясното и широкото партийно ръководство. Това обяви лидерът на партията Лютви Местан на брифинг след заседанието на Централния комитет на ДПС (широкото ръководство), продължило само около половин час и занимаващо се с казуса "Бисеров".

Освобождаването Изключването на Бисеров е до приключването на съд дела срещу него. Ако решенията на съда са осъдителни, той ще отпадне като член ДПС, заяви Местан....

ДПС обяви митинга и извинението на Станишев за исторически

Днешният проправителствен митинг бил най-мащабният от началото на 1990-те до днес, заяви Местан

Над 40 са жертвите на сблъсъците в Триполи

Вчерашните въоръжени сблъсъци в Триполи между бивши бунтовници и въоръжени жители са взели над 40 жертви, а повече от 400 души са ранени, съобщи либийското правителство, цитирано от Франс прес. Според сателитната телевизия Ал Арабия убитите са 45, отбелязва ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Повод за насилието бе стрелба по мирни демонстранти от бойци на бригадата от Мисрата, формирана от бивши бунтовници. След кръвопролитията либийският премиер Али Зейдан настоя всички въоръжени милиции да напуснат Триполи, напомнят агенциите. Две години след победат...

Силвио Берлускони припадна по време на реч

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони не успя да завърши словото си пред висшия орган на своята партия - Националния съвет поради припадък, съобщиха от пресцентъра на партията „Народ на свободата”.
 Берлускони изнасял много емоционална реч, когато изведнъж се почувствал зле и се облегнал на трибуната, за да не падне. Веднага на сцената до Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони не успя да завърши словото си пред висшия орган на своята партия - Националния съвет поради припадък, съобщиха от пресцентъра на партията „Народ на свободата”. Берлускони изнасял много емоционална реч, когато изведнъж се почувствал зле и се облегнал на трибуната, за да не падне. Веднага на сцената до

1 млрд. долара струва новата сграда на НАТО

Новата сграда на НАТО в Брюксел ще струва 1 млрд. долара. Нейният строеж е вече в доста напреднала фаза, пише Стандарт Нюз.   Модерната централа на Алианса ще бъде с форма на четиривърха звезда, каквато е емблемата на НАТО. Централният вход ще бъде огромен - с височина 32 м. Експерти вече изчислиха, че само площта на скъпото взривоустойчиво стъкло, което ще отиде в прозорците и витражите, стига за покриването на 10 футболни игрища. Новата централа на НАТО трябва да бъде завършена през 2016 г. Грандиозният строеж предизвиква възмущение както сред обикновените граждани, така и сред европарламентаристи и дори евроатлантици. "Във времена на икономическа криза и съкращения, в това число на военните разходи, да хвърляш толкова пари за нова централа, най-малкото буди недоумение",...

ДПС освободи Бисеров и като член на партията

София /КРОСС/ Централният съвет на ДПС освободи Христо Бисеров като член на партията до приключване на съдебните дела, заведени срещу него. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан след заседанието.„Ако решенията на съда са осъдителни, Христо Бисеров отпада като член на ДПС", уточни Местан. Още през следващата седмица ще бъдат предприети необходимите действия по заличаването на Христо Бисеров от регистрите на Софийския градски съд като член на ръководните тела на ДПС.Местан обясни, че темата за нов заместник-председател на ДПС не е разисквана дебат ще има, когато има и предложенията за заемане на този пост.

Треньорът на Витоша: Не сме си правели илюзии, че можем да отстраним Локо Пд

Старши треньорът на Витоша Бистрица Ясин Мишауи заяви, че е доволен от победата с 1:0 над Локомотив Пловдив с 1:0 в 1/8-финалния реванш за Купата на България, но и той, и отборът са знаели, че няма как да отстранят „смърфовете“ след загубата с 0:5 в първия мач. „Представихме сме малко или много по-добре от миналия път като игра и като резултат. Може и да е имало известно подценяване от страна на противника след огромния резултат от първия мач, затова не си мислим, че сме по-добър отбор от Локомотив“, каза Мишауи. „Момчетата играха по-близо до т...

18 са задържани преди, по време и след футболното дерби в София

11 не са допуснати на стадиона, защото били във видимо нетрезво състояние

ОЗХО прие план-график за унищожаване на сирисйкия химически арсенал

Организацията за забрана на химическите оръжия прие план-график за унищожаване на химическия арсенал на сирийския президент Башар Асад, предаде Би Би Си. Съгласно плана най-опасните химикали трябва да бъдат изнесени от Сирия до края на тази година, за да бъдат елиминирани по най-бързия и безопасен начин.

ДПС освободи Христо Бисеров

Централният съвет на ДПС реши да приеме оставката на Христо Бисеров, като член на Централни оперативен съвет, член на Централното бюро и зам.-председател на ДСП. Това бе решено след, като Бисеров подаде заявление е Централния съвет на партията, предаде агенция Фокус.
Това съобщи лидерът на ДПС Лютви Местан на брифинг след заседание на Централния с Централният съвет на ДПС реши да приеме оставката на Христо Бисеров, като член на Централни оперативен съвет, член на Централното бюро и зам.-председател на ДСП. Това бе решено след, като Бисеров подаде заявление е Централния съвет на партията, предаде агенция Фокус. Това съобщи лидерът на ДПС Лютви Местан на брифинг след заседание на Централния с

Плащаш за секс – осъждат те

Нов закон наказва клиентите, а не жриците на любовта във Франция

    


Хирург извади 200 камъка от възрастна жена и постави личен рекорд

Д-р Димитър Димитров извади 200 камъка от жлъчката на 69- годишна симитличанка, съобщи Struma.bg. Благоевградският хирург постави личен рекорд в лекарската си практика.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Въпреки големият брой камъни, пациентката Мария Бирова не е разрязана, а има само 3-4 дупки. Това й гаранти Д-р Димитър Димитров извади 200 камъка от жлъчката на 69- годишна симитличанка, съобщи Struma.bg. Благоевградският хирург постави личен рекорд в лекарската си практика. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Въпреки големият брой камъни, пациентката Мария Бирова не е разрязана, а има само 3-4 дупки. Това й гаранти

Албанското "не" нанесе удар на плана за унищожаване на сирийските химически оръжия


Албания, която вчера отхвърли директна американска молба да приеме на своя територия унищожаването на сирийските химически оръжия, нанесе сериозен удар на плана за ликвидиране на сирийския химически арсенал, предаде "Ройтерс". Въпреки това Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) потвърди увереността си, че може да изведе оръжията извън Сирия до средата на следващата година.

Изненадващият отказ на Албания да стане "страна домакин" на унищожаването, остави отворен въпроса...

Криско отиде на война

Рапърът е готов с новата си песен Ideal Petroff, която вече се върти в ефира на музикалните телевизии.

Берлускони припадна пред съпартиици

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони не успя да завърши словото си пред висшия орган на своята партия - Националния съвет поради припадък, съобщиха от пресцентъра на партията „Народ на свободата”.
 Берлускони изнасял много емоционална реч, когато изведнъж се почувствал зле и се облегнал на трибуната, за да не падне. Веднага на сцената до Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони не успя да завърши словото си пред висшия орган на своята партия - Националния съвет поради припадък, съобщиха от пресцентъра на партията „Народ на свободата”. Берлускони изнасял много емоционална реч, когато изведнъж се почувствал зле и се облегнал на трибуната, за да не падне. Веднага на сцената до

Вижте митинга на БСП в София през фотообектива на "Труд"

В митинг-шествието днес, огранизирано от БСП и ДПС, са участвали 60 000 души, твърдят свидетели. 

Още 6-7 000 човека са дошли за митинга откъм площад "Македония", но полицията ги е спряла на Орлов мост, защото са идвали срещу протеста, информират други запознати с днешните събития.

Инциденти не е имало нито с футболните агитки, нито с протест В митинг-шествието днес, огранизирано от БСП и ДПС, са участвали 60 000 души, твърдят свидетели. Още 6-7 000 човека са дошли за митинга откъм площад "Македония", но полицията ги е спряла на Орлов мост, защото са идвали срещу протеста, информират други запознати с днешните събития. Инциденти не е имало нито с футболните агитки, нито с протест

На Берлускони му прилоша по време на партиен форум

/КРОСС/ Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони не успя да завърши емоционалното си слово пред висшия орган на своята партия „Народ на свободата". По време на речта си политикът се почувства зле и се облегна на трибуната, за да не падне. Веднага на сцената до него се приближи личният му лекар Алберто Дзангрило, който го помоли да слезе, за да му бъде оказана първа помощ. Експремиерът обаче поиска да завърши словото си под овациите на своите привърженици, подкрепян от лекаря и шефа на своята парламентарна група в Италианския сенат Ренато Брунета. След броени минути обаче той все пак бе принуден да излезе зад кулисите, където е изпил чаша вода и с охраната си е напуснал събранието на съпартийците си.Минути преди да му прилошее, Берлускони сподели, че последната нощ не е успял да поспи поради решението на неговия смятан за най-близък сътрудник Анджелино Алфано да го напусне и създаде своя партия „Нови десноцентристки сили". video:http://www.youtube.com/watch?v=Qe7FSyoCgwI

ЕС не може да реши националните ни проблеми, предупреди евродепутат

България плаща за безработни над 3% от БВП, твърди Ивайло Калфин

    


Бойко Борисов: Хванахме с Акалски на бас, че ще му вкарам дузпа

Бившият премиер на България Бойко Борисов даде кратко обяснение на случката, която се разигра между него и вратаря на Локомотив Пловдив след края на 1/8-финалния реванш за Купата на България между пловдивчани и Витоша Бистрица. Двубоят приключи с победа 1:0 за „бистришките тигри“, а след последния съдийски сигнал Борисов пожела да изпълни дузпа срещу стража на „смърфовете“ и успя да отбележи. „Хванахме се с Акалски на бас, че ще му вкарам дузпата и го направих“, заяви депутатът. Локомотив се класира за 1/4-финалите в турнира с общ резултат 5:1 ...

ДПС освободи Бисеров до приключване на делата срещу него

Лютви Местан обяви, че Христо Бисеров е освободен от ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него. Той каза още, че партията е платила транспорта на хората на митинга на БСП и ДПС в София.

ДПС освободи Бисеров до приключване на делата срещу него

Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви, че Христо Бисеров е освободен от партията до приключване на съдебните дела, заведени срещу него. Той каза още, че партията е платила транспорта на хората на митинга на БСП и ДПС в София.

Кадиев: Този митинг не беше за Орешарски, Станишев или Местан, а за хората

София /КРОСС/ Днешният митинг в подкрепа на правителството ми наподобява на началото на демократичните промени. Това коментира пред bTV депутатът от БСП Георги Кадиев. Радвам се, че днес нямаше инциденти. Този митинг не беше за Орешарски, Станишев или Местан, а за самите хора. Те са потърпевши от този преход, заради това го направихме, посочи той. Станишев се извини за възродителния процес, аз бих се извинил заради Пеевски и мораториума, заяви Кадиев. Той добави, че не иска в днешния ден да има победители и победени. Искам да започнем да си говорим - и с герб, и със студентите. Дори и пет човека да протестират, трябва да водим диалог с тях, подчерта Кадиев.

Най-малко 6 души загинаха при атентат в Кабул

Най-малко 6 души загинаха и 22 бяха ранени при самоубийствен атентат в западната част на Кабул, съобщи Франс прес, цитирана от БТА. Атентатът беше извършен близо до мястото, където идната седмица ще се събере Съветът на старейшините Лоя Джирга, за да обсъжда проекта за договор за сигурност между САЩ и Афганистан. Убитите са четирима цивилни, полицай и военен. Повечето ранени са цивилни, заяви говорител на МВР.  ...

Връчиха дипломите на Випуск 2013 на Медицински колеж - Варна

Помощник-фармацевти, рехабилитатори, медицински лаборанти, инспектори по обществено здравеопазване, рентгенови лаборанти и зъботехници получиха своите дипломи на тържествена церемония днес в Държавната опера във Варна. Първенец на випуска е Надя Маринашева, специалност Рехабилитатор, с успех 5,97.

Васко Василев ще доведе гаджето си на турне в България

Цигуларят - виртуоз Васко Василев, изяви желание да бъде направен филм за 90-годишния му дядо. „С него ни свърва музиката. Той е роден в Родопите и пее непрекъснато. Страхотен мъж е и досега сваля жени из цяла България Цигуларят - виртуоз Васко Василев, изяви желание да бъде направен филм за 90-годишния му дядо. „С него ни свърва музиката. Той е роден в Родопите и пее непрекъснато. Страхотен мъж е и досега сваля жени из цяла България", сподели с усмивка великият цигулар по bTV. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Той се над

Васко Василев ще доведе приятелката си на турне в България

Цигуларят - виртуоз Васко Василев, изяви желание да бъде направен филм за 90-годишния му дядо. „С него ни свърва музиката. Той е роден в Родопите и пее непрекъснато. Страхотен мъж е и досега сваля жени из цяла България", сподели с усмивка великият цигулар по bTV.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева  

Той се над Цигуларят - виртуоз Васко Василев, изяви желание да бъде направен филм за 90-годишния му дядо. „С него ни свърва музиката. Той е роден в Родопите и пее непрекъснато. Страхотен мъж е и досега сваля жени из цяла България", сподели с усмивка великият цигулар по bTV. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Той се над

Гости на митинга уринират в столичните градинки (видео)

Митинг в подкрепа на Орешарски   Снимки: Сергей Антонов

Читатели на OFFNews алармираха за това, че гости на София, дошли за митинга в подкрепа на правителството, уринират в градинки и по фасадите на жилищни сгради. 

Въпреки че на Орлов мост бяха осигурени химически тоалетни, а пред някои заведения имаше опашки от чакащи, за да използват тоалетните, много от дошлите на митинга не можаха да се сдържат. 

На видеото, което ни изпратиха наши читатели, ясно се вижда, че това се случва и пред погледа на полицията. Патрулиращ полицай размахва пръст пред няколко души, като ги предупреждава, че митингът може да приключи в районното управление. 

Статията "Гости на митинга уринират в столичните градинки (видео)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

ВИДЕО: Япония не сведе глава пред Холандия

Холандия и Япония завършиха 2:2 в контролна среща, която се игра в белгийския град Генк. „Самураите“ демонстрираха огромно желание за битка и успяха да наваксат изоставането си от два гола. ВИДЕО ОТ МАЧА - ВИЖТЕ ТУК! „Лалетата“ изцяло доминираха в първите минути на мача и само 12 след началото на мача успяха да открият резултата. Робин ван Перси продължи да трупа голове на върха в реализаторската ранглиста, след като с точен шут покрай плонжа на Ш...

22 февруари, 2013 година - краят на света според викингите

Поредният край на света – този път според митологията на викингите – ще е след 98 дни или на 22 февруари 2014 г., пише в. "Мирър", предаде БГНЕС. Данните бяха огласени от културолози, които изчислили датата на края на света след подробно изследване на скандинавския фолклор. Във връзка с това в четвъртък в английския град Йорк отекна рог, който според викингските традиции предупреждава, че след сто дни ще настъпи краят на света. Според скандинавската митология в деня на апокалипсиса - Рагнарок - бог Один, който е главното божество в митологията на северните държави, ще бъде убит от гигантския вълк Фенрир. Ще оживеят само двама души, които ще дадат началото на нова цивилизация.

Младите фермери ще получават повече пари от ЕС

Ивайло Калфин коментира субсидиите за следващия програмен период

    


Добри са шансовете великите сили да се разберат за Иран, смята Лавров

Лавров отказа да отговори, защо Франция е заела особена позиция по въпроса

Йордан Цонев, ДПС: Искам да бъда много категоричен, оставка на кабинета няма да има


Гостуването на депутата от ДПС Йордан Цонев в предаването "Панорама" в петък вечер (14 ноември) предизвика много коментари. В интервюто той обяви, че ултраси са атакували парламента на 12 ноември и те знаят от къде точно са докарани, както и че не властта, а протестиращите са преминали границата. Цонев заяви, че кабинетът няма да подаде оставка и обясни защо правят митинг в София, както и какво залагат в бюджета (той е председател и на бюджетната комисия в парламента). Лаконично коментира и...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване