Полиция усмирява скандалджии на магистрала "Тракия" заради сделка от сайт

Сделка, сключена в популярен сайт за онлайн продажби, за малко не завърши с бой на АМ „Тракия", съобщи сайтът "Флагман". Две групи си уговорили среща, на която да се осъществи покупко-продажба на лаптоп. Купувачите обаче в последния момент предявили нови претенции за цената. Така напрежението едва не прераснало в бой, но полиция се е намесила н

Сиана е бебе на 2014 г.

С ръст 47 см и тегло 2,570 кг. Сиана от Николаево стана “Бебе на годината” за 2014 г. Името  бе обявено вчера от д-р Антония Григорова - инициатор на кампанията.
Момиченцето се роди по естествен път в първата минута на новата година в старозагорската болница “Стоян Киркович”. То е второ дете на 27-годишната касиерка Силвия Петкова. С ръст 47 см и тегло 2,570 кг. Сиана от Николаево стана “Бебе на годината” за 2014 г. Името бе обявено вчера от д-р Антония Григорова - инициатор на кампанията. Момиченцето се роди по естествен път в първата минута на новата година в старозагорската болница “Стоян Киркович”. То е второ дете на 27-годишната касиерка Силвия Петкова.

САЩ се готвят за минус 50 градуса

След като бяха връхлетени от снежна буря, взела 11 жертви от началото на годината, северните райони на САЩ се готвят за рекордни студове с прогноза за температури до минус 50 градуса по Целзий, съобщи Франс прес.

Скандал на магистрала "Тракия" заради сделка от сайт

Сделка, сключена в популярен сайт за онлайн продажби, за малко не завърши с бой на АМ „Тракия Сделка, сключена в популярен сайт за онлайн продажби, за малко не завърши с бой на АМ „Тракия", съобщи сайтът "Флагман". Две групи си уговорили среща, на която да се осъществи покупко-продажба на лаптоп. Купувачите обаче в последния момент предявили нови претенции за цената. Така напрежението едва не прераснало в бой, но полиция се е намесила н

Ивелин: "Кубан" иска 10 млн. евро за мен. Иначе отдавна да съм купен

"Предполагам, че струвам 10 милиона евро, защото, ако струвах 5 милиона евро, щях отдавна да съм купен. Желанието ми е да премина на по-високо стъпало.” Това призна пред bTV капитанът на националния отбор по футбол и лидер на руския “Кубан” Ивелин Попов. През лятото клубът от Краснодар отказа оферта от 6 милиона евро за българина от “Астън Вила”

След смъртта на баба и бебе от кола, блъсната от влак: Работила ли е сигнализацията на жп-прелеза?

Жителите на пловдивското село Долна махала настояват да бъдат сложени отново бариери на жп прелеза, превърнал се в лобно място на баба и бебе. В събота към 12,15 ч влак удари БМВ и уби на място 54-годишната местна жителка Милка Колева. 6-месечното  внуче Мирослав издъхна по-късно в Университетската болница “Св. Георги” в Пловдив.
Допреди 3-4 Жителите на пловдивското село Долна махала настояват да бъдат сложени отново бариери на жп прелеза, превърнал се в лобно място на баба и бебе. В събота към 12,15 ч влак удари БМВ и уби на място 54-годишната местна жителка Милка Колева. 6-месечното внуче Мирослав издъхна по-късно в Университетската болница “Св. Георги” в Пловдив. Допреди 3-4

Еквадорският флот спаси US богаташ в криза

Еквадорският боен флот спаси един от най-богатите хора на планетата от кански мъки, причинени от бъбречна криза. Командването на военноморските сили на латиноамериканската държава пратило на 1 януари по спешност военен хеликоптер да евакуира основателя на “Амазон” и собственик на в. “Вашингтон пост” от круизен кораб край Галапагоските острови. Еквадорският боен флот спаси един от най-богатите хора на планетата от кански мъки, причинени от бъбречна криза. Командването на военноморските сили на латиноамериканската държава пратило на 1 януари по спешност военен хеликоптер да евакуира основателя на “Амазон” и собственик на в. “Вашингтон пост” от круизен кораб край Галапагоските острови.

Няма състезание с един кон

Има един избор, който мъчи втори парламент и изнервя магистратите и Брюксел. Той е за главен съдебен инспектор и е толкова труден, защото зад него трябва да застанат поне 160 депутати. В момента кандидатът е един - съдийката Веселина Тенева, издигната от БСП и ДПС в последния от трите работни дни, в които можеше да се правят номинации. Има един избор, който мъчи втори парламент и изнервя магистратите и Брюксел. Той е за главен съдебен инспектор и е толкова труден, защото зад него трябва да застанат поне 160 депутати. В момента кандидатът е един - съдийката Веселина Тенева, издигната от БСП и ДПС в последния от трите работни дни, в които можеше да се правят номинации.

"Манчестър Юнайтед" потъна в срам

"Манчестър Юнайтед" потъна срам. Шампионът изглежда като напълно посредствен отбор и при загубата с 1:2 у дома срещу "Суонси", което означава край на кампанията за Купата на Англия.

Минута преди края Вилфред Бони изстреля с глава финалното торпедо в ковчега на "червените дяволи".  Едва за втори път от 30 години "Манчестър Юнайтед" отпада в най-с "Манчестър Юнайтед" потъна срам. Шампионът изглежда като напълно посредствен отбор и при загубата с 1:2 у дома срещу "Суонси", което означава край на кампанията за Купата на Англия. Минута преди края Вилфред Бони изстреля с глава финалното торпедо в ковчега на "червените дяволи". Едва за втори път от 30 години "Манчестър Юнайтед" отпада в най-с

Стивън Сегал се точи за губернатор

61-годишният екшън герой Стивън Сегал обяви, че тръгва по стъпките на холивудски знаменитости като Арнолд Шварценегер и Роналд Рейгън и влиза в политиката. Звездата майстойр по източни бойни изкуства от “Над закона” и “Труден за убиване” заяви, че ще се кандидатира за губернатор на щата Аризона на изборите на 4 ноември тази година. 61-годишният екшън герой Стивън Сегал обяви, че тръгва по стъпките на холивудски знаменитости като Арнолд Шварценегер и Роналд Рейгън и влиза в политиката. Звездата майстойр по източни бойни изкуства от “Над закона” и “Труден за убиване” заяви, че ще се кандидатира за губернатор на щата Аризона на изборите на 4 ноември тази година.

И японски пари може да влязат в VII блок

БЕХ започва преговори с БЕХ започва преговори с "Устингхаус" за финансовия модел за изграждане на VII блок на АЕЦ "Козлодуй" тази седмица. Новината съобщи за "24 часа" шефът на централата Иван Генов. Има вариант 70% от финансирането да е от американската Ексимбанк. За останалите 30% има различни възможности. Единият е "Уестингхаус" да влезе като съсобственик в VII

Проведе се #ДАНСwithme за 206 път


Протестът срещу правителството под надслов #ДАНСwithme се проведе за 206 път, съобщи Българската национална телевизия (БНТ). 

Група протестиращи срещу кабинета на Пламен Орешарски и тази вечер се събраха пред сградата на Министерския съвет около 18.30 ч. След това по традиция шествието, в което са се включили около 60 души, е продължило към сградата на Народното събрание.

Спрели са движението по бул. "Цар Освободител". Събралите се изразиха готовност да излязат и утре,...

"Катимерини": Северногръцката област Еврос е непристъпна крепост за сирийските бежанци


Северногръцката област Еврос по поречието на река Марица е една непристъпна крепост за напиращите да влязат отвън сирийски бежанци. Спирачка за тях са издигнатите заграждения, както и засилените охранителни мерки по границата с Турция, пише вестник "Катимерини".

Изданието твърди, че след антиправителствените демонстрации и насилственото им прогонване от полицията, паркът "Гези" в Истанбул се е превърнал в място за сирийски бежанци, и че са започнали да ескалират антисирийските...

Ходорковски пристигна в Швейцария

Бившият руски олигарх в понеделник заяви, че е получил тримесечна виза за Швейцария

Шумахер говори по телевизията

Михаел Шумахер... говори по телевизията навръх 45-ия си рожден ден. Германският канал RTL пусна обръщението на Шуми по случай 30-ия юбилей на телевизията. Записът е от 19 декември.  На екрана вървеше надпис “Желаем ти от все сърце бързо оздравяване!”.

Седемкратният шампион във “Формула 1” повече от седмица е в кома. “Боец е и ще се излекува”, ка Михаел Шумахер... говори по телевизията навръх 45-ия си рожден ден. Германският канал RTL пусна обръщението на Шуми по случай 30-ия юбилей на телевизията. Записът е от 19 декември. На екрана вървеше надпис “Желаем ти от все сърце бързо оздравяване!”. Седемкратният шампион във “Формула 1” повече от седмица е в кома. “Боец е и ще се излекува”, ка

Димитър Цонев: Подкрепям Николай!

Нуждаем се от нови политически субекти, журналистите имаме предимства, твърди тв водещият Димитър Цонев, който заяви, че подкрепя Николай Бареков в политическата му кариера.

Как да забременеете по-лесно и бързо?

Внимавайте с излишните килограми

    


Обраха дома на певицата Ивана

Апаши обраха дома в София на фолкпевицата Ивана, съобщиха информирани.
Крадците преобърнали къщата на известната изпълнителка и задигнали техника, дрехи и парфюми. Най-вероятно те са влезли да ровят, след като предварително са разбрали, че жилището е празно.

Самата Ивана отказа да даде подробности и отсече: Апаши обраха дома в София на фолкпевицата Ивана, съобщиха информирани. Крадците преобърнали къщата на известната изпълнителка и задигнали техника, дрехи и парфюми. Най-вероятно те са влезли да ровят, след като предварително са разбрали, че жилището е празно. Самата Ивана отказа да даде подробности и отсече: "Не коментрирам", пред репортер...

И ЦСКА се включи да помага на Свилен

Фоторепортерът Свилен Станоев има нужда от нас, нека му помогнем! Нужни са спешно 3000 лв. за метален имплант за втора мозъчна операция на колегата, който е вече опериран веднъж в окръжна болница.

Царят продава за 2,5 млн. евро резиденцията си в Баня

Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза продават царската къща в карловския град Баня. Имотът е обявен за продан в сайта на руската фирма Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза продават царската къща в карловския град Баня. Имотът е обявен за продан в сайта на руската фирма "Российский аукционный дом" (auction-house.ru) за 2,5 млн. евро. Там се предлагат и други недвижимости от България, сред които и активите на корабостроителницата в Бургас, бивше военно летище, проекти за

Искат още време за нов съдебен инспектор

Срокът за издигане на кандидатури за главен съдебен инспектор, който изтече на 27 декември, може да бъде удължен. Това стана ясно от думите на шефа на правната комисия в парламента Четин Казак (ДПС) пред БНР. Той и зам.-шефката на Народното събрание Мая Манолова (БСП) единствени внесоха обща кандидатура за началник на органа, който ... Срокът за издигане на кандидатури за главен съдебен инспектор, който изтече на 27 декември, може да бъде удължен. Това стана ясно от думите на шефа на правната комисия в парламента Четин Казак (ДПС) пред БНР. Той и зам.-шефката на Народното събрание Мая Манолова (БСП) единствени внесоха обща кандидатура за началник на органа, който ...

Велислава Дърева: Дилемата пред Борисов и Цветанов е ясна - или на власт, или в затвора

Тези хора (Борисов и Цветанов) са готови на всякакви крайни действия и те с удоволствие ще ги провокират. Техният девиз гласи: Тези хора (Борисов и Цветанов) са готови на всякакви крайни действия и те с удоволствие ще ги провокират. Техният девиз гласи: "След нас потоп, зад нас - разгром!". Те са способни да съсипят цялата държава заради едната властчица. Понеже дилемата пред тях е ясна - или на власт, или в затвора..." Това заявява в интервю за "24 часа"

Уволнени корабостроители пак протестират

Едно от възловите кръстовища в Бургас беше блокирано вчера от останали без работа служители на Бургаската корабостроителница. Около 70 уволнени работници от завода блокираха движението в района на железопътната гара по обед. Те спряха движението за около 30 минути, като пропускаха само автобусите от градския транспорт.

Това е поредният им протес Едно от възловите кръстовища в Бургас беше блокирано вчера от останали без работа служители на Бургаската корабостроителница. Около 70 уволнени работници от завода блокираха движението в района на железопътната гара по обед. Те спряха движението за около 30 минути, като пропускаха само автобусите от градския транспорт. Това е поредният им протес

Португалия в тридневен траур

Заради кончината на легендата на португалския и световния футбол Еузебио в Португалия е обявен три дневен траур, а куп звезди изразиха съжалението си от смъртта на една от най-големите футболни легенди в света за всички времена.

ЕК може да си иска обратно 14 млн. лв.

Европейската комисия може да поиска обратно 14 млн. лв., дадени за изграждане на зимовник за кораби по Дунава в района на Русе. Това алармира директорът на агенция “Проучване и поддържане на река Дунав” Георги Георгиев. Парите са отпуснати по предприсъединителната програма ФАР. Зимовникът обаче още не е довършен, тъй като за доизграждането му с Европейската комисия може да поиска обратно 14 млн. лв., дадени за изграждане на зимовник за кораби по Дунава в района на Русе. Това алармира директорът на агенция “Проучване и поддържане на река Дунав” Георги Георгиев. Парите са отпуснати по предприсъединителната програма ФАР. Зимовникът обаче още не е довършен, тъй като за доизграждането му с

Манолев с дубъла на ПСВ в Анталия

Националът Станислав Манолев не попадна в групата на “ПСВ Айндховен” за зимния подготвителен лагер на Канарските острови. Вместо за Испания с първия тим българинът отпътува с втория отбор на ПСВ за Турция. Манолев вече е на лагер с “Йонг ПСВ” в турския курорт Анталия и там ще изчака развитие по трансфера си. Манолев играе силно за дубъла на Националът Станислав Манолев не попадна в групата на “ПСВ Айндховен” за зимния подготвителен лагер на Канарските острови. Вместо за Испания с първия тим българинът отпътува с втория отбор на ПСВ за Турция. Манолев вече е на лагер с “Йонг ПСВ” в турския курорт Анталия и там ще изчака развитие по трансфера си. Манолев играе силно за дубъла на

“Чероки” кацна на магистрала в Бронкс

Малък частен самолет се приземи аварийно на нюйоркска магистрала посред бял ден в събота. Като по чудо нито една кола на пътя не бе засегната, съобщи в. “Ню Йорк дейли нюз”.  Ранени са само пилотът и двете му пътнички. Инцидентът се случи близо до 233-та улица в Бронкс в 15,20 ч местно време (22,20 ч българско). Малък частен самолет се приземи аварийно на нюйоркска магистрала посред бял ден в събота. Като по чудо нито една кола на пътя не бе засегната, съобщи в. “Ню Йорк дейли нюз”. Ранени са само пилотът и двете му пътнички. Инцидентът се случи близо до 233-та улица в Бронкс в 15,20 ч местно време (22,20 ч българско).

Деян Иванов отново беше избран за играч на кръга в Испания


Българският баскетболист Деян Иванов беше избран за най-полезен играч в 14-ия кръг на най-силното европейско първенство - испанската лига АСВ.

Тежкото крило на "Естудиантес" спечели класацията, след като беше в основата на победата с 97:85 при гостуването на "Монбус".

Иванов изигра отличен мач, като за 26 минути вкара 21 точки, взе шест борби и направи четири асистенции. Той реализира 5 от 10-те си стрелби от игра, включително две тройки от четири опита, и беше точен при 9...

Царят продава за 2,5 млн. евро резиденцията си в Баня

Там се предлагат и други недвижимости от България, сред които и активите на корабостроителницата в Бургас, бивше военно летище, проекти за ваканционни комплекси.
В обявата за царската вила пише, че се продават общо 9500 кв. м земя със сгради с обща площ 1000 квадрата. Посочено е, че къщата е паметник на културата и фасадата  не може да бъде пром Там се предлагат и други недвижимости от България, сред които и активите на корабостроителницата в Бургас, бивше военно летище, проекти за ваканционни комплекси. В обявата за царската вила пише, че се продават общо 9500 кв. м земя със сгради с обща площ 1000 квадрата. Посочено е, че къщата е паметник на културата и фасадата не може да бъде пром

Гарсониерите изчезват от пазара

Офертите за продажба на едностайни жилища продължават да намаляват, показва проверка на „Монитор”. В София офертите за продажба в сегмента сега са под 700, а в средата на 2012 г. над 3 пъти повече, сочат данни на имотните сайтове. Едва към половината от предложенията са за тухлени имоти.

Рекорд: 14 милиона контрабандни цигари спипани във Варна (обзор)

14 млн. контрабандни цигари от марката 14 млн. контрабандни цигари от марката "Руби" суперслимс са открили варненските митничари в контейнер с части за селскостопанска техника. Стоката пристигнала на пристанище Варна-запад на 30 декември сутринта и била разтоварена от кораб "Джорк Валиант", идващ от Турция и плаващ под флага на Антигуа и Барбуда. Това стана ясно на пресконференция...

С търпение и на инат – да запазим стария занаят

Занаяти от времето на Вазов пазят в Сопот

    


Майките в София вземат най-високи обезщетения

Майките в София получават близо два пъти по-големи обезщетения за бременност и раждане, отколкото жените в Кърджали, Силистра, Хасково. Това показва статистиката на Националния осигурителен институт (НОИ) за периода от началото на януари до края на септември 2013 г. Майките в София вземат по 555 лева средно на месец, докато родилките в Кърджали Майките в София получават близо два пъти по-големи обезщетения за бременност и раждане, отколкото жените в Кърджали, Силистра, Хасково. Това показва статистиката на Националния осигурителен институт (НОИ) за периода от началото на януари до края на септември 2013 г. Майките в София вземат по 555 лева средно на месец, докато родилките в Кърджали

Слави Трифонов пи следобедно кафе в бар "Епицентър" - Перник

Шоуменът Слави Трифонов пи следобедно кафе в пернишкия бар "Епицентър", съобщиха читатели на ZaPernik.com.

Днес Слави е бил забелязан в заведението на Люси Стойков, което се намира в центъра на града. Той е изпил следобедното си кафе в компанията на млада дама, допълват читатели станали очевидци на случката. 

Шоуменът показа специално отношение към Перник след като изнесе голям концерт на централния площад след земетресението от 22 май, 2012...

Продължава

"Суонзи" изхвърли "Юнайтед" от ФА къп, "Ливърпул" и "Челси" продължават


"Манчестър юнайтед" донесе поредно разочарование на своите фенове през този сезон, след като беше елиминиран от "Суонзи" още в третия кръг за Купата на Англия.

"Червените дяволи" загубиха с 1:2 на стадион "Олд трафорд" и допуснаха първа домакинска загуба срещу уелския тим в своята история. 

"Ливърпул" и "Челси" нямаха затруднения на старта за елитните отбори. "Мърсисайдци" спечелиха домакинска победа с 2:0 срещу "Олдъм", а със същия резултат "Челси" победи "Дарби каунти"...

Арктическа виелица довя -50° в САЩ

Невиждани от 20 години студове сковаха Източна Канада, средния американски Запад и северните части на атлантическото крайбрежие на САЩ. След мощната буря, натрупала в определени райони до 60 см сняг, над голяма част от Северна Америка нахлу мразовит арктически въздух. Властите в засегнатите щати предупредиха населението да стои по домовете си. Невиждани от 20 години студове сковаха Източна Канада, средния американски Запад и северните части на атлантическото крайбрежие на САЩ. След мощната буря, натрупала в определени райони до 60 см сняг, над голяма част от Северна Америка нахлу мразовит арктически въздух. Властите в засегнатите щати предупредиха населението да стои по домовете си.

Хванаха индийски цигари менте за 30 млн. лв.

Индийски цигари менте за над 30 млн. лева закопчаха митничари на пристанище Варна-запад вчера. Мащабната акция на Агенция „Митници” е заловила 14 милиона къса контрабандни папироси, които се равняват на близо 1400 мастербокса. Това съобщи вчера Бранимир Раданов, началник-сектор „Граничен контрол и борба с наркотрафика”.

Яна и Петко Димитрови очакват първото си дете

Яна Димитрова е бременна, научи “24 часа”. Трикратната шампионка по латино танци и съпругът  Петко Димитров очакват първото си дете. 23-годишната красавица дори е вече със закръглено коремче, което издава, че е поне в четвърти месец.
Петко Димитров вече има едно дете от брака си с Мария Игнатова - 7-годишния Виктор, който, да е живот и здраве, ще Яна Димитрова е бременна, научи “24 часа”. Трикратната шампионка по латино танци и съпругът Петко Димитров очакват първото си дете. 23-годишната красавица дори е вече със закръглено коремче, което издава, че е поне в четвърти месец. Петко Димитров вече има едно дете от брака си с Мария Игнатова - 7-годишния Виктор, който, да е живот и здраве, ще

Волейболистите ни се класираха за Мондиала!

България се класира за световния волейболен Мондиал, който ще се проведе в Полша. Лъвовете загубиха с 2:3 гейма от Чехия, но със спечеления първи гейм срещу домакините възпитаниците на Камило Плачи са недостижими на първото място в Група I.

Номер 1 сме по малолетни родилки

България е първа в Европа по малолетни родилки. У нас вече раждат дори 12-годишни момичета. Така нашата страна пак влезе в черна еврокласация. Това съобщи д-р Антония Григорова, главен редактор на списание „9 месеца” и инициатор на кампанията „Бебе на годината”.

Папата дари пет милиона долара, за да запълни дефицит в бразилския бюджет


Папа Франциск дари пет милиона долара на организаторите на Световните дни на католическата младеж, състояли се миналото лято в Рио де Жайнеро, предаде агенция "Франс прес".

По този начин папата се опитва да помогне на бразилските власти да запълнят дефицита от 18.7 милиона долара, образувал се заради организацията на католическата проява.

Събитието по традиция се финансира от църквата и от дарения.

Първоначално дефицитът достигаше 39.6 милиона долара, но той...

БГ фирма учи нашенци в Лондон как да точат помощи

Фирма на български бизнесмен предлага експертна помощ на източноевропейските имигранти в Лондон за „доене” на системата за социални помощи във Великобритания. Това разкрива английският вестник „Дейли мейл”, който направил собствено разследване с репортер под прикритие.

Трябва да мотивираме децата да останат в училище!

Клисарова: Направих всичко да запазя произведенията на Ботев в програмата

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване