Убийците на Надежда Куцкова оставили следи

/КРОСС/ Има следи, както и доказателства, по които работим, за да заловим извършителите на тежкото престъпление. Това каза зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски пред "24 часа" във връзка с жестокото убийство на 85-годишната свекърва на съдийката от Софийския апелативен съд Нели Куцкова. То бе извършено в дома на жертвата часове преди настъпването на Нова година на 31 декември в столичния квартал "Овча купел". Само един етаж над нея синът и снахата на Надежда Куцкова се подготвяли за посрещането на 2014 година. Нападателите блъскали бабата в стените на дома и я удряли по главата и тялото само секунди след като доверчивата жена отворила вратата. Бандитите проснали дребната жена на пода в коридора, като я зашеметили с няколко юмрука в лицето. След това започнали да я ритат. Според първоначалните данни жената опитала да се защити, но крадците я стиснали за шията, като едновременно с това запушили устата и носа на жертвата си. Надежда Куцкова издъхнала само за няколко минути, като убийството е квалифицирано от разследващите като извършено "по особено жесток и мъчителен начин". След това убийците заключили вратата отвътре и започнали да ровят за пари и ценности.В дома на старицата нямало почти никакви бижута. В гардероба обаче апашите намерили чанта с малко над 1000 лева и я взели. Това били пари, които Надежда Куцкова скътала за погребението си

Пръстените на Сатурн са на 4,4 милиарда години

Използвани са данни от орбитиращия около планетата космически апарат "Касини"

    


"Айриш Таймс": Холандците не искат български имигранти

Две трети от холандците вярват, че новопристигащите от България и Румъния може да бъдат в тежест на социалната система, пише ирландският вестник "Айриш таймс". Ново проучване показва, че традиционно либералните жители на Ниската земя имат крайно отношение към имиграцията, което е доста необичайно.

Скандалният кмет на Торонто: Най-добрият съм

"Аз съм най-добрият кмет", заяви хванатият с трева кмет на Торонто Роб Форд, предаде ИТАР-ТАСС. 

Градоначалникът даде заявка за втори мандат, въпреки скандал, който се разпали след като местни медии разпространиха снимки и видео как той пуши крек. 
























"Аз съм най-добрият кмет", заяви хванатият с трева кмет на Торонто Роб Форд, предаде ИТАР-ТАСС. Градоначалникът даде заявка за втори мандат, въпреки скандал, който се разпали след като местни медии разпространиха снимки и видео как той пуши крек.

6-има арестувани след сбиване пред заведение в София, младеж вади пистолет

Масово сбиване е станало през изминалата нощ пред известно заведение в центъра на София, съобщи БНР. Около 01:30 тази сутрин компания от шестима мъже е нападнала 28-годишен младеж. В опит да се защити той е извадил пистолет. Източници от полицията обясниха, че до стрелба все пак не се е стигнало. Един от участниците в побоя е пострадал. Масово сбиване е станало през изминалата нощ пред известно заведение в центъра на София, съобщи БНР. Около 01:30 тази сутрин компания от шестима мъже е нападнала 28-годишен младеж. В опит да се защити той е извадил пистолет. Източници от полицията обясниха, че до стрелба все пак не се е стигнало. Един от участниците в побоя е пострадал.

Васил Найденов пя три пъти на бис

на новогодишен концерт в столично заведение. На 1 януари певецът отпразнува имения си ден с две приятелски семейства, а в следващите две седмици той и импресариото му Ивайло Манолов ще се отдадат на заслужена почивка след натоварения декември. Найденов пожела весела и успешна година на всички журналисти и колеги от бранша. Той подготвя голям концер на новогодишен концерт в столично заведение. На 1 януари певецът отпразнува имения си ден с две приятелски семейства, а в следващите две седмици той и импресариото му Ивайло Манолов ще се отдадат на заслужена почивка след натоварения декември. Найденов пожела весела и успешна година на всички журналисти и колеги от бранша. Той подготвя голям концер

Три пропуска за бомбите от Волгоград

ТРИ основни пропуска на системата за антитерористично противодействие могат да се изтъкнат като предпоставки за успеха на терористичните бомбени атентати във Волгоград на 29 и 30 декември 2013 година. 
Тези пропуски важат в една или друга степен и за други държави, включително България. Както показаха бомбените атаки на Бостънския маратон през ТРИ основни пропуска на системата за антитерористично противодействие могат да се изтъкнат като предпоставки за успеха на терористичните бомбени атентати във Волгоград на 29 и 30 декември 2013 година. Тези пропуски важат в една или друга степен и за други държави, включително България. Както показаха бомбените атаки на Бостънския маратон през

Лекарствата с рецепта поевтиняват

Лекарствата без рецепта поскъпват, а медикаментите по лекарско предписание поевтиняват.

Задигнаха златни накити от апартамент в Хасково

Семейство от Хасково олекна с 15 грама златни накити, след кражба. Неизвестен извършител е проникнал в апартамента им на ул. “Изток” след счупване патрон на входна врата в дните преди Нова година, информират от ОД на МВР-Хасково.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителя продължава.

Хасково Новини

До края на януари земеделци избират как да се облагат доходите им

Физическите лица, които са регистрирани като земеделски производители и едновременно с това са регистрирани по Закона за данък върху добавената стойност (ЗДДС), вече ще имат право да избират реда за облагането на доходите от дейността им.

ГЕРБ: Нужна е по-твърда позицията по казуса с българските имигранти

Англия не може да нарушава договорите на ЕС и същевременно да се ползва от достиженията на вътрешния пазар, твърди Моника Панайотова

    


20 хил. лв. задигна крадец от 62-годишен в старозагорско село

Обирджията е влязъл през незаключената врата на къщата

    


Слаб борсов старт на годината за Samsung

В началото на борсовата търговия на 2 януари акциите на южнокорейската технологична компания Samsung Electronics поевтиняха първоначално с 4,6%, а...

МТСП с увеличен бюджет за децата и семействата през 2014г.

Това каза министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов

Отново „Малък Нобел" за проф. Вера Ганчева

/КРОСС/ За трети път проф. Вера Ганчева е отличена от Шведската академия. Писателката и преводачката взетака наречения „малък Нобел" за работата си като литературовед и преводач. За първи път проф. Ганчева е удостоена с наградата през рез 1993 година, а по-късно и през 2000 г. Наградата се дава на творци, изследователи, преводачи на шведска и чуждестранна литература. Ганчева е известна с преводите на „Пипи Дългото чорапче" и „Братята с лъвски сърца" от Астрид Линдгрен. Превеждала е и творби на Аугуст Стриндберг, Кнут Хамсун, Юхан Борген, Артур Лундквист, Ролф Якобсен, Тумас Транстрьомер, Ларш Гюстафсон и други. За превода си на „Пипи Дългото чорапче" Ганчева е удостоена с Международното отличие за превод на името на Ханс Кристиан Андерсен. През 2001 г. проф. Вера Ганчева е удостоена и с датския орден „Рицарски кръст на Данеброг" за принос в сътрудничеството между Кралство Дания и Република България.  

Експерт: Ползата от българите и румънците в Германия ще е по-голяма от разходите

Ползата от новите български и румънски трудови имигранти в Германия ще е по-голяма от евентуалните допълнителни социални разходи.
Това коментира пред "Дойче веле" Херберт Брюкер, експерт по миграционните проблеми в германския Институт за проучване на трудовия пазар.
Преди да отпаднат ограниченията за румънци и българи на трудовия пазар Ползата от новите български и румънски трудови имигранти в Германия ще е по-голяма от евентуалните допълнителни социални разходи. Това коментира пред "Дойче веле" Херберт Брюкер, експерт по миграционните проблеми в германския Институт за проучване на трудовия пазар. Преди да отпаднат ограниченията за румънци и българи на трудовия пазар

Нина Дюлгерова: Енергийните нужди на Европа растат

Русия е единственият източник на енергия и може да има опити за дестабилизация, прогнозира експертът

    


Ще се превърне ли Койние Уест в новият биткойн?

Мистериозен проект за нова дигитална валута ползва лика на рапъра Кание Уест

    


Израел с успешен втори тест на противоракетната система Arrow

Днешният тест на Средиземно море е вторият тест на системата

Увеличава се броят на молбите за енергийни помощи през новия отоплителен сезон

Одобрените домакинства получават почти по 66 лева месечно целеви помощи за отопление

    


Масов бой пред заведение в София през нощта

Шестима нападнали млад мъж, който извадил пистолет; до стрелба не се е стигнало

Астероид се разруши, навлизайки в в земната атмосфера

/КРОСС/За втори път за последното десетилетие астрономите засякоха небесно тяло часове преди то да се вреже в земната атмосфера, съобщава АП. Става дума за петметровия астероид 2014 AA. Астрономите смятат, че той се е разрушил напълно при навлизането си в земната атмосфера. Все още не е известно дали могат да се намерят отломъци. Астероидът беше забелязан на 1 януари, а в четвъртък сутринта той е навлязъл в земната атмосфера около 4.50 часа по Гринуич. За първи път през 2008 г. беше засечен астероидът 2008 TC3. Той беше открит часове преди навлизането си в земната атмосфера. Няколко дни по-късно учени откриха останки от него в Судан.  

7 катастрофи са регистрирани през денонощието във Варна

7 катастрофи са регистрирани във Варна през изминалото денонощие. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от "Пътна полиция" - Варна. Пътните инциденти са леки и при тях няма пострадали. Нанесени са материални щети по автомобилите.

Лодка на БЧК ще пази смелчаците за кръста на Богоявление

В екипа ще има спасител и ще бди при езерото в столичния кв. "Дружба"

    


КФН нареди на Слънчев бряг да отмени избора на новия Съвет на директорите

До откриването на нова процедура и провеждането на ново извънредно общо събрание, дружествто ще бъде управлявано от досегашното ръководство.

    


Рики Мартин се раздели с годеника си

Рики Мартин се раздели със своя годеник - икономиста Карлос Гонсалес, съобщи агентката на певеца Елга Гарсия пред пуерториканския вестник Рики Мартин се раздели със своя годеник - икономиста Карлос Гонсалес, съобщи агентката на певеца Елга Гарсия пред пуерториканския вестник "Ел Нуево Дия". По думите й певецът няма да прави изявления по този въпрос. Първата публична изява на Мартин и Гонсалес като двойка бе през 2010 г. на гала церемония, на която певецът благодари на приятеля си

Брюкер: Ползата от българите и румънците в Германия ще е по-голяма от разходите

Ползата от новите български и румънски трудови имигранти в Германия ще е по-голяма от евентуалните допълнителни социални разходи.
Това коментира пред Ползата от новите български и румънски трудови имигранти в Германия ще е по-голяма от евентуалните допълнителни социални разходи. Това коментира пред "Дойче веле" Херберт Брюкер, експерт по миграционните проблеми в германския Институт за проучване на трудовия пазар. Преди да отпаднат ограниченията за румънци и българи на трудовия пазар

Германски политик предлага "пръстови отпечатъци на БГ измамници на социалната система"

Германският християндемократ Елмар Брок изисква "пръстови отпечатъци за измамниците на социалната система, идващи от България и Румъния", за да се предотврати масовото нахлуване на съмнителни лица, пише германският вестник "Билд". 

Социалните проблеми на България и Румъния не могат да бъдат решени чрез германската система за социално подпомагане Германският християндемократ Елмар Брок изисква "пръстови отпечатъци за измамниците на социалната система, идващи от България и Румъния", за да се предотврати масовото нахлуване на съмнителни лица, пише германският вестник "Билд". Социалните проблеми на България и Румъния не могат да бъдат решени чрез германската система за социално подпомагане

Хванатият с дрога кмет на Торонто: Най-добрият съм

"Аз съм най-добрият кмет", заяви хванатият с трева кмет на Торонто Роб Форд, предаде ИТАР-ТАСС. Градоначалникът даде заявка за втори мандат, въпреки скандал, който се разпали след като местни медии разпространиха снимки и видео как той пуши крек.

Бюджетът на "Черно море" ще бъде намален драстично


Бюджетът на "Черно море" за новата година ще бъде значително намален, съобщи Тв7. Според информацията клубът, управляван от ТИМ, ще се раздели с няколко футболисти.

Ръководството вече подготви трансфера на капитана на отбора Георги Илиев. Опитният полузащитник трябва да замине в събота за Китай, където се очаква да подпише с втородивизионния "Шъдзяджуан".

Илиев е получавал около 8000 лева месечно, което е било най-високата заплата в клуба. Александър Александров, Симеон...

Арест за шофьор, седнал зад волана с 3,5‰

Мъжът подкарал Форд-а си посреднощ в Божурище

    


Българите, румънците и бъдещето на Европа

/КРОСС/ "Хуните идват!" - този боен зов звучи не само в британските медии. Напоследък го усвоиха и популистите в Германия, а (в съответната политически коректна опаковка) вече го използват дори сериозни партии като управляващият Християнсоциален съюз или пък новите консерватори от "Алтернатива за Германия". Кампанията срещу пришълците от България и Румъния всъщност се води със скрити партийнополитичеки и европолитически цели и тъкмо поради това редуцира комплексния проблем само до предполагаемото изпитание, на което българите и румънците щели да поставят социалните системи в Европа. "Проблемът" с новите пришълци Проблемът наистина е много комплексен. Първо - става дума за граждани от две различни държави. Второ - групата на тези емигранти изобщо не е еднородна, мнозина идват с искреното желание да си намерят работа, други обаче наистина мислят само за детските надбавки и помощите за безработни. Да, част от тези хора са роми, но това няма никакво значение - те са български и румънски граждани, които имат равни права с всички останали. Трето - пришълците пристигат в Германия или в Англия със съвсем различно образование и квалификация - сред тях има лекари, инженери и обучени техници, но има и хора, които едва умеят да четат и пишат

Все повече са работещите ученици от 10 - 12 клас

Забелязва се една ясно изразена тенденция на увеличаване на работещите ученици от 10–ти до 12-ти клас, като в последната година от гимназията, една пета работят всеки ден или повече от веднъж седмично. Това каза социологът Кольо Колев, директор на Агенция "Медиана", при представяне на изследването за очакванията на българите от средното образование, предаде „Фокус”. Една четвърт от гимназистите редовно са изкарвали пари, рядко и случайно са работили почти 50% от анкетираните гимназисти. Учениците от горния курс на средните общообразователни училища реално работят, но почти изцяло нерегламентирано, без трудови договори, в сферата на „сивата икономика”, сочи изследването. Според проведеното изследване, една четвърт от гимназистите...

Започнаха мирните преговори за Южен Судан

Воюващите страни в Южен Судан започнаха преговори за прекратяване на огъня в етиопската столица Адис Абеба, предаде БГНЕС. Двете страни ще проведат срещи със специалните пратеници от държавите в региона. Източници съобщават, че воюващите страни няма да имат пряка среща преди събота. Делегациите на правителството и бунтовниците пристигнаха в столицата на Етиопия в сряда. Разговорите няма да започнат преди пристигането на всички участници. Смята се, че хиляди хора са били убити в конфликта. Хуманитарните работници увеличават предупрежденията си за влошаването на кризата с цивилните, пострадали в конфликта, който според специалисти, може да прерасне в гражданска война. Сраженията в Южен Судан започнаха на 15 декември, когато президентът Салва Киир обвини бившия вицепрезидент Риек...

Повечето българи искат да има професионална квалификация в училище

91.3 % от пълнолетните българи смятат, че средното образование трябва да дава професионална квалификация на завършващите училище. На същото мнение са 78.3% от гимназистите. Това показват две изследвания на агенция „Медиана”, поръчани от евродепутата Ивайло Калфин, предаде БГНЕС. Според данните от изследваният при завършилите средно общо образование с професионална квалификация времето, в което са без работа, е почти два пъти по-кратко, отколкото при тези без професионална квалификация. Така първите са без работа 1 година и 5 месеца, а вторите – 2 години и 5 месеца.

Откритата в Борисовата градина починала жена най-вероятно е загинала при инцидент

Вече е ясно коя е откритата късно снощи починала жена в изгоряла постройка в Борисовата градина, близо до популярното заведение "Маймунарника". Пред БНР директорът на Дирекция "Обществен ред, отбранително-мобилизационна подготовка и защита при бедствия" към Столичната община Красимир Димитров обясни, че жената е починала най-вероятно заради непредпазливост. Тя е запалила огън в изгорялата постройка, която е била стара тоалетна, за да се стопли. Нейна приятелка е отишла да я види, тя е видяла пламъците и се е опитала да я изведе, но не е успяла, тъй като пламъците са били големи, обясни Димитров.   Случилото се не е престъпление, а инцидент, завършил с фатален край. Самоличността на жертвата вече е изяснена.

Пиронкова отказа Морита в Сидни

Цветана Пиронкова преодоля първия квалификационен кръг на турнира по тенис за жени в Сидни, след като се наложи над японката Аюми Морита. По този начин най-добрата българска тенисистка си осигури мач във втория квалификационен кръг на турнира. Пиронкова не остави шанс на Морита и стигна до два пробива в първия сет, с което си осигури ... Цветана Пиронкова преодоля първия квалификационен кръг на турнира по тенис за жени в Сидни, след като се наложи над японката Аюми Морита. По този начин най-добрата българска тенисистка си осигури мач във втория квалификационен кръг на турнира. Пиронкова не остави шанс на Морита и стигна до два пробива в първия сет, с което си осигури ...

"Стандарт": Т. Дончев става ковчежник на ГЕРБ

1500 лв. на месец за емиграция в Лондон, пише "Труд"

Затвор за двама беларуси, шпионирали за Литва

Военният съд в Беларус е издал присъди за лишаване от свобода за период от 8 и 10 години на двама беларуски граждани, шпионирали за Литва.

Областният управител на Варна: Няма да подам оставка

Протест във Варна събра недоволни пред администрацията на Областната управа. Те поискаха оставката на областния управител Иван Великов, тъй като е обжалвал решението на Общинския съвет за възстановяването на българските имена на местностите край Варна в последния възможен момент – 27 декември, с което, по думите им, е изпълнил заповедта на „незаконната турска партия ДПС”, предаде КРОСС.

В средата на декември варненският общински съвет реши 215 варненски местности с турски имена да си върнат българските названия.

Засилено е полицейското присъствие. По данни на местни медии около 30 човека са се събрари тази сутрин, за да изразят недоволството си.

Протестът бе предвождан от общинския съветник Костадин Костадинов.

Областният управител покани на разговор представители на недоволните. Това обаче взриви присъстващите и те опитаха да нахлуят в сградата, но бяха спрени от полицаи, преградили стълбището към кабинета му. Около 10.30 часа обаче десетина протестиращи успяха да пробият полицейския кордон, да влязат в сградата на областната управа и да се срещнат с Иван Великов. Костадин Костадинов поиска обяснение от губернатора колко пъти се е срещал с турския консул в Бургас. Великов обясни, че е разговарял с консула веднъж, но това било, когато турският консул отишъл да се запознаят.

Попитан дали ще си подаде оставката, Иван Великов бе категоричен: „Няма да е скоро, или по-скоро въобще няма да подам. Ако Министерски съвет ме освободи, ще си тръгна, но не и сам”.

Заловиха апаш от Динево за кражба на овце

41-годишен жител на с. Динево е задържан от органите на реда за кражба на две овце. Апашът е задигнал животните от неукрепена стопанска постройка в същото село, информират от ОД на МВР-Хасково.

Кражбата е извършена часове преди новогодишната нощ. Задържаният е познат на органите на реда. По случая е образувана полицейска преписка. Същият е задържан за 24 часа.

Хасково Новини

Убийци оставят следи в дома на Куцкови

Има следи, както и доказателства, по които работим, за да заловим извършителите на тежкото престъпление.
Това каза зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски пред Има следи, както и доказателства, по които работим, за да заловим извършителите на тежкото престъпление. Това каза зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски пред "24 часа" във връзка с жестокото убийство на 85-годишната свекърва на съдийката от Софийския апелативен съд Нели Куцкова. То бе извършено в дома на жертвата часове преди ...

„Гласът на гражданите” на страницата на общинския сайт в Поморие

С 15 000 се е увеличил броят на посетителите на уеб страницата на община Поморие. През 2012 година те са 53 880, а през 2013 г.- 68 886. Те са направили 173 747 посещения, с над 60 000 повече от предходната година. Над 15 000 от тях са от мобилни устройства, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие. Чуждестранният интерес към уебсайта също е сменил посоката си. През 2012 г. най-много са били рускоговорящите посетители, докато през 2013 се е увеличил броят на англоговорящите. Най-голям интерес през годината потребителите са проявили към проекта за градски парк на община Поморие, като това е и най-харесваната и споделяна публикация във Фейсбук.

Заради нарастващия рейтинг на уеб страницата и гражданската ангажираност, община Поморие предостави възможност за директни препоръки, мнения и критики относно делата на местната администрация. Новата платформа „Гласът на гражданите” вече работи и дава възможност да споделите своята идея, да изкажете своя проблем или да подадете сигнал за нередности. Всички коментари ще бъдат взети под внимание от общинското ръководство, уверяват от Община Поморие.

 

Откраднаха 7000 лв. от 72-годишен старец

Сигналът за извършена кражба от частен дом в село Ямино

Медици и компютърни специалисти с най-голям шанс за работа във Великобритания

Компютърните специалисти, софтуерните инженери и медиците са най-търсените кадри във Великобритания, съобщи началникът на отдел "Международни спогодби" в Агенцията по заетостта Славка Радева пред БНТ.

Работа на Острова има и за специалистите в областта на туризма, както и за технически кадри, допълни тя.

Експертът нарече „авантюра" варианта с Компютърните специалисти, софтуерните инженери и медиците са най-търсените кадри във Великобритания, съобщи началникът на отдел "Международни спогодби" в Агенцията по заетостта Славка Радева пред БНТ. Работа на Острова има и за специалистите в областта на туризма, както и за технически кадри, допълни тя. Експертът нарече „авантюра" варианта с

Във Великобритания търсят компютърни специалисти и медици

Компютърните специалисти, софтуерните инженери и медиците са най-търсените кадри във Великобритания, съобщи началникът на отдел Компютърните специалисти, софтуерните инженери и медиците са най-търсените кадри във Великобритания, съобщи началникът на отдел "Международни спогодби" в Агенцията по заетостта Славка Радева пред БНТ. Работа на Острова има и за специалистите в областта на туризма, както и за технически кадри, допълни тя. Експертът нарече „авантюра" варианта с

Орешарски се отчита за 6 месеца управление пред депутатите

Премиерът Пламен Орешарски ще отчете пред депутатите успехите и неуспехите на правителството за първите шест месеца от мандата. Предвижда се отчетът да бъде изнесен след 15 януари, когато се очаква да бъде и първото заседание на парламента след зимната ваканция.

Водач помете трима руснаци в Банско

25-годишен шофьор помете трима пешеходци в Банско, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Инцидентът е станал вчера следобед на ул."Глазне" в Банско.
Мъжът, управляващ лек автомобил „Фолксваген Поло", се движел с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в насрещната лента  за движение, качил се на тротоара и 25-годишен шофьор помете трима пешеходци в Банско, съобщиха от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал вчера следобед на ул."Глазне" в Банско. Мъжът, управляващ лек автомобил „Фолксваген Поло", се движел с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в насрещната лента за движение, качил се на тротоара и

Издателят може да бори кризата само с нови книги

/КРОСС/ Издателят може да бори кризата само с нови книги. Трябва да се работи със сърце. Печалбата са втора или трета цел. Това споделя пред БНР управителят на "Български книжици" Бистра Шокарова. В интервю за медията Шокарова напомня, че най-силният издателски период е 2008-2009 г., както цялостната икономика на страната. Темпото не е спаднало и сега драстично, защото издателят може да бори кризата само с нови книги, уточнява тя. Настъпиха сериозни промени в търговията на дребно, които особено в София са много драстични. От 2009 г. се намесиха МОЛ-овете, но това промени профила на продаваните книги. Там акцентът е по-комерсиален. В същото време много малки книжарнички затвориха врати, не издържаха на конкуренцията, казва  Бистра Шокарова и допълва: Истината е, че трябва да се работи със сърце, но не винаги това помага. Винаги, когато трябва да решиш някакъв проблем, не бива да забравяш основната цел на заниманието си. Ние разпространяваме, продаваме литература. Печалбата са втора или трета цел. Ако това не се забрави, рано или късно идват и финансовите успехи или най-малко уважението на читателите. Ние сме свързващото звено между издател, автор и читател и трябва равнопоставено да представяме всяка книга. Читателят е този, който ще оцени книгата. Ние много се стараем, но на ден излизат 15-20 заглавия. Няма жив човек, който да може да се справи и да опознае всяка от тези книги, защото ние имаме и текуща работа

Приятелка на клошарката обгоряла в опит да я спаси

Вече е изяснена самоличността на загиналата 34-годишна жена

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване