24-годишно момиче е убито близо до АМ "Хемус"

24-годишно момиче е намерено мъртво в лозов масив близо до АМ "Хемус" в района на село Белоградец, Варненска област, съобщиха за БГНЕС от МВР.

Във Великобритания не е имало толкова силни бури от 20 години

Великобритания е обхваната от най-силните за последните две десетилетия урагани и проливни дъждове. Това съобщи представителят на най-голямата в Европа частна метеорологична служба MeteoGroup Мат Добс...

Женският ни национален волейболен отбор се класира на Световното

България се класира на Мондиал 2014, след като женският национален тим победи Беларус с 3:1 гейма, предаде БГНЕС. Момичетата на Марчело Абонданца си осигуриха участие на турнира, който ще се проведе...

Сатоши Накамото ли е "Човек на 2013 година за пазарите"?

Създателят на биткойна успя през тази година да отговори на най-важния въпрос на финансовите пазари

    


Пак връщат делото, уволнило Мирослава Тодорова

Върховният касационен съд за втори път връща на Военно-апелативния съд делото за грабежа на семейство Анчови от Чепинци, ограбени в дома им, задигнали им около 100 хил. лв. и златни бижута, а двете им дъщери - на 11 и на 16 г., били изнасилени. Висшите магистрати отсичат, че отново има извършени процесуални нарушения от второинстанционният съд.

Хюлия отвлечена и убита?

Различни версии за смъртта на 20-годишната Хюлия Маджарова, чието тяло бе намерено на магистрала Различни версии за смъртта на 20-годишната Хюлия Маджарова, чието тяло бе намерено на магистрала "Хемус" вече обикалят селото й Белоградец. Една от тях е, че момичето е било отвлечено, убито жестоко и захвърлено на пътя, където бе намерено вчера следобед, пише сайтът "Петел". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Нова мащабна проевропейска демонстрация в Киев

/КРОСС/ Повече от 10 000 украинци с проевропейски искания се събраха за седма поред неделя в центъра на Киев, за да протестират срещу отмяната на споразумението с ЕС в полза на сближаване с Москва, съобщи „Франс прес".Един от водачите на опозицията - световният шампион по бокс Виталий Кличко, призова демонстрантите да разширят протестното движение, което в последните седмици позамря.„Управляващите се правят, че не чуват хората, но ние сме достатъчно силни да победим", заяви Кличко пред множеството, събралото се на киевския площад „Независимост" на първата си демонстрация от началото на новата година.Той каза още, че след отбелязването на православната Коледа по стар стил - на 7 януари, очаква "нова вълна протестиращи за подготвянето на общонационална стачка".Протестите в Украйна в подкрепа на европейската интеграция не стихват от 21 ноември насам. Тогава властите се отказаха от подписването на подготвяното три години споразумение за асоцииране с ЕС в полза на икономическото сътрудничество с Русия, припомня агенцията.

На пазара на труда във Варна трудно се откриват майстори баничари или сладкари, според специалист

На пазара на труда трудно могат да бъдат открити майстори баничари или сладкари. Това заяви за Радио „Фокус” – Варна Венцислав Атанасов, майстор баничар и бивш председател на Занаятчийската камара във Варна. По думите му, ако в момента човек тръгне да развива малък бизнес и търси да наеме баничар, сладкар, дори ключар, ще му е много трудно.

Продължават скандалите около филма за Левски

Пореден скандал се развихри около филма за Левски, режисиран от Максим Генчев. 

Обвиненията са, че част от кадрите, на стойност от 80 000 лева, заснети с дарения, били присвоени от бившия продуцент на проекта Маргарита Русева. 

Генчев твърди, че с дарените средства е заснел важни кадри в село Плаково и Карлово, а сега Маргарита Русева от Асоц Пореден скандал се развихри около филма за Левски, режисиран от Максим Генчев. Обвиненията са, че част от кадрите, на стойност от 80 000 лева, заснети с дарения, били присвоени от бившия продуцент на проекта Маргарита Русева. Генчев твърди, че с дарените средства е заснел важни кадри в село Плаково и Карлово, а сега Маргарита Русева от Асоц

Ген. Тонев: Управляващите ги е страх да променят нещата в здравеопазването

София /КРОСС/ ВМА е в сигурните ръце на доц. Кацаров. Това заяви пред bTV бившият директор на ВМА ген. Стоян Тонев. Той подчерта, че управляващите ги е страх наистина да променят нещата в здравеопазването и те да станат такива, че да е отделно от общия икономически блок в правителството и да дадат малко свобода на министъра на здравеопазването.По думите му в една система не може да се разчита на личности, а на система, която да накара личностите да работят в една посока. В здравеопазването в момента основния проблем е липсата на координация между отделните звена, а на второ място е липсата на квалификация, подчерта Тонев.Като най-голямата глупост, направена от български министър на здравеопазването, бившият шеф на ВМА определи това, че е било позволено на министъра на финансите да бъде и министър на здравеопазването.  

2013 година – началото на кошмара за златото?

Очакванията за обръщане на тренда може и да изненадат пазарите

    


Скандалите около филма за Левски не стихват

Пореден скандал се развихри около филма за Левски, режисиран от Максим Генчев. 

Обвиненията са, че част от кадрите, на стойност от 80 000 лева, заснети с дарения, били присвоени от бившия продуцент на проекта Маргарита Русева. 

Генчев твърди, че с дарените средства е заснел важни кадри в село Плаково и Карлово, а сега Маргарита Русева от Асоц Пореден скандал се развихри около филма за Левски, режисиран от Максим Генчев. Обвиненията са, че част от кадрите, на стойност от 80 000 лева, заснети с дарения, били присвоени от бившия продуцент на проекта Маргарита Русева. Генчев твърди, че с дарените средства е заснел важни кадри в село Плаково и Карлово, а сега Маргарита Русева от Асоц

Кипърският архиепископ обяви очаквана голяма инвестиция за острова


Главата на кипърската църква архиепископ Хризостом обяви, че очаква одобрение на голям заем, който ще се използва за реализацията на програма, насочена към подпомагане на намиращите се в криза кипърци, предаде агенция АНА-МПА, цитирана от БТА.

След като вземем заема, ще бъдат предприети действия, за да дадем работа на хората, казал архиепископът, като се въздържал да поясни в кой сектор ще бъдат правени инвестиции.

Архиепископ Хризостом не отговорил и на въпроса дали...

Бултрасите на Ботев не заслужават 7-то място

Завърналият се при "армейците" Борис Галчев заяви, че иска да помогне на ЦСКА по пътя му към шампионската титла. Халфът си тръгна от Ботев Пловдив след края на изминалия сезон и подписа договор с "черявените" за година и половина в петък.

Голямото завръщане - без задръствания и километрични опашки

София /КРОСС/ Движението на входовете на София е нормално. Задръствания и километрични опашки липсват. Единственият проблем за шофьорите е мъглата.Различна е ситуацията на Централната автогара в София, където потокът от пътници е засилен. Постоянно пристигат пълни автобуси. Повечето от пътниците споделят, че по пътя не е имало задръстване и засилено движение.

Румен Гечев е оптимист за икономиката и за отмяна на плоския данък

Икономическият министър от времето на Жан Виденов и днешен депутат от БСП и председател на парламентарната икономическа комисия Румен Гечев е оптимист за българската икономика през 2014 година и продължава да смята, че плоският данък трябва и може в близко бъдеще да отпадне. Пред БНР в неделя Гечев каза, че данъчната политика тази година няма да се променя, но въпросът за отмяна на 10-процентния плосък данък обаче ще бъде обсъден в рамките на управленския мандат. Повод за изявлението му стана категоричната позиция на ДПС срещу подхвърлената от лидера на социалистите Сергей Станишев идея за въвеждане на т. нар. „данък богатство“ за хората с по-високи доходи. Гечев отбеляза, че първите стъпки към премахване на плоския данък вече са направени с новия бюджет. „Това, че ние ще върнем събрания през 2014 г. данък на хората с минимална работна заплата през януари 2015 г. определено е стъпка за излизане от плоския данък. На последния си конгрес, БСП реши, че ще работи за въвеждането на прогресивното данъчно облагане. Това прогресивно данъчно облагане е господстващо и в ЕС и извън него”, каза депутатът от БСП. Той призна, че връщане към прогресивно облагане ще натовари т. нар. средна класа, но, според него, скалата ще бъде по-плавна и ще осигури по-справедлива социална система. В същото предаване депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев коментира идеята на БСП за връщане на прогресивното данъчно облагане като опит да се оправдава с ДПС за неизпълнените си обещания: „ДПС се превръща в алиби на БСП за неизпълнени обещания. Да не се връщаме към проекта "Белене", ранното пенсиониране и отмяната на тютюнопушенето на закрито. БСП, по-скоро нейният лидер Станишев, започва да прилича на Волен Сидеров, който казва: "Ами ние, ако имахме 121 депутата, щяхме да направим минималната пенсия 500 лева, а минималната заплата 1000 лева", каза Главчев. Според него освен това, не е здравословно въобще да се правят промени в данъчната система по време на несигурни обстоятелства, в които се намира очевидно България. Още повече че плоският данък и преките данъци са данъците, които растат като събираемост с по-голям темп, отколкото расте БВП, което не се случва с косвените данъци. „Чух господин Гечев да казва, че през януари 2015 година ще върнат данъка на тези, които са с минимална работна заплата. Това няма как да се случи. Би трябвало повечето хора да са запознати, че данъчните декларации за предходна година се подават до 30 април на следващата, така че най-рано в месец май 2015 година може да се възстанови така взетият данък на посочените лица. А аз прогнозирам, че и това ще създаде много голяма тежест в НАП, тъй като ще трябва да бъдат подадени около поне 500 000 декларации, които да бъдат обработени. Така че по-рано от средата на 2015 година няма как да се случи това. Това, между другото, е един от начините за торпилиране на бюджета за 2015 година”, коментира депутатът от ГЕРБ. Двамата с Румен Гечев се разминаха и в прогнозите си за икономическата 2014-та година. Прогнозите на Гечев за 2014 година са „умерено оптимистични”. Засега имаме основания да считаме, че икономиката на Европа бавно, но сигурно, излиза от кризата. Такива са данните и за България, които са от НСИ и БНБ, каза Гечев. „За 2013 г. предварителните данни на БНБ и НСИ са, че резултатите за 2013 г. ще бъдат малко по-добри от прогнозата ни. Ние очаквахме 0.6% растеж на БВП, а той се очертава 0.8%. Има два показателя, използвани навсякъде по света, които са сигурен индикатор дали икономиката се движи възходящо - обемът на търговията на дребно и строителството. С тях са свързани всички отрасли на икономиката. Забелязва се растеж на въртешнотърговския оборот, под 1% и увеличение на промишлеността с 1.5% в края на 2013 г. И за първи път от голямата криза се забелязва символично, под 1%, но все пак раздвижване и в строителство. Именно тези показатели ни дават основания за умерения оптимизъм”, посочи той. Същевременно той посочи, че има и показатели, които не са благоприятни. Все още вътрешните инвестиции са далеч от нивата на предкризисната 2008 година. Търсенето на инвестиционни кредити все още е много ниско. Спестяванията растат, но не се превръщат в инвестиции. „Друг проблем е високата безработица, която в България е 12 – 12.8%. Това отговаря на средния показател на ЕС, но не бива да се примиряваме, тъй като преди кризата се движехме около 6% безработица”, каза Гечев. Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев изрази по-песимистична прогноза за предстоящата година. Той напомни за намалената от „Стандарт енд Пуърс” перспектива по кредитния рейтинг на страната и посочи политическата нестабилност като фактор, създаващ условия за турболенции в икономиката. „Условията в Европа са една добра база, ние сме малка и отворена икономика, поради което е нормално да сме много подвластни на това, което се случва в Европа. Нека обаче отново погледнем данните на НСИ, на които се позова проф. Гечев за месец декември. За месец декември имаме влошаване на общия индекс с 3.4%. В повечето показатели, наблюдавани от НСИ, имаме връщане назад във времето на нива от 2001-2002 година. Още по-обезпокоително е, че се започва се едно стабилизиране на дефлацията, което наблюдаваме за пръв път от доста години, а това е един признак за замръзване на икономика. Всичко това, заедно с политическата нестабилност, не дава добри поводи за оптимизъм през следващата година. Дано да не е така”, посочи Главчев.

Диков: Искам следствието да работи, а не да вегетира, иначе подавам оставка

Напълно съм съгласен с главния прокурор, че едно дело не може да се гледа с години. Това каза пред бТВ зам.-главният прокурор и директор на НСлС Евгени Диков. Има нещо, което действително създава впе...

Нелегални африканци протестираха в Тел Авив

/КРОСС/ Над 30 000 африканци, влезли нелегално на територията на Израел в търсене на убежище, протестираха в Тел Авив днес, съобщи „Франс прес". По данни от полицията, това е най-голямата демонстрация на имигранти, която се е провеждала някога в еврейската държава. Участниците в акцията предприеха мирен протест по улиците на израелската столица.

Витков: Майната им на всички стари партии

София /КРОСС/ Кампанията за евродепутати, която „Глас народен" започна в интернет, е идея на СДС от 2007 година. Ние посмяхме да направим това - да си отворим листите към хората, заяви пред Нова телевизия лидерът на партията Светльо Витков. Имаме 200 човека, които са подали CV, попълнили са анкетна карта. Следващата стъпка е кандидатите да минат на полиграф. Най-важните неща са свързани с лоялност. Новият политик трябва да е млад и честен, подчерта Витков. Нашата кампания е открита. Хората ще гласуват за тях през Фейсбук. Аз не искам да съм евродепутат, каза музикантът. Той добави, че до 20 януари, когато е крайният срок за записване, очаква до 500 човека да са подали CV-та и разкри, че сред подалите документи е и журналистът Жоро Ангелов от БНТ. Младите хора заминават, а старите чакат някой да ги оправи. Никой няма да ни оправи. Трябва да се оправяме сами, подчерта музикантът-политик. По думите му това, което се е постигнало с протестите, е, че правителството се опитва да се задържи, съобразявайки се с исканията им. Не виждам как ще падне цената на тока, добави той. Витков каза още, че на протестите всичко е платено. 300, 150, 80 лв. Играе парата. Как можеш да продадеш гласа си за 300 лв., възмути се той. Майната им на всички стари партии, каза в заключение Витков.

Ръководството на Сирийската национална коалиция се събира в Истанбул

Двудневно заседание на ръководството на Сирийската национална коалиция, което ще се проведе на закрити врата, се открива днес в Истанбул. Точното място на съвещанието се държи в строга тайна. На него няма да се допускат журналисти, за да се изключи възможното изтичане на информация.

Уникални арт инсталации, в които човек би поискал да живее

Когато нещо е красиво не можем да си затворим очите. В случая става дума за тези съвременни произведения на изкуството, наречени арт инсталации. Те са наистина впечатляващи едновременно със своята простота и мащабен замах. Вижте ги.
Когато нещо е красиво не можем да си затворим очите. В случая става дума за тези съвременни произведения на изкуство Когато нещо е красиво не можем да си затворим очите. В случая става дума за тези съвременни произведения на изкуството, наречени арт инсталации. Те са наистина впечатляващи едновременно със своята простота и мащабен замах. Вижте ги. Когато нещо е красиво не можем да си затворим очите. В случая става дума за тези съвременни произведения на изкуство

Нов Ленин се срути в Украйна

Паметник на Владимир Илич Ленин в село Андреево-Ивановка в Одеска област е паднал и се е разбил на части без външна намеса.

Кой напуска България? Млади, образовани и работещи

Страните печелят от нашите имигранти, смята финансист

    


Петър Стоянович: България само формално е членка на Европейския съюз

"България само формално е членка на Европейския съюз", заяви министърът на културата Петър Стоянович пред БНТ.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

"Мисля, че лека-полека от формален член на Европейския съюз (ЕС) трябва да станем същностен, но това не изисква само формална подредба, а изисква тая Европа, за коят "България само формално е членка на Европейския съюз", заяви министърът на културата Петър Стоянович пред БНТ. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева "Мисля, че лека-полека от формален член на Европейския съюз (ЕС) трябва да станем същностен, но това не изисква само формална подредба, а изисква тая Европа, за коят

Светът свършва на 5 февруари 2040 г.

/КРОСС/ Учени от NASA публикуваха сензационно изявление - след 30 години планетата Земя може да изчезне след сблъсък с гигантския астероид 2011 AG5, чиито размери са около 150 метра. Предполагаемата дата за край на света е 5 февруари 2040 година. Учени твърдят, че вероятността за катастрофа е голяма - 1 към 625, съобщава EuroSMI.Сблъсъкът на астероида със Земята ще доведе до смъртта на милиони хора, но човечеството няма да изчезне напълно. Експертите подкрепят твърдението си, припомняйки случаят с 14-километривя астероид, довел до изчезването на динозаврите. В момента специалистите могат да дадат само приблизителни размери на астероида 2011 AG5. С по -точни данни ще разполагат след няколко години. В периода 2013-2016 година небесното тяло ще бъде в удобно за наблюдение разстояние от Земята.Експертите в момента са ангажирани с проучването и разработването на методи, които да помогнат на човечеството да предотврати сблъсъка на гигантски астероид с нашата планета. Като алтернатива те предлагат да се създаде специална космическа ракета, която да се свържете с астероида и да я отведе на безопасно от Земята разстояние или просто да промени орбитата му. Експертите също така разглеждат възможността за използване на ядрени оръжия, но тази вариант е преценен като неуспешен, защото фрагменти от астероида могат да паднат на нашата планета под формата на метеоритен дъжд.

Министър Стоянович: Само формално сме част от ЕС

"България само формално е членка на Европейския съюз", заяви министърът на културата Петър Стоянович пред БНТ. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева "Мисля, че лека-полека от формален член на Европейския съюз (ЕС) трябва да станем същностен, но това не изисква само формална подредба, а изисква тая Европа, за коят

Португалия обяви тридневен траур заради смъртта на Еузебио


Правителството на Португалия обяви тридневен траур заради смъртта на футболната легенда Еузебио.

Роденият в Мозамбик нападател почина на 71 години тази сутрин в Лисабон от сърдечно-белодробна недостатъчност.

Еузебио е смятан за един от най-великите играчи в историята на футбола. Той спечели 29 трофея с "Бенфика" между 1960 и 1975 г., включително две Купи на европейските шампиони през 1961 и 1962 г. и 11 пъти титлата на Португалия.

Нападателят има 473 гола в 440...

Проф. Вучков със силиконки на живо при Карбовски

За поведението на младите са виновни родителите им, съобщи по ТВ 7 проф. Юлиян Вучков, който беше конфронтиран от водещия Карбовски с две млади момичета, студентки, горди с външния си вид, плод на поредица пластични операции.

Две коли бомби убиха 14 души в северен Багдад

Взривовете са станали в търговски район в шиитския

Изписват единия сириец, изваден от морето край Варна

Сирийските бежанци, които вчера бяха извадени от водите на Черно море край местността Траката край Варна, са в добро състояние. Единият от мъжете ще бъде изписан днес, а другият ще остане за допълнително лечение в болницата. Междувременно стана ясно, че тече в следствие, което трябва да установи дали това е единичен случай или има организиран нов канал за трафик на бежанци по море.

Обама изпраща Мишел на Хаваите - подарък за рождения й ден

Барак Обама подари на своята съпруга Мишел възможността сама да почине със своите приятели на Хавайските острови, където неотдавна семейството на държавния глава прекара своя коледен отпуск. Представ...

При аварийно кацане на самолет в Саудитска Арабия бяха ранени 29 души


Самолет на "Саудитските авиолинии" се приземи аварийно в свещения за мюсюлманите град Медина в източната част на кралството, при което бяха ранени 29 души, предаде агенция "Франс прес".

Саудитският самолет Боинг 767 извършваше полет от втория по големина ирански град Машхад с 315 пътници на борда, съобщи говорителят на саудитската Агенция за гражданска авиация Халид ал Хайбари.

От ранените 29 души 11 са настанени в болница, докато останалите са получили помощ в медицинския...

Не съм дошъл в Лондон, за да крада!

Как румънецът Виктор Спиреску стана звезда във Великобритания

    


К. Колев: Няма протести, а само шепа хора

Възможността да има избори "2 в 1" през май е практически нулева. Разбира се винаги е възможно да има някакви катаклизми, някакви свръхтежки кризи, но да се надяваме, че поне тази година това ще ни отмине.

Студентката Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала "Хемус"

Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала Хемус, съобщи Днес+.

Родителите на момичето са едни от най-известните предприемачи в село Бегоградец. Тялото на 20-годишната девойка е било намерено близо до селото, а следи от нейната кръв са открити по магистралата. 
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева
Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала Хемус, съобщи Днес+. Родителите на момичето са едни от най-известните предприемачи в село Бегоградец. Тялото на 20-годишната девойка е било намерено близо до селото, а следи от нейната кръв са открити по магистралата. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала "Хемус" (снимки)

Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала Хемус, съобщи Днес+.

Родителите на момичето са едни от най-известните предприемачи в село Бегоградец. Тялото на 20-годишната девойка е било намерено близо до селото, а следи от нейната кръв са открити по магистралата. 
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева
Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче на магистрала Хемус, съобщи Днес+. Родителите на момичето са едни от най-известните предприемачи в село Бегоградец. Тялото на 20-годишната девойка е било намерено близо до селото, а следи от нейната кръв са открити по магистралата. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Бездомните кучета като сериозен бизнес

София /КРОСС/ Бездомните кучета по улиците са "продукт", от който определени лица печелят пари. Това заяви пред TV7 Аделина Александрова от Перник, посветила се на грижи за четириногите.Кучетата се жертва на човешката алчност. Проблемът с бездомните кучета е решим. Съществуването им обаче е бизнес. Безкрайно може да се говори за усвояването на пари за кастрация и т.н, сподели Александрова. Тя добави, че една от приятелките й е осъдена за клевета. На нея пък й казали в прав текст, че ще бъде втората осъдена, ако продължи да говори по темата.Има градове в страната, в които се гласуват бюджети за кастрация. Впоследствие кастрираните кучета се убиват, а улицата се захранва с нови, некастрирани четириноги, за да може "бизнесът" да се поддържа.Институциите не си вършат работата. Дейността им е абсолютно незаконна. Единственото, което искам от институциите в Перник е да работят в съответствие със закона, категорична бе Александрова.Имам нужда от помощ, имам нужда от хора до себе си, но няма такива. Молила съм за проверки на изолатора в Перник и пак ще моля. В София много хора се вълнуват от проблема с животните, но в останалите градове законът просто не се спазва, обясни Аделина.По думите й българинът не е склонен да осиновява кучета, особено непородисти.Обикновено първият въпрос, който ми задават, когато се обаждат по обява, е каква порода е кучето. В отговор аз питам "А ти каква порода си?", каза тя.

Хиляди африкански работници излязоха на тридневен митинг в Израел


Хиляди африканци, влезли в Израел от 2006г. насам в търсене на работа, протестираха в Тел Авив с искания да бъдат освободени арестуваните им сънародници. 

На централния площад те се обявиха и против нов закон, позволяващ задържането за неограничен срок на нелегално влезлите без виза. Тексът бе одобрен преди три седмици от парламента и вече има над 300 задържани по него.

Близо 60 000 души, предимно от Еритрея и Судан, са влезли в страната за последните 6-7 години през...

В Ню Йорк обмислят легализирането на марихуаната

Властите в Ню Йорк обмислят да променят законите за марихуана и да разрешат ограниченото й медицинско използване от хора, страдащи от тежки заболявания. Очаква се промените да бъдат обявени следващата седмица. В щата Колорадо миналата седмица отвориха врати първите магазини за свободна продажба на марихуана в Съединените щати.

Над 10 000 проевропейски демонстранти протестират в центъра на Киев


Над 10 000 украинци с проевропейски искания се събраха за седма поред неделя в центъра на столицата Киев, за да протестират срещу отмятането през ноември миналата година на украинското правителство от споразумението с ЕС в полза на сближаване с Москва, съобщи агенция "Франс прес".

Един от водачите на опозицията срещу президента Виктор Янукович - световният шампион по бокс Виталий Кличко - призова демонстрантите да разширят протестното движение, което в последните седмици позамря....

Вучков: Кризата е в ценностите

София /КРОСС/ За поведението на младите са виновни родителите им, това заяви пред TV7 проф. Юлиян Вучков.Професорът стана част от социалния експеримент на водещия, който покани в студиото две представителки на младото поколение. Двете момичета са студентки, които се гордеят с вида си, постигнат след редица пластични операции.Джулиана и Габи не успяха да предизвикат културен шок у професора, който досега винаги е осъждал изкуствения външен вид на съвременните жени. Той поясни защо намира визията им за нормална - такива са вкусовете на времето.Проблемът не е във външния вид, проблемът е в мозъка, подчерта проф. Вучков и обясни, че кризата е в ценностите. Вместо да се стигне до идеологически спор и битка между поколенията, професорът няколко пъти поощри изказванията на дамите и им изнесе малка лекция за политическия живот у нас.Оказа се, че проф. Вучков и силиконовите красавици са на едно мнение по някои въпроси, макар че Джули и Габи се застраховаха, че не се чувстват уверени да обсъждат по-сериозни теми.

Високопоставен генерал беше убит при засада в Южен Судан

Докато в Етиопия враждуващите лагери преговарят за прекратяване на огъня

Борис Галчев е четвъртото ново попълнение на ЦСКА


Полузащитникът Борис Галчев е четвъртото ново попълнение на ЦСКА. 30-годишният играч се завръща при червените с договор за година и половина.

Той игра на стадион "Българска армия" между 2010 и 2012 г., а последните 12 месеца прекара в "Ботев" (Пловдив).

"Четох в медиите, че съм бил освободен от "Ботев". Това не е вярно, аз сам поисках да си тръгна. Не мога да кажа къде е бил проблемът, но сам поисках да си тръгна", заяви Галчев, след като днес премина медицински...

Контрабандист блъсна полицейска кола и заряза стоката

Гранични полицаи откриха 73 мастербокса македонски цигари в изоставен джип, издирва се шофьорът.

Къщата на сексуалните гаври в село Маринка без купувачи

Близки на осъдения Георги Гочев от бургаското село Маринка правят опити да продадат къщата му, докато е в затвора. Купувачи обаче няма, пише сайтът "Флагман".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

54-годишният Георги Гочев и партньорката му Стоянка Тодорова са осъдени на 7 години затвор за това, че примамвали мла Близки на осъдения Георги Гочев от бургаското село Маринка правят опити да продадат къщата му, докато е в затвора. Купувачи обаче няма, пише сайтът "Флагман". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 54-годишният Георги Гочев и партньорката му Стоянка Тодорова са осъдени на 7 години затвор за това, че примамвали мла

Разкриха самоличността на момичето, намерено мъртво край АМ "Хемус" /снимки/

/КРОСС/ Хюлия Маждар е името на момичето, което бе открито мъртво край магистрала "Хемус".Хюлия е родена през 1989 г. и е била изключително красива, разказаха нейни приятели. Тя е от Белоградец. Учи във Варненския свободен университет. Родителите й са сред заможните хора в Белоградец.В селото върви слух, че става въпрос за убийство по изключително жесток начин. Имала е дългогодишна връзка, но в момента е необвързана.Все още от полицията и прокуратурата не дават никаква информация за случая, съобщи Petel.bg.

Разкриха самоличността на момичето, намерено мъртво край АМ "Хемус"

/КРОСС/ Хюлия Маждар е името на момичето, което бе открито мъртво край магистрала "Хемус".Хюлия е родена през 1989 г. и е била изключително красива, разказаха нейни приятели. Тя е от Белоградец. Учи във Варненския свободен университет. Родителите й са сред заможните хора в Белоградец.В селото върви слух, че става въпрос за убийство по изключително жесток начин. Имала е дългогодишна връзка, но в момента е необвързана.Все още от полицията и прокуратурата не дават никаква информация за случая, съобщи Petel.bg.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване